Κουράγιο Κλίνο, πιστεύω ότι για αρκετούς εδώ μέσα είσαι αναπόσπαστο κομμάτι της ψυχής του forum αυτού.ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ έγραψε: 21 Αύγ 2022, 16:13 Πρὶν 1 μήνα βγῆκα ἀπὸ τὸ Ἐθνικὸ Κέντρο Άποκατάσεως,[ἔμεινα ἐκεῖ 6 μῆνες], θεραπευμένος, λέει. ἀλλὰ ὲγὼ βλέπω πὼς ἔχω τὰ κακά μου χάλια . Ἐγκεφαλικὸ ἐπεισόδιο
ἔπαθα στὶς 6 Σεπτεμβρίου πἐρυσι. Μόνο τὸ μυαλό μου ἔμεινε ἐκέραιο.Εἶμαι σὲ ἀναπηρικὸ ἀμαξίδιο καὶ ψιλοπερπατῶ μὲ μπαστοῦνι. Μοῦ ἄρεσε ποὺ μὲ συγκρίνατε μὲ τὸν Δημήτρη Χὸρν - φαίνεται πὼς κάπως ἔτσι εἶναι, μοῦ τὸ λένε χρόνια διαρκῶς...Εὐχαριστῶ γιὰ τὸ ἐνδιαφέρον σας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο ΦΊΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ ..
Re: Ο ΦΊΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ ..
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ έγραψε: 21 Αύγ 2022, 16:13 Πρὶν 1 μήνα βγῆκα ἀπὸ τὸ Ἐθνικὸ Κέντρο Άποκατάσεως,[ἔμεινα ἐκεῖ 6 μῆνες], θεραπευμένος, λέει. ἀλλὰ ὲγὼ βλέπω πὼς ἔχω τὰ κακά μου χάλια . Ἐγκεφαλικὸ ἐπεισόδιο
ἔπαθα στὶς 6 Σεπτεμβρίου πἐρυσι. Μόνο τὸ μυαλό μου ἔμεινε ἐκέραιο.Εἶμαι σὲ ἀναπηρικὸ ἀμαξίδιο καὶ ψιλοπερπατῶ μὲ μπαστοῦνι. Μοῦ ἄρεσε ποὺ μὲ συγκρίνατε μὲ τὸν Δημήτρη Χὸρν - φαίνεται πὼς κάπως ἔτσι εἶναι, μοῦ τὸ λένε χρόνια διαρκῶς...Εὐχαριστῶ γιὰ τὸ ἐνδιαφέρον σας.
Ευτυχής που σε ακούω, πολύς κόσμος είχε στεναχωρηθεί που δεν είχαμε νέα σου, τρέχω να το πω σε φίλο που με ρώταγε.
.
Καλώς ήρθες Κλινο, γερός να εισαι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Χαίρε μεσιέ Κλινό, περαστικά, υγεία και δύναμη!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ταχεία ανάρρωση Κλινοσοφιστή!ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ έγραψε: 21 Αύγ 2022, 16:13 Πρὶν 1 μήνα βγῆκα ἀπὸ τὸ Ἐθνικὸ Κέντρο Άποκατάσεως,[ἔμεινα ἐκεῖ 6 μῆνες], θεραπευμένος, λέει. ἀλλὰ ὲγὼ βλέπω πὼς ἔχω τὰ κακά μου χάλια . Ἐγκεφαλικὸ ἐπεισόδιο
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Περαστικα σου αγαπητε μου Κλινοσοφιστη.ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ έγραψε: 21 Αύγ 2022, 16:13 Πρὶν 1 μήνα βγῆκα ἀπὸ τὸ Ἐθνικὸ Κέντρο Άποκατάσεως,[ἔμεινα ἐκεῖ 6 μῆνες], θεραπευμένος, λέει. ἀλλὰ ὲγὼ βλέπω πὼς ἔχω τὰ κακά μου χάλια . Ἐγκεφαλικὸ ἐπεισόδιο
Πολυ συντομα θα επανελθεις 100% αφησες τα δυσκολα πισω σου.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Περαστικά θα είναι!
Με θέληση και υπομονή ολα καλά θα πάνε
Με θέληση και υπομονή ολα καλά θα πάνε
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Του αφιερώνω μέσα από την ψυχή μου (όπως κι αν εκλαμβάνεται αυτό) αυτό το ποίημα του Σεφέρη.
Κι επειδή ξέρω ότι δεν γουστάρει χριστιανικούς συνειρμους ας κάνει μια παράφραση. Είναι ένας από τους λαβωμένους αλλά ανυποχώρητους γάτους της Ελλάδας.
Κι επειδή ξέρω ότι δεν γουστάρει χριστιανικούς συνειρμους ας κάνει μια παράφραση. Είναι ένας από τους λαβωμένους αλλά ανυποχώρητους γάτους της Ελλάδας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων δεν επιχειρώ κάποια ταύτιση με το δικό μου νικ, έτσι;
Ο Κλινοσοφιστής είναι πραγματικός γάτος της Ελλάδας. Ασυμβίβαστος.
Και ξέρω ότι δεν με πολυγουστάρει αλλά έτερον εκάτερον. Εγώ τον εκτιμώ πραγματικά και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.
Ο Κλινοσοφιστής είναι πραγματικός γάτος της Ελλάδας. Ασυμβίβαστος.
Και ξέρω ότι δεν με πολυγουστάρει αλλά έτερον εκάτερον. Εγώ τον εκτιμώ πραγματικά και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Περαστικά να είναι, εύχομαι υγεία!!
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Παλαιοελλαδίτης
Σας εύχομαι περαστικά!
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Αύγ 2022, 18:39 Του αφιερώνω μέσα από την ψυχή μου (όπως κι αν εκλαμβάνεται αυτό) αυτό το ποίημα του Σεφέρη.
Μπραβο Γαλη!
.
Γιάννη μου περαστικά! Φιλιά πολλά.ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ έγραψε: 21 Αύγ 2022, 16:13 Πρὶν 1 μήνα βγῆκα ἀπὸ τὸ Ἐθνικὸ Κέντρο Άποκατάσεως,[ἔμεινα ἐκεῖ 6 μῆνες], θεραπευμένος, λέει. ἀλλὰ ὲγὼ βλέπω πὼς ἔχω τὰ κακά μου χάλια . Ἐγκεφαλικὸ ἐπεισόδιο
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
αυτομολημένη ομπρελοξαπλώστρα
περαστικά κύριε Κλινό
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Αύγ 2022, 17:36 Να τρως έξω μόνος είναι τολμηρό όντως. Θέλει πολύ θράσος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1066 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-
- 11 Απαντήσεις