!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΠΟΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΖΗΜΙΆ ΠΑΘΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΊΝΑ;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
1451
Phorum.gr user: Nikos1451

Re: ΠΟΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΖΗΜΙΆ ΠΑΘΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΊΝΑ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 1451 »

Να διασκεδάσεις μια χαρά μπορείς καί από το σπίτι. Απλά έχουμε να κάνουμε με εσωστρεφείς ανθρώπους θαρρώ.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Green Dragon έγραψε: 18 Απρ 2021, 15:31 Έχω 80% μείωση τζίρου. Πανωλεθρία αλλά ευτυχώς δεν είμαι ακόμα ζημιογόνος.
πόσο έβγαζατε ρε πουστηδες 800%;
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Από τη μία γλίτωσα αρκετά που δεν πήγαινα γραφείο, φαγητό ειδικά ένα 20άρικο τη μέρα το έτρωγα (δε μπορώ να τρώω σε καντίνες και μαλακίες, πήγαινα πάντα εστιατόριο), χώρια βενζίνες-καφέδες. Αλλά έχασα ένα μπόνους λόγω μειωμένου τζίρου κι έτσι ήρθε μία η άλλη.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

Λίγο μπερδεμένα τα έχουν κάποιοι.

Μεταξύ του μπαροκαφενέ του τάδε αεριτζή και του εγκλεισμού σε ανήλιαγο κελί, μεσολαβεί μια ζωή εξαιρετικότητας ποιότητας.

Και μόνο ότι κάποιοι έχουν ανάγει την διασκέδαση συνώνυμο του μπαροκαφενέ, δείχνει ξεκάθαρα την μιζέρια και κατάντια τους,
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δημοκρατικός την 18 Απρ 2021, 16:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 18 Απρ 2021, 12:47 ..εχω μία σοβαρή συζήτηση πάνω σε αυτό το θέμα τώρα εδώ στο καφενείο του χωριού μου ,
Εγώ σαν συνταξιούχος μπορώ να πω με σιγουριά ότι όχι μόνο δεν ζημιώθηκα οικονομικά από την καραντίνα αλλά έχω κερδίσει κιόλας
Το ίδιο και ή γυναίκα μου σε δικές δουλειές που κάνει μέσω ίντερνετ και ταχυδρομείου .

Συγγενικά μου πρόσωπα εδώ στην επαρχία που ασχολούνται με αγροτικές ή κτηντροφικες εργασίες δεν έχουν οικονομικό πρόβλημα
Ούτε φίλοι μου στα αστικά κέντρα που δουλεύουν σε τεχνικές εργασίες όπου δεν έχουν σχέση με εστίαση
Περα από την ετσιαση και ορισμένες κατηγορίες του εμπορίου ποιοι άλλοι έχουν πάθει οικονομική ζημιά;

Κυνικά μιλώντας με συμφέρει αυτή ή κατάσταση με την καραντίνα
Πολύ ωραία.
Μπορείς, ξέρεις, να συνεχίσεις να ζεις έτσι και μετά τον κορονοιο.

Εκεί θα δείξει αν πιστεύεις αυτά που λες ή αυτοπαραμυθιαζεσαι λόγω βαθυας καταθλθψης
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

1451 έγραψε: 18 Απρ 2021, 16:51 Να διασκεδάσεις μια χαρά μπορείς καί από το σπίτι. Απλά έχουμε να κάνουμε με εσωστρεφείς ανθρώπους θαρρώ.
Όχι δεν μπορείς. Ή καλύτερα δεν μπορείς για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο περίπατος, το θέατρο, ο ομαδικός αθλητισμός, το φλερτ και η κοινωνικοποίηση είναι απαραίτητα για να έχεις έναν ευτυχισμένο άνθρωπο.

Όποιος τρώει 16 ώρες σε μια οθόνη για να βλέπει ταινίες, να διαβάζει, να δουλεύει, να διασκεδάζει και να αυνανίζεται μακροπρόθεσμα θα έχει πρόβλημα. Είναι αυτό που λέμε κακή ποιότητα ζωής ή low life...
Άβαταρ μέλους
Prepon

Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Απρ 2021, 16:33
CRWH έγραψε: 18 Απρ 2021, 16:27
Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Απρ 2021, 16:24
Όχι απλά έκοψα βενζίνες/διόδια/καφέδες/φαγητά απ' έξω, και επίσης είχα πολύ χρόνο για job hunting οπότε και τα έξοδα μειώθηκαν και τα έσοδα αυξήθηκαν.
Τα ιδια γραφουν και αλλοι και δεν μπορω να καταλαβω ποσα τρωτε σε φαι και καφεδες ρε μαγκες σε κανονικες συνθηκες;
Τα κατέγραφα αναλυτικά και δεν έχω θέμα να μοιραστώ.
Βεζίνη: 120 το μήνα
Διόδια 40 το μήνα
Καφέδες: (2 ανα εργάσιμη) = 60 ευρώ το μήνα
Φαγητό: (1 μεσημεριανό ανα εργάσιμη) = 80 ευρώ το μήνα.

από αυτά επειδή και το φαγητό στο σπίτι και οι κάψουλες κάτι κοστίζουν, βγάλε πες 100 ευρώ, πάλι είμαι στα +200.
:smt005:
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Εμπεδοκλής έγραψε: 18 Απρ 2021, 16:49 Οι περισσότεροι είστε ακοινώνητοι και για τον ψυχίατρο. Βρίσκετε ως θετικό ότι δεν χαλάτε χρήματα για τη διασκέδαση και την ψυχική σας υγεία... :102:
και οχι μονο αυτο αλλα δεν βλεπουν πιο περα απο την μυτη τους ... μου θυμίζουν οπως τοτε προ μνημονιων
που ολοι τους εβλεπαν την ελλαδα οικονομικο τιγρη των βαλκανιων
Εμπεδοκλής

Δημοκρατικός έγραψε: 18 Απρ 2021, 16:56 Λίγο μπερδεμένα τα έχουν κάποιοι.

Μεταξύ του μπαροκαφενέ του τάδε αεριτζή και του εγκλεισμού σε ανήλιαγο κελί, μεσολαβεί μια ζωή εξαιρετικότητας ποιότητας.

Και μόνο ότι κάποιοι έχουν ανάγει την διασκέδαση συνώνυμο του μπαροκαφενέ, δείχνει ξεκάθαρα την μιζέρια και κατάντια τους,
Λιπαντικό να βάζεις στη χούφτα σου και κατά τα άλλα είναι το ίδιο με την πραγματική γυναίκα. Άμα πάρεις και τα 3D κυάλια είναι μια η άλλη... :giggle:
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

Ναι παιδιά, να πηγαίνετε να τα ακουμπάτε στον κάθε νταβά για την ελπίδα ότι θα βρείτε γαμήσετε στον μπαροκαφενέ. Για το ότι δεν γαμάτε τώρα, φταίει που έκλεισε ο μπαροκαφενές, όχι ότι είστε σαν στραβωχημένοι λουκουμάδες.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Prepon έγραψε: 18 Απρ 2021, 16:56
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 18 Απρ 2021, 12:47 ..εχω μία σοβαρή συζήτηση πάνω σε αυτό το θέμα τώρα εδώ στο καφενείο του χωριού μου ,
Εγώ σαν συνταξιούχος μπορώ να πω με σιγουριά ότι όχι μόνο δεν ζημιώθηκα οικονομικά από την καραντίνα αλλά έχω κερδίσει κιόλας
Το ίδιο και ή γυναίκα μου σε δικές δουλειές που κάνει μέσω ίντερνετ και ταχυδρομείου .

Συγγενικά μου πρόσωπα εδώ στην επαρχία που ασχολούνται με αγροτικές ή κτηντροφικες εργασίες δεν έχουν οικονομικό πρόβλημα
Ούτε φίλοι μου στα αστικά κέντρα που δουλεύουν σε τεχνικές εργασίες όπου δεν έχουν σχέση με εστίαση
Περα από την ετσιαση και ορισμένες κατηγορίες του εμπορίου ποιοι άλλοι έχουν πάθει οικονομική ζημιά;

Πολύ ωραία.

Εκεί θα δείξει αν πιστεύεις αυτά που λες ή αυτοπαραμυθιαζεσαι λόγω βαθυας καταθλθψης
Δεν έχω πρόβλημα να ζω έτσι και μετά τον Κορωνοιο
Σπίτια έχω και στην επαρχία , σπιτια εχωκαι στην Αττική
Μπορώ να μένω οδό θέλω και εδώ και στην Αττική ..

Πάντως εάν το καλοκαίρι λήξει ή καραντίνα από βουνό θα πάω θάλασσα. ..σε νησί της Δωδεκανήσου ..
Άβαταρ μέλους
Prepon

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 18 Απρ 2021, 17:03

Πολύ ωραία.

Πάντως εάν το καλοκαίρι λήξει ή καραντίνα από βουνό θα πάω θάλασσα. ..σε νησί της Δωδεκανήσου ..
Παρακαλα, κυνικά , να μην λήξει η καραντίνα

Αν πας Δωδεκάνησα θα χαλάσεις λεφτά.

Θα πρότεινα να κάτσεις στα απατητα χωριά της Ρουμελης, εκεί είναι το κέρδος σου
Εμπεδοκλής

Δημοκρατικός έγραψε: 18 Απρ 2021, 17:00 Ναι παιδιά, να πηγαίνετε να τα ακουμπάτε στον κάθε νταβά για την ελπίδα ότι θα βρείτε γαμήσετε στον μπαροκαφενέ. Για το ότι δεν γαμάτε τώρα, φταίει που έκλεισε ο μπαροκαφενές, όχι ότι είστε σαν στραβωχημένοι λουκουμάδες.
Πείτε του κάποιος ότι το να βρεις μια γυναίκα και να κάνετε σεξ δεν είναι επιστημονική φαντασία. Ότι υπάρχουν άνθρωποι που βγαίνουν έξω και συνάπτουν από φιλικές έως σεξουαλικές σχέσεις και ότι δεν γαμάνε μόνο τη χούφτα τους... :a108:
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Prepon έγραψε: 18 Απρ 2021, 17:04
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 18 Απρ 2021, 17:03
Πολύ ωραία.

Παρακαλα, κυνικά , να μην λήξει η καραντίνα

Αν πας Δωδεκάνησα θα χαλάσεις λεφτά.

Θα πρότεινα να κάτσεις στα απατητα χωριά της Ρουμελης, εκεί είναι το κέρδος σου
Ούτε στα Δωδεκανήσα θα χαλασω προσωπικά λεφτά :wink
Άβαταρ μέλους
1451
Phorum.gr user: Nikos1451

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 1451 »

Τί διαφορά έχει το να δεις μια ταινία σπίτι από το να την δεις στον κινηματογράφο. Οθόνες ή και προβολείς κοιτάζεις σε αμφότερες τις περιπτώσεις.
Η οικονομία που κάνεις μένοντας σπίτι έχει να κάνει με το χρόνο κυρίως. Δεν τρέχεις δεξιά κι αριστερά όλη τη μέρα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”