Μα δεν μιλησα εγω για αρνηση θεραπειας, για διαβασε καλυτερα.dna replication έγραψε: 05 Σεπ 2021, 12:49εγώ στηρίζω την άρνηση θεραπέιας στους καπνιστες γιατί ισχυρίζονται οτι υπάρχουν ένα σωρό άλλα πράγματα που βλάπτουν και όχι μονο το τσιγάροpanos291 έγραψε: 05 Σεπ 2021, 12:43 Στηριζω το δημοκρατικο δικαιωμα (συμφωνα με τον χαρτη δικαιωματων του ανθρωπου, αρθρο 5 παραγραφος 38) να μην διασωληνωνονται οι αρνητες του ιου.
Πρωτον γλυτωνουμε λεφτα γιατι οι μεθ και οι συνταξεις κοστιζουν.
Δεύτερον αυξανεται το αικιου της χωρας.
Τριτον εχει περισσότερη παρεα ο Παντελος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψεκ μέχρι θανάτου
Re: Ψεκ μέχρι θανάτου
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
για σκέψου και συ λιγο περισσότεροpanos291 έγραψε: 05 Σεπ 2021, 12:50Μα δεν μιλησα εγω για αρνηση θεραπειας, για διαβασε καλυτερα.dna replication έγραψε: 05 Σεπ 2021, 12:49εγώ στηρίζω την άρνηση θεραπέιας στους καπνιστες γιατί ισχυρίζονται οτι υπάρχουν ένα σωρό άλλα πράγματα που βλάπτουν και όχι μονο το τσιγάροpanos291 έγραψε: 05 Σεπ 2021, 12:43 Στηριζω το δημοκρατικο δικαιωμα (συμφωνα με τον χαρτη δικαιωματων του ανθρωπου, αρθρο 5 παραγραφος 38) να μην διασωληνωνονται οι αρνητες του ιου.
Πρωτον γλυτωνουμε λεφτα γιατι οι μεθ και οι συνταξεις κοστιζουν.
Δεύτερον αυξανεται το αικιου της χωρας.
Τριτον εχει περισσότερη παρεα ο Παντελος.
Τι να σκεφτω. Τι προαλλες πηγε ενας ψεκασμενος και τον διασωληνωσαν με το ζορι. Την εβγαλε και μηνυσε τους γιατρουςdna replication έγραψε: 05 Σεπ 2021, 12:52για σκέψου και συ λιγο περισσότεροpanos291 έγραψε: 05 Σεπ 2021, 12:50Μα δεν μιλησα εγω για αρνηση θεραπειας, για διαβασε καλυτερα.dna replication έγραψε: 05 Σεπ 2021, 12:49
εγώ στηρίζω την άρνηση θεραπέιας στους καπνιστες γιατί ισχυρίζονται οτι υπάρχουν ένα σωρό άλλα πράγματα που βλάπτουν και όχι μονο το τσιγάρο
Προχθες παει μια αλλη ψεκασμενη με την επισης ψεκασμενη οικογένεια της. Την διασωληνωσαν με το ζορι κι'αυτη (αργα ομως μια που ειχαν κανει ασφαλιστικα μετρα) και αυτη φωναζε βοήθεια στο φεισμπουκ. Τελικα πεθανε και ισως να κυνηγησουν παλι τους γιατρους.
Τους διασωληνωνουν με το ζορι, φωναζετε. Σας λεω κανενα προβλημα ας μην τους διασωληνωνουν, μου την πεφτετε.
Τι σκατα θελετε επιτελους? Ιδιαιτερα ο κολντρον που εχει γινει σαν την μαργαρίτα θεοδωράκη απο την γκρινια.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Δεν μπορεί να χωνέψει ότι οι αγαπούλες του οι νεοΝΑΖΙάρες είναι στην μπουζού!panos291 έγραψε: 05 Σεπ 2021, 13:01Τι να σκεφτω. Τι προαλλες πηγε ενας ψεκασμενος και τον διασωληνωσαν με το ζορι. Την εβγαλε και μηνυσε τους γιατρους
Προχθες παει μια αλλη ψεκασμενη με την επισης ψεκασμενη οικογένεια της. Την διασωληνωσαν με το ζορι κι'αυτη (αργα ομως μια που ειχαν κανει ασφαλιστικα μετρα) και αυτη φωναζε βοήθεια στο φεισμπουκ. Τελικα πεθανε και ισως να κυνηγησουν παλι τους γιατρους.
Τους διασωληνωνουν με το ζορι, φωναζετε. Σας λεω κανενα προβλημα ας μην τους διασωληνωνουν, μου την πεφτετε.
Τι σκατα θελετε επιτελους? Ιδιαιτερα ο κολντρον που εχει γινει σαν την μαργαρίτα θεοδωράκη απο την γκρινια.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 230 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
-
- 54 Απαντήσεις