!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι ψήφισαν εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι το 2019

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Τι ψηφίσατε το 2019;

Έχω εμβολιαστεί και ψήφισα ΝΔ
15
25%
Έχω εμβολιαστεί και ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ
8
13%
Έχω εμβολιαστεί και ψήφισα ΚΙΝΑΛ
2
3%
Έχω εμβολιαστεί και ψήφισα ΚΚΕ
5
8%
Έχω εμβολιαστεί και ψήφισα Μέρα25
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Έχω εμβολιαστεί και ψήφισα Ελληνική Λύση
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Έχω εμβολιαστεί και ψήφισα ΧΑ
2
3%
Έχω εμβολιαστεί και ψήφισα Δημιουργία Ξανά
4
7%
Έχω εμβολιαστεί και ψήφισα άλλο δεξιό κόμμα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Έχω εμβολιαστεί και ψήφισα άλλο αριστερό κόμμα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Έχω εμβολιαστεί και απείχα
5
8%
Δεν έχω εμβολιαστεί και ψήφισα ΝΔ
8
13%
Δεν έχω εμβολιαστεί και ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ
1
2%
Δεν έχω εμβολιαστεί και ψήφισα ΚΙΝΑΛ
1
2%
Δεν έχω εμβολιαστεί και ψήφισα ΚΚΕ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Δεν έχω εμβολιαστεί και ψήφισα Μέρα25
1
2%
Δεν έχω εμβολιαστεί και ψήφισα Ελληνική Λύση
1
2%
Δεν έχω εμβολιαστεί και ψήφισα ΧΑ
4
7%
Δεν έχω εμβολιαστεί και ψήφισα Δημιουργία Ξανά
2
3%
Δεν έχω εμβολιαστεί και ψήφισα άλλο δεξιό κόμμα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Δεν έχω εμβολιαστεί και ψήφισα άλλο αριστερό κόμμα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Δεν έχω εμβολιαστεί και απείχα
2
3%

Σύνολο ψήφων: 61

Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Re: Τι ψήφισαν εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι το 2019

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

BlastFromThePast έγραψε: 24 Αύγ 2021, 14:23
EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Αύγ 2021, 14:10
Και κάτι ακόμα, είμαι πιστός στις αρχές μου της ελευθερίας. Αναγνωρίζω το δικαίωμα του μη εμβολιασμού, ακόμα και της ψεκας, στον καθένα. Γιατί πιστεύω στη δημοκρατία κ την ελευθερία.
Όπως έχει αναδειχθεί και σε άλλο νήμα, ο φιλελευθερισμός είναι μήτρα του ψεκασμού.
Σε πολιτικό επίπεδο το μεγαλύτερο παράδειγμα είναι ο Μπολσονάρου.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Philip Mortimer έγραψε: 24 Αύγ 2021, 14:15
Scouser έγραψε: 24 Αύγ 2021, 13:56
talaipwros έγραψε: 24 Αύγ 2021, 13:45

Δε πειράζει, για καθε ψεκ ψήφο που παει ελληνική λυση, δυο ελληνες του εξωτερικού θα ψηφιζουν Μητσοτάκη για να τον στηριξουν στον αγώνα που δινει εναντια στο ψεκασμο :g030:
Στο Τζήμερο θα πάει ό,τι και να γίνει, αλλά δεν είμαι προσωπικά εγώ το ζήτημα. Το ζήτημα είναι οι πολλοί ψηφοφόροι της ΝΔ που σκέφτονται σαν εμένα. Θα το δεις στις επόμενες εκλογές, όταν ο πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων θα ζητάει πάλι την ψήφο όλων μας και θα μας πει περασμένα ξεχασμένα. Αμ δε.
Συνεχίζεται η κατρακύλα του τζημερου. Πλέον το ακροατήριο του αποτελείται από πρώην χρυσαυγιτες και ψεκασμενους αντιεμβολιαστες.

Πάντως αυτο που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι δεν έχει κανέναν λόγο ο Μητσοτάκης να κυνηγά τις ψήφους περιθωριακών ψεκ αντιεμβολιαστών όταν αυτό θα σημαίνει δυσαρέσκεια της μεγάλης πλειοψηφίας των ψηφοφόρων του (και της κοινωνίας γενικά σιγά σιγά).
Kαταλαβαίνω ότι το να στοχοποιήσεις το 40% του εκλογικού σώματος (χωρίς να συνυπολογίζονται οι εμβολιασμένοι που δεν γουστάρουν καθόλου συνταγές άπαρτχαϊντ που στοχοποιούν φίλους και συγγενείς τους) και να το βγάλεις με μια μονοκονδυλιά εκτός της δυνητικής σου δεξαμενής ψηφοφόρων είναι μακροπρόθεσμα συνταγή για την καταστροφή, άσχετα αν τώρα νομίζεις ότι λόγω της ανυπαρξίας αντιπολίτευσης είσαι παντοδύναμος (και ο ΓΑΠ το 2009 έτσι νόμιζε, και ο Κωστάκης το 2004 τα ίδια κτλ). Αυτό θα φανεί και στις εκλογές.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

BlastFromThePast έγραψε: 24 Αύγ 2021, 14:23
Όπως έχει αναδειχθεί και σε άλλο νήμα, ο φιλελευθερισμός είναι μήτρα του ψεκασμού.
Όπως έχει αναδειχθεί από την ιστορία, οι κομμουνιστες είναι ηλιθιοι και εγκληματίες
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Παντως αν αποδειχθει συσχετισμός ψήφου - εμβολιασμού, θα είναι ενα ακομη τεκμηριο πως ο τροπος με τον οποιο η ανθρωποτητα στεκεται απέναντι σε αρρωστιες, πανδημιες, εμβολια κλπ δεν ειναι η επιστημη, αλλα η πολιτικη.

Μπορουμε και πιο κατω.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

Scouser έγραψε: 24 Αύγ 2021, 14:26
Philip Mortimer έγραψε: 24 Αύγ 2021, 14:15
Scouser έγραψε: 24 Αύγ 2021, 13:56
Στο Τζήμερο θα πάει ό,τι και να γίνει, αλλά δεν είμαι προσωπικά εγώ το ζήτημα. Το ζήτημα είναι οι πολλοί ψηφοφόροι της ΝΔ που σκέφτονται σαν εμένα. Θα το δεις στις επόμενες εκλογές, όταν ο πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων θα ζητάει πάλι την ψήφο όλων μας και θα μας πει περασμένα ξεχασμένα. Αμ δε.
Συνεχίζεται η κατρακύλα του τζημερου. Πλέον το ακροατήριο του αποτελείται από πρώην χρυσαυγιτες και ψεκασμενους αντιεμβολιαστες.

Πάντως αυτο που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι δεν έχει κανέναν λόγο ο Μητσοτάκης να κυνηγά τις ψήφους περιθωριακών ψεκ αντιεμβολιαστών όταν αυτό θα σημαίνει δυσαρέσκεια της μεγάλης πλειοψηφίας των ψηφοφόρων του (και της κοινωνίας γενικά σιγά σιγά).
Kαταλαβαίνω ότι το να στοχοποιήσεις το 40% του εκλογικού σώματος (χωρίς να συνυπολογίζονται οι εμβολιασμένοι που δεν γουστάρουν καθόλου συνταγές άπαρτχαϊντ που στοχοποιούν φίλους και συγγενείς τους) και να το βγάλεις με μια μονοκονδυλιά εκτός της δυνητικής σου δεξαμενής ψηφοφόρων είναι μακροπρόθεσμα συνταγή για την καταστροφή, άσχετα αν τώρα νομίζεις ότι λόγω της ανυπαρξίας αντιπολίτευσης είσαι παντοδύναμος (και ο ΓΑΠ το 2009 έτσι νόμιζε, και ο Κωστάκης το 2004 τα ίδια κτλ). Αυτό θα φανεί και στις εκλογές.
Δεδομένου ότι έχουν εμβολιαστεί ήδη 5,9 εκατομμύρια άτομα και ο ενήλικος πληθυσμός υπολογίζεται στα 8,6 εκατομμύρια θα έλεγα ότι το ποσοστό βρίσκεται πολύ πιο κοντά στο 30% παρά στο 40%.
Το 2015 είχαμε 62% οχιτζηδες και τώρα μου λες ότι θα πρέπει να ανησυχήσει ο Μητσοτάκης για το τι θα ψηφίσουν οι ανεμβολιαστοι που έτσι κι αλλιώς στην πλειοψηφία τους δεν επρόκειτο να τον ψηφίσουν και εν τέλει ειδικά οι πιο ηλικιωμένοι από αυτούς θα βιώσουν άμεσα τις συνέπειες του ψεκασμού τους.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

εντιτ
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

nik_killthemall έγραψε: 24 Αύγ 2021, 14:52
Philip Mortimer έγραψε: 24 Αύγ 2021, 14:49
Scouser έγραψε: 24 Αύγ 2021, 14:26
Δεδομένου ότι έχουν εμβολιαστεί ήδη 5,9 εκατομμύρια άτομα και ο ενήλικος πληθυσμός υπολογίζεται στα 8,6 εκατομμύρια θα έλεγα ότι το ποσοστό βρίσκεται πολύ πιο κοντά στο 30% παρά στο 40%.
Το 2015 είχαμε 62% οχιτζηδες και τώρα μου λες ότι θα πρέπει να ανησυχήσει ο Μητσοτάκης για το τι θα ψηφίσουν οι ανεμβολιαστοι που έτσι κι αλλιώς στην πλειοψηφία τους δεν επρόκειτο να τον ψηφίσουν.
Θα ίσχυε αυτό που γράφεις, αν δεν είχαν ήδη ξεκινήσει οι εμβολιασμοί ανω των 12, ενώ συντομα λένε και για άνοιγμα κάτω των 12.
Προς το παρόν ανήλικοι έχουν εμβολιαστεί μόνο 50.000.
Δηλαδή οι ενήλικοι εμβολιασμενοι είναι 5,85 εκατομμύρια.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Philip Mortimer έγραψε: 24 Αύγ 2021, 14:54
nik_killthemall έγραψε: 24 Αύγ 2021, 14:52
Philip Mortimer έγραψε: 24 Αύγ 2021, 14:49

Το 2015 είχαμε 62% οχιτζηδες και τώρα μου λες ότι θα πρέπει να ανησυχήσει ο Μητσοτάκης για το τι θα ψηφίσουν οι ανεμβολιαστοι που έτσι κι αλλιώς στην πλειοψηφία τους δεν επρόκειτο να τον ψηφίσουν.
Θα ίσχυε αυτό που γράφεις, αν δεν είχαν ήδη ξεκινήσει οι εμβολιασμοί ανω των 12, ενώ συντομα λένε και για άνοιγμα κάτω των 12.
Προς το παρόν ανήλικοι έχουν εμβολιαστεί μόνο 50.000.
Δηλαδή οι ενήλικοι εμβολιασμενοι είναι 5,85 εκατομμύρια.
Εχεις δικιο, διαβασα βιαστικα, και 1,5 εκ. ανηλικοι να ειχαν εμβολιαστοι αυτοι δεν ψηφιζουν, οποτε ειναι αδιάφοροι στον καθε κουλη.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Εικόνα
Ο κ. Πολάκης, στο νέο του διαδικτυακό αντιεμβολιαστικό κρεσέντο δηλώνει μεταξύ άλλων ότι “η παραλλαγή δέλτα πρακτικά δεν καλύπτεται καθόλου από τα εμβόλια Astra και Johnson”. Αγνοώντας πλήρως τις παγκόσμιες έρευνες, την ώρα που όλη η κοινωνία και ο επιστημονικός κόσμος δίνουν συντονισμένα τη μάχη υπέρ του εμβολιασμού που είναι το μοναδικό εργαλείο ανάσχεσης της πανδημίας και ανάκτησης της ελευθερίας μας, ο γιατρός και πρώην αναπλ. Υπουργός Υγείας συνεχίζει το επικίνδυνο και ανεύθυνο υγειονομικό σαμποτάζ διαδίδοντας fake news. Η εν λόγω ανάρτηση του κ. Πολάκη είναι ο ορισμός της διασποράς ψευδών ειδήσεων με κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Ποιες έρευνες αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς του; Με βάση ποια επιστημονικά στοιχεία μιλάει; Το ερώτημα είναι απλό: Ο πρώην αναπλ. Υπουργός Υγείας κ. Πολάκης εκφράζει τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ; Με βάση αυτά που λέει, αν ο κ. Πολάκης βρισκόταν σε υπουργική θέση, προφανώς δεν θα οργάνωνε εμβολιασμούς και θα καλούσε τους πολίτες να μην εμβολιαστούν.

ΝΔ
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”