Εκεί τα μαλακα ναρκωτικά είναι νόμιμα, επομένως όσοι τα διακινούν δεν είναι μαφιόζοι, αλλά επιχειρηματίες και μεσάζοντες.
Οχι για τα νομιμα
Τους εχει προκυψει προβλημα με εργαστηρια που παραγουν μεθαμφεταμινη
Η αστυνομια εχει σηκωσει τα χερια ψηλα με την εγκληματικοτητα
Δεν υπάρχουν νόμιμη παραγωγή ναρκωτικών στην Ολλανδία. Ούτε το χάσιμο παράγεται νόμιμα, ούτε η διακίνηση του είναι νόμιμη. Νόμιμα για κάποιο λόγο είναι τα Κηφισός που πουλάνε μεγαλες ποσότητες ενώ υποτίθεται ο νόμος επιτρέπει μόνο κάτι γλαστρες
Είναι ένα από τα μεγάλα μυστήρια του σύμπαντος πως εμφανίζονται τόσες ποσότητες παράνομων ουσιών σε νόμιμες επιχειρήσεις. Μόνο ο Θεός και το ολλανδικό κρατος ξέρουν πως γίνεται αυτό το θαυμα
under έγραψε: 03 Δεκ 2021, 12:14
Μαλλον εκδουλευση της Σταματη και της κλικας της ειναι.
Αν ο ιδιος ο Μαρινακης ηθελε να ασχοληθει με τον κοντο θα εστελνε τη Σταματη ;
Αυτο λεω κι εγω. Λογικα θα εστελνε τον Κουλη.
Κάπου διάβασα πριν ότι ο Μαρινάκης είναι μπροστινός του Κουλη και έκλαιγα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jason0 την 03 Δεκ 2021, 12:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εκεί τα μαλακα ναρκωτικά είναι νόμιμα, επομένως όσοι τα διακινούν δεν είναι μαφιόζοι, αλλά επιχειρηματίες και μεσάζοντες.
Τι λες ρε μεγαλε; δεν έχεις ιδέα τι ναρκωτικά παίζουν εδώ. Μέχρι και η αστυνομια βγάζει ανακοινώσεις μην αγοράζετε κόκα από σηνωστους δεν ξέρετε τι έχει μέσα
Η εταιρία που δουλεύω νοικιάζει γραφεία σε ένα από τα καλύτερα κτήρια στο Άμστερνταμ και στο υπόγειο πάρκινγκ έγιναν 3 δολοφονιες τα τελευταία 2 χρονια
Είναι χρόνια τώρα που δεν παρακολουθώ την κατάσταση. Η πλάκα είναι ότι απελευθερώσανε τα μαλακά, δήθεν για να πατάξουν την εγκληματικότητα
Κοίτα υπάρχει μαφία, υπάρχουν σκοτωμοι κάθε 3 και λίγο. Στα 4 χρόνια που είμαι εδώ έχω περάσει 2 φορές δίπλα από νεκρό που πυροβόλησαν σε ανοιχτό χώρο αλλά σκοτώνονται μεταξύ τους. Δηλαδή οκ καλό μπουρδελακι είναι η Ολλανδία αλλά αν δεν θες να μπλεξεις δεν κινδυνεύεις. Δεν έχεις περιοχές σαν την Αθήνα που τα πρεζάκια κλέβουν κινητά με απειλή από κατσαβίδι κτλ γιατί το έγκλημα εδώ από ότι έχω καταλάβει είναι οργανωμένο και μάλιστα σε συνεργασία με την αστυνομία ώστε όλα να καλούν ομαλά. Κατά τα άλλα εγώ έχω σπίτι σε οικογενειακή πολυκατοικία που μένουν κύριος Ολλανδία, κοντά σε γνωστό πάρκο της πόλης. Ε πριν μήνα η αστυνομια συνέλαβε έναν ένοικο γιατί έκανε παραγωγή φούντας στο διαμέρισμα του . Μία φίλη αγόρασε ένα ολυ φθηνο σπίτι σε μια περιοχή του Άμστερνταμ που λέγεται μπάλμερ και είναι η χειρότερη αλλά οκ , μη φανταστείς Μένανδρου απλά μένουν πολλοί μετανάστες και παλιά γίνονταν κλοπές, από τους λογαριασμούς ρεύματος του προηγούμενου έτους φαίνεται ότι ο προηγούμενος ένοικος μάλλον έκανε παραγωγή ναρκωτικών εκεί μέσα.. Γενικώς είναι πολύ συνηθισμένο να νοικιάζουν σπίτια και να παράγουν ναρκωτικά. Αφού η χώρα είναι τίγκα στα τζανκια