Παίζει να είναι και φεικ νιους των δημοσιογράφων βέβαια. Λένε υπάρχουν πληροφορίες
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σκοτώθηκε 47χρονος διανομέας.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σκοτώθηκε 47χρονος διανομέας.
Ε νταξει δεν ήταν και στη χρυσή αυγή μην κάνετε έτσι.
Παίζει να είναι και φεικ νιους των δημοσιογράφων βέβαια. Λένε υπάρχουν πληροφορίες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 01 Νοέμ 2021, 11:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αφού είπε δεν υπάρχει. Πηγή για το "δεν υπάρχει"?Gherschaagk έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 10:59Πηγή τώρα.adon99 έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 10:54 Ειχε και 2 ενταλματα συλληψης για ληστειες ο συντροφος αλβανος
Λογικο να αφεθει ελευθερος
Δεν υπαρχει κανενα παραδικαστικο που συστηματικα κανει πλατες σε αναρχοαριστερους και αλλλοδαπους..
Ειδάλλως μπουκώσου και μη μιλάς.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-Δολοφονια κ 2 ενταλματα συλληψεις για ληστειες κυριε δικαστα ο επομενος
Ενταξει ευκολη υποθεση προφυλακιση αμεσα
Εμ ξερεται ειναι αλβανος
Ααα ελευθερος ελευθερος
Ενταξει ευκολη υποθεση προφυλακιση αμεσα
Εμ ξερεται ειναι αλβανος
Ααα ελευθερος ελευθερος
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κόψε τις μλκιες.adon99 έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 11:02Σου θιξαμε τον συντροφο αλβανο?Gherschaagk έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 10:59Πηγή τώρα.adon99 έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 10:54 Ειχε και 2 ενταλματα συλληψης για ληστειες ο συντροφος αλβανος
Λογικο να αφεθει ελευθερος
Δεν υπαρχει κανενα παραδικαστικο που συστηματικα κανει πλατες σε αναρχοαριστερους και αλλλοδαπους..
Ειδάλλως μπουκώσου και μη μιλάς.
Την πηγή την βάζεις μαζί με το ποστ, όχι 5-10 ποστ παρακάτω κι αφού έχουν αναρωτηθεί 2-3 αν ισχύει ή όχι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κι εγώ έχω πληροφορίες πως αυτός που μπήκε στον μονόδρομο τις προάλλες ήταν ο πρώην δήμαρχος. Αποδείξεις δεν έχω.nyxtovios έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 11:08 Ε νταξει δεν ήταν και στη χρυσή αυγή μην κάνετε έτσι.
Παίζει να είναι και φεικ νιους των δημοσιογράφων βέβαια. Λένε υπάρχουν πληροφορίες![]()
Αυτά.
Ναι σε καθε προταση θα βαζουμε 15 παραπομπες και πηγες λες και ειναι η παπιρους λαρους μπριτανικα
Εχει ζεστη σημερα
-Πηγη πηγη?
Εχει ζεστη σημερα
-Πηγη πηγη?
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μην σε πει κανένας κακοήθης ηλίθιο, για αυτό το λέω.adon99 έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 11:17 Ναι σε καθε προταση θα βαζουμε 15 παραπομπες και πηγες λες και ειναι η παπιρους λαρους μπριτανικα
Εχει ζεστη σημερα
-Πηγη πηγη?![]()
Δεν είσαι εννοείται αλλά πού να καταλάβουν μερικοί.
Και εγώ πιστεύω ότι δεν ισχύειGherschaagk έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 11:15Κι εγώ έχω πληροφορίες πως αυτός που μπήκε στον μονόδρομο τις προάλλες ήταν ο πρώην δήμαρχος. Αποδείξεις δεν έχω.nyxtovios έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 11:08 Ε νταξει δεν ήταν και στη χρυσή αυγή μην κάνετε έτσι.
Παίζει να είναι και φεικ νιους των δημοσιογράφων βέβαια. Λένε υπάρχουν πληροφορίες![]()
Αυτά.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Λες τον adon ηλίθιο;;;;nyxtovios έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 11:30Και εγώ πιστεύω ότι δεν ισχύειGherschaagk έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 11:15Κι εγώ έχω πληροφορίες πως αυτός που μπήκε στον μονόδρομο τις προάλλες ήταν ο πρώην δήμαρχος. Αποδείξεις δεν έχω.nyxtovios έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 11:08 Ε νταξει δεν ήταν και στη χρυσή αυγή μην κάνετε έτσι.
Αυτά.
Ντροπή σου!!
Το είπε όμως η δημοσιογράφος ότι έχει πληροφορίες. Δεν το έβγαλε από το κεφάλι του.Gherschaagk έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 11:31Λες τον adon ηλίθιο;;;;nyxtovios έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 11:30Και εγώ πιστεύω ότι δεν ισχύειGherschaagk έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 11:15
Κι εγώ έχω πληροφορίες πως αυτός που μπήκε στον μονόδρομο τις προάλλες ήταν ο πρώην δήμαρχος. Αποδείξεις δεν έχω.
Αυτά.
Ντροπή σου!!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Να βάλει το γαμημένο το βίντεο και να γράψει πως υπάρχουν πληροφορίες.nyxtovios έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 11:33Το είπε όμως η δημοσιογράφος ότι έχει πληροφορίες. Δεν το έβγαλε από το κεφάλι του.
Για να μη βρεθεί κανένας κακοήθης και τον πει ηλίθιο. Όπως σ' ένα άλλο ποατ που έγραφε πως ο τραπεζικός λογαριασμός του Μπουρλά αυξήθηκε κατά 70%. Γιατί εφόσον δεν υπάρχουν στοιχεία, αυτά που γράφει έχουν την ίδια αξία με το πορδοκλάσιμο του βίσωνα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
τελικά ο τύπος είναι τερμα κοινωνιοπαθής ή τέρμα μαζόχα και προσπαθεί να τον δείρουν.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Δεν διαφωνώGherschaagk έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 11:38Να βάλει το γαμημένο το βίντεο και να γράψει πως υπάρχουν πληροφορίες.nyxtovios έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 11:33Το είπε όμως η δημοσιογράφος ότι έχει πληροφορίες. Δεν το έβγαλε από το κεφάλι του.
Για να μη βρεθεί κανένας κακοήθης και τον πει ηλίθιο. Όπως σ' ένα άλλο ποατ που έγραφε πως ο τραπεζικός λογαριασμός του Μπουρλά αυξήθηκε κατά 70%. Γιατί εφόσον δεν υπάρχουν στοιχεία, αυτά που γράφει έχουν την ίδια αξία με το πορδοκλάσιμο του βίσωνα.
Το σκέφτηκα λίγο παραπάνω.....αλλά να μαι και εγώ

https://twitter.com/yanisvaroufakis/sta ... 51968?s=20

https://twitter.com/yanisvaroufakis/sta ... 51968?s=20

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ω θεοί, τι μπούρδας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 173 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 62 Απαντήσεις