Εννοείς με αυτό πως οι βαριες νοσηλείες αποδιδουν πολυ ακριβέστερα την μετάδοση, αποτι την αποδιδει η απλή νόσηση που προφανώς έγινε στανταρ απο καποιον περιορισμενο με μετρα ανεμβολιαστο, και οχι απο καποιον χωρις μετρα ανεμβολίαστο ?πατησιωτης έγραψε: 21 Αύγ 2021, 15:17Ο καθένας έχει και τα δικά του διαγράμματα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Αύγ 2021, 15:13 Το διάγραμμα που έβαλες είναι για νόσηση, όχι για μετάδοση. Το εμβόλιο σίγουρα δεν σε εξασφαλίζει από μετάδοση, αλλά είναι πιθανό να βοηθάει για διάφορους λόγους (μικρότερο φορτίο, μικρότερη διάρκεια, λιγότερος βήχας).![]()
https://www.liberal.gr/news/ennia-fores ... ous/397687
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κάναμε εμβόλιο για να μην υποστούμε αυτές τις οριζόντιες μαλακίες είπαμε.
- nik_killthemall
Re: Κάναμε εμβόλιο για να μην υποστούμε αυτές τις οριζόντιες μαλακίες είπαμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 21 Αύγ 2021, 16:09, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Αυτό που ξέρω εγώ πάντως είναι το μεγαλύτερο άγχος για τη μετάδοση, τα μέτρα, την υγεία τους κλπ το έχουν οι ανεμβολίαστοι και όχι οι εμβολιασμένοι.
Καλό είναι λοιπόν να το αντιμετωπίσουν.
Σε κάθε περίπτωση, τους εύχομαι καλή τύχη.
Μόνον σ' αυτήν μπορούν να ελπίζουν.
Σε κάθε περίπτωση, τους εύχομαι καλή τύχη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Αύγ 2021, 15:20 Αυτό που ξέρω εγώ πάντως είναι το μεγαλύτερο άγχος για τα μέτρα, την υγεία τους κλπ το έχουν οι ανεμβολίαστοι και όχι οι εμβολιασμένοι.
Σε κάθε περίπτωση, τους εύχομαι καλή τύχη.![]()
Εγω το μονο αγχος που εχω ειναι για να μην μου στερησουν παλι την ελευθερια μου. Το πιστευεις η οχι υπαρχουν ανθρωποι που δεν εχουν αρρωστοφοβια και που εκτιμουν πως ζωη χωρις τις βασικες ελευθεριες δεν αξιζει και πολλα.
.
-
περαστική
Ναι, δυστυχώς. Τα δυο μέτρα και δυο σταθμά που λέγαμε. 0 τεστς για εμβολιασμένους, ελεύθερη πρόσβαση παντού (ακόμη κι' αν νοσούν χωρίς να το γνωρίζουν, αφού λένε πως το περνάνε ελαφριά - ελαφριά θα μπορούσαν να το περάσουν και από πριν το εμβόλιο, ε με το εμβόλιο θα το περάσουν ασυμπτωματικά δηλαδή, έτσι; ) vs πληρωμή 2 τεστς ανά βδομάδα με περιορισμένες προσβάσεις για ανεμβολίαστους. Ακόμη κι' αν δεν νοσούν και δεν μεταδίδουν με τον ίδιο τρόπο οι πρώτοι (που αναφέρει ο Νάνος) σημασία έχει πως ισχύει σαν δεδομένο και τα μέτρα είναι εντελώς απάνθρωπα και αδικαιολόγητα για τους δεύτερους. Είτε το βλέπετε είτε όχι.πατησιωτης έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:42Εξηγησα ότι στους κλειστούς χώρους και ο εμβολιασμένος θα έχει την υποχρέωση να φοράει μάσκα.Αυτή είναι η μέση οδός.περαστική έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:33 Ο εμβολιασμένος βάζοντας 2 δόσεις εμβολίου σταματάει αυτόματα τα τεστς, νιώθει προστατευμένος και κυκλοφορεί στους χώρους εργασίας και εστίασης ανενόχλητος, με την δικαιολογία έτοιμη στο στόμα αν του κάνουν παρατήρηση για τα στοιχειώδη μέτρα. Δεν είναι παράλογο;
Υπάρχουν γιατροί - τους έχω ακούσει στην τηλεόραση - που ζητάνε να μην επιτρέπεται ούτε σε λεωφορεία να μπαίνουν οι ανεμβολίαστοι αλλά αυτό δεν θα γίνει.
Θα υπάρξει όπως στο πρώτο λοκντάουν διαχωρισμός αναγκαίων χώρων και χώρων αναψυχής.Οι πρώτοι θα είναι για όλους ( με μάσκα) και οι δεύτεροι μόνο για εμβολιασμένους.
Τα μέτρα αυτά ήδη εφαρμόζονται.Σε ένα εστιατόριο στην Κηφισιά που πήγαμε πριν μία εβδομάδα για να μπούμε στον κλειστό χώρο ήθελαν πιστοποιητικό εμβολιασμού.Φυσικά ο χώρος ήταν σχεδόν άδειος επειδή όλοι προτιμούσαν να είναι έξω αλλά τον Δεκέμβριο δεν θα είναι έτσι.
- nik_killthemall
Μπααα ... όσο ετερόκλητη στα κίνητρά της είναι η επινοημένη ομάδα "εμβολιασμένη" άλλο τόσο ετερόκλητη είναι και η επινοημένη ομάδα "ανεμβολίαστη".ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Αύγ 2021, 15:20 Αυτό που ξέρω εγώ πάντως είναι το μεγαλύτερο άγχος για τη μετάδοση, τα μέτρα, την υγεία τους κλπ το έχουν οι ανεμβολίαστοι και όχι οι εμβολιασμένοι.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- Otto Weininger
Σοβαρεψου.Αρίστος έγραψε: 21 Αύγ 2021, 15:22ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Αύγ 2021, 15:20 Αυτό που ξέρω εγώ πάντως είναι το μεγαλύτερο άγχος για τα μέτρα, την υγεία τους κλπ το έχουν οι ανεμβολίαστοι και όχι οι εμβολιασμένοι.
Εγω το μονο αγχος που εχω ειναι για να μην μου στερησουν παλι την ελευθερια μου. Το πιστευεις η οχι υπαρχουν ανθρωποι που δεν εχουν αρρωστοφοβια και που εκτιμουν πως ζωη χωρις τις βασικες ελευθεριες δεν αξιζει και πολλα.
.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Otto Weininger έγραψε: 21 Αύγ 2021, 15:23Σοβαρεψου.Αρίστος έγραψε: 21 Αύγ 2021, 15:22ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Αύγ 2021, 15:20 Αυτό που ξέρω εγώ πάντως είναι το μεγαλύτερο άγχος για τα μέτρα, την υγεία τους κλπ το έχουν οι ανεμβολίαστοι και όχι οι εμβολιασμένοι.
.
Επειδη ειμαι σοβαρος δεν εχω παρει ακομη τα οπλα.
.
Βασικά, δεν το πιστεύω.Αρίστος έγραψε: 21 Αύγ 2021, 15:22ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Αύγ 2021, 15:20 Αυτό που ξέρω εγώ πάντως είναι το μεγαλύτερο άγχος για τα μέτρα, την υγεία τους κλπ το έχουν οι ανεμβολίαστοι και όχι οι εμβολιασμένοι.
.
Για την ακρίβεια πιστεύω ότι είσαι χέστης και αποφεύγεις την πολυκοσμία και τους συγχρωτισμούς, πουλώντας ταυτοχρόνως θεωρίες για στέρηση ελευθερίας, αξίες της ζωής κλπ
Το τι πιστεύουν οι άλλοι για σένα, μ' απασχολεί μόνον ως δικός μου προσδιορισμός για τους άλλους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Διαφωνώ.nik_killthemall έγραψε: 21 Αύγ 2021, 15:23Μπααα ... όσο ετερόκλητη στα κίνητρά της είναι η επινοημένη ομάδα "εμβολιασμένη" άλλο τόσο ετερόκλητη είναι και η επινοημένη ομάδα "ανεμβολίαστη".ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Αύγ 2021, 15:20 Αυτό που ξέρω εγώ πάντως είναι το μεγαλύτερο άγχος για τη μετάδοση, τα μέτρα, την υγεία τους κλπ το έχουν οι ανεμβολίαστοι και όχι οι εμβολιασμένοι.
Οι εμβολιασμένοι στην πλειοψηφία τους έχουν πολύ πιο σαφή προσέγγιση για το θέμα.
Οι ανεμβολίαστοι εκφράζουν έναν συρφετό ετερόκλητων απόψεων (ελευθεριακών, φοβικών θρησκευτικών, ιατρικών, αντιπολιτευτικών κλπ)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 21 Αύγ 2021, 15:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εμβολιασμενοι που ελπιζουν?ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Αύγ 2021, 15:20 Αυτό που ξέρω εγώ πάντως είναι το μεγαλύτερο άγχος για τη μετάδοση, τα μέτρα, την υγεία τους κλπ το έχουν οι ανεμβολίαστοι και όχι οι εμβολιασμένοι.
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Αύγ 2021, 15:25
Βασικά, δεν το πιστεύω.
Για την ακρίβεια πιστεύω ότι είσαι χέστης και αποφεύγεις την πολυκοσμία και τους συγχρωτισμούς, πουλώντας ταυτοχρόνως θεωρίες για στέρηση ελευθερίας, αξίες της ζωής κλπ
Το τι πιστεύουν οι άλλοι για σένα, μ' απασχολεί μόνον ως δικός μου προσδιορισμός για τους άλλους.
Εχω κανει 71 μπανια με το σημερινο και δεν ξερω αν αυτο δειχνει οτι ειμαι χεστης. Καθε μερα σε ξαπλωστρα και καθε μερα καφε διπλα σε αλλους. Εννοειται ομως πως δεν θα πηγαινα σε πορειες υπερ του Κουφοντινα η κατα της Χρυσης Αυγης. Λογικη χρειαζεται και οχι υστεριες.
.
Στη μη σοβαρή νόσηση αν αρπάξουν τον ιό.pikey25 έγραψε: 21 Αύγ 2021, 15:29Εμβολιασμενοι που ελπιζουν?ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Αύγ 2021, 15:20 Αυτό που ξέρω εγώ πάντως είναι το μεγαλύτερο άγχος για τη μετάδοση, τα μέτρα, την υγεία τους κλπ το έχουν οι ανεμβολίαστοι και όχι οι εμβολιασμένοι.
Μόνον σ' αυτήν μπορούν να ελπίζουν.![]()
Πόσες φορές πρέπει να επαναληφθεί για να γίνει αντιληπτό;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εκει ελπιζουν και οι ανεμβολιαστοι νεοι χωρις εμβολιο.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Αύγ 2021, 15:31Στη μη σοβαρή νόσηση αν αρπάξουν τον ιό.pikey25 έγραψε: 21 Αύγ 2021, 15:29Εμβολιασμενοι που ελπιζουν?ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Αύγ 2021, 15:20 Αυτό που ξέρω εγώ πάντως είναι το μεγαλύτερο άγχος για τη μετάδοση, τα μέτρα, την υγεία τους κλπ το έχουν οι ανεμβολίαστοι και όχι οι εμβολιασμένοι.
Μόνον σ' αυτήν μπορούν να ελπίζουν.![]()
Πόσες φορές πρέπει να επαναληφθεί για να γίνει αντιληπτό;![]()
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
- nik_killthemall
Συμφωνούμε οτι διαφωνουμε !ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Αύγ 2021, 15:29Διαφωνώ.nik_killthemall έγραψε: 21 Αύγ 2021, 15:23Μπααα ... όσο ετερόκλητη στα κίνητρά της είναι η επινοημένη ομάδα "εμβολιασμένη" άλλο τόσο ετερόκλητη είναι και η επινοημένη ομάδα "ανεμβολίαστη".ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Αύγ 2021, 15:20 Αυτό που ξέρω εγώ πάντως είναι το μεγαλύτερο άγχος για τη μετάδοση, τα μέτρα, την υγεία τους κλπ το έχουν οι ανεμβολίαστοι και όχι οι εμβολιασμένοι.
Οι εμβολιασμένοι στην πλειοψηφία τους έχουν πολύ πιο σαφή προσέγγιση για το θέμα.
Οι ανεμβολίαστοι εκφράζουν έναν συρφετό ετερόκλητων απόψεων (ελευθεριακών, φοβικών θρησκευτικών, ιατρικών, αντιπολιτευτικών κλπ)
Το τι ετεροκλητους εμβολιασμενους έχω πετύχει άστο ...
Κατα τη γνώμη μου από τη στιγμή που τα επινοημενα ταμπελακια πλάστηκαν στη βάση προνομιων σε μετρα και τεστ και οχι στην επιλογη ανευ προνομιων σε μετρα και τεστ, ειναι νομοτελεια πως και οι δυο ομαδες θα ειναι τερμα ετεροκλητες.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Είναι γεγονός ότι το σημαντικότερο πρόβλημα του "πατριωτικού χώρου" στην Ελλάδα είναι η αξιοπιστία του.
Παρά τα όσα λέγονται ο βασικός λόγος που δεν μπορεί να ανακάμψει δεν είναι ότι είναι αντιδραστικοί,φασίστες κλπ - αυτός μπορεί να είναι ο λόγος για άλλες χώρες - αλλά επειδή ο κόσμος δεν πιστεύει ότι εννοούν αυτά που λένε.
Αυτό δεν θεραπεύεται εύκολα και βεβαίως η συνεργασία Καμμένου με τον συριζα έθεσε και σφραγίδα στην εντύπωση αυτή.
Όπως μου είπε κάποιος τώρα που άνοιξαν θέμα με ανεμογεννήτριες,εάν ο Μητσοτάκης αποφάσιζε να δώσει μια θέση στον Τράγκα αυτός θα ήταν πρόθυμος να εγκαταστήσει ανεμογεννήτρια στον εθνικό κήπο.
Γιατί όχι,εδω ο Τέρενς Κουίκ και η Κουντουρά ψήφισαν τη συμφωνία των Πρεσπών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 357 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
-
- 129 Απαντήσεις