Διεγερτικά χάπια στα 18 ρε τύπε;
Δηλαδή τώρα δεν σου σηκώνεται ούτε με το Καρτάλι;
Διεγερτικά χάπια στα 18 ρε τύπε;
Δεν θα σταματήσω ούτε για κατούρημα λέμεFeindflug έγραψε: 21 Μάιος 2023, 10:02Διεγερτικά χάπια στα 18 ρε τύπε;
Δηλαδή τώρα δεν σου σηκώνεται ούτε με το Καρτάλι;
Βασικά, αυτό δε θα'ταν άσχημο. Τι το τραγικό έχει να έχουμε εγώ και οι αγαπημένοι μου υπερφυσική δύναμη και ταχύτητα;Feindflug έγραψε: 21 Μάιος 2023, 09:18 Η μοίρα των βαμπίρ, τύπε.
Να χάνουν όσους αγαπάνε, παραμένοντας απέθαντοι οι ίδιοι. Η μόνη λύση είναι να τους μετατρέψουν και αυτούς σε βαμπίρ, κάνοντάς τους τέρατα για μια αιωνιότητα.
Μια πραγματική τραγωδία...
Η ζωή του βρυκόλακα είναι μια αιώνια θλίψη, τύπε. Δεν έχει μόνο υπερδυνάμεις, πρέπει να τρέφεται, έχει περιορισμούς, εχθρούς και πολλές απώλειες αγαπημένων.Εκτωρ έγραψε: 21 Μάιος 2023, 19:09Βασικά, αυτό δε θα'ταν άσχημο. Τι το τραγικό έχει να έχουμε εγώ και οι αγαπημένοι μου υπερφυσική δύναμη και ταχύτητα;Feindflug έγραψε: 21 Μάιος 2023, 09:18 Η μοίρα των βαμπίρ, τύπε.
Να χάνουν όσους αγαπάνε, παραμένοντας απέθαντοι οι ίδιοι. Η μόνη λύση είναι να τους μετατρέψουν και αυτούς σε βαμπίρ, κάνοντάς τους τέρατα για μια αιωνιότητα.
Δεν έχω διαβάσει Twilight, αλλά πρέπει να είναι οπωσδήποτε ανθρώπινο το αίμα;Feindflug έγραψε: 21 Μάιος 2023, 19:14Η ζωή του βρυκόλακα είναι μια αιώνια θλίψη, τύπε. Δεν έχει μόνο υπερδυνάμεις, πρέπει να τρέφεται, έχει περιορισμούς, εχθρούς και πολλές απώλειες αγαπημένων.Εκτωρ έγραψε: 21 Μάιος 2023, 19:09Βασικά, αυτό δε θα'ταν άσχημο. Τι το τραγικό έχει να έχουμε εγώ και οι αγαπημένοι μου υπερφυσική δύναμη και ταχύτητα;Feindflug έγραψε: 21 Μάιος 2023, 09:18 Η μοίρα των βαμπίρ, τύπε.
Το αίμα από ζώα είναι κατώτερης ποιότητας και όχι επαρκές, τύπε.Εκτωρ έγραψε: 21 Μάιος 2023, 19:18Δεν έχω διαβάσει Twilight, αλλά πρέπει να είναι οπωσδήποτε ανθρώπινο το αίμα;Feindflug έγραψε: 21 Μάιος 2023, 19:14Η ζωή του βρυκόλακα είναι μια αιώνια θλίψη, τύπε. Δεν έχει μόνο υπερδυνάμεις, πρέπει να τρέφεται, έχει περιορισμούς, εχθρούς και πολλές απώλειες αγαπημένων.Εκτωρ έγραψε: 21 Μάιος 2023, 19:09
Βασικά, αυτό δε θα'ταν άσχημο. Τι το τραγικό έχει να έχουμε εγώ και οι αγαπημένοι μου υπερφυσική δύναμη και ταχύτητα;
Δεν υπάρχουν σκευάσματα που να παρέχουν τις ίδιες θρεπτικές ουσίες με το ανθρώπινο αίμα;Feindflug έγραψε: 21 Μάιος 2023, 19:24Το αίμα από ζώα είναι κατώτερης ποιότητας και όχι επαρκές, τύπε.Εκτωρ έγραψε: 21 Μάιος 2023, 19:18Δεν έχω διαβάσει Twilight, αλλά πρέπει να είναι οπωσδήποτε ανθρώπινο το αίμα;Feindflug έγραψε: 21 Μάιος 2023, 19:14
Η ζωή του βρυκόλακα είναι μια αιώνια θλίψη, τύπε. Δεν έχει μόνο υπερδυνάμεις, πρέπει να τρέφεται, έχει περιορισμούς, εχθρούς και πολλές απώλειες αγαπημένων.
Κάτι σαν την διαφορά φυτικής και ζωικής πρωτεΐνης για τους ανθρώπους.
Το αίμα έχει και μεταφυσικές ιδιότητες, τύπε. Στην ουσία απορροφούν Ζωτική Ενέργεια.Εκτωρ έγραψε: 21 Μάιος 2023, 19:27Δεν υπάρχουν σκευάσματα που να παρέχουν τις ίδιες θρεπτικές ουσίες με το ανθρώπινο αίμα;
Αν δεν την απορροφήσουν τι γίνεται;Feindflug έγραψε: 21 Μάιος 2023, 19:34Το αίμα έχει και μεταφυσικές ιδιότητες, τύπε. Στην ουσία απορροφούν Ζωτική Ενέργεια.
Χάνουν τι δυνάμεις τους σταδιακά και τελικά φθάνουν σε μια κατάσταση λήθαργου, αιωνίου ύπνου, μέχρι να τραφούν με αίμα με κάποιον τρόπο, τύπε.
Μπορούν οι βρυκόλακες να πίνουν ο ένας το αίμα του άλλου;Feindflug έγραψε: 21 Μάιος 2023, 20:43Χάνουν τι δυνάμεις τους σταδιακά και τελικά φθάνουν σε μια κατάσταση λήθαργου, αιωνίου ύπνου, μέχρι να τραφούν με αίμα με κάποιον τρόπο, τύπε.
Τύπε, θα αρχίσω να χρεώνω για το μάθημα βαμπιρολογίας.
Antares έγραψε: 25 Μάιος 2023, 15:39 Με την γνώση που έχουμε στο παρόν εννοείς;
Θα έδινα πανελλήνιες ξανά και αναλόγως, θα έμενα στην Ελλάδα για πέντε χρόνια ακόμη ή αν δεν περνούσα, θα έφευγα κατευθείαν για εξωτερικό.
Δεν θα επέστρεφα ποτέ, μόνο για διακοπές και αν.![]()