!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Nεα παρακρατική δολοφονία αρειανού από τους γνωστούς άγνωστους

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Magnus3

Re: Nεα παρακρατική δολοφονία αρειανού από τους γνωστούς άγνωστους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Magnus3 »

jason0 έγραψε: 01 Φεβ 2022, 13:41
Magnus3 έγραψε: 01 Φεβ 2022, 13:34
jason0 έγραψε: 01 Φεβ 2022, 13:30

Στο λινκ σου

Το δικαστήριο καταδίκασε σε ποινές φυλάκισης από τρία έως επτάμιση έτη τους υπόλοιπους κατηγορούμενους. Αναλυτικά σε 7,5 χρόνια καταδικάστηκε ο 49χρονος, σε τέσσερα οι κατηγορούμενοι για διατάραξη και συμπλοκή και σε τρία χρόνια φυλάκισης ο κατηγορούμενος για συνέργεια στις πράξεις.
Ρε ηλιθιο πλάσμα, στην φυλακή είναι κανεις ; Η πουτανα που πάτησε επίτηδες το παιδί σαπίζει στην φυλακή ή πίνει καφέδες στην αριστοτελους ;
Ναι βρε μπουφο, 3 φυλακή λέμε είναι
Για την πουταναρα που λες εγώ σου λέω το έκανε με εντολή, η εντολή του άλλου όμως δόθηκε αλλου, το ότι ήταν η γκομενα του μάλλον δεν αρκεί για τη δικαιοσύνη
Τώρα τα που κυκλοφορεί εγώ θα τα κρατουσα για κάνα εμπερορ
Το έκανε με εντολή λέει το ποκεμον. Εντάξει τότε, έφταιγε ο Βούλγαρος που έπεσε κάτω από τις ρόδες του.
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

Arisvilla έγραψε: 01 Φεβ 2022, 13:27 Ναι αλλά μαχαιρώματα με δρεπάνια και πατήματα από αυτοκίνητο οχι. Υπάρχει και ένας άτυπος κώδικας. Μόνοι οι κούρκοι και οι γάβροι τον έχουν παραβιάσει αυτόν τον κώδικα. Εγώ πριν χρόνια (1999) θυμάμαι είχα πέσει μετά από ματς Αρης Παοκ σε στάση λεωφορείου στη Μαρτίου και ήταν ένας ξέμπαρκος με μια σημαία του παοκ. Πήγαν κάποιοι δικοί μας να του επιτεθούν. Και αμέσως ήρθαν γνωστοί οπαδοί μας και τους είπαν να τον αφήσουν και δεν είναι ανδρίκιο να την πέφτουν σε έναν ξέμπαρκο.
Γίνονται πολλά και δεν βγαίνουν στην φόρα γιατί δεν γίνεται το μοιραιο
Πριν κάτι μέρες έβλεπα αυτό
https://www.newsit.gr/athlitika/menidi- ... o/3421507/

Αμάξι την έπεσε σε ντελιβαρα κατεβήκανε και τον κοπανησανε γιατί φόραγε σκούφο ομάδας
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Arisvilla έγραψε: 01 Φεβ 2022, 13:27
Rocco Siffredi έγραψε: 01 Φεβ 2022, 13:20
Arisvilla έγραψε: 01 Φεβ 2022, 13:15
Δεν ήταν οπαδική η συμπλοκή χθες όπως του Φιλόπουλου πχ. Δολοφονική επίθεση ήταν σε ανυποψίαστα άτομα.
Το οπαδικες τοβαλα σε " "
Πεσιματα σε άτομα που π.χ απλά φοράνε διακριτικά δεν γίνονται χρόνια;
Ναι αλλά μαχαιρώματα με δρεπάνια και πατήματα από αυτοκίνητο οχι. Υπάρχει και ένας άτυπος κώδικας. Μόνοι οι κούρκοι και οι γάβροι τον έχουν παραβιάσει αυτόν τον κώδικα. Εγώ πριν χρόνια (1999) θυμάμαι είχα πέσει μετά από ματς Αρης Παοκ σε στάση λεωφορείου στη Μαρτίου και ήταν ένας ξέμπαρκος με μια σημαία του παοκ. Πήγαν κάποιοι δικοί μας να του επιτεθούν. Και αμέσως ήρθαν γνωστοί οπαδοί μας και τους είπαν να τον αφήσουν και δεν είναι ανδρίκιο να την πέφτουν σε έναν ξέμπαρκο.
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: Όσα ξέρεις εσύ από τα οπαδικά, ξέρω εγώ από τα εσωτερικά της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

1 μπηκε μονο φυλακη για τη προηγουμενη δολοφονια και αυτος με χαμηλη ποινη
Η μετατροπή του κατηγορητηρίου προς το επιεικέστερον έστειλε στη φυλακή μόνο έναν από τους κατηγορούμενους για τη συμπλοκή που οδήγησε στον θάνατο του Τόσκο Μποζατζίσκι,

Εντωμεταξυ αν δει κανεις κ τον χαρτη το αστυνομικο τμημα ειναι κυριολεκτικα 2 λεπτα απο το σημειο
Και η αστυνομια οπως λενε ολοι εκανε 10 πλασιο χρονο να παει

Φυσικα μην τυχει και αναγκαστει να συλλαβει με βαρια καρδια τους δολοφονους του τσετσενου
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Scouser έγραψε: 01 Φεβ 2022, 13:55
Rocco Siffredi έγραψε: 01 Φεβ 2022, 13:20
Το οπαδικες τοβαλα σε " "
Πεσιματα σε άτομα που π.χ απλά φοράνε διακριτικά δεν γίνονται χρόνια;
Ναι αλλά μαχαιρώματα με δρεπάνια και πατήματα από αυτοκίνητο οχι. Υπάρχει και ένας άτυπος κώδικας. Μόνοι οι κούρκοι και οι γάβροι τον έχουν παραβιάσει αυτόν τον κώδικα. Εγώ πριν χρόνια (1999) θυμάμαι είχα πέσει μετά από ματς Αρης Παοκ σε στάση λεωφορείου στη Μαρτίου και ήταν ένας ξέμπαρκος με μια σημαία του παοκ. Πήγαν κάποιοι δικοί μας να του επιτεθούν. Και αμέσως ήρθαν γνωστοί οπαδοί μας και τους είπαν να τον αφήσουν και δεν είναι ανδρίκιο να την πέφτουν σε έναν ξέμπαρκο.
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: Όσα ξέρεις εσύ από τα οπαδικά, ξέρω εγώ από τα εσωτερικά της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Aντε από εδω ρε κουρκόσπορε που γελάς κιολας. Ανεκδιήγητε. Απολογητή δολοφόνων. Αν έχω ασχοληθεί ή όχι εγώ με τα οπαδικά ελα να μου το πεις δια ζώσης.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

stavmanr έγραψε: 01 Φεβ 2022, 10:50 Το να υποστηρίζει κανείς φανατικά μία Α.Ε. είναι σα να υποστηρίζει Μαρινόπουλο, Lidl, Public κλπ.
Όσο νόημα έχει να δέρνεσαι για το σούπερμάρκετ επειδή είναι ...ιδέα, άλλο τόσο νόημα έχει να δέρνεσαι για μία ανώνυμη εταιρία παραγωγής θεάματος.
Δε δερνονται, σκοτώνουν και σκοτώνονται.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Arisvilla έγραψε: 01 Φεβ 2022, 13:58
Scouser έγραψε: 01 Φεβ 2022, 13:55
Aντε από εδω ρε κουρκόσπορε που γελάς κιολας. Ανεκδιήγητε. Απολογητή δολοφόνων. Αν έχω ασχοληθεί ή όχι εγώ με τα οπαδικά ελα να μου το πεις δια ζώσης.
Έχεις ασχοληθεί με οπαδικά, αλλά θεωρείς ότι πεσίματα με μαχαίρια γίνονται μόνο από παοκτσήδες και γάβρους και ότι υπάρχουν ''άτυποι κώδικες'' μεταξύ οπαδών. :lol: Πήγαινε να λύσεις καμιά άσκηση, αύριο έχεις σχολείο (και δεν νομίζω λύκειο).
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Крaсная армия
Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Крaсная армия »

Τα φασιστάκια από Εύοσμο μεριά. Για να μην ξεχνιόμαστε.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Γκουερινο 4
Phorum.gr user: Gouerino

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γκουερινο 4 »

40 xρονια πριν, στο ίδιο σημείο μια μάνα έκλαψε τον γιο της για οπαδικα αιτια
Φτάσαμε στο 2022 έχουν περάσει τόσες φουρνιες από τα οπαδικα αλλά οι μάνες συνεχίζουν να κλαίνε
Μια συμβουλή θα δώσω στους νεότερους
Κρατήστε τα παιδιά σας μακριά από τα γήπεδα
Έχει πεθάνει κόσμος και κοσμάκης, έχουν μπλέξει άσχημα παιδιά που πριν τα οπαδικα ήταν κορίτσια στον χαρακτήρα
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Όλοι οι χούλιγκανς είναι για φάπες, αλλά από τα 00ς και μετά,παοκτζηδες και γαύροι είναι οι χειρότεροι.και καθόλου τυχαίο ειβαι πως όσο μπλέκουν με ναζιδια, τόσο γίνονται πιο ακραίοι. Όταν μαχαιρώνεις κάποιον ξένο χωρίς να τον ξέρεις καν, να μην έχετε προσωπικά ούτε κάποια διάφορα, μόνο επειδή έχει διαφορετικό δέρμα χρώματος, το να μαχαιρώσεις και κάποιον οπαδό της άλλης ομάδας, είναι το πιο εύκολο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Δεν μας κάνει καμιά εντύπωση η ανοχή της πολιτείας στην εγκληματική οργάνωση Μπάοκ, κάτι τέτοιο θα ήταν αφελές.
Είναι κάτι που θα συνεχίζεται και το οποίο επί χρόνια καλλιεργείται στα φανερά.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Βγάζει ο καθένας τα κόμπλεξ του πανω στη δολοφονία του 19χρονου
3f3k
Phorum.gr user: letryf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 3f3k »

Ειναι πολύ σοβαρό θέμα η οργανωμενες επιθέσεις των φασιστών στην Θεσσαλονίκη. Γιαυτό θέλει δράση στους δρόμους. Να καταλάβουν ότι δεν τους παίρνει.
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

3f3k έγραψε: 01 Φεβ 2022, 15:01 Ειναι πολύ σοβαρό θέμα η οργανωμενες επιθέσεις των φασιστών στην Θεσσαλονίκη. Γιαυτό θέλει δράση στους δρόμους. Να καταλάβουν ότι δεν τους παίρνει.
Ποιοι να αναλάβουν δράση; να κυκλοφορουμε όλοι με μαχαίρια και να κάνουμε ξιφομαχιες; η αστυνομία τπτ δεν μπορεί να κάνει, άλλοι δίνουν ραντεβου για ξυλο σε δασακια, άλλος σε σφάζει όπου θέλει
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Ειναι σωστη κινηση να δηλωσω Ατλετικο Μαδριτης αν ερωτηθω καμια φορα εκει πανω;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”