Συγκρίνω παπαροθεωρίες με αντίστοιχη εφαρμογή σε πράξεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κοινά στοιχεία μεταξύ αντιεμβολιαστών και οχιτζήδων
Re: Κοινά στοιχεία μεταξύ αντιεμβολιαστών και οχιτζήδων
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- wooded glade
Οι ζαίοι δίνουν την εντύπωση ότι δεν τους πήγε η καρδιά να μην γίνουν ψέκες.
Εξ άλλου το είχε πει και ο Άρης Βελουχιώτης "καλύτερα να σφάξουμε ένα εκατομμύριο αθώους παρά να χαθεί η επανάσταση".
Άλλο αν ήταν στην κυβέρνηση. Θα μας τα έπρηζαν αλλά δεν είναι.
Το ίδιο -περίπου- και το ΚΚΕ αν και αυτό μόνο εμβόλιο Κούβας θα παραδεχόταν (μπορεί και κινέζικο αφού μιά φορά είχε πάει η Παπαρήγα για Πάσχα στο Πεκίνο).
Οι κατ' εξοχήν ψέκοι είναι οι Σανέλ & οι επίγονοι των Σανέλ.
Τα αβγά τα τοποθετώ στην κατηγορία των ζαίων περισσότερο. Αυτοί είχαν τον δρα Μένγκελε που είχε επιτύχει τα επιστημονικά θαύματα και είχαν και τους θαλάμους αερίων που τους θεωρούσαν εμβόλιο. Δεν θα κολώνανε στο pfizer και στο sputnik, αλλά είναι στην ίδια κατηγορία με τους ζαίους.
Εξ άλλου το είχε πει και ο Άρης Βελουχιώτης "καλύτερα να σφάξουμε ένα εκατομμύριο αθώους παρά να χαθεί η επανάσταση".
Άλλο αν ήταν στην κυβέρνηση. Θα μας τα έπρηζαν αλλά δεν είναι.
Το ίδιο -περίπου- και το ΚΚΕ αν και αυτό μόνο εμβόλιο Κούβας θα παραδεχόταν (μπορεί και κινέζικο αφού μιά φορά είχε πάει η Παπαρήγα για Πάσχα στο Πεκίνο).
Οι κατ' εξοχήν ψέκοι είναι οι Σανέλ & οι επίγονοι των Σανέλ.
Τα αβγά τα τοποθετώ στην κατηγορία των ζαίων περισσότερο. Αυτοί είχαν τον δρα Μένγκελε που είχε επιτύχει τα επιστημονικά θαύματα και είχαν και τους θαλάμους αερίων που τους θεωρούσαν εμβόλιο. Δεν θα κολώνανε στο pfizer και στο sputnik, αλλά είναι στην ίδια κατηγορία με τους ζαίους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 01 Μάιος 2021, 15:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Συνήθως στο ''πίστευε και μη ερεύνα'' έγκειται το πρόβλημα. Τί , όχι;
Δεν τους κατατάσσει στους ημιμαθείς στόκους, για να το θέσω πιο ευγενικά, ένεκα συμπάθειας ;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Οργισμένος
Περαν των οποιων λεκτικων και συγκινησιακων υπερβολων η Γκρετα μια χαρα τα λεει. Καμια σχεση με ψεκα. Η ψεκα εδω εχει να κανει με ακροαριστερους και ακροδεξιοους ακριβως οπως στην ελλαδα. Ενα μειγμα μαρξιστο-υπερχριστιανων ρατσιστων και κοκκινομαυρων φασιστων.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μάιος 2021, 15:49Επειδή δεν έχω προσωπική εκτίμηση για την καθημερινότητα της Σουηδίας όπως εσύ, μήπως μπορείς να διευκρινήσεις αν η αντίστοιχη ψεκοομάδα στη Σουηδία είναι φαν του "Γκρέτα κλαμπ";Οργισμένος έγραψε: 01 Μάιος 2021, 15:42Gyrv sto 80% toy ell plηθυσμου ειναι ψεκες , αυτο ειναι γνωστο. Αυτο το κοινωνικο συνολο το ονομαζω ψεκες.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μάιος 2021, 13:02 Έχω διακρίνει αρκετά και δεν θεωρώ ότι είναι σύμπτωση.![]()
Πριν τα αναφέρω, περιμένω και τις δικές σας εκτιμήσεις.
Οι ψεκες ψηφισαν ΟΧΙ στο δημοψηφισμα πλην αυτων που πειθαρχησαν με την κοματικη εντολη ΠΑΣΟΚ-ΝΔ κτλ.
Αυτοι οι ψεκες σημερα λενε οχι στο εμβολιο αλλα αυτη τη φορα εχουν μεγαλες απωλειες στην ομαδα τους ακριβως λογω του φοβου του θανατου.
Στη σουηδια η αντιστοιχη σουηδικη ψεκοομαδα ειναι γυρω στο 35% του πληθυσμου.
Η ψεκοομαδα ειναι μεγαλη στην ελλαδα λογω της διαχρονικης διεισδυσης στην παιδεια και τα κοινωνικα των θρησκειων (χριστιανισμος, μαρξισμος , κτλ).
ΑΠλα πραματα χιλιοειπωμενα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Εσυ μπορει να νομιζεις οτι θες αλλα οι αριθμοι επιβεβαιωνουν αυτο που λεω εγω.
Αρα ακυρη η συγκριση σου εξ ορισμου.
.
Σου 'κατσε βαρύ το τρομπόνι και άρχισες πάλι τις κεκαλυμμένες βρισιές?ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μάιος 2021, 15:18Η Γάλη θεωρεί τον όρο "κυρία με χρυσαφικά" ως το όνειρο της θειας σου, καλό μου.Kauldron έγραψε: 01 Μάιος 2021, 14:55Σου απαγορεύω πάλι να μιλάς έτσι ειρωνικά για τον Πρωθυπουργό μας. Τί, επειδή τον είπανε Μωυσή οι σφουγκοκωλάριοί του, πάς να τον ειρωνευτείς?ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μάιος 2021, 14:50
Αυτό ακριβώς εννοώ με το "τεράστια γκάμα λαλημένων".
Εκτός από οφθαλμίατροι την είδατε και ηγεμόνες.
Άντε βρε και σ' ανώτερα.
Μέχρι την πλήρη θέωση, μένουν λίγα βήματα.
Μήπως είσαι καμία συριζαία?
Η Γάλη που βρισκόταν εκείνη τη μέρα, άραγε?Αρχέλαος έγραψε: 01 Μάιος 2021, 14:50
Μια ιστορία σχετικη-άσχετη, ο καθένας το κρίνει αυτό.
Βρισκόμαστε για καφέ στο Sloop ανήμερα του δημοψηφίσματος του 2015(υπέροχο μέρος αν και έχει και πολλές άλλες καλές επιλογές πλησιέστερα της θάλασσας).
Κάποια στιγμή ένας από το δίπλα τραπέζι ενημερώνει την παρέα του πως προηγείται το ΟΧΙ και πανηγυρίζει. Στο παρακείμενο τραπέζι μία κυρία με χρυσαφικά αγχώνεται και της λέει ο σερβιτόρος με τον οποίο γνωρίζονται:
"Μην ανησυχείτε, δεν θα χάσετε τα χρήματα σας".![]()
Προτιμώ το ασήμι.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Μωρέ η Γκρέτα μια χαρά τα λέει αλλά δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια αντισυστημική με συστημικούς χορηγούς.Οργισμένος έγραψε: 01 Μάιος 2021, 15:54Περαν των οποιων λεκτικων και συγκινησιακων υπερβολων η Γκρετα μια χαρα τα λεει. Καμια σχεση με ψεκα. Η ψεκα εδω εχει να κανει με ακροαριστερους και ακροδεξιοους ακριβως οπως στην ελλαδα. Ενα μειγμα μαρξιστο-υπερχριστιανων ρατσιστων και κοκκινομαυρων φασιστων.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μάιος 2021, 15:49Επειδή δεν έχω προσωπική εκτίμηση για την καθημερινότητα της Σουηδίας όπως εσύ, μήπως μπορείς να διευκρινήσεις αν η αντίστοιχη ψεκοομάδα στη Σουηδία είναι φαν του "Γκρέτα κλαμπ";Οργισμένος έγραψε: 01 Μάιος 2021, 15:42
Gyrv sto 80% toy ell plηθυσμου ειναι ψεκες , αυτο ειναι γνωστο. Αυτο το κοινωνικο συνολο το ονομαζω ψεκες.
Οι ψεκες ψηφισαν ΟΧΙ στο δημοψηφισμα πλην αυτων που πειθαρχησαν με την κοματικη εντολη ΠΑΣΟΚ-ΝΔ κτλ.
Αυτοι οι ψεκες σημερα λενε οχι στο εμβολιο αλλα αυτη τη φορα εχουν μεγαλες απωλειες στην ομαδα τους ακριβως λογω του φοβου του θανατου.
Στη σουηδια η αντιστοιχη σουηδικη ψεκοομαδα ειναι γυρω στο 35% του πληθυσμου.
Η ψεκοομαδα ειναι μεγαλη στην ελλαδα λογω της διαχρονικης διεισδυσης στην παιδεια και τα κοινωνικα των θρησκειων (χριστιανισμος, μαρξισμος , κτλ).
ΑΠλα πραματα χιλιοειπωμενα.
Όπως και όλοι οι πνευματικοί ηγέτες και ακτιβιστές της πολιτικής ορθότης
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αρίστο, τα πάντα επιβεβαιώνουν αυτό που είπες ή θα πεις εσύ.Αρίστος έγραψε: 01 Μάιος 2021, 15:55
Εσυ μπορει να νομιζεις οτι θες αλλα οι αριθμοι επιβεβαιωνουν αυτο που λεω εγω.
Αρα ακυρη η συγκριση σου εξ ορισμου.
.
Αυτό το έχω ήδη αποδεχθεί ως κανόνα του εγωκεντρικού μικροσύμπαντος σου.
Παίξε εκεί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν ξερω για τα παντα αλλα οι αριθμοι δεν ειναι μαζι σου καλη μου.
62% και κατι ηταν οι Οχιτζηδες και οι αρνητες ειναι με το ζορι 30%.
Εφοσον εισαι και νηματοθετρια για εξηγησε μας αυτη τη διαφορα.
.
.
Κάνε το ίδιο. Κανένα πρόβλημα.Kauldron έγραψε: 01 Μάιος 2021, 15:57
Σου 'κατσε βαρύ το τρομπόνι και άρχισες πάλι τις κεκαλυμμένες βρισιές?![]()
Ενιγουέι, ακόμη και για δούλεμα, ο Αρίστος έχει περισσότερη πλάκα.
Ούτε γι' αυτήν τη δημιουργία κινήτρου, είσαι ικανός.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν με εκπλήσσει αυτό που γράφεις.Πασιφάη έγραψε: 01 Μάιος 2021, 15:53 Συνήθως στο ''πίστευε και μη ερεύνα'' έγκειται το πρόβλημα. Τί , όχι;
Μερικές φράσεις όπως αυτή,ή όπως η "μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι",είναι τόσο μπροστά από την εποχή τους,που ακόμη και σήμερα,ελάχιστοι είναι ικανοί να τις κατανοήσουν,έστω και στο ελάχιστο (ΔΕΝ είμαι ένας από αυτούς,χρειάζομαι δουλειά)
Οπότε,no bad feelings,συνεχίζουμε.
- wooded glade
Το 30% -αν είναι τόσο- ανήκει στο 62%.Αρίστος έγραψε: 01 Μάιος 2021, 16:03 Δεν ξερω για τα παντα αλλα οι αριθμοι δεν ειναι μαζι σου καλη μου.
.
Νηματοθέτρια είμαι όχι φροντιστής ανθρώπων με ειδικές ανάγκες.Αρίστος έγραψε: 01 Μάιος 2021, 16:03 Δεν ξερω για τα παντα αλλα οι αριθμοι δεν ειναι μαζι σου καλη μου.
.
Απευθύνσου στο δήμο της περιοχής σου για τα σχετικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θες να καταλήξεις κάπου, σαν συμπέρασμα; Διότι δεν έχω καταλάβει, ένεκα ξανθομάρας.Αρίστος έγραψε: 01 Μάιος 2021, 16:03 Δεν ξερω για τα παντα αλλα οι αριθμοι δεν ειναι μαζι σου καλη μου.
.
Σε νοιάζουν οι αριθμοί αυτών που δεν αποδέχονται να εμβολιαστούν, ή, οι αριθμοί εμβολιασθέντων, που σε κάποιο ικανοποιητικό επίπεδο θα μπορούν να παρέχουν ανοσία στον ιό;
Μήπως θα πρέπει να χειροκροτήσουμε εν τω μεταξύ, την ασυλλόγιστη χρήση της άποψης που κάμει περισσότερη ζημία, απ'οτι ευεργέτημα στους συνανθρώπους;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- wooded glade
Αν βρεθεί το φάρμακο -όπως λένε- θα έχουμε και αντιφαρμακικούς ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις