Αφού λείπει και ο ακτινιδιοπαραγωγός του πχώρουμ, δεν έχει νόημα...user έγραψε: 09 Μάιος 2023, 19:02Άσε...μιλάμε για σκληρή γυμναστική όχι αστεία..δε λέω παρακάτω όμωςvagabondo έγραψε: 09 Μάιος 2023, 18:54Γιατί να μην σε πιστέψω;user έγραψε: 09 Μάιος 2023, 18:37
Δεν πιστεύεις, ε; Νομίζεις ήταν της φαντασίας μου; Μπορεί να είμαι τοσοδούλα και λεπτεπίλεπτη αλλά έχω μαζέψει σε πολύ δύσκολη συγκομιδή μάλιστα...
Όταν έχεις ανάγκη τα λεφτά κάνεις οποιαδήποτε δουλειά.
Ίσα-ίσα, σε πιστεύω και σε φαντάζομαι.![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
πού είναι η νάιδα;
Re: πού είναι η νάιδα;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Με φώναξε κανείς;vagabondo έγραψε: 09 Μάιος 2023, 20:41Αφού λείπει και ο ακτινιδιοπαραγωγός του πχώρουμ, δεν έχει νόημα...![]()
Άσε ρε γατάκι...
Occasio facit furem
παει να μας μπερδέψει ο Αλκης.
Α τώρα είμαι γατάκι. Όταν μπήκα όμως, με τρελάνατε στα ακτινίδια και στους αφρούς ξυρίσματος από τα Λιντλ.
Έτσι
Occasio facit furem
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Μιας και αναφερθηκε το τσιμπημα μελισσας εμενα με εχουν τσιμπησει μονο σφηκες και μια φορα ενα τσιμπουρι μου καθησε ακριβως πανω απο τοuser έγραψε: 09 Μάιος 2023, 17:57Μ' έχουν τσιμπήσει οκτώ...μέσα σε πέντε μέρες....Καρολίνα έγραψε: 08 Μάιος 2023, 22:56Naida έγραψε: 08 Μάιος 2023, 22:36
Ρε το μαμούνι που πήγε και χώθηκεεγώ ομολογώ δεν θα κρατούσα ψυχραιμία θα ούρλιαζα και θα φώναζα στο μανάρι βγαλτο από κει μέσα. Πιθανόν να τον έβριζα κιόλας.Και το μαμούνι μαζί και όλους τους καλεσμένους στη βάφτιση.
Γιατί παιδί μου να βρίσεις τους ανθρώπους, μη χειρότερα. Εγώ γενικά δεν φοβάμαι, ούτε καν τις μέλισσες παρόλο που με έχουν τσιμπήσει δυο φορές (την μια φορά μάλιστα μπήκε μέσα στο παπούτσι και με τσίμπησε στην πατούσα). Αλλά έτσι και μπλεχτεί κάποιο ζουζούνι στα μαλλιά μου, άντε να βρεις μετά που πήγε.
Το ζουμί είναι ότι η γνωριμία τελείωσε άδοξα, μια και κόντεψα να βγάλω το φόρεμα και να γίνω ρεζίλι.
Μην κάνεις και εσύ το ίδιο λάθος. Όρμα όσο είναι καιρός.![]()
Ήμουν σε συγκομιδή, δούλευα αλλά το πάλεψα και συνέχισα. Ενώ την προηγούμενη χρονιά με είχαν τσιμπήσει 5 και η τελευταία με τουμπανιασε και πήγα στο νοσοκομείο όπου μου έδωσαν αντιβίωση και μετά έφυγα απ' το χωράφι γιατί δεν μπορούσα να μαζέψω.
Το τι βρίσιμο τις ρίχνω και τσιριδες όταν με τσιμπάνε...
ματι και το εβγαλα με μια μπατονετα την οποια ποτισα με οινοπνευμα και μια αλλη φορα ενα ζουζουνι κατσικωθηκε στο αυτι μου και
τρομαξα να το βγαλω.
Εσυ πως και πηγες σε συγκομιδη σε επαρχιακη πολη μενεις;
Εγω παντως βοσκαω προβατακια στον Υμμητο εδω και εικοσι χρονια αυτη ειναι η μικρη μας οικογενιακη επιχειρηση.
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
ακους Γραμμενο πυτε;enaon έγραψε: 09 Μάιος 2023, 18:07"και πεφτω με χαρη, και προσγειώνομαι μεσα στο ντεκολτέ, και λεω μακάρι, μην σηκωθείς απόψε απ' τον καναπέ"Καρολίνα έγραψε: 08 Μάιος 2023, 22:31 οπότε λογικά πλέον ζούμε μαζί στο σπίτι μου και αυτός δεν πληρώνει καν λογαριασμούς.
το εχει κανει τραγουδι ο Γραμμένος.
https://streamable.com/1tv1vd
-
user0972003
vagabondo έγραψε: 09 Μάιος 2023, 20:41Αφού λείπει και ο ακτινιδιοπαραγωγός του πχώρουμ, δεν έχει νόημα...![]()
Και μια φορά που μάζευα γκοτζιμπέρις, φορούσα μακρύ παντελόνι και πουκάμισο και με τσίμπησε ένα μελισσάκι στο μπούτι και μου κοκκίνισε πολύ μεγάλο μέρος σχεδόν όλο το μπούτι. Ακτινίδια δεν μάζεψα αλλά μου αρέσουν παρα πολύ
Ποιος είναι αυτός είπαμε??
-
user0972003
Στο μάτι οινόπνευμα;;plouf έγραψε: 09 Μάιος 2023, 21:20Μιας και αναφερθηκε το τσιμπημα μελισσας εμενα με εχουν τσιμπησει μονο σφηκες και μια φορα ενα τσιμπουρι μου καθησε ακριβως πανω απο τοuser έγραψε: 09 Μάιος 2023, 17:57Μ' έχουν τσιμπήσει οκτώ...μέσα σε πέντε μέρες....Καρολίνα έγραψε: 08 Μάιος 2023, 22:56
Γιατί παιδί μου να βρίσεις τους ανθρώπους, μη χειρότερα. Εγώ γενικά δεν φοβάμαι, ούτε καν τις μέλισσες παρόλο που με έχουν τσιμπήσει δυο φορές (την μια φορά μάλιστα μπήκε μέσα στο παπούτσι και με τσίμπησε στην πατούσα). Αλλά έτσι και μπλεχτεί κάποιο ζουζούνι στα μαλλιά μου, άντε να βρεις μετά που πήγε.
Το ζουμί είναι ότι η γνωριμία τελείωσε άδοξα, μια και κόντεψα να βγάλω το φόρεμα και να γίνω ρεζίλι.
Μην κάνεις και εσύ το ίδιο λάθος. Όρμα όσο είναι καιρός.![]()
Ήμουν σε συγκομιδή, δούλευα αλλά το πάλεψα και συνέχισα. Ενώ την προηγούμενη χρονιά με είχαν τσιμπήσει 5 και η τελευταία με τουμπανιασε και πήγα στο νοσοκομείο όπου μου έδωσαν αντιβίωση και μετά έφυγα απ' το χωράφι γιατί δεν μπορούσα να μαζέψω.
ματι και το εβγαλα με μια μπατονετα την οποια ποτισα με οινοπνευμα και μια αλλη φορα ενα ζουζουνι κατσικωθηκε στο αυτι μου και
τρομαξα να το βγαλω.
Εγω παντως βοσκαω προβατακια στον Υμμητο εδω και εικοσι χρονια αυτη ειναι η μικρη μας οικογενιακη επιχειρηση.
Πήγα γιατί ήθελα χρήματα. Σε επαρχιακή πόλη βρίσκομαι, ναι.
Στον Υμηττό, ε; Για πες, έχετε πολλά;
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν επαθα κατι ισα ισα που αποδειχτηκε αποτελεσματικο.user έγραψε: 10 Μάιος 2023, 01:11Στο μάτι οινόπνευμα;;plouf έγραψε: 09 Μάιος 2023, 21:20Μιας και αναφερθηκε το τσιμπημα μελισσας εμενα με εχουν τσιμπησει μονο σφηκες και μια φορα ενα τσιμπουρι μου καθησε ακριβως πανω απο τοuser έγραψε: 09 Μάιος 2023, 17:57
Μ' έχουν τσιμπήσει οκτώ...μέσα σε πέντε μέρες....![]()
τρομαξα να το βγαλω.
Εγω παντως βοσκαω προβατακια στον Υμμητο εδω και εικοσι χρονια αυτη ειναι η μικρη μας οικογενιακη επιχειρηση.![]()
Πήγα γιατί ήθελα χρήματα. Σε επαρχιακή πόλη βρίσκομαι, ναι.
Στον Υμηττό, ε; Για πες, έχετε πολλά;
Εμεις εχουμε διακοσια προβατα και στην αγροικια που μενω εχουμε ρευμα και τηλεφωνο απο την δεκαετια του 70 και τρεχουμενο νερο
εδω και εικοσι χρονια.
Σε θαυμαζω παντως που κανεις κι αυτη την δουλεια εμεις στην επιχειρηση μας εδω και πολλα χρονια δεν εχουμε υπαλληλο και
τις περισσοτερες δουλειες τις κανω εγω και ο πατερας μου κανει βοηθητικες δουλειες.
Καποια στιγμη οταν φυγει και ο πατερας μου εχω σκεφτει σοβαρα να πουλησω τα προβατα και να κανω μια οποιαδηποτε δουλεια ακομα
και σκουπιδιαρης στον δημο που μενω γιατι οχι;Με την καμια δεν θα μπορουσα να σκεφτω τον εαυτο μου ως εργοδοτη.
Καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη εκτος απ' αυτη του δημοσιογραφου και του βουλευτη ο πιο τιμιος απο δαυτους εχει δολοφονησει την
ιδια του την μητερα.
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Καρολίνα έγραψε: 08 Μάιος 2023, 22:31 φορούσα το μακρύ, αέρινο φόρεμά μου και "δημοσιοσχετιζόμασταν " [....]ένιωσα κάτι να με γαργαλάει ανάμεσα στο στήθος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου την 12 Μάιος 2023, 13:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Είναι προφανές ότι για να μην της έρθει απότομα η απαγόρευση σερφαρίσματος στο σπίτι από τον νέο συγκατοικο-ακαταμαχητο δυνάστη, κάνει πλέον προπόνηση και τις καθημερινές εν ώρα """""εργασίας""""".
Ζωή σε λόγους μας και να θυμόμαστε την περσόνα Ναιδα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 193 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας