Και οι περήφανοι άρρενες θεοί του νορδικού βορρά ντύθηκαν γυναίκες κάποτε.
https://en.wikipedia.org/wiki/%C3%9Erymskvi%C3%B0a

wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
που κυκλοφορειτε ελευθεροι και δεν ειστε εγκλειστοι σε ιδρυμα με 200 μιλιγκραμ Thorazine τη μερα.Green Dragon έγραψε: 12 Φεβ 2022, 20:11Τότε τι ανησυχείς;
![]()
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Δε θέλω να σε ανησυχήσω αλλά το 99% των ανθρώπων είναι αντιναζιστες (όσοι δεν είναι αντιναζι δεν είναι και νορμάλ) και δεν είναι το 99% αριστεροί.Πτολεμαίος έγραψε: 12 Φεβ 2022, 00:40Yeah right
Δεν εισαι αριστερός αλλά ο ναζισμος είναι υπαίτιος για όλα τα κακά του συμπαντος, όλοι γύρω σου είναι φασίστες και με μια βόλτα στην ομόνοια διαπιστώνεις ότι όλα βαίνουν καλως
Με αναλύσεις επί αναλύσεων κιόλας οι ντοστογιεφσκαιοι.Sid Vicious έγραψε: 11 Φεβ 2022, 23:41 Κρινουν τον πατερα του Κοναν και του Σολομων Κεην κατι τυχαρπαστοι στο ιντερνετ
Τραγελαφος ρε Sid.
Oυτε κι εγώ θέλω να σε ανησυχήσω αλλά "αντιναζιστες" λέγονται μόνο οσοι είναι ενεργοί κατά του ναζισμου, που δεν είναι παρά κάτι μαλακισμενα που έκτος των φαντασμάτων που βλέπουν (you see, οι Ναζί έχασαν μόλις πριν 77 χρόνια) νομίζουν ότι πολεμούν το φασισμό, γινόμενο φασίστες οι ίδιοι.Philip Mortimer έγραψε: 12 Φεβ 2022, 21:32Δε θέλω να σε ανησυχήσω αλλά το 99% των ανθρώπων είναι αντιναζιστες (όσοι δεν είναι αντιναζι δεν είναι και νορμάλ) και δεν είναι το 99% αριστεροί.Πτολεμαίος έγραψε: 12 Φεβ 2022, 00:40Yeah right
Δεν εισαι αριστερός αλλά ο ναζισμος είναι υπαίτιος για όλα τα κακά του συμπαντος, όλοι γύρω σου είναι φασίστες και με μια βόλτα στην ομόνοια διαπιστώνεις ότι όλα βαίνουν καλως
Με αναλύσεις επί αναλύσεων κιόλας οι ντοστογιεφσκαιοι.Sid Vicious έγραψε: 11 Φεβ 2022, 23:41 Κρινουν τον πατερα του Κοναν και του Σολομων Κεην κατι τυχαρπαστοι στο ιντερνετ
Τραγελαφος ρε Sid.
Δεν είναι όλοι γύρω μου ναζί, αντιθέτως. Το συγκεκριμενο σάιτ ήταν νεοναζιστικό.
Παραληρείς κανονικά.Πτολεμαίος έγραψε: 12 Φεβ 2022, 23:53Oυτε κι εγώ θέλω να σε ανησυχήσω αλλά "αντιναζιστες" λέγονται μόνο οσοι είναι ενεργοί κατά του ναζισμου, που δεν είναι παρά κάτι μαλακισμενα που έκτος των φαντασμάτων που βλέπουν (you see, οι Ναζί έχασαν μόλις πριν 77 χρόνια) νομίζουν ότι πολεμούν το φασισμό, γινόμενο φασίστες οι ίδιοι.Philip Mortimer έγραψε: 12 Φεβ 2022, 21:32Δε θέλω να σε ανησυχήσω αλλά το 99% των ανθρώπων είναι αντιναζιστες (όσοι δεν είναι αντιναζι δεν είναι και νορμάλ) και δεν είναι το 99% αριστεροί.Πτολεμαίος έγραψε: 12 Φεβ 2022, 00:40
Yeah right
Με αναλύσεις επί αναλύσεων κιόλας οι ντοστογιεφσκαιοι.
Τραγελαφος ρε Sid.
Δεν είναι όλοι γύρω μου ναζί, αντιθέτως. Το συγκεκριμενο σάιτ ήταν νεοναζιστικό.
Πράγμα που σημαίνει ότι ο φασισμός (την νοοτροπία εννοώ) έχει κερδίσει κατά κράτος άρα (νομίζουν ότι) πολεμούν τ'αρχιδια μου.
Επίσης σε ενημερώνω ότι ο ναζισμος (σαν γεγονός και των επακολουθων του στη νεότερη ιστορία) πουλάει υπερβολικά πολύ. Για φετιχιστικους λόγους; Δεν ξέρω. Εκείνο που ξέρω είναι ότι Δενειναθωάκηδες σαν και σένα πιστεύουν ότι όλο το σύμπαν αποστρεφεται και πολεμά το ναζισμο (sic). Κουνήσου λίγο από τη θέση σου.
Κάποτε (πριν 30-40 χρόνια) στο Μοναστηράκι μπορούσες να βρεις παράσημα του ΒΠΠ. Μαντεψε ποιανων τα μετάλλια κόστιζαν 2 και 3 φορές πάνω από τα "συμμαχικά".
Δεν θα έπρεπε να συμβαίνει αφού το 99% είναι αντιναζιστες δεν νομιζεις;
ΥΓ. Εσύ σε ναζοσαιτ μπαίνεις για να πολεμήσεις το τέρας του ναζισμου;
Κι έχεις και το θράσος να μου λες ότι είναι και "νορμάλ" αυτό;![]()
![]()
"Του ψυχασθενους διηγηματος" λέει και είμαι αυτός που παραληρεί;Philip Mortimer έγραψε: 13 Φεβ 2022, 00:16Παραληρείς κανονικά.Πτολεμαίος έγραψε: 12 Φεβ 2022, 23:53Oυτε κι εγώ θέλω να σε ανησυχήσω αλλά "αντιναζιστες" λέγονται μόνο οσοι είναι ενεργοί κατά του ναζισμου, που δεν είναι παρά κάτι μαλακισμενα που έκτος των φαντασμάτων που βλέπουν (you see, οι Ναζί έχασαν μόλις πριν 77 χρόνια) νομίζουν ότι πολεμούν το φασισμό, γινόμενο φασίστες οι ίδιοι.Philip Mortimer έγραψε: 12 Φεβ 2022, 21:32
Δε θέλω να σε ανησυχήσω αλλά το 99% των ανθρώπων είναι αντιναζιστες (όσοι δεν είναι αντιναζι δεν είναι και νορμάλ) και δεν είναι το 99% αριστεροί.
Πράγμα που σημαίνει ότι ο φασισμός (την νοοτροπία εννοώ) έχει κερδίσει κατά κράτος άρα (νομίζουν ότι) πολεμούν τ'αρχιδια μου.
Επίσης σε ενημερώνω ότι ο ναζισμος (σαν γεγονός και των επακολουθων του στη νεότερη ιστορία) πουλάει υπερβολικά πολύ. Για φετιχιστικους λόγους; Δεν ξέρω. Εκείνο που ξέρω είναι ότι Δενειναθωάκηδες σαν και σένα πιστεύουν ότι όλο το σύμπαν αποστρεφεται και πολεμά το ναζισμο (sic). Κουνήσου λίγο από τη θέση σου.
Κάποτε (πριν 30-40 χρόνια) στο Μοναστηράκι μπορούσες να βρεις παράσημα του ΒΠΠ. Μαντεψε ποιανων τα μετάλλια κόστιζαν 2 και 3 φορές πάνω από τα "συμμαχικά".
![]()
-"Αντιναζι" λέγονται όσοι είναι ενάντιοι στον ναζισμό/νεοναζισμο και τους ναζιστές/νεοναζιστές, δηλαδή το 99% των ανθρώπων.
-Δε γίνεται κάποιος... ναζί όταν είναι εναντίον του ναζισμού, αυτό που λες δε βγάζει κάποιο νόημα.
-Δεν το φανταζόμαστε εμείς οι "δενειναιαθωακηδες" ότι όλοι αποστρέφονται τον ναζισμό. Αυτό αποδεικνύεται πρώτα πρώτα από το ότι ακόμη και οι ίδιοι οι νεοναζί που κάνουν "δωρικούς χαιρετισμούς" και ύμνους στο Χίτλερ και τον Μουσολίνι προσπαθούν να ισχυριστούν ότι δεν είναι νεοναζι.
-Στο σάιτ αυτό μπήκα αφού γκουγκλαρα τον τίτλο του ψυχασθενους διηγήματος που παρέθεσες για να δω περί τίνος πρόκειται.
Σε κάποιον που είναι ο ίδιος προβληματικός και έχει ναζί φετίχ όντως μπορεί να μην φαίνεται ψυχασθενες...Πτολεμαίος έγραψε: 13 Φεβ 2022, 02:22"Του ψυχασθενους διηγηματος" λέει και είμαι αυτός που παραληρεί;Philip Mortimer έγραψε: 13 Φεβ 2022, 00:16Παραληρείς κανονικά.Πτολεμαίος έγραψε: 12 Φεβ 2022, 23:53
Oυτε κι εγώ θέλω να σε ανησυχήσω αλλά "αντιναζιστες" λέγονται μόνο οσοι είναι ενεργοί κατά του ναζισμου, που δεν είναι παρά κάτι μαλακισμενα που έκτος των φαντασμάτων που βλέπουν (you see, οι Ναζί έχασαν μόλις πριν 77 χρόνια) νομίζουν ότι πολεμούν το φασισμό, γινόμενο φασίστες οι ίδιοι.
![]()
-"Αντιναζι" λέγονται όσοι είναι ενάντιοι στον ναζισμό/νεοναζισμο και τους ναζιστές/νεοναζιστές, δηλαδή το 99% των ανθρώπων.
-Δε γίνεται κάποιος... ναζί όταν είναι εναντίον του ναζισμού, αυτό που λες δε βγάζει κάποιο νόημα.
-Δεν το φανταζόμαστε εμείς οι "δενειναιαθωακηδες" ότι όλοι αποστρέφονται τον ναζισμό. Αυτό αποδεικνύεται πρώτα πρώτα από το ότι ακόμη και οι ίδιοι οι νεοναζί που κάνουν "δωρικούς χαιρετισμούς" και ύμνους στο Χίτλερ και τον Μουσολίνι προσπαθούν να ισχυριστούν ότι δεν είναι νεοναζι.
-Στο σάιτ αυτό μπήκα αφού γκουγκλαρα τον τίτλο του ψυχασθενους διηγήματος που παρέθεσες για να δω περί τίνος πρόκειται.![]()
![]()
Πήγαινε παίξε παραπέρα ρε πιτσιρίκο γιατί αν διαβάσω άλλο ένα ποστ σου θα βγάλω βυζια από την φλωριαση που θα κολλήσω.
John Brown Gun Club έγραψε: 10 Φεβ 2022, 21:38
γιατι η φυλη δεν ειναι μια βιολογικη πργματικοτητα, αλλα μια πολιτικη κατηγοριοποιηση- παντα αυτο ηταν)
Αν κάποιος πρέπει να είναι έγκλειστος σε ίδρυμα αυτός είσαι εσύ.John Brown Gun Club έγραψε: 12 Φεβ 2022, 20:21που κυκλοφορειτε ελευθεροι και δεν ειστε εγκλειστοι σε ιδρυμα με 200 μιλιγκραμ Thorazine τη μερα.
* τα γενηOtto Weininger έγραψε: 13 Φεβ 2022, 11:40John Brown Gun Club έγραψε: 10 Φεβ 2022, 21:38
γιατι η φυλη δεν ειναι μια βιολογικη πργματικοτητα, αλλα μια πολιτικη κατηγοριοποιηση- παντα αυτο ηταν)![]()
σαν τα φύλα ένα πράγμα