Νομίζω δεν έχω δώσει δικαίωμα να με αποκαλούν ψεύτη.
Άσε που το θέμα είναι πολύ σοβαρό για να κάνουμε πλακιτσα, πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουν οι βιασμοί στον ελληνικό στρατό.
Έχει καταντήσει μάστιγα το φαινόμενο
Νομίζω δεν έχω δώσει δικαίωμα να με αποκαλούν ψεύτη.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Δεν υπάρχουν βιασμοι στο στρατό, ολοι/ολες/ολα καλά περνάμε. Αν κ δε θα έπρεπε να τα γράφω αυτά μας διαβάζουν και αι γυναίκαιPrepon έγραψε: 09 Ιουν 2021, 20:41Νομίζω δεν έχω δώσει δικαίωμα να με αποκαλούν ψεύτη.
Άσε που το θέμα είναι πολύ σοβαρό για να κάνουμε πλακιτσα, πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουν οι βιασμοί στον ελληνικό στρατό.
Έχει καταντήσει μάστιγα το φαινόμενο
όπως νομίζεις
EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Ιουν 2021, 20:47 Πάντως κ γω στο στρατό επειδή με είχε φάει ηSpoiler
μαλακιαέδωσα κάτι
Spoiler
πιπεςσε μια
Spoiler
αδερφηno homo
![]()
Είχαμε ένανSpoiler
πουστηπου ήταν η αγαπητικια του θαλάμου
![]()
Κάναμε κάτι απίστευτα όργια εκεί μέσα,Spoiler
παρτουζες κ τσιμπουκια κ κοκες κ τέτοια
Όποιος έχει πάει στρατό, ξερει :γουινκ: :γουινκ:
ωραίος!EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Ιουν 2021, 20:47 Πάντως κ γω στο στρατό επειδή με είχε φάει ηSpoiler
μαλακιαέδωσα κάτι
Spoiler
πιπεςσε μια
Spoiler
αδερφηno homo
![]()
Είχαμε ένανSpoiler
πουστηπου ήταν η αγαπητικια του θαλάμου
![]()
Κάναμε κάτι απίστευτα όργια εκεί μέσα,Spoiler
παρτουζες κ τσιμπουκια κ κοκες κ τέτοια
Όποιος έχει πάει στρατό, ξερει :γουινκ: :γουινκ:
Προς το παρόν αναζητούμε αν η φαντασία του τυπα είναι εξίσου ξεχαρβαλωμενη με τον κωλο τουstavmanr έγραψε: 09 Ιουν 2021, 21:17 Αλγερινός ο δράστης τελικά;
Ποια τα νέα από την πατριωτική ενημέρωση του φόρουμ;
Γιατι ανεκδοτο;Υδράργυρος έγραψε: 09 Ιουν 2021, 15:00Το ανέκδοτο της ημέραςFluffy έγραψε: 09 Ιουν 2021, 14:46
Πηγές του Στρατού δήλωσαν: «Η Στρατιωτική Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη. Δεν μπορεί να υπάρξει θέση για μια υπόθεση που διερευνάται δικαστικά».
αντιλαμβάνεσαι ότι στον στρατό έχουν όλοι πρόσβαση σε μαχάιρια, όπλα και σφαίρες έτσι;Naida έγραψε: 09 Ιουν 2021, 19:40 Αν ισχύει, πόσα άλλα παρόμοια θα έχουν συμβεί και θα ντρέπονται να μιλήσουν.
Ούτε το 70 στα καφενεία αυτάΠτολεμαίος έγραψε: 09 Ιουν 2021, 19:34Ρε ξεκολλάτε ρε. Πουστης είναι αυτός που τον παίρνει. Κωλομπαράς λέγεται αυτός που γαμει κώλους. Πουστης η συκιά, πουστης και ο γαμιας;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ναι.Δημοκράτης έγραψε: 09 Ιουν 2021, 22:09αντιλαμβάνεσαι ότι στον στρατό έχουν όλοι πρόσβαση σε μαχάιρια, όπλα και σφαίρες έτσι;Naida έγραψε: 09 Ιουν 2021, 19:40 Αν ισχύει, πόσα άλλα παρόμοια θα έχουν συμβεί και θα ντρέπονται να μιλήσουν.