hellegennes έγραψε: 29 Οκτ 2021, 23:46
Καλά θα κάνεις να το κάνεις άμα το αισθάνεσαι. Το εμβόλιο του κορωνοϊού είναι σαν την θρησκεία: είναι θέμα πίστεως. Άμα πιστεύεις ότι σου χρειάζεται, να το κάνεις. Δεν ξέρω αν ανήκεις σε ευπαθή ομάδα για να το χρειάζεσαι, αλλά και να μην ανήκεις, δικό σου είναι το σώμα, δική σου η επιλογή. Δεν λοιδορώ κανέναν που το κάνει, ανεξάρτητα απ' τους λόγους. Είτε είναι εύλογος φόβος είτε παράλογος, είτε πρακτική ανάγκη είτε ιδεολογία, για μένα είναι το ίδιο θεμιτή επιλογή.
Κάποιοι το κάνουν χωρίς να κινδυνεύουν καθόλου, επειδή έχουν τρομοκρατηθεί. Δεν τους κοροϊδεύω. Ο φόβος είναι ανθρώπινος.
Ρε συ Χέλλη,το γράφω και πιο πίσω,δεν αισθάνομαι καμμία ανάγκη να κάνω εμβόλιο.
Ούτε της γρίππης κάνω.
Δεν ανήκω σε κάποια ευπαθή ομάδα - πέραν των κιλών μου,αλλά δεν είμαι ο ευτραφής που κάθεται όλη την ώρα στον καναπέ και τρώει πατατάκια.
Γυμνάζομαι τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα και μάλιστα εντατικά,τρώω καλά προϊόντα,δεν καπνίζω,δεν έχω πιει αλκοόλ από το 2005 και μετά.
Επαναλαμβάνω,για πρακτικούς λόγους και μόνο θα το σκεφτόμουνα,για κανέναν άλλο λόγο.
Δεν υπάρχει καμμία προστασία της υγείας μου από το εμβόλιο,ίσα ίσα που θεωρώ ότι μακροχρόνια,αυτά τα εμβόλια θα καθαρίσουν πολύ κόσμο.
Επίσης,δεν έχω κανέναν φόβο,όσον αφορά τον εαυτό μου.Το μόνο πράγμα που πραγματικά φοβάμαι,είναι η Κρίση μετά το θάνατο,τίποτε άλλο.
Για τα παιδιά μου,ναι,φοβάμαι,αλλά είναι όλα άνω των 20 ετών,οπότε ξέρουν τι να κάνουν για να προστατευτούν.