!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι έκανες σήμερα;
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Τι έκανες σήμερα;
Η αντίδραση είναι στο αίμα μου, τύπε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Κάναμε μίτινγκ στη δουλειά και μας τα έχωσε λίγο ο προ, μετά πήγαμε στα γραφεία μας και μας τα έχωσε λίγο ο προ, μετά έφυγε και ξανάρθε και μου τα έχωσε λίγο ο προ. Μετά φύγαμε νωρίς, με πήρε τηλ όσο ήμουν στο δρόμο αν έκανα κατι για ένα θέμα του είπα δεν μου εχουν απαντήσει ακόμα , μου τα ξαναεχωσε από το τηλ.λιγο ο προ έκανα πως δεν τον ακούω και μου το έκλεισε. Για κάποιο λόγο δεν ταραχτηκα καθόλου από όλα αυτά τα χωσίματα.
Μετά πήγα στο σούπερ μάρκετ ψώνισα να μαγειρέψω κάτι σε ιταλικό. Τελικά κατέληξα σε καρμπονάρα.Πήρα και πουρακια
Είδα μια ταμπέλα με την φάτσα και το όνομα ενός από το μαγαζί και γέλαγα μέσα από την μάσκα,πηρα έναν καφέ και ήρθα σπίτι.
Μετά πήγα στο σούπερ μάρκετ ψώνισα να μαγειρέψω κάτι σε ιταλικό. Τελικά κατέληξα σε καρμπονάρα.Πήρα και πουρακια
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Μαδουραίος
Την έπαιζα μέχρι να ματώσει.
Μου έσπασαν τον πέοντα ( sic) την 7η ώρα κάπου στις 2.05 κι ενώ ήταν να φύγουν απ' το ίδρυμα στις 2.15 ,τους άφησα να σχολάσουν στις 2.10*
*μην το πείτε στην Κεραμέως
*μην το πείτε στην Κεραμέως
Στη πεινα ο προ, για αυτο κραζει και εχει νευραNaida έγραψε: 09 Δεκ 2021, 18:16 Κάναμε μίτινγκ στη δουλειά και μας τα έχωσε λίγο ο προ, μετά πήγαμε στα γραφεία μας και μας τα έχωσε λίγο ο προ, μετά έφυγε και ξανάρθε και μου τα έχωσε λίγο ο προ. Μετά φύγαμε νωρίς, με πήρε τηλ όσο ήμουν στο δρόμο αν έκανα κατι για ένα θέμα του είπα δεν μου εχουν απαντήσει ακόμα , μου τα ξαναεχωσε από το τηλ.λιγο ο προ έκανα πως δεν τον ακούω και μου το έκλεισε. Για κάποιο λόγο δεν ταραχτηκα καθόλου από όλα αυτά τα χωσίματα.
Μετά πήγα στο σούπερ μάρκετ ψώνισα να μαγειρέψω κάτι σε ιταλικό. Τελικά κατέληξα σε καρμπονάρα.Πήρα και πουρακιαΕίδα μια ταμπέλα με την φάτσα και το όνομα ενός από το μαγαζί και γέλαγα μέσα από την μάσκα,πηρα έναν καφέ και ήρθα σπίτι.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Όχι καλέ, απλά γίνονται χοντροειδης μαλακίες στην δουλειά και τρελενεται. Δηλαδή έχει δίκιο. Βέβαια είναι και λίγο νευρικούλης.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αυτο σου λεω, ειναι στη πεινα ή στις παντοφλιες και το κερατο και ξεσπαει στη δουλεια μετα.
Ειναι συνηθες φαινομενο με αυτους, ξεσπανε παντου, στη δουλεια, στο δρομο, στο ιντερνετ, παντου!
Volk έγραψε: 09 Δεκ 2021, 19:24Αυτο σου λεω, ειναι στη πεινα ή στις παντοφλιες και το κερατο και ξεσπαει στη δουλεια μετα.
Ειναι συνηθες φαινομενο με αυτους, ξεσπανε παντου, στη δουλεια, στο δρομο, στο ιντερνετ, παντου!
Μια χαρά είναι ο άνθρωπος στην προσωπική του ζωή.
Δηλαδή εσένα η θεωρία σου είναι ότι οποίος είναι νευρικός είναι γιατί δεν κάνει σεξ ή τρώει κερατο; ελεος βρε συ, πιο κλισέ πεθαίνεις
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν υπαρχει αντρας που εχει νορμαλ ερωτικη ζωη και ειναι ευχαριστημενος για τη ζωη του γενικοτερα και να βγαζει νευρα και να φωναζει οπουδηποτε. Ξεσπαματα ειναι που προερχονται απο εσωτερικη πιεση και ψυχικο στρες.Naida έγραψε: 09 Δεκ 2021, 19:32Volk έγραψε: 09 Δεκ 2021, 19:24Αυτο σου λεω, ειναι στη πεινα ή στις παντοφλιες και το κερατο και ξεσπαει στη δουλεια μετα.Naida έγραψε: 09 Δεκ 2021, 19:10
Όχι καλέ, απλά γίνονται χοντροειδης μαλακίες στην δουλειά και τρελενεται. Δηλαδή έχει δίκιο. Βέβαια είναι και λίγο νευρικούλης.
Μια χαρά είναι ο άνθρωπος στην προσωπική του ζωή.
Δηλαδή εσένα η θεωρία σου είναι ότι οποίος είναι νευρικός είναι γιατί δεν κάνει σεξ ή τρώει κερατο; ελεος βρε συ, πιο κλισέ πεθαίνεις![]()
Οταν θα ξαναρχισει να φωναζει, κερνα τον εναν λουκουμα να στανιαρει, εχε τον ετοιμο διπλα σου και οταν συμβει προσφερε τον.

- EKPLIKTIKOS
Σκεφτόσουν κάποια συγκεκριμένα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 536 Προβολές
-