οι θυσίες που κάνω για την Πατρίδα...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ίμια 1996-πως τα είχατε περάσει;
Re: Ίμια 1996-πως τα είχατε περάσει;
Δε γίναμε σοφότεροι σχετικά με τα γεγονότα των Ιμίων, μάθαμε όμως τις ηλικίες αρκετών φορουμιτών 
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Τι πιπες θεε μου. Φαντάρος λέει και του ειπαν, δε γαμιέται πέσε κοιμήσου και έλα αύριο κατα τις 11 μετά τον καφέ, και όπως έρχεσαι πιάσε και ένα καπνό.Υδράργυρος έγραψε: 01 Φεβ 2022, 00:48 Ψηφισα αδιαφορος.
Ημουν παλιος φανταρος κοντα στην απολυση σε μοναδα της αττικης. Το πρωι βλεπαμε στην τηλεοραση τα καραβια απο τον ναυσταθμο που δηθεν τα στελνανε στην περιοχη της κρισης. Το μεσημερι πηρα μια εξοδο και εφτασα σπιτι μου και μολις επεσα για υπνο με πηρανε τηλεφωνο οτι εχουν ανακληθει οι εξοδοι. Τους ειπα οτι θα κοιμηθω λιγο να ξεκουραστω και θα παω αργοτερα. Καλα μου ειπαν κατσε εκει που εισαι και αν χρειαστει σε παιρνουμε και ερχεσαι σφαιρα.
Ετσι την εβγαλα σπιτι βλεποντας παγκαλο. Το πρωι οταν ξυπνησα για να γυρισω εμαθα για το ελικοπτερο. Το οποιο και φερανε μετα απο μερικες εβδομαδες σε χωρο στην αττικη και οργιαζε το ραδιο αρβυλα.
Κανεις δεν πιστευε οτι θα γινοταν κατι μεγαλυτερο. Και στο "κυριοι βρισκομαστε σε πολεμο" ολοι γελασαν.
Οι ΕΔ τοτε με αριστα το 10 επαιρναν επιεικως 5,5. Ευτυχως που δεν επιχειρησαν κατι μεγαλυτερο. Και κακως σταλθηκε το ελικοπτερο εκει περα. Τους ανθρωπους αυτους τους εστειλαν στο θανατο. Σε λιγες ωρες θα ξημερωνε και θα ξεκαθαριζε αν ηταν τουρκοι στη νησιδα
Αφου τα ξέρεις πες μου που πήγαν το ελικόπτερο μετά και ποιος έκανε την πραγματωγνομοσύνη
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Πάντως εγώ πέτυχα στον Έβρο στον πόλεμο του Κόλπου, και μας είχαν επιφυλακή. Στα Ίμια, όπως προείπα, άκουγα ρεμπέτικα σε ένα μαγαζί.
Ordem e Progresso.
- Υδράργυρος
Η πραγματογνωμοσυνη εγινε στο ΚΕΤΑ στην αργυρουπολη. Μετα δεν ξερω που το πηγανΕρμής έγραψε: 01 Φεβ 2022, 13:49Τι πιπες θεε μου. Φαντάρος λέει και του ειπαν, δε γαμιέται πέσε κοιμήσου και έλα αύριο κατα τις 11 μετά τον καφέ, και όπως έρχεσαι πιάσε και ένα καπνό.Υδράργυρος έγραψε: 01 Φεβ 2022, 00:48 Ψηφισα αδιαφορος.
Ημουν παλιος φανταρος κοντα στην απολυση σε μοναδα της αττικης. Το πρωι βλεπαμε στην τηλεοραση τα καραβια απο τον ναυσταθμο που δηθεν τα στελνανε στην περιοχη της κρισης. Το μεσημερι πηρα μια εξοδο και εφτασα σπιτι μου και μολις επεσα για υπνο με πηρανε τηλεφωνο οτι εχουν ανακληθει οι εξοδοι. Τους ειπα οτι θα κοιμηθω λιγο να ξεκουραστω και θα παω αργοτερα. Καλα μου ειπαν κατσε εκει που εισαι και αν χρειαστει σε παιρνουμε και ερχεσαι σφαιρα.
Ετσι την εβγαλα σπιτι βλεποντας παγκαλο. Το πρωι οταν ξυπνησα για να γυρισω εμαθα για το ελικοπτερο. Το οποιο και φερανε μετα απο μερικες εβδομαδες σε χωρο στην αττικη και οργιαζε το ραδιο αρβυλα.
Κανεις δεν πιστευε οτι θα γινοταν κατι μεγαλυτερο. Και στο "κυριοι βρισκομαστε σε πολεμο" ολοι γελασαν.
Οι ΕΔ τοτε με αριστα το 10 επαιρναν επιεικως 5,5. Ευτυχως που δεν επιχειρησαν κατι μεγαλυτερο. Και κακως σταλθηκε το ελικοπτερο εκει περα. Τους ανθρωπους αυτους τους εστειλαν στο θανατο. Σε λιγες ωρες θα ξημερωνε και θα ξεκαθαριζε αν ηταν τουρκοι στη νησιδα
Αφου τα ξέρεις πες μου που πήγαν το ελικόπτερο μετά και ποιος έκανε την πραγματωγνομοσύνη
απο πότε ειναι στην Αργυρουπολη;Υδράργυρος έγραψε: 01 Φεβ 2022, 14:56Η πραγματογνωμοσυνη εγινε στο ΚΕΤΑ στην αργυρουπολη. Μετα δεν ξερω που το πηγανΕρμής έγραψε: 01 Φεβ 2022, 13:49Τι πιπες θεε μου. Φαντάρος λέει και του ειπαν, δε γαμιέται πέσε κοιμήσου και έλα αύριο κατα τις 11 μετά τον καφέ, και όπως έρχεσαι πιάσε και ένα καπνό.Υδράργυρος έγραψε: 01 Φεβ 2022, 00:48 Ψηφισα αδιαφορος.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ημουν στην Αγγλία.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Ουυυ παλιόγερε
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Σχολείο πήγαινα τότε, δεν με ενδιέφεραν αυτά.
Αργότερα μεγαλώνοντας έμαθα τί συνέβη αλλά και πάλι αυτά που γράφονται είναι μπερδεμένα.
Αργότερα μεγαλώνοντας έμαθα τί συνέβη αλλά και πάλι αυτά που γράφονται είναι μπερδεμένα.
Με τα σουπερμαρκετ τι ειχε παιχτει τοτε?
Εγινε επιδρομη?
Εγινε επιδρομη?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Μεγαλύτερη στενοχώρια είχα όταν ο χοντρός παρέδωσε τον Οτσαλάν.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Ήμουν στην Αγγλία. Οι δικοί μου στην Ελλάδα φοβήθηκαν.
- SpAcE_PaNtHeR
13 χρονων ήμουνα ,τι να κανα ?fifa 95 επαιζα στον pentium 3
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Λίγο δύσκολο. Ούτε καν ο Pentium MMx δεν είχε κυκλοφορήσει.SpAcE_PaNtHeR έγραψε: 01 Φεβ 2022, 21:26 13 χρονων ήμουνα ,τι να κανα ?fifa 95 επαιζα στον pentium 3
Fifa 95 μόνο σε Mega Drive. Το 96 μπορεί.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση