!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μπαίνει εισιτήριο 6 ευρώ τη μέρα, στον... Όλυμπο!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Re: Μπαίνει εισιτήριο 6 ευρώ τη μέρα, στον... Όλυμπο!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

εγώ το θεωρώ εξοργιστικό .Και έχουν αφήσει πολύ στον άερα που θα πάνε τα λεφτά του εισητηρίου
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

hades έγραψε: 19 Αύγ 2021, 11:04 εγώ το θεωρώ εξοργιστικό .Και έχουν αφήσει πολύ στον άερα που θα πάνε τα λεφτά του εισητηρίου
Στο Μητσοτακαίικο.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Belisarius έγραψε: 19 Αύγ 2021, 11:03
elchav έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:47
Belisarius έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:10
'Έτσι είναι. Συνέχεια βουνό είμαι και όπως έχω γράψει με έχει πιάσει μανία να μαζεύω σκουπίδια. Σε πορεία στο βουνό δύσκολα θα μαζέψω κάτι. Π.χ. στη διαδρομή Λατομικό Μουσείο (κάπως έτσι το λένε) - κορυφή Πεντέλης μάζεψα χαμηλά απομεινάρια φραπέ και μετά κάτι καμένους σωλήνες πυρόσβεσης (μου έφυγε ο κώλος στο κουβάλημα). Στα σημεία με τα σπιτάκια για τις κεραίες θέλει καθαρισμό απ ότι έχουν αφήσει οι εργάτες. Δεν πάει πολύς κόσμος και ο κόσμος που πάει είναι προσεκτικός. Πλέον όχι μόνο δε πετάνε σκουπίδια αλλά αρκετοί σαν εμένα μαζεύουν αν βρουν κάτι.
Έχω άλλη άποψη για Πάρνηθα και διάφορα βουνά της Νότιας Μακεδονίας
Για νότια Μακεδονία δεν έχω καθόλου άποψη. Πάρνηθα δεν πάω πολύ πλέον αλλά ήμουν σχεδόν σε καθημερινή βάση. Βέβαια άρχισε να πηγαίνει πολύ περισσότερος κόσμος. Όταν πήγαινα πάντως υπήρχαν όντως σκουπίδια σε ορισμένα "εμπορικά" σημεία, συνήθως τριγύρω από εκεί που θα πήγαινε ο τύπος με το αμάξι, ειδικά εκεί που αράζουν ζευγαράκια κτλ. Μέσα δεν είχε σχεδόν τίποτα.
Εχουν μειωθει παρα πολυ τα σκουπιδια στην παρνηθα
Δε βλεπεις σκουπιδια. Προφαση ειναι τα σκουπιδια
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

elchav έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:54
Υδράργυρος έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:51
foscilis έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:47 "κερατιατικα" = η συντήρηση του Εθνικού Δρυμου που απολαμβάνω, να μεταφράσουμε από τα βοθροελ.
Τι συντηρηση θελει ενας δρυμος ωστε να εχει ανταποδοτικοτητα το 6 ευρω σε καθε εισοδο;
Σταματά να είσαι τόσο ηλίθιος
Επειδή ασχολείσαι μόνο με πρέφα, πρέζα και ΣΥΡΙΖΑ δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πράγματα τα οποία δεν σκέφτεσαι.
Τρανταχτό παράδειγμα το καθημερινό μπάνιο
Μπουλη ξερεις τι ειναι 6 ευρω και πως βγαινουν; ή στα πληρωνει ο μπαμπακας για να κανεις τον εξυπνο στα σοσιαλ μηντια;
Άβαταρ μέλους
1451
Phorum.gr user: Nikos1451

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 1451 »

nowhere έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:55 και τέλη κυκλοφορίας στους πεζούς να βάλει κάποιοι μαλάκες θα βρεθούν να πουν μπράβο.εντυπωσιακό αλλά ισχύει
Εδώ που τα λέμε. η αλήθεια είναι ότι φθείρουν τα πεζοδρόμια έτσι απρόσεκτα που περπατούν.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μας το ελεγαν οτι ερχεται πιτσα
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

μικρό και ευέλικτο κράτος
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Υδράργυρος έγραψε: 19 Αύγ 2021, 11:09
elchav έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:54
Υδράργυρος έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:51

Τι συντηρηση θελει ενας δρυμος ωστε να εχει ανταποδοτικοτητα το 6 ευρω σε καθε εισοδο;
Σταματά να είσαι τόσο ηλίθιος
Επειδή ασχολείσαι μόνο με πρέφα, πρέζα και ΣΥΡΙΖΑ δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πράγματα τα οποία δεν σκέφτεσαι.
Τρανταχτό παράδειγμα το καθημερινό μπάνιο
Μπουλη ξερεις τι ειναι 6 ευρω και πως βγαινουν; ή στα πληρωνει ο μπαμπακας για να κανεις τον εξυπνο στα σοσιαλ μηντια;
Δεν είμαι ζαίος να με πληρώνουν ως ημιπιτσιρικά
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

Cavaliere έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:59
Belisarius έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:55
Cavaliere έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:46 Και να μην πιάσει τους έμπειρους -δήθεν- θα πιάσει τους άπειρους, και θα κονομήσει. Θα βγάλει και κανά φράγκο από τους νόμιμους, και μια χαρά.
Ναι θα κονομήσει από σας και μια χαρά.
Φίλε μου επίσης το -δήθεν- αν το γράφεις σε άνθρωπο που έχει χιλιάδες ώρες βουνό σε κάνει να φαίνεσαι βλάκας.
Το τι σου φαίνομαι μου είναι αδιάφορο. Και δεν με νοιάζει πόσες ώρες περνάς στο βουνό. Από μένα τι να κονομήσει, στον Όλυμπο πάω κάθε 5 χρόνια, κάθε χρόνο 2 φορές παω στους Δολομίτες για βουνό. Και αν θα πάω Όλυμπο, θα πληρώσω εισιτήριο, σιγά τα αβγά.
Κανένας δε θα πάθει τίποτα αν πληρώσει 6 ευρώ. Ειδικά άτομα που δίνουν πχ. 500 για υπνόσακο. Αρκεί να δικαιολογούνται. Αυτά δε δικαιολογούνται.
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

Υδράργυρος έγραψε: 19 Αύγ 2021, 11:07
Belisarius έγραψε: 19 Αύγ 2021, 11:03
elchav έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:47
Έχω άλλη άποψη για Πάρνηθα και διάφορα βουνά της Νότιας Μακεδονίας
Για νότια Μακεδονία δεν έχω καθόλου άποψη. Πάρνηθα δεν πάω πολύ πλέον αλλά ήμουν σχεδόν σε καθημερινή βάση. Βέβαια άρχισε να πηγαίνει πολύ περισσότερος κόσμος. Όταν πήγαινα πάντως υπήρχαν όντως σκουπίδια σε ορισμένα "εμπορικά" σημεία, συνήθως τριγύρω από εκεί που θα πήγαινε ο τύπος με το αμάξι, ειδικά εκεί που αράζουν ζευγαράκια κτλ. Μέσα δεν είχε σχεδόν τίποτα.
Εχουν μειωθει παρα πολυ τα σκουπιδια στην παρνηθα
Δε βλεπεις σκουπιδια. Προφαση ειναι τα σκουπιδια
Ναι είναι ηλίθιο. Ασε που στο 99% των σημείων που έχει σκουπίδια θα έπρεπε να καθαρίζονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες τακτικά. Η αλήθεια είναι ότι έχω αρχίσει και διαπιστώνω βελτίωση. Στον Υμηττό ο ΣΠΑΥ φαίνεται πως κάνει δουλίτσα και μερικοί δήμοι αρχίζουν και ενδιαφέρονται (σε αντίθεση π.χ. με το δήμο Παιανίας που δε κάνει τίποτα).
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

elchav έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:58
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:54 Γω αναρωτιέμαι γιατί δεν καθαρίζονται τα βουνά.
Πχ οι πυροσβέστες όλο το χειμώνα , αν έβγαιναν από μια φορά το μηνα για καθαρισμα , θα ετριζαν απο καθαριοτητα ο Όλυμπος κι ο Κισσαβος.
Γιατί... Δασαρχείο (κυρίως)
Γενικά οποίος τα ξύνει με την τσουγκρανα για μακρο χρονικό διάστημα.
Πχ πυροσβέστες το χειμωνα, καθηγητές το καλοκαίρι(Στύγιος), δασαρχείο , υπάλληλοι Δήμων όλο τον χρόνο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 19 Αύγ 2021, 11:16
elchav έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:58
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:54 Γω αναρωτιέμαι γιατί δεν καθαρίζονται τα βουνά.
Πχ οι πυροσβέστες όλο το χειμώνα , αν έβγαιναν από μια φορά το μηνα για καθαρισμα , θα ετριζαν απο καθαριοτητα ο Όλυμπος κι ο Κισσαβος.
Γιατί... Δασαρχείο (κυρίως)
Γενικά οποίος τα ξύνει με την τσουγκρανα για μακρο χρονικό διάστημα.
Πχ πυροσβέστες το χειμωνα, καθηγητές το καλοκαίρι(Στύγιος), δασαρχείο , υπάλληλοι Δήμων όλο τον χρόνο.
Θα στείλεις τους καθηγητές και τους πυροσβέστες για καθάρισμα στο βουνό και θα πάνε;
Έχεις δει το braveheart?
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Άντε πες το βάλανε το εισιτήριο στον Όλυμπο και στην Πάρνηθα και όπου αλλού θέλουν.

Το κάψιμο θα το γλυτώσουμε ή μπα;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Στα διάφορα εθνικά πάρκα του εξωτερικού συνήθως έχει εισητηριο.

Όταν λέμε ότι θα μπει εισητηριο, εννοούμε από κάθε σημείο πρόσβασης στον Όλυμπο, ή μόνο για συγκεκριμένες περιοχές του;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”