Όχι το 99 δεν ήταν το ίντερνετ σε όλα τα σπίτια πόλεων ή επαρχίας, ξεκόλλα.sys3x έγραψε: 26 Δεκ 2021, 23:26Τι δεν είχαμε λέει;Cecily Anne έγραψε: 26 Δεκ 2021, 13:13 Πρέπει να είσαι γκάου για να μην σ'αρέσει το μάτριξ για την εποχή του. Μιλάμε για 1999 ! Δεν είχαμε καν ίντερνετ ρε στα σπίτια καλά καλά.
Από ποιο χωριό είσαι συ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
The Matrix Resurrections
- Cecily Anne
Re: The Matrix Resurrections
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Δημοκράτης
γιατί αντίθετα με εσένα δεν είμαι αδελφή βρε boomerlafkiotis έγραψε: 27 Δεκ 2021, 13:06Γιατι οχι καλε μου. Θα γινω ο προσωπικος σου Σταθης Παναγιωτοπουλος
Σιγουρα? Θα σου βαλω και στεφανι. Μη στενοχωριέσαιΔημοκράτης έγραψε: 27 Δεκ 2021, 13:25γιατί αντίθετα με εσένα δεν είμαι αδελφή βρε boomerlafkiotis έγραψε: 27 Δεκ 2021, 13:06Γιατι οχι καλε μου. Θα γινω ο προσωπικος σου Σταθης Παναγιωτοπουλος
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
-
Δημοκράτης
σίγουρα φίλε gay μπούμερlafkiotis έγραψε: 27 Δεκ 2021, 13:26Σιγουρα? Θα σου βαλω και στεφανι. Μη στενοχωριέσαιΔημοκράτης έγραψε: 27 Δεκ 2021, 13:25γιατί αντίθετα με εσένα δεν είμαι αδελφή βρε boomerlafkiotis έγραψε: 27 Δεκ 2021, 13:06
Γιατι οχι καλε μου. Θα γινω ο προσωπικος σου Σταθης Παναγιωτοπουλος
Αυτο ειναι βαρια αρρώστια πλεον.Αντι να βγουν νεες ιδεες στον κινηματογραφο τραβανε το καθε παλιο blockbuster απο τα μαλλια για να πουλησουν νοσταλγια στους μπουμερς.Εφτασα στο σημειο να λεω πλεον θανατος στους μπουμερς μπας και δουμε τιποτα φρεσκο στον κινηματογραφο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Πραγματικα. Και αυτο ερχεται απο το στομα οπαδου του ΚΚΕ με τις ανανεωτικες και νεες ιδεες.zteo έγραψε: 27 Δεκ 2021, 13:35 Αυτο ειναι βαρια αρρώστια πλεον.Αντι να βγουν νεες ιδεες στον κινηματογραφο τραβανε το καθε παλιο blockbuster απο τα μαλλια για να πουλησουν νοσταλγια στους μπουμερς.Εφτασα στο σημειο να λεω πλεον θανατος στους μπουμερς μπας και δουμε τιποτα φρεσκο στον κινηματογραφο.
Ανάλογα το χωριό.Cecily Anne έγραψε: 27 Δεκ 2021, 13:14Όχι το 99 δεν ήταν το ίντερνετ σε όλα τα σπίτια πόλεων ή επαρχίας, ξεκόλλα.sys3x έγραψε: 26 Δεκ 2021, 23:26Τι δεν είχαμε λέει;Cecily Anne έγραψε: 26 Δεκ 2021, 13:13 Πρέπει να είσαι γκάου για να μην σ'αρέσει το μάτριξ για την εποχή του. Μιλάμε για 1999 ! Δεν είχαμε καν ίντερνετ ρε στα σπίτια καλά καλά.
Από ποιο χωριό είσαι συ;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Νομίζω ότι το τράβηγμα παλιών μπλοκμπάστερς γίνεται γιατί οι φρεσκαδούρες δεν τράβηξαν και αν συνεχίσει έτσι, σε λίγα χρόνια ο κινηματογράφος θα είναι παρελθόν. Δεν είναι θέμα μπουμεριάς αλλά αδιάφορων σεναρίων.zteo έγραψε: 27 Δεκ 2021, 13:35 Αυτο ειναι βαρια αρρώστια πλεον.Αντι να βγουν νεες ιδεες στον κινηματογραφο τραβανε το καθε παλιο blockbuster απο τα μαλλια για να πουλησουν νοσταλγια στους μπουμερς.Εφτασα στο σημειο να λεω πλεον θανατος στους μπουμερς μπας και δουμε τιποτα φρεσκο στον κινηματογραφο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εργα ποιοτητας βγαινουν. Η ποιοτητα του κοινου πεφτει ομως. Μιλαμε για τη γενια του ΤικΤοκ και του OnlyFans.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Δεκ 2021, 13:51Νομίζω ότι το τράβηγμα παλιών μπλοκμπάστερς γίνεται γιατί οι φρεσκαδούρες δεν τράβηξαν και αν συνεχίσει έτσι, σε λίγα χρόνια ο κινηματογράφος θα είναι παρελθόν. Δεν είναι θέμα μπουμεριάς αλλά αδιάφορων σεναρίων.zteo έγραψε: 27 Δεκ 2021, 13:35 Αυτο ειναι βαρια αρρώστια πλεον.Αντι να βγουν νεες ιδεες στον κινηματογραφο τραβανε το καθε παλιο blockbuster απο τα μαλλια για να πουλησουν νοσταλγια στους μπουμερς.Εφτασα στο σημειο να λεω πλεον θανατος στους μπουμερς μπας και δουμε τιποτα φρεσκο στον κινηματογραφο.
Αντε να βαλεις ενα τετοιο ανθρωπο να εκτιμησει το Shawshank Redemption
Σε blockbuster όμως όχι. Αν δε γουστάρεις μαρβελοταινιες και star wars τη γ.... ςlafkiotis έγραψε: 27 Δεκ 2021, 13:54Εργα ποιοτητας βγαινουν. Η ποιοτητα του κοινου πεφτει ομως. Μιλαμε για τη γενια του ΤικΤοκ και του OnlyFans.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Δεκ 2021, 13:51Νομίζω ότι το τράβηγμα παλιών μπλοκμπάστερς γίνεται γιατί οι φρεσκαδούρες δεν τράβηξαν και αν συνεχίσει έτσι, σε λίγα χρόνια ο κινηματογράφος θα είναι παρελθόν. Δεν είναι θέμα μπουμεριάς αλλά αδιάφορων σεναρίων.zteo έγραψε: 27 Δεκ 2021, 13:35 Αυτο ειναι βαρια αρρώστια πλεον.Αντι να βγουν νεες ιδεες στον κινηματογραφο τραβανε το καθε παλιο blockbuster απο τα μαλλια για να πουλησουν νοσταλγια στους μπουμερς.Εφτασα στο σημειο να λεω πλεον θανατος στους μπουμερς μπας και δουμε τιποτα φρεσκο στον κινηματογραφο.
Αντε να βαλεις ενα τετοιο ανθρωπο να εκτιμησει το Shawshank Redemption
Για πες μια φρεσκαδουρα που δεν τραβηξε?ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Δεκ 2021, 13:51Νομίζω ότι το τράβηγμα παλιών μπλοκμπάστερς γίνεται γιατί οι φρεσκαδούρες δεν τράβηξαν και αν συνεχίσει έτσι, σε λίγα χρόνια ο κινηματογράφος θα είναι παρελθόν. Δεν είναι θέμα μπουμεριάς αλλά αδιάφορων σεναρίων.zteo έγραψε: 27 Δεκ 2021, 13:35 Αυτο ειναι βαρια αρρώστια πλεον.Αντι να βγουν νεες ιδεες στον κινηματογραφο τραβανε το καθε παλιο blockbuster απο τα μαλλια για να πουλησουν νοσταλγια στους μπουμερς.Εφτασα στο σημειο να λεω πλεον θανατος στους μπουμερς μπας και δουμε τιποτα φρεσκο στον κινηματογραφο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
To πρόβλημα είναι ότι δεν μου ήρθε ούτε μία στο μυαλό από αυτές που τράβηξαν.zteo έγραψε: 27 Δεκ 2021, 14:03Για πες μια φρεσκαδουρα που δεν τραβηξε?ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Δεκ 2021, 13:51Νομίζω ότι το τράβηγμα παλιών μπλοκμπάστερς γίνεται γιατί οι φρεσκαδούρες δεν τράβηξαν και αν συνεχίσει έτσι, σε λίγα χρόνια ο κινηματογράφος θα είναι παρελθόν. Δεν είναι θέμα μπουμεριάς αλλά αδιάφορων σεναρίων.zteo έγραψε: 27 Δεκ 2021, 13:35 Αυτο ειναι βαρια αρρώστια πλεον.Αντι να βγουν νεες ιδεες στον κινηματογραφο τραβανε το καθε παλιο blockbuster απο τα μαλλια για να πουλησουν νοσταλγια στους μπουμερς.Εφτασα στο σημειο να λεω πλεον θανατος στους μπουμερς μπας και δουμε τιποτα φρεσκο στον κινηματογραφο.
Μάλλον είναι μπουμερικό αλτς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
AlienWay έγραψε: 27 Δεκ 2021, 13:13Θα σου πω τι κατάλαβα εγώ, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος γιατί όπως είπα παραπάνω, τα λενε πολύ γρήγορα για να τα παρακολουθήσει κανείς.Juno έγραψε: 27 Δεκ 2021, 12:09Σεναριακά τι λέει;Stalker έγραψε: 26 Δεκ 2021, 11:56 Ξεκίνησε καλά με έντονη αίσθηση αυτοτρολαρίσματος μέχρι τελικά να εκφυλιστεί σε τυπικό σήκουελ.
Αυτό που το ρίχνει περισσότερο απ' όλα είναι η φαινομενική φτήνια του εγχειρήματος, δεν ξέρω αν φταίει ότι γυρίστηκε εν μέσω καραντίνας ή απλά πετούσε χαρταετό ο διευθυντής φωτογραφίας αλλά έχει σκηνές που φαίνονται λες και τις γυρίσανε με κινητό. Επίσης πολύ τηλεοπτική παρουσίαση με την κάμερα στον ώμο του ηθοποιού όταν μιλάει πιθανότατα για να μην φαίνεται η έλλειψη σκηνικών, το φαινόμενο δεν είχαμε λεφτά ούτε για ζουμ άουτ.
Μουσική και μάχες το ίδιο μπαναλ και αδιάφορα, κρίμα για φραντσαϊζ που χαρακτηρίστηκε τόσο πολύ από το πόσο μπροστά ήταν από άποψη στυλ και ευρημάτων. Το σενάριο πάντως έχει κάτι να πει, νομίζω καλύτερα να το έκαναν ανιμε.
Τουλάχιστον πήραν ένα μισθό οι ηθοποιοί του Sense8, το οποίο σε σχέση με το resurrections φαίνεται διαστημική παραγωγή.
Ότι οι μηχανές μας κορόιδεψαν και δεν βγήκαμε ποτέ από το Matrix;
Ο Neo και η Trinity που ήταν ήδη έξω, πώς βρέθηκαν μέσα;
Αυτά κατάλαβα από αυτό που είδα. Ωστόσο επειδή τα λέγανε πολύ γρήγορα, μπορεί να κάνω και λάθος.Spoiler
Οπως είδαμε στο τέλος του 3, έγινε reboot και δημιουργήθηκε ένα καινούργιο matrix. Το κοριτσάκι που είδαμε στο 3 ονόματι Σάτι, έχει πλέον μεγαλώσει και λέει ότι ο πατέρας της (που ήταν πρόγραμμα) μεσολάβησε ώστε ο Νίο και η Τρίνιτι να σωθούν.
Το αφεντικό του νέου μάτριξ ονομάζεται "αναλυτής" και επιθυμεί να έχει τον Νίο και την Τρίνιτι μέσα, αλλά ελεγχόμενους, χωρίς να θυμούνται το παρελθόν τους. Σε περίπτωση που ένας από τους 2 αποσυνδεθεί και πάει στον "αληθινό" κόσμο, το μάτριξ θα απεγκατασταθεί και θα αντικατασταθεί από το παλιό. Εκτός αν αποσυνδεθούνε και οι δύο μαζί.
Αρα από τα παραπάνω συμπεραίνουμε ότι ο πατέρας της Σάτι παρενέβη στο σύστημα της κατασκευής του μάτριξ έτσι ώστε να είναι απαραίτητη η παρουσία του Νίο και της Τρίνιτι εντός του προκειμένου να γίνει το reboot.
Για τον λόγο αυτό μάλιστα, ο αναλυτής, τους "ανέστησε" και στον πραγματικό κόσμο. Τους έβαλε διασωληνωμένους στους θαλάμους που είναι οι βισματωμένοι με το μάτριξ, ενώ οι επιζώντες της Ζάιον νομίζουν ότι είναι και οι δύο νεκροί
Spoiler
Φίδι κολοβό ο μπαμπάς της Σάτι, δηλαδή.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Οχι. Το έκανε για να αναστήσουν τα ρομπότ το Νίο και τη Τρίνιτι. Αλλιώς θα ήταν και οι δύο νεκροί.Juno έγραψε: 28 Δεκ 2021, 15:00AlienWay έγραψε: 27 Δεκ 2021, 13:13Θα σου πω τι κατάλαβα εγώ, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος γιατί όπως είπα παραπάνω, τα λενε πολύ γρήγορα για να τα παρακολουθήσει κανείς.Juno έγραψε: 27 Δεκ 2021, 12:09
Σεναριακά τι λέει;
Ότι οι μηχανές μας κορόιδεψαν και δεν βγήκαμε ποτέ από το Matrix;
Ο Neo και η Trinity που ήταν ήδη έξω, πώς βρέθηκαν μέσα;
Αυτά κατάλαβα από αυτό που είδα. Ωστόσο επειδή τα λέγανε πολύ γρήγορα, μπορεί να κάνω και λάθος.Spoiler
Οπως είδαμε στο τέλος του 3, έγινε reboot και δημιουργήθηκε ένα καινούργιο matrix. Το κοριτσάκι που είδαμε στο 3 ονόματι Σάτι, έχει πλέον μεγαλώσει και λέει ότι ο πατέρας της (που ήταν πρόγραμμα) μεσολάβησε ώστε ο Νίο και η Τρίνιτι να σωθούν.
Το αφεντικό του νέου μάτριξ ονομάζεται "αναλυτής" και επιθυμεί να έχει τον Νίο και την Τρίνιτι μέσα, αλλά ελεγχόμενους, χωρίς να θυμούνται το παρελθόν τους. Σε περίπτωση που ένας από τους 2 αποσυνδεθεί και πάει στον "αληθινό" κόσμο, το μάτριξ θα απεγκατασταθεί και θα αντικατασταθεί από το παλιό. Εκτός αν αποσυνδεθούνε και οι δύο μαζί.
Αρα από τα παραπάνω συμπεραίνουμε ότι ο πατέρας της Σάτι παρενέβη στο σύστημα της κατασκευής του μάτριξ έτσι ώστε να είναι απαραίτητη η παρουσία του Νίο και της Τρίνιτι εντός του προκειμένου να γίνει το reboot.
Για τον λόγο αυτό μάλιστα, ο αναλυτής, τους "ανέστησε" και στον πραγματικό κόσμο. Τους έβαλε διασωληνωμένους στους θαλάμους που είναι οι βισματωμένοι με το μάτριξ, ενώ οι επιζώντες της Ζάιον νομίζουν ότι είναι και οι δύο νεκροίSpoiler
Φίδι κολοβό ο μπαμπάς της Σάτι, δηλαδή.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Τυπικό παράδειγμα ταινίας που από τις 2,5 ώρες της τις 2 τις ξοδεύει στην επεξήγηση για να καταλήξουμε να μην καταλάβουμε τίποτα. Γιατί τι μπορείς να καταλάβεις από μια μαλακία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 179 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κοιτάσματα