Με τις υγείες σας!
sys3x, πήζον bot, 3f3k, Fluffy, Citroenakias, ΜπλεΜπουμπυς
Και καλό χειμώνα σε όλους!
Τι σκατά δουλειά έχω εγώ με τον ΣΥΡΙΖΑ; Δεν τον ψήφισα ποτε, δεν θα τον ψηφίσω ποτέ και ημουν στις πορείες του ΠΑΜΕ τον Ιουνιο του 2015 με πανό για το 3ο μνημονιο που ερχόταν, όταν εσείς λέγατε ότι ο συριζας θα μας βγάλει απο το ευρω και θα μας κανει βενεζουέλα (κουβάς 1) και μετά ημουν κατα του διπολου ναι ή οχι, ενώ η ΝΔ έλεγε ναι και συμφωνούσε με αυτούς που έκλεισαν τις τράπεζες (κουβάς 2) και τέλος ψηφισατε μαζι το τρίτο μνημόνιο αγκαλίτσα (κουβάς 3).
Καλό χειμώνα και σε 'σενα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

georgebi έγραψε: 30 Αύγ 2021, 11:57 Παρατηρήσεις για τη δημοσκόπηση της GPO
https://www.liberal.gr/apopsi/paratiris ... gpo/399007
Όχι πως δεν είναι αξιοπρόσεκτο ότι η κυβέρνηση δεν καταγράφει φθορά -μεγαλύτερη εντύπωση, βέβαια, προκαλεί η αδυναμία της αντιπολίτευσης να καρπωθεί έστω κι αυτές τις μικρές απώλειες
Ένα ακόμα αξιοσημείωτο στοιχείο είναι ότι οι πολίτες δεν έχουν απομακρυνθεί στο ελάχιστο από τη συμφωνία αλήθειας που υπέγραψαν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη προσωπικά.
Από τον πρωθυπουργό περιμένουν να τους λέει την αλήθεια, δεν έχει χαθεί ακόμα ο ιδιαίτερος, προσωπικός χαρακτήρας της σχέσης πρωθυπουργού και πολιτών.
Οι πολίτες προσγειώθηκαν, κρίνουν ακριβοδίκαια και αξιολογούν θετικά όταν υπάρχει πράγματι κάτι θετικό.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Η αυτοδυναμία έχει σχέση με την λειτουργία του εκλογικού νόμου, όχι με τα ποσοστά. Ο εκλογικός νόμος που θα ισχύσει στις επόμενες εκλογές δύσκολα θα οδηγήσει σε αυτοδυναμία. Αυτή είναι η προσφορά του Τσίπρα στην λειτουργία του πολιτεύματος, αφού ο ίδιος πίστευε πως θα κέρδιζε άνετα τις εκλογές του 2019 και ήθελε να δυσκολέψει τα πράγματα για τους επόμενους.Kauldron έγραψε: 30 Αύγ 2021, 01:01 Καλό χειμώνα και σε 'σενα.
Βγάζεις αυτοδυναμία μ' αυτά τα ποσοστά (δεχόμαστε οτι ισχύουν συμβατικά, για να έχουμε βάση συζήτησης)?
Όπως βλέπεις, εγώ δεν ξόδεψα κανένα καλοκαίρι πάνω από κανένα πληκτρολόγιο. Φυσικά και βρίζω τους ανθρώπους που θέλουν να καταστρέψουν την πατρίδα μου και τη ζωή μου, και θα τους βρίζω.dtri2020 έγραψε: 30 Αύγ 2021, 16:03Η αυτοδυναμία έχει σχέση με την λειτουργία του εκλογικού νόμου, όχι με τα ποσοστά. Ο εκλογικός νόμος που θα ισχύσει στις επόμενες εκλογές δύσκολα θα οδηγήσει σε αυτοδυναμία. Αυτή είναι η προσφορά του Τσίπρα στην λειτουργία του πολιτεύματος, αφού ο ίδιος πίστευε πως θα κέρδιζε άνετα τις εκλογές του 2019 και ήθελε να δυσκολέψει τα πράγματα για τους επόμενους.Kauldron έγραψε: 30 Αύγ 2021, 01:01 Καλό χειμώνα και σε 'σενα.
Βγάζεις αυτοδυναμία μ' αυτά τα ποσοστά (δεχόμαστε οτι ισχύουν συμβατικά, για να έχουμε βάση συζήτησης)?
Πάντως αυτές τις μέρες πρέπει να νοιώθετε μια μεγάλη πίκρα. Ξοδέψατε ένα ολόκληρο καλοκαίρι πάνω απο τα πληκτρολόγια βρίζοντας χυδαία την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. Κάνατε απλώς μια τρύπα στο νερό!
Καλό πολιτικό χειμώνα σας εύχομαι!
Γιαννόπουλος για Τέμπη.