!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ψεκ μέχρι θανάτου

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
panos291

Re: Ψεκ μέχρι θανάτου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

dna replication έγραψε: 05 Σεπ 2021, 12:49
panos291 έγραψε: 05 Σεπ 2021, 12:43 Στηριζω το δημοκρατικο δικαιωμα (συμφωνα με τον χαρτη δικαιωματων του ανθρωπου, αρθρο 5 παραγραφος 38) να μην διασωληνωνονται οι αρνητες του ιου.

Πρωτον γλυτωνουμε λεφτα γιατι οι μεθ και οι συνταξεις κοστιζουν.
Δεύτερον αυξανεται το αικιου της χωρας.
Τριτον εχει περισσότερη παρεα ο Παντελος.
εγώ στηρίζω την άρνηση θεραπέιας στους καπνιστες γιατί ισχυρίζονται οτι υπάρχουν ένα σωρό άλλα πράγματα που βλάπτουν και όχι μονο το τσιγάρο
Μα δεν μιλησα εγω για αρνηση θεραπειας, για διαβασε καλυτερα.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

panos291 έγραψε: 05 Σεπ 2021, 12:50
panos291 έγραψε: 05 Σεπ 2021, 12:43 Στηριζω το δημοκρατικο δικαιωμα (συμφωνα με τον χαρτη δικαιωματων του ανθρωπου, αρθρο 5 παραγραφος 38) να μην διασωληνωνονται οι αρνητες του ιου.

Πρωτον γλυτωνουμε λεφτα γιατι οι μεθ και οι συνταξεις κοστιζουν.
Δεύτερον αυξανεται το αικιου της χωρας.
Τριτον εχει περισσότερη παρεα ο Παντελος.
εγώ στηρίζω την άρνηση θεραπέιας στους καπνιστες γιατί ισχυρίζονται οτι υπάρχουν ένα σωρό άλλα πράγματα που βλάπτουν και όχι μονο το τσιγάρο
για σκέψου και συ λιγο περισσότερο
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

dna replication έγραψε: 05 Σεπ 2021, 12:52

Τι να σκεφτω. Τι προαλλες πηγε ενας ψεκασμενος και τον διασωληνωσαν με το ζορι. Την εβγαλε και μηνυσε τους γιατρους

Προχθες παει μια αλλη ψεκασμενη με την επισης ψεκασμενη οικογένεια της. Την διασωληνωσαν με το ζορι κι'αυτη (αργα ομως μια που ειχαν κανει ασφαλιστικα μετρα) και αυτη φωναζε βοήθεια στο φεισμπουκ. Τελικα πεθανε και ισως να κυνηγησουν παλι τους γιατρους.

Τους διασωληνωνουν με το ζορι, φωναζετε. Σας λεω κανενα προβλημα ας μην τους διασωληνωνουν, μου την πεφτετε.
Τι σκατα θελετε επιτελους? Ιδιαιτερα ο κολντρον που εχει γινει σαν την μαργαρίτα θεοδωράκη απο την γκρινια.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

panos291 έγραψε: 05 Σεπ 2021, 13:01
dna replication έγραψε: 05 Σεπ 2021, 12:52

Τι να σκεφτω. Τι προαλλες πηγε ενας ψεκασμενος και τον διασωληνωσαν με το ζορι. Την εβγαλε και μηνυσε τους γιατρους

Προχθες παει μια αλλη ψεκασμενη με την επισης ψεκασμενη οικογένεια της. Την διασωληνωσαν με το ζορι κι'αυτη (αργα ομως μια που ειχαν κανει ασφαλιστικα μετρα) και αυτη φωναζε βοήθεια στο φεισμπουκ. Τελικα πεθανε και ισως να κυνηγησουν παλι τους γιατρους.

Τους διασωληνωνουν με το ζορι, φωναζετε. Σας λεω κανενα προβλημα ας μην τους διασωληνωνουν, μου την πεφτετε.
Τι σκατα θελετε επιτελους? Ιδιαιτερα ο κολντρον που εχει γινει σαν την μαργαρίτα θεοδωράκη απο την γκρινια.
Δεν μπορεί να χωνέψει ότι οι αγαπούλες του οι νεοΝΑΖΙάρες είναι στην μπουζού! :g030:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”