!!! DEVELOPMENT MODE !!!
UEFA EURO 2020/1
Re: UEFA EURO 2020/1
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ γιατι δεν εχει ταμπεραμεντο.
Η Ιταλια μπορει και η Ελλαδα θα μπορουσε υπο προυποθεσεις.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Maspoli έγραψε: 30 Μάιος 2021, 17:04
Τωρα για τις ποδοσφαιρικές επιτυχίες αυτής της χώρας θα σου συνιστούσα να είσαι πιο προσεκτικός.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- wooded glade
Η Ελλάδα ήταν μία ομάδα-πυροτέχνημα, όπως η Δόξα Δράμας του Λουκανίδη και η Λάρισα του Καραπιάλη.Daje έγραψε: 01 Ιουν 2021, 15:38 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ γιατι δεν εχει ταμπεραμεντο.
Είχε και τον Όττο ο οποίος τους έπεισε να παίξουν μπάλα και να μην είναι τιτίκες.
Από εκεί και πέρα μέχρι Μάλτα-Σαν Μαρίνο μπορούμε να κερδίσουμε.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Εμεις, λογω ταμπεραμεντου-καυλας, με Λουκανιδη και Καραπιαλη δινουμε μαχη για κουπα.
Οι υπολοιποι - πλην ιταλιας - με Λουκανιδη και Καραπιαλη αντε να νικησουν κανα ΕΙΡΕ.
Αυτο προσπαθω να σου εξηγησω ζαμπονοτυροπιτά.
Οι υπολοιποι - πλην ιταλιας - με Λουκανιδη και Καραπιαλη αντε να νικησουν κανα ΕΙΡΕ.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Γιαααα elaborate παρακαλώ.
Τι είναι αυτό το σύστημα ;
- wooded glade
Και με κυβέρνηση επαναστάσεως 21ης Απριλίου όμως.Daje έγραψε: 01 Ιουν 2021, 16:24 Εμεις, λογω ταμπεραμεντου-καυλας, με Λουκανιδη και Καραπιαλη δινουμε μαχη για κουπα.
Ποντάρεις τις ισοπαλίες, διπλασιάζοντας το ποντάρισμα στον επόμενο αγώνα, αν δεν το πιάσεις. Πρέπει να έχεις όμως μπάτζετ.
Ποντάρεις πχ στο πρώτο αγώνα Τουρκία-Ιταλία την ισοπαλία 1 ευρώ. Αν δεν βγει ποντάρεις στον επόμενο 2 ευρώ, μετά 4, 8, 16 κτλ. μέχρι να βγει.
Μετά πάλι από την αρχή, αρκεί βέβαια να απομένουν καμιά δεκαριά αγώνες, για να υπάρχει πιθανότητα να βγει κάποιος ισόπαλος.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Αν δεν κάτσει στον 1ο,2ο,3ο και κάτσει στον τέταρτο τι παίρνω ; Tην απόδοση του 4ου ή και τα προηγούμενα που πόνταρα ;vagabondo έγραψε: 01 Ιουν 2021, 18:33Ποντάρεις τις ισοπαλίες, διπλασιάζοντας το ποντάρισμα στον επόμενο αγώνα, αν δεν το πιάσεις. Πρέπει να έχεις όμως μπάτζετ.
Ποντάρεις πχ στο πρώτο αγώνα Τουρκία-Ιταλία την ισοπαλία 1 ευρώ. Αν δεν βγει ποντάρεις στον επόμενο 2 ευρώ, μετά 4, 8, 16 κτλ. μέχρι να βγει.
Μετά πάλι από την αρχή, αρκεί βέβαια να απομένουν καμιά δεκαριά αγώνες, για να υπάρχει πιθανότητα να βγει κάποιος ισόπαλος.
Ένα φιλαράκι μου έτσι πριν καμια 10 χρόνια κατάφερε η άιντραχτ να μην έχει 8η αγωνιστική Χvagabondo έγραψε: 01 Ιουν 2021, 18:33Ποντάρεις τις ισοπαλίες, διπλασιάζοντας το ποντάρισμα στον επόμενο αγώνα, αν δεν το πιάσεις. Πρέπει να έχεις όμως μπάτζετ.
Το φερε μετά από 2 βδομάδες και θα βγαζε καπου 2 χιλιάρικα αν είχε κανα 500αρι ακόμα μπάτζετ
Εκεί που το 64 γίνεται 128 αρχίζει να χαλάει το πραμα αν δεν είσαι σαουδάραβας
Την απόδοση του 4ου φυσικά, τα προηγούμενα τα χάνεις.Papa John έγραψε: 01 Ιουν 2021, 18:35Αν δεν κάτσει στον 1ο,2ο,3ο και κάτσει στον τέταρτο τι παίρνω ; Tην απόδοση του 4ου ή και τα προηγούμενα που πόνταρα ;vagabondo έγραψε: 01 Ιουν 2021, 18:33Ποντάρεις τις ισοπαλίες, διπλασιάζοντας το ποντάρισμα στον επόμενο αγώνα, αν δεν το πιάσεις. Πρέπει να έχεις όμως μπάτζετ.
Απλά επειδή την ισοπαλία την έχει απόδοση κοντα στο 3, θα έχεις σίγουρα κέρδος.
Occasio facit furem
- wooded glade
Θα έρθουν πολλά under όμως.
Αν τα παίξετε round robin κάτι λέει.
Αν τα παίξετε round robin κάτι λέει.
Ειναι περιεργο αυτο το συστημα με τα Χ και δεν εχει νοημα να το ακολουθησει καποιος.
Οπως εχει αποδειχτει και εδω που γραφουμε απο προηγουμενες διοργανωσεις, το καλυτερο ειναι το live πονταρισμα.
Αντε και το ασιατικο χαντικαπ που λεει και ο Εθνι
Οπως εχει αποδειχτει και εδω που γραφουμε απο προηγουμενες διοργανωσεις, το καλυτερο ειναι το live πονταρισμα.
Αντε και το ασιατικο χαντικαπ που λεει και ο Εθνι
Winter is coming
Την πάτησα πριν λίγα χρόνια. Ξεκινάς με φραγκοδίφραγκα, σου βγαίνουν κάποια, παίρνεις κάτι ψιλά, και μετά σταματάει να σου βγαίνει. Και τότε πρέπει να βάλεις 500, 1000, 2000... Κάποια στιγμή θα βγει αλλά το πότε δεν το ξέρεις
- wooded glade
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 160 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
-