Spoiler

Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
ναι αλλα ο σοσιαλισμος δημιουργει φτηνες πουτανες, οποτε, πεσαμε σε λουπα.Βλήμα έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 20:24Το ότι σταμάτησα το θεωρώ μακράν σωστότερο.sys3x έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 20:13 Η μεγαλύτερη μαλακία (παν ηντέντηντ) είναι ότι σταμάτησες να πηγαίνεις Βλήμα με βήτα κεφάλαιο στις τανεσπού. Ήτανε ίσως το ένα και μοναδικό σωστό πράμα που έκανες στην ζωή σου.
Το πιο σωστό απ' όλα όμως είναι το ότι αντιλήφθηκα ότι ο καπιταλισμός δημιουργεί για τους πολλούς μόνο πόλεμο και φτώχεια κι ότι η μόνη λύση αν θέλουμε να επιβιώσουμε είναι ο σοσιαλισμός.
fixedΑσέβαστος έγραψε: 23 Ιούλ 2021, 09:02 ναι αλλα ο σοσιαλισμος ο καπιταλιστικός οικονομικός πόλεμος στις σοσιαλιστικές κοινωνίες δημιουργει φτηνες πουτανες, οποτε, πεσαμε σε λουπα.![]()
κι'εγω επικοινονώ με μια αγγλίδα ψυχολόγο σε αμερικανο-βρετανικό σάιτ....I know just what you re sayin έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 16:27![]()
https://ampa.lifo.gr/apantiseis/agapiti ... n-anochis/
https://chaturbate.com/agglid-psychologWho is The 4th man έγραψε: 24 Ιούλ 2021, 00:22κι'εγω επικοινονώ με μια αγγλίδα ψυχολόγο σε αμερικανο-βρετανικό σάιτ....I know just what you re sayin έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 16:27![]()
https://ampa.lifo.gr/apantiseis/agapiti ... n-anochis/
έχει γούστο να με βρείς![]()
Όλα C θυμίζουν που έλεγε κι η Χαρούλα όταν σπούδαζε προγραμματισμό.
Βλήμα έγραψε: 24 Ιούλ 2021, 00:28Όλα C θυμίζουν που έλεγε κι η Χαρούλα όταν σπούδαζε προγραμματισμό.
σε σκυλοβαρεθηκε ρε τυπάκλα.....Χαοτικός έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 21:19 Τι οικονομικό θέμα ρε; Ο στόχος είναι ακριβώς το να πληρώσεις. Όχι τόσο το να γαμήσεις!Με τη γυναίκα μου γι αυτό ψυχράθηκε η σχέση μας. Κάποια στιγμή έπαψε να δέχεται λεφτά.
Who is The 4th man έγραψε: 24 Ιούλ 2021, 00:33σε σκυλοβαρεθηκε ρε τυπάκλα.....Χαοτικός έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 21:19 Τι οικονομικό θέμα ρε; Ο στόχος είναι ακριβώς το να πληρώσεις. Όχι τόσο το να γαμήσεις!Με τη γυναίκα μου γι αυτό ψυχράθηκε η σχέση μας. Κάποια στιγμή έπαψε να δέχεται λεφτά.
Καλά να πάθεις.
ή βία,τό έγκλημα,ή εκμετάλευση,οί εκβιασμοί,οι ψυχικές ασθένειες κ.λ.πΒλήμα έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 20:24Το ότι σταμάτησα το θεωρώ μακράν σωστότερο.sys3x έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 20:13 Η μεγαλύτερη μαλακία (παν ηντέντηντ) είναι ότι σταμάτησες να πηγαίνεις Βλήμα με βήτα κεφάλαιο στις τανεσπού. Ήτανε ίσως το ένα και μοναδικό σωστό πράμα που έκανες στην ζωή σου.
Το πιο σωστό απ' όλα όμως είναι το ότι αντιλήφθηκα ότι ο καπιταλισμός δημιουργεί για τους πολλούς μόνο πόλεμο και φτώχεια κι ότι η μόνη λύση αν θέλουμε να επιβιώσουμε είναι ο σοσιαλισμός.
κατι παρόμοιο πηγα να γραψω αλλά σκεφτηκα ότι θα σε προσβαλω,Χαοτικός έγραψε: 24 Ιούλ 2021, 00:35Who is The 4th man έγραψε: 24 Ιούλ 2021, 00:33σε σκυλοβαρεθηκε ρε τυπάκλα.....Χαοτικός έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 21:19 Τι οικονομικό θέμα ρε; Ο στόχος είναι ακριβώς το να πληρώσεις. Όχι τόσο το να γαμήσεις!Με τη γυναίκα μου γι αυτό ψυχράθηκε η σχέση μας. Κάποια στιγμή έπαψε να δέχεται λεφτά.
Όχι με αγαπάει. Απλά δεν την καλύπτω σεξουαλικά και έχει κι άλλες σχέσεις.