Τα hashtag που κολλάνε?
Ειναι παντελως ακυρα.
Αφου στη ΧΑ τον παιζανε με φωτογραφιες του Χιτλερ ουτως η αλλως.
ό,τι υπήρχε στα trends το ταγκάριζε ο Λαγός. Σε προηγούμενο τουή έγραφε για Χρυσοχοΐδη και είχε ταγκ Τσέρνομπιλ και σαρβάιβορ.
George_V έγραψε: 27 Απρ 2021, 15:20Αφου στη ΧΑ τον παιζανε με φωτογραφιες του Χιτλερ ουτως η αλλως.
Για αυτο σηκωνανε και το δεξι χέρι για να το ξεκουραζουν λιγο.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
88 επισημάνσεις "μου αρέσει"? Μα 88?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
ΚΡΑΤΑ ΣΦΙΧΤΑ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΓΙΑΝΝΗ
FUCK DONALD TRUMP
Και να παει που?
Δεν ξερω, δεν εχω βρεθει στην θεση του οποτε και μιλαω θεωρητικα και εκ του ασφαλους, απλα εχοντας και κατα νου την πολυ σωστη και δικαιη κινηση του ΠαππαGeorge_V έγραψε: 27 Απρ 2021, 16:00Και να παει που?
Η Ελλάδα εχει συμφωνια εκδοσης με ολες τις χώρες εκτος απο Χιλη, Βενεζουελα και αλλη μια που δεν θυμαμαι.
Δεδομένου οτι και οι 3 ειναι στου διαολου το κερατο απο τις Βρυξέλλες, μεχρι να φτάσει εκει θα τον ειχαν βουτηξει στο τρανζιτ.
Και με τη Σερβια εχουμε συμφωνια εκδοσης απλα ο Παππας κινειται κατω απο τα ρανταρ. Σε αντιθεση με το Λαγο που τον επαιρναν οι καμερες να κανει τεστ για να φυγει απο τη χωρα και ειχε πει σε αλλους Ευρωβουλευτες οτι θα πηγαινε Νορβηγια.Sid Vicious έγραψε: 27 Απρ 2021, 16:02Δεν ξερω, δεν εχω βρεθει στην θεση του οποτε και μιλαω θεωρητικα και εκ του ασφαλους, απλα εχοντας και κατα νου την πολυ σωστη και δικαιη κινηση του ΠαππαGeorge_V έγραψε: 27 Απρ 2021, 16:00Και να παει που?
Η Ελλάδα εχει συμφωνια εκδοσης με ολες τις χώρες εκτος απο Χιλη, Βενεζουελα και αλλη μια που δεν θυμαμαι.
Δεδομένου οτι και οι 3 ειναι στου διαολου το κερατο απο τις Βρυξέλλες, μεχρι να φτάσει εκει θα τον ειχαν βουτηξει στο τρανζιτ.