μίλησα για 40άρηδες. Προφανώς μιλάω για ηλικίες 40-49. Για δες πόσοι πέθαναν σε αυτό το γκρουπ;hellegennes έγραψε: 31 Οκτ 2021, 00:21Μα πού να έχεις; Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, πέθαναν 122 άτομα κάτω των 40 με κορωνοϊό. Στατιστικά ποια είναι η πιθανότητα να ήξερες κάποιον απ' αυτούς;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί με 70% του πληθυσμου εμβολιασμένο έχουμε μεγαλύτερη θνησιμότητα από πέρυσι;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Γιατί με 70% του πληθυσμου εμβολιασμένο έχουμε μεγαλύτερη θνησιμότητα από πέρυσι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mao mao την 31 Οκτ 2021, 00:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Γιατί με 70% του πληθυσμου εμβολιασμένο έχουμε μεγαλύτερη θνησιμότητα από πέρυσι;
Ας κανω την κλασσικη ερωτηση.Τι ψηφισες στις εκλογες;Σέλευκας έγραψε: 31 Οκτ 2021, 00:12 Επίσης έστειλα εμαιλ στην πολιτική προστασία και διαμαρτυρήθηκαν ότι ενώ είμαι σε καραντίνα κάποιες υπηρεσίες με υποχρεώνουν να την σπάσω. Το περίεργο ήταν ότι με πήραν τηλέφωνο γιατι τάχα δεν κατάλαβαν. Τους εξήγησα ότι αφού είμαι σε καραντίνα δεν μπορώ να πάω σε τράπεζα να καταθέσω ούτε να κάνω εισπράξεις. Μου απάντησαν ότι θα μου στείλουν βεβαίωση ασθένειας για πάσα χρήση. Έστειλα στη εφορία τη βεβαίωση και η εφορία μου απάντησε ότι δεν γίνεται δεκτή και πρέπει να πάω να πληρώσω. Έστειλα την απάντηση στην πολιτική προστασία η οποία μου απάντησε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί η εφορία και οι τράπεζες δεν το δέχονται.
Αυτό λέγεται πολίτικη προστασία και πολιτεία στην Ελλάδα του 2021.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Σέλευκας έγραψε: 31 Οκτ 2021, 00:12 Επίσης έστειλα εμαιλ στην πολιτική προστασία και διαμαρτυρήθηκαν ότι ενώ είμαι σε καραντίνα κάποιες υπηρεσίες με υποχρεώνουν να την σπάσω. Το περίεργο ήταν ότι με πήραν τηλέφωνο γιατι τάχα δεν κατάλαβαν. Τους εξήγησα ότι αφού είμαι σε καραντίνα δεν μπορώ να πάω σε τράπεζα να καταθέσω ούτε να κάνω εισπράξεις. Μου απάντησαν ότι θα μου στείλουν βεβαίωση ασθένειας για πάσα χρήση. Έστειλα στη εφορία τη βεβαίωση και η εφορία μου απάντησε ότι δεν γίνεται δεκτή και πρέπει να πάω να πληρώσω. Έστειλα την απάντηση στην πολιτική προστασία η οποία μου απάντησε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί η εφορία και οι τράπεζες δεν το δέχονται.
ΧαGoBack έγραψε: 31 Οκτ 2021, 00:25Ας κανω την κλασσικη ερωτηση.Τι ψηφισες στις εκλογες;Σέλευκας έγραψε: 31 Οκτ 2021, 00:12 Επίσης έστειλα εμαιλ στην πολιτική προστασία και διαμαρτυρήθηκαν ότι ενώ είμαι σε καραντίνα κάποιες υπηρεσίες με υποχρεώνουν να την σπάσω. Το περίεργο ήταν ότι με πήραν τηλέφωνο γιατι τάχα δεν κατάλαβαν. Τους εξήγησα ότι αφού είμαι σε καραντίνα δεν μπορώ να πάω σε τράπεζα να καταθέσω ούτε να κάνω εισπράξεις. Μου απάντησαν ότι θα μου στείλουν βεβαίωση ασθένειας για πάσα χρήση. Έστειλα στη εφορία τη βεβαίωση και η εφορία μου απάντησε ότι δεν γίνεται δεκτή και πρέπει να πάω να πληρώσω. Έστειλα την απάντηση στην πολιτική προστασία η οποία μου απάντησε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί η εφορία και οι τράπεζες δεν το δέχονται.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
Μου χαλασες τον ειρμο
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Σέλευκας έγραψε: 31 Οκτ 2021, 00:28 Επίσης έστειλα εμαιλ στην πολιτική προστασία και διαμαρτυρήθηκαν ότι ενώ είμαι σε καραντίνα κάποιες υπηρεσίες με υποχρεώνουν να την σπάσω. Το περίεργο ήταν ότι με πήραν τηλέφωνο γιατι τάχα δεν κατάλαβαν. Τους εξήγησα ότι αφού είμαι σε καραντίνα δεν μπορώ να πάω σε τράπεζα να καταθέσω ούτε να κάνω εισπράξεις. Μου απάντησαν ότι θα μου στείλουν βεβαίωση ασθένειας για πάσα χρήση. Έστειλα στη εφορία τη βεβαίωση και η εφορία μου απάντησε ότι δεν γίνεται δεκτή και πρέπει να πάω να πληρώσω. Έστειλα την απάντηση στην πολιτική προστασία η οποία μου απάντησε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί η εφορία και οι τράπεζες δεν το δέχονται.
τον υπολογιστη τον έχεις μονο για να γραφεις στο Ιδρυμα? το e-banking δεν ?
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση στην ιστορία σου, είναι οτι σήκωναν τα τηλέφωνα και μπήκαν σε διαδικασία να σου απαντήσουν.Σέλευκας έγραψε: 31 Οκτ 2021, 00:12 Επίσης έστειλα εμαιλ στην πολιτική προστασία και διαμαρτυρήθηκαν ότι ενώ είμαι σε καραντίνα κάποιες υπηρεσίες με υποχρεώνουν να την σπάσω. Το περίεργο ήταν ότι με πήραν τηλέφωνο γιατι τάχα δεν κατάλαβαν. Τους εξήγησα ότι αφού είμαι σε καραντίνα δεν μπορώ να πάω σε τράπεζα να καταθέσω ούτε να κάνω εισπράξεις. Μου απάντησαν ότι θα μου στείλουν βεβαίωση ασθένειας για πάσα χρήση. Έστειλα στη εφορία τη βεβαίωση και η εφορία μου απάντησε ότι δεν γίνεται δεκτή και πρέπει να πάω να πληρώσω. Έστειλα την απάντηση στην πολιτική προστασία η οποία μου απάντησε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί η εφορία και οι τράπεζες δεν το δέχονται.
Αγνοεί το e-banking το taxisnet αγνοεί μέχρι και τις εξουσιοδοτήσεις.
Κανονίζει εφορίες και τράπεζες με μετρητά συνεπώς με αμφίβολου προελεύσεως χρήμα.
Λογικά είναι οπαδός του Σωρρα.
Ναι και αμέσως. Μάλιστα μετά έπιασα και συζήτηση και συμφώνησαν ότι απλά το κράτος θέλει να πάρει τα λεφτά μου και η καραντίνα είναι νάχαμε να λέγαμε και μου ευχήθηκε να μη με πιάσουν όταν θα βγω να πληρώσω.mao mao έγραψε: 31 Οκτ 2021, 00:34εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση στην ιστορία σου, είναι οτι σήκωναν τα τηλέφωνα και μπήκαν σε διαδικασία να σου απαντήσουν.Σέλευκας έγραψε: 31 Οκτ 2021, 00:12 Επίσης έστειλα εμαιλ στην πολιτική προστασία και διαμαρτυρήθηκαν ότι ενώ είμαι σε καραντίνα κάποιες υπηρεσίες με υποχρεώνουν να την σπάσω. Το περίεργο ήταν ότι με πήραν τηλέφωνο γιατι τάχα δεν κατάλαβαν. Τους εξήγησα ότι αφού είμαι σε καραντίνα δεν μπορώ να πάω σε τράπεζα να καταθέσω ούτε να κάνω εισπράξεις. Μου απάντησαν ότι θα μου στείλουν βεβαίωση ασθένειας για πάσα χρήση. Έστειλα στη εφορία τη βεβαίωση και η εφορία μου απάντησε ότι δεν γίνεται δεκτή και πρέπει να πάω να πληρώσω. Έστειλα την απάντηση στην πολιτική προστασία η οποία μου απάντησε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί η εφορία και οι τράπεζες δεν το δέχονται.
Ποιος να με πιάσει ρε κοπέλα μου εδώ δεν πιάνουν τους λαθρομετανάστες κατά χιλιάδες.
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
- hellegennes
Είπες για 40άρηδες συγκεκριμένα, όχι για άτομα άνω των 40. Αν εννοούσες 49 ετών, ε, ναι, είναι περισσότεροι. Ένα βήμα πριν τα 50 βέβαια δεν είναι νέος κανείς, είναι μεσήλικας. Πάντως δεν μπορώ να δω πόσοι πέθαναν μεταξύ 40-49 γιατί δεν μου το λέει ο ΕΟΔΥ. Θεωρεί λογικό να τους χώσει στο ίδιο γκρουπ με τους συνταξιούχους.mao mao έγραψε: 31 Οκτ 2021, 00:24μίλησα για 40άρηδες. Προφανώς μιλάω για ηλικίες 40-49. Για δες πόσοι πέθαναν σε αυτό το γκρουπ;hellegennes έγραψε: 31 Οκτ 2021, 00:21Μα πού να έχεις; Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, πέθαναν 122 άτομα κάτω των 40 με κορωνοϊό. Στατιστικά ποια είναι η πιθανότητα να ήξερες κάποιον απ' αυτούς;Scouser έγραψε: 31 Οκτ 2021, 00:18
Εγώ δεν έχω κανέναν, ούτε καν κάποιο γνωστό που να έχει γνωστό που να του συνέβη τέτοιο πράγμα.
Για να σου κάνω την χάρη όμως, θα υποθέσω άλλους 200.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ρε παπάρα δεν έχω αμέτρητα να είναι ο λογαριασμός γεμάτος. Δεν μου τα βάζει το κράτος εμένα. (Ναι υπαρχουμε ακόμα μερικοί)Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 31 Οκτ 2021, 00:33Σέλευκας έγραψε: 31 Οκτ 2021, 00:28 Επίσης έστειλα εμαιλ στην πολιτική προστασία και διαμαρτυρήθηκαν ότι ενώ είμαι σε καραντίνα κάποιες υπηρεσίες με υποχρεώνουν να την σπάσω. Το περίεργο ήταν ότι με πήραν τηλέφωνο γιατι τάχα δεν κατάλαβαν. Τους εξήγησα ότι αφού είμαι σε καραντίνα δεν μπορώ να πάω σε τράπεζα να καταθέσω ούτε να κάνω εισπράξεις. Μου απάντησαν ότι θα μου στείλουν βεβαίωση ασθένειας για πάσα χρήση. Έστειλα στη εφορία τη βεβαίωση και η εφορία μου απάντησε ότι δεν γίνεται δεκτή και πρέπει να πάω να πληρώσω. Έστειλα την απάντηση στην πολιτική προστασία η οποία μου απάντησε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί η εφορία και οι τράπεζες δεν το δέχονται.
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Αισθάνομαι σαν τους Έλληνες στην Κωνσταντινούπολη που έχουν μείνει δύο τρεις
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Επίσης αν έχεις λεφτά στην τράπεζα το πιο πιθανό είναι να στα τραβήξουν γιατί θα χρωστάς για ένα καινούριο φόρο από τους δεκάδες καινούριους που μπαίνουν κάθε χρόνο. Χθες έβαλαν έναν καινούριο. Αν είχες κόψει λέει πάνω από 50 τιμολόγια το 2019 πρέπει να δώσεις έκατο ευρώ τώρα απαξ. Φρέσκο.
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Τι σχέση έχει το πόσα εχεις με το αν μπορείς να πληρώσεις ηλεκτρονικα;Σέλευκας έγραψε: 31 Οκτ 2021, 00:46Ρε παπάρα δεν έχω αμέτρητα να είναι ο λογαριασμός γεμάτος. Δεν μου τα βάζει το κράτος εμένα. (Ναι υπαρχουμε ακόμα μερικοί)Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 31 Οκτ 2021, 00:33Σέλευκας έγραψε: 31 Οκτ 2021, 00:28 Επίσης έστειλα εμαιλ στην πολιτική προστασία και διαμαρτυρήθηκαν ότι ενώ είμαι σε καραντίνα κάποιες υπηρεσίες με υποχρεώνουν να την σπάσω. Το περίεργο ήταν ότι με πήραν τηλέφωνο γιατι τάχα δεν κατάλαβαν. Τους εξήγησα ότι αφού είμαι σε καραντίνα δεν μπορώ να πάω σε τράπεζα να καταθέσω ούτε να κάνω εισπράξεις. Μου απάντησαν ότι θα μου στείλουν βεβαίωση ασθένειας για πάσα χρήση. Έστειλα στη εφορία τη βεβαίωση και η εφορία μου απάντησε ότι δεν γίνεται δεκτή και πρέπει να πάω να πληρώσω. Έστειλα την απάντηση στην πολιτική προστασία η οποία μου απάντησε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί η εφορία και οι τράπεζες δεν το δέχονται.
Δηλαδή αν δεν εχεις να πληρώσεις τι θα πας να κάνεις στην Τράπεζα; να πληρώσεις σε είδος;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- hellegennes
Έχει μετρητά.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 31 Οκτ 2021, 01:17 Τι σχέση έχει το πόσα εχεις με το αν μπορείς να πληρώσεις ηλεκτρονικα;
Δηλαδή αν δεν εχεις να πληρώσεις τι θα πας να κάνεις στην Τράπεζα; να πληρώσεις σε είδος;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση