Nandros έγραψε: 08 Σεπ 2021, 12:43Ήταν η εποχή που αγόρασαν αγοράσαμε/αγόρασα τουτού ακόμα και αυτοί που δεν είχαν τα φράγκα για κάποια σοβαρά αυτοκίνητα.Δημοκράτης έγραψε: 08 Σεπ 2021, 11:38 Δεν έχω πόρσε αν και έχω λεφτά για πόρσε αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Ο Έλληνας την 10ετία του 80 δεν είχε λεφτά για ιαπωνικά, γερμανικά, ιταλικά, γαλλικά ή αμερικανικά αυτοκίνητα και αυτός είναι ο λόγος που αγόραζε τις σοσιαλιστικές χρέπες
Το '80 σε κάποια εταιρία που δούλευα, από τα 10 άτομα αυτοκίνητο είχαμε οι τρεις.
Το '00 στα 10 άτομα οι οκτώ.
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατι η σοσιαλιστικη Ρουμανια μπορουσε να φτιαχνει αυτοκινητα ενω εμεις δεν μπορουμε?
Re: Γιατι η σοσιαλιστικη Ρουμανια μπορουσε να φτιαχνει αυτοκινητα ενω εμεις δεν μπορουμε?
Re: Γιατι η σοσιαλιστικη Ρουμανια μπορουσε να φτιαχνει αυτοκινητα ενω εμεις δεν μπορουμε?
ναι - αλλα πολυ πιο κατω απο την ζωη στην ΑλβανιαΧαοτικός έγραψε: 08 Σεπ 2021, 12:45Ήταν υπέροχη η ζωή στη Ρουμανία. Πλούτος αγαθών, ελευθερία λόγου, ισότητα και ισονομία, σεβασμός στη ζωή ρε παιδί μου.Στρακαστρουκας έγραψε: 08 Σεπ 2021, 09:28 Η Ρουμανια (χωρα βαλκανικη) παρηγαγε και εξηγαγε αυτοκινητα οπως και αλλες χωρες της ανατολικης Ευρωπης επι σοσιαλισμου. Η καπιταλιστικη Ελλαδα γιατι δεν μπορει?![]()
ολο κ καποιος παλιος χοτζικος θα πεταχτει να συμφωνησει - υπηρχαν κ τετοιοι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ποια "καπιταλιστική" Ελλάδα; Πέφτει δούλεμα τρελό. Οι άλλες καπιταλιστικές χώρες πως τα καταφέρνουν αλλά όχι η Ελλάδα; Υπό αυτό το πλαίσιο γιατί θεωρείται λογικό επιχείρημα να κατηγορείται ο καπιταλισμός και όχι η Ελλάδα; Αυτό είναι προπαγάνδα.
Εδώ καταστράφηκε το Ντιτρόιτ, η ελλαδιτσα θα μείνει όρθια; Τι θράσος έχουν τα ρεμαλια να σε κατηγορούν ότι φταις εσύ, ενώ είναι αυτοί υπεύθυνοι για το σαμποτάζ της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Με το ζόρι και τη βια να αποδείξουν τις προφητείες τους.Nandros έγραψε: 08 Σεπ 2021, 12:30Για τον ίδιο λόγο που έκλεισαν τα ναυπηγεία και η ναυπηγοεπισκευαστική βάση Περάματος.Στρακαστρουκας έγραψε: 08 Σεπ 2021, 09:48Και το ερωτημα παραμενει:Γιατι μια τριτοκοσμικη Ρουμανια παρηγαγε και εξηγαγε δικα της αυτοκινητα και μια πρωτοκοσμικη Ελλαδα δεν το εκανε ποτε? Πραγματικα ασυνηθιστη δραστηριοτητα για μια τριτοκοσμικη χωρα η παραγωγη και εξαγωγη αυτοκινητωνΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Σεπ 2021, 09:46 Η Ρουμανία του τσαουσέσκου είχε πολλά καλά. Κάθε μέρα π.χ. είχε τους Ρουμάνους χωρίς ρεύμα για τρεις-τέσσερις ώρες. Όχι επειδή δεν υπήρχε ρεύμα μα για να μάθουν να ζουν χωρίς αυτό.
Οι συνδικαλΗστές εργατοπατέρες ξέρουν.
.
Το Detroit κάποτε ήταν όπως είναι σήμερα το San Francisco, η μέκκα της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
Σήμερα έχει γκέτο και συμμορίες στο μεγαλύτερο μέρος ενώ, κατέρρευσε και το real estate στην περιοχή.
Μια πόλη φάντασμα..
Σήμερα έχει γκέτο και συμμορίες στο μεγαλύτερο μέρος ενώ, κατέρρευσε και το real estate στην περιοχή.
Μια πόλη φάντασμα..
Στην αλβανία δεν ήταν σωστοί ρε. Είχαν ξεφύγει από την πολιτική της μητρόπολης του σοσιαλισμού. Παρεμπιπτόντως σοσιαλισμός σημαίνει από τον καθένα σύμφωνα με τις δυνατότητες του στον καθένα σύμφωνα με την εργασία του. όσο δούλευαν πληρωνόντουσαν οι άνθρωποι. Καμία υπεραξία ρε λέμε.Αγις έγραψε: 08 Σεπ 2021, 12:48ναι - αλλα πολυ πιο κατω απο την ζωη στην ΑλβανιαΧαοτικός έγραψε: 08 Σεπ 2021, 12:45Ήταν υπέροχη η ζωή στη Ρουμανία. Πλούτος αγαθών, ελευθερία λόγου, ισότητα και ισονομία, σεβασμός στη ζωή ρε παιδί μου.Στρακαστρουκας έγραψε: 08 Σεπ 2021, 09:28 Η Ρουμανια (χωρα βαλκανικη) παρηγαγε και εξηγαγε αυτοκινητα οπως και αλλες χωρες της ανατολικης Ευρωπης επι σοσιαλισμου. Η καπιταλιστικη Ελλαδα γιατι δεν μπορει?![]()
ολο κ καποιος παλιος χοτζικος θα πεταχτει να συμφωνησει - υπηρχαν κ τετοιοι![]()
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Σεπ 2021, 12:43Μια χαρά με πιάνεις. Και μια χαρά προσπαθείς να το παίξεις Πάπας με το αλάθητο. Αλλά ας σε βοηθήσω λίγο. Πάτησε κλικ στο link που σου έδωσα και πες μου ποιος έκανε παράθεση σε ποιον. Έπειτα, διάβασε τί γράφεται σε αυτές τις παραθέσεις και θυμίσου κάτι για brands που έγραψες...
Αλλά γενικά ρε συ, τόσο δύσκολο σας είναι να πείτε ότι κάνετε λάθος; Και όλα αυτά σε ανώνυμα φόρουμς. Τελικά μήπως είστε οι ηλίθιοι που περνούν με κόκκινο το φανάρι, παρκάρουν όπου βρουν και έπειτα κορνάρουν κιόλας για να δείξουν ότι έχουν δίκιο;![]()
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Σου έκανα παράθεση κανονικά και σου είπα κάτι, δεν απευθυνόμουν σε άλλον σε σένα απευθυνόμουν.
Επίσης έκανα παράθεση στον εκπληκτικό και είπα κάτι στον εκπληκτικό. Μετά πήρες την παράθεση που έκανα στον Εκπληκτικό και έβαλες απο κάτω
Μπορεί να είμαι χαζός, μπορεί να είμαι μαλάκας, ότι σε βολεύει, δεν έγινε και τίποτα.
-
Εμπεδοκλής
gassim έγραψε: 08 Σεπ 2021, 12:57Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Σεπ 2021, 12:43Μια χαρά με πιάνεις. Και μια χαρά προσπαθείς να το παίξεις Πάπας με το αλάθητο. Αλλά ας σε βοηθήσω λίγο. Πάτησε κλικ στο link που σου έδωσα και πες μου ποιος έκανε παράθεση σε ποιον. Έπειτα, διάβασε τί γράφεται σε αυτές τις παραθέσεις και θυμίσου κάτι για brands που έγραψες...
Αλλά γενικά ρε συ, τόσο δύσκολο σας είναι να πείτε ότι κάνετε λάθος; Και όλα αυτά σε ανώνυμα φόρουμς. Τελικά μήπως είστε οι ηλίθιοι που περνούν με κόκκινο το φανάρι, παρκάρουν όπου βρουν και έπειτα κορνάρουν κιόλας για να δείξουν ότι έχουν δίκιο;![]()
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Σου έκανα παράθεση κανονικά και σου είπα κάτι, δεν απευθυνόμουν σε άλλον σε σένα απευθυνόμουν.
Επίσης έκανα παράθεση στον εκπληκτικό και είπα κάτι στον εκπληκτικό. Μετά πήρες την παράθεση που έκανα στον Εκπληκτικό και έβαλες απο κάτω![]()
Μπορεί να είμαι χαζός, μπορεί να είμαι μαλάκας, ότι σε βολεύει, δεν έγινε και τίποτα.
Εντάξει, εντάξει.Ένα Θωμάς Μαύρο, τέως προέδρο του Εδεσσαϊού τί τον έχεις;
Είναι αρκετά απλή η εξήγηση. Ο μέσος Έλληνας έχει μείνει μορφωτικά και πνευματικά στο 1930 και φυσικά αυτό ανακλάται στην οικονομική ζωή της χώρας.Φοῖνιξ έγραψε: 08 Σεπ 2021, 12:48 Ποια "καπιταλιστική" Ελλάδα; Πέφτει δούλεμα τρελό. Οι άλλες καπιταλιστικές χώρες πως τα καταφέρνουν αλλά όχι η Ελλάδα;
Δεν είναι δύσκολο να το δεις και μόνος σου. Π.χ. το 60% του πληθυσμού δεν ξέρει πότε μπαίνει ω,ο ή αι και ε στα ρήματα. Έχει ως όνειρο να αγοράσει μπεμβε και στις δημοσκοπήσεις λέει πως εμπιστεύεται το στρατό. Ψηφίζει τους ίδιους για να τον σώσουν από τις πολιτικές τους και τον εαυτό του τη στιγμή που παράλληλα δεν μπορεί να αποφασίσει αν πρέπει ή όχι να φοράει μάσκα σε εσωτερικούς χώρους.
Τη διαφορά θα τη δεις αν πας πχ σε ευρωπαϊκή χώρα ως πολιτικός και μοστραρεις πλαστά πιστοποιητικά στα κανάλια, γιατί εκεί θα σε χώσουν μέσα.
Δεν τον ξέρω προσωπικά, μπαινει εδω με το νικ εμπεδοκλής όμως.Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Σεπ 2021, 13:03gassim έγραψε: 08 Σεπ 2021, 12:57Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Σεπ 2021, 12:43
Μια χαρά με πιάνεις. Και μια χαρά προσπαθείς να το παίξεις Πάπας με το αλάθητο. Αλλά ας σε βοηθήσω λίγο. Πάτησε κλικ στο link που σου έδωσα και πες μου ποιος έκανε παράθεση σε ποιον. Έπειτα, διάβασε τί γράφεται σε αυτές τις παραθέσεις και θυμίσου κάτι για brands που έγραψες...
Επίσης έκανα παράθεση στον εκπληκτικό και είπα κάτι στον εκπληκτικό. Μετά πήρες την παράθεση που έκανα στον Εκπληκτικό και έβαλες απο κάτω![]()
Μπορεί να είμαι χαζός, μπορεί να είμαι μαλάκας, ότι σε βολεύει, δεν έγινε και τίποτα.![]()
![]()
![]()
Εντάξει, εντάξει.Ένα Θωμάς Μαύρο, τέως προέδρο του Εδεσσαϊού τί τον έχεις;![]()
-
Εμπεδοκλής
Σίγουρα γράφει εδώ μέσα αλλά όχι με το δικό μου νικ.gassim έγραψε: 08 Σεπ 2021, 13:08Δεν τον ξέρω προσωπικά, μπαινει εδω με το νικ εμπεδοκλής όμως.Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Σεπ 2021, 13:03gassim έγραψε: 08 Σεπ 2021, 12:57
Μπορεί να είμαι χαζός, μπορεί να είμαι μαλάκας, ότι σε βολεύει, δεν έγινε και τίποτα.![]()
![]()
![]()
Εντάξει, εντάξει.Ένα Θωμάς Μαύρο, τέως προέδρο του Εδεσσαϊού τί τον έχεις;![]()
gassim έγραψε: 08 Σεπ 2021, 12:57 Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Σου έκανα παράθεση κανονικά και σου είπα κάτι, δεν απευθυνόμουν σε άλλον σε σένα απευθυνόμουν.
Έτσι ακριβώς.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Το '80 είχα τουτού αυτόματο και με αιρ κοντίσιον. Είπες κάτι;nyxtovios έγραψε: 08 Σεπ 2021, 12:46Nandros έγραψε: 08 Σεπ 2021, 12:43Ήταν η εποχή που αγόρασαν αγοράσαμε/αγόρασα τουτού ακόμα και αυτοί που δεν είχαν τα φράγκα για κάποια σοβαρά αυτοκίνητα.Δημοκράτης έγραψε: 08 Σεπ 2021, 11:38 Δεν έχω πόρσε αν και έχω λεφτά για πόρσε αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Ο Έλληνας την 10ετία του 80 δεν είχε λεφτά για ιαπωνικά, γερμανικά, ιταλικά, γαλλικά ή αμερικανικά αυτοκίνητα και αυτός είναι ο λόγος που αγόραζε τις σοσιαλιστικές χρέπες
Το '80 σε κάποια εταιρία που δούλευα, από τα 10 άτομα αυτοκίνητο είχαμε οι τρεις.
.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Συνδικαλιστες υπηρχαν και στην Ρουμανια. Αλλα η Ρουμανια ειχε ενα καθεστως αυταρκες και ανεξαρτητο. Εμεις ειμαστε προτεκτορατο και αν παμε να φτιαξουμε καμια σοβαρη βιομηχανια θα μας κυνηγησουν οι ΓερμανοιNandros έγραψε: 08 Σεπ 2021, 12:30Για τον ίδιο λόγο που έκλεισαν τα ναυπηγεία και η ναυπηγοεπισκευαστική βάση Περάματος.Στρακαστρουκας έγραψε: 08 Σεπ 2021, 09:48Και το ερωτημα παραμενει:Γιατι μια τριτοκοσμικη Ρουμανια παρηγαγε και εξηγαγε δικα της αυτοκινητα και μια πρωτοκοσμικη Ελλαδα δεν το εκανε ποτε? Πραγματικα ασυνηθιστη δραστηριοτητα για μια τριτοκοσμικη χωρα η παραγωγη και εξαγωγη αυτοκινητωνΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Σεπ 2021, 09:46 Η Ρουμανία του τσαουσέσκου είχε πολλά καλά. Κάθε μέρα π.χ. είχε τους Ρουμάνους χωρίς ρεύμα για τρεις-τέσσερις ώρες. Όχι επειδή δεν υπήρχε ρεύμα μα για να μάθουν να ζουν χωρίς αυτό.
.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Βασικά γιατί αυτόματο;Nandros έγραψε: 08 Σεπ 2021, 13:10Το '80 είχα τουτού αυτόματο και με αιρ κοντίσιον. Είπες κάτι;nyxtovios έγραψε: 08 Σεπ 2021, 12:46Nandros έγραψε: 08 Σεπ 2021, 12:43
Ήταν η εποχή που αγόρασαν αγοράσαμε/αγόρασα τουτού ακόμα και αυτοί που δεν είχαν τα φράγκα για κάποια σοβαρά αυτοκίνητα.
.
.
- Nandros
Επειδή για μένα το αυτοκίνητο είναι εργαλείο (να μου κάνει την ζωή πιο εύκολη, να μην γαμιέμαι με αλλαγές 1η-2α στην πόλη) και δεν το αγοράζω για να μπω στο μάτι του γείτονα.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Nandros
Επί Τσαουσέσκου οι συνδικάλες μπορούσαν να γαμήσουν την βιομηχανία;Στρακαστρουκας έγραψε: 08 Σεπ 2021, 13:11Συνδικαλιστες υπηρχαν και στην Ρουμανια. Αλλα η Ρουμανια ειχε ενα καθεστως αυταρκες και ανεξαρτητο. Εμεις ειμαστε προτεκτορατο και αν παμε να φτιαξουμε καμια σοβαρη βιομηχανια θα μας κυνηγησουν οι ΓερμανοιNandros έγραψε: 08 Σεπ 2021, 12:30Για τον ίδιο λόγο που έκλεισαν τα ναυπηγεία και η ναυπηγοεπισκευαστική βάση Περάματος.Στρακαστρουκας έγραψε: 08 Σεπ 2021, 09:48
Και το ερωτημα παραμενει:Γιατι μια τριτοκοσμικη Ρουμανια παρηγαγε και εξηγαγε δικα της αυτοκινητα και μια πρωτοκοσμικη Ελλαδα δεν το εκανε ποτε? Πραγματικα ασυνηθιστη δραστηριοτητα για μια τριτοκοσμικη χωρα η παραγωγη και εξαγωγη αυτοκινητων
.
Τί μαθαίνουμε στο πχόρουμ!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση