!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χαίρετε. Σας μιλάει το πνεύμα των Χριστουγέννων
Re: Χαίρετε. Σας μιλάει το πνεύμα των Χριστουγέννων
Γω όφειλα να το πω ως νοσήσας- κωλόφαρδα -ασυμπτωματικός ( και ίσως νοσήσας με συμπτώματα πέρυσι). 
- Cecily Anne
Μπα, κάνει κάθε τρεις-τεσσερις μέρες ραπιντ. Κι εγώ που το έκανα τσάμπα το έκανα, εφόσον από εκει κόλλησα κ είναι αρνητικός, πέταξα τα λεφτά. Τεσπα.Στύγιος έγραψε: 26 Δεκ 2021, 14:36 Γω όφειλα να το πω ως νοσήσας- κωλόφαρδα -ασυμπτωματικός ( και ίσως νοσήσας με συμπτώματα πέρυσι).![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εμένα 2 ράπιντ Πέμπτης -Δευτέρας με έβγαζαν αρνητικό . Το PCR της Τρίτης και στην επανάληψη με έβγαλε θετικό.Cecily Anne έγραψε: 26 Δεκ 2021, 14:38Μπα, κάνει κάθε τρεις-τεσσερις μέρες ραπιντ. Κι εγώ που το έκανα τσάμπα το έκανα, εφόσον από εκει κόλλησα κ είναι αρνητικός, πέταξα τα λεφτά. Τεσπα.Στύγιος έγραψε: 26 Δεκ 2021, 14:36 Γω όφειλα να το πω ως νοσήσας- κωλόφαρδα -ασυμπτωματικός ( και ίσως νοσήσας με συμπτώματα πέρυσι).![]()
- Cecily Anne
Εντάξει μπορεί να ήταν το τριήμερο και δεν σε έπιανε.Στύγιος έγραψε: 26 Δεκ 2021, 14:49Εμένα 2 ράπιντ Πέμπτης -Δευτέρας με έβγαζαν αρνητικό . Το PCR της Τρίτης και στην επανάληψη με έβγαλε θετικό.Cecily Anne έγραψε: 26 Δεκ 2021, 14:38Μπα, κάνει κάθε τρεις-τεσσερις μέρες ραπιντ. Κι εγώ που το έκανα τσάμπα το έκανα, εφόσον από εκει κόλλησα κ είναι αρνητικός, πέταξα τα λεφτά. Τεσπα.Στύγιος έγραψε: 26 Δεκ 2021, 14:36 Γω όφειλα να το πω ως νοσήσας- κωλόφαρδα -ασυμπτωματικός ( και ίσως νοσήσας με συμπτώματα πέρυσι).![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Σε απάντηση αιτήματός σας μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος, βεβαιώνουμε ότι ο
............................................. στον έλεγχο που του έγινε στις 28/09/2021
διαπιστώθηκε ότι είναι θετικός στον κορονοϊό COVID-19. Ακολουθώντας το υγειονομικό
πρωτόκολλο ο ανωτέρω τέθηκε σε υγειονομικό αποκλεισμό δέκα (10) ημερών από την
ημέρα δειγματοληψίας του (ήτοι 28/09/2021)
Ποιος στη χάρη μου. Εκείνες τις μέρες ήμουν VIP. EOΔΥ, Πολιτική Προστασία και Αστυνομία ασχολήθηκαν μαζί μου.
............................................. στον έλεγχο που του έγινε στις 28/09/2021
διαπιστώθηκε ότι είναι θετικός στον κορονοϊό COVID-19. Ακολουθώντας το υγειονομικό
πρωτόκολλο ο ανωτέρω τέθηκε σε υγειονομικό αποκλεισμό δέκα (10) ημερών από την
ημέρα δειγματοληψίας του (ήτοι 28/09/2021)
Ποιος στη χάρη μου. Εκείνες τις μέρες ήμουν VIP. EOΔΥ, Πολιτική Προστασία και Αστυνομία ασχολήθηκαν μαζί μου.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 285 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-