!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΒΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΒΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ?
Ένα ζευγάρι περίπου στα 55, έναν 65χρονο και κανά 20αριά 75+. Οι περισσότεροι το 2020 προ εμβολίων. Ειδικά ο 65χρονος (γαμάτος) γείτονας πρόσεχε όσο δεν πάει. Μάλλον έφαγε την φόλα όταν πήγε για μια αγγαρεία στο σπίτι ενός 85χρονου θείου του, ο οποίος είχε την ίδια κατάληξη στην πορεία.
Δεν λέω/λέμε ότι είνα ο ίδιος...ST48410 έγραψε: 13 Ιαν 2022, 01:05Δεν μοιάζει το ύφος πάντως. Εκείνος έγραφε σοβαρά με πάθος και φαινόταν να πιστεύει αυτά που έλεγε. Ρωτούσε αν είχαμε δει ακτινογραφίες και κάτι τέτοια. Εδώ το όλο πράγμα θα ήταν ίσως διασκεδαστικό αν δεν αφορούσε θανάτους.Αρχέλαος έγραψε: 13 Ιαν 2022, 00:42 Το νήμα πρέπει να διαγραφεί κατά τη γνώμη μου.
Ο ΟΒΕΛΙΞ.Λοξίας έγραψε: 13 Ιαν 2022, 00:01 Τον γνωρίσατε εσείς οι ίδιοι;
Είσαστε στο νοσοκομείο όταν πέθανε;
Τον εξετάσατε προσωπικά;
Τον είδατε να πεθαίνει;
Είδατε το πιστοποιητικό θανάτου;
Πως τον έλεγαν τον άλλον τον ψεκ που ρώταγε όλο τέτοια;
...απλώς πως λέει του ίδιου τύπου ηλιθιότητες και μάλιστα μετά από δύο χρόνια, που ο καθένας μας έχει και πλέον γνωστούς/φίλους/συγγενείς που έφυγαν από την ασθένεια αυτή.
Είναι, το λιγότερο, χυδαίο, να κάνει πλάκα με τα πρόσωπα που έχει χάσει ο καθένας.
-
giorgos mpekos
ένας γνωστος μου πέθανε 55 χρόνον λόγω επιπλοκών κοβιντΚαdy έγραψε: 12 Ιαν 2022, 23:24 γνωριζετε καποιον που να εχει πεθανει λογω σαρ; προβιντ 2,ή εστω να το εχει περασει πολυ βαρια?
δεν χρειαζεται να πειτε για νεους υγιεις,ακομα και ετοιμαθανατους 90χρονους.ηερετε προσωπικα καποιον?![]()
Ναι.Καdy έγραψε: 12 Ιαν 2022, 23:24 γνωριζετε καποιον που να εχει πεθανει λογω σαρ; προβιντ 2,ή εστω να το εχει περασει πολυ βαρια?
δεν χρειαζεται να πειτε για νεους υγιεις,ακομα και ετοιμαθανατους 90χρονους.ηερετε προσωπικα καποιον?![]()
Οικογενειακή φίλη κοντά στα 60. Έφυγε απ'τη ζωή πριν μερικούς μήνες.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ο κόσμος νομίζει πως θα κολλήσει μόνο από κάποιον άγνωστο την αρρώστια και δεν προσέχει με τους γνωστούς. Από τότε που ξεκίνησε η πανδημία, όταν επισκέπτομαι την γιαγιά μου πάντα φοραω με μάσκα.Echelon έγραψε: 13 Ιαν 2022, 08:52 Ένα ζευγάρι περίπου στα 55, έναν 65χρονο και κανά 20αριά 75+. Οι περισσότεροι το 2020 προ εμβολίων. Ειδικά ο 65χρονος (γαμάτος) γείτονας πρόσεχε όσο δεν πάει. Μάλλον έφαγε την φόλα όταν πήγε για μια αγγαρεία στο σπίτι ενός 85χρονου θείου του, ο οποίος είχε την ίδια κατάληξη στην πορεία.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εσύ ήξερες προσωπικά κάποιον από αυτούς που πέθαναν ή έστω το πέρασαν βαριά και αποδεδειγμένα ήταν κάτι άλλο;Καdy έγραψε: 12 Ιαν 2022, 23:24 γνωριζετε καποιον που να εχει πεθανει λογω σαρ; προβιντ 2,ή εστω να το εχει περασει πολυ βαρια?
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το σωστό ερώτημα, αν κρίνουμε από τα όσα φαίνεται να πιστεύουν οι εμβολιαστές, είναι αν ξέρουμε κάποιον που να μην έχει αποβιώσει από κόβιντ.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Υποθέτω ότι αυτό δεν χρειάζεται καν προσωπική μαρτυρία. Σε όλες τις κλινικές (πλην κόβιντ) καταγράφονται σαφώς όσοι καταλήγουν.Scouser έγραψε: 13 Ιαν 2022, 10:52 Το σωστό ερώτημα, αν κρίνουμε από τα όσα φαίνεται να πιστεύουν οι εμβολιαστές, είναι αν ξέρουμε κάποιον που να μην έχει αποβιώσει από κόβιντ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι.Καdy έγραψε: 12 Ιαν 2022, 23:24 γνωριζετε καποιον που να εχει πεθανει λογω σαρ; προβιντ 2,ή εστω να το εχει περασει πολυ βαρια?
Πέρα από τους προηγούμενους, μακρινός συγγενής 75 ετών έφυγε εχθές από τη ζωή, έπειτα από διασωλήνωση.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Δύο που ήξερα άμεσα. Ο ένας με την Άλφα και ο άλλος με τη Δέλτα. Πολύ περισσότερους αν βάλω συγγενείς γνωστών που όμως δεν τους γνώριζα προσωπικά.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Εμένα πάντως όλοι οι μη εμβολιασμένοι φίλοι και συγγενείς έχουν πεθάνει από κόβιντ, σε κανέναν δεν χαρίστηκε αυτός ο νέος Μαύρος Θάνατος.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιαν 2022, 10:56Υποθέτω ότι αυτό δεν χρειάζεται καν προσωπική μαρτυρία. Σε όλες τις κλινικές (πλην κόβιντ) καταγράφονται σαφώς όσοι καταλήγουν.Scouser έγραψε: 13 Ιαν 2022, 10:52 Το σωστό ερώτημα, αν κρίνουμε από τα όσα φαίνεται να πιστεύουν οι εμβολιαστές, είναι αν ξέρουμε κάποιον που να μην έχει αποβιώσει από κόβιντ.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, εσυ δεν μας έλεγες τα ίδια πριν απο κάτι μήνες;
Οχι οτι δεν χαίρομαι για την ένταξη σου στο στρατόπεδο της λογικής, απλά αν είναι επιβεβαίωσε για να σε σβήσουμε απο τους καταλόγους των ψεκ.
Φαντάσου τα μεγαλεία που περιμένουν τους ασυμπτωματικούς. Το χρυσό γένος.Scouser έγραψε: 13 Ιαν 2022, 10:59Εμένα πάντως όλοι οι μη εμβολιασμένοι φίλοι και συγγενείς έχουν πεθάνει από κόβιντ, σε κανέναν δεν χαρίστηκε αυτός ο νέος Μαύρος Θάνατος.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιαν 2022, 10:56Υποθέτω ότι αυτό δεν χρειάζεται καν προσωπική μαρτυρία. Σε όλες τις κλινικές (πλην κόβιντ) καταγράφονται σαφώς όσοι καταλήγουν.Scouser έγραψε: 13 Ιαν 2022, 10:52 Το σωστό ερώτημα, αν κρίνουμε από τα όσα φαίνεται να πιστεύουν οι εμβολιαστές, είναι αν ξέρουμε κάποιον που να μην έχει αποβιώσει από κόβιντ.Εμένα λογικά με προφύλαξε ο Θεός γιατί με προορίζει για μεγάλα πράγματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ο άντρας δεύτερης ξαδέρφης μου έχασε και τους δύο γονείς του. Συνάδελφος 30τοσο πέθανε στο πρώτο lock down.
Ordem e Progresso.
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Ξέρω 5 άτομαΚαdy έγραψε: 12 Ιαν 2022, 23:24 γνωριζετε καποιον που να εχει πεθανει λογω σαρ; προβιντ 2,ή εστω να το εχει περασει πολυ βαρια?
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 407 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 20---
-
- 34 Απαντήσεις