Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Που αντιστεκεται στην εγκληματικοτητα, ξανα ευγε του
Δεν υπάρχει η παραμικρή απόδειξη για το τι έγινε πρίν το γεγονός.Κι εγώ μπορώ να δηλώσω ότι ο τύπος έχει χαρακτηριστική φυσιογνωμία ακροδεξιού που επιτέθηκε χωρίς λόγο σε μετανάστη.
Να ακινητοποιήσεις κάποιον που προέβη σε ληστεία και να περιμένεις την αστυνομία θεωρείται αυτοδικία; Δεν βλέπω να τον βαράει... τον έχει ακινητοποιήσει.
Εσύ τι θα έκανες, θα τον άφηνες να πάει παρακάτω να βρει το επόμενο θύμα;
Δεν ξέρω , ίσως στη θέση του να έκανα το ίδιο. Επιφυλάσσομαι όμως.
Σίγουρα δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει γίνει, όμως κάτι τέτοιο δεν γίνεται χωρίς λόγο. και να σου πω κάτι... δεν έχει σχέση ο τύπος με χρυσαυγίτες (skinhead) κλπ... για αριστερός άπλυτος μακρυμάλλης μοιάζει περισσότερο.
πεστα ρε πανα
γιατι τα συντροφια ειναι για ταα ρεμματα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"