!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εγκεφαλικό έπαθε η δημοσιογράφος! Μαθητής λυκείου με ψαλμωδία ως ringtone στο κινητό!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Μπαντάς

Re: Εγκεφαλικό έπαθε η δημοσιογράφος! Μαθητής λυκείου με ψαλμωδία ως ringtone στο κινητό!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπαντάς »

Και πως μπορεί να διακρίνει κανείς αν ο άλλος τρολαρει ή είναι κούκουουου; Πολύ λεπτή η γραμμή
μακρυά απο κουκυά
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Re: Εγκεφαλικό έπαθε η δημοσιογράφος! Μαθητής λυκείου με ψαλμωδία ως ringtone στο κινητό!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Ναύτης έγραψε: 12 Απρ 2021, 23:18
hellegennes έγραψε: 12 Απρ 2021, 23:06 Καλά, τρολάρει στα μούτρα σας και το παίρνετε στα σοβαρά; Λέει ότι ο Θεός είναι η μόνη του ελπίδα για να ξανακλείσει το σχολείο. Δηλαδή τι άλλο θέλετε; :lol:
Τό 'γραψα κι εγώ πολλές φορές: αν τρολάρει, είναι μια χαρά, φίνος.
Αν όμως δεν τρολάρει, καλό θα είναι να τον πάνε οι γονείς του σε κάναν παιδοψυχολόγο, μην τον γυρεύουν οσονούπω σε κάνα μοναστήρι και τούς φωνάζει εκείνος από μέσα: "ουουου, εξεξεξ, ουουου" :lol:
Δηλαδή είναι ψυχοπαθής αμα πιστεύει στον Θεό; Εσύ που πιστεύεις ότι μπορει να λειτουργήσει ενα σύστημα στο οποίο εγώ θα εργάζομαι, οχι για να ταΐζω τα παιδια μου, αλλα για να ταΐζω κανέναν κομισαριο σαν εσένα, είσαι στα συγκαλά σου;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Ζενίθεδρος έγραψε: 12 Απρ 2021, 23:23
Ναύτης έγραψε: 12 Απρ 2021, 23:18
hellegennes έγραψε: 12 Απρ 2021, 23:06 Καλά, τρολάρει στα μούτρα σας και το παίρνετε στα σοβαρά; Λέει ότι ο Θεός είναι η μόνη του ελπίδα για να ξανακλείσει το σχολείο. Δηλαδή τι άλλο θέλετε; :lol:
Τό 'γραψα κι εγώ πολλές φορές: αν τρολάρει, είναι μια χαρά, φίνος.
Αν όμως δεν τρολάρει, καλό θα είναι να τον πάνε οι γονείς του σε κάναν παιδοψυχολόγο, μην τον γυρεύουν οσονούπω σε κάνα μοναστήρι και τούς φωνάζει εκείνος από μέσα: "ουουου, εξεξεξ, ουουου" :lol:
Δηλαδή είναι ψυχοπαθής αμα πιστεύει στον Θεό; Εσύ που πιστεύεις ότι μπορει να λειτουργήσει ενα σύστημα στο οποίο εγώ θα εργάζομαι, οχι για να ταΐζω τα παιδια μου, αλλα για να ταΐζω κανέναν κομισαριο σαν εσένα, είσαι στα συγκαλά σου;
Άμα πιστεύεις στον θεό δεν είσαι ψυχοπαθής. Άμα είσαι έφηβος και στην έχει βαρέσει κατακούτελα με τη θρησκεία και τούς παπάδες, σε σημείο που να βάζεις απολυτίκια για ήχο κλήσης στο κινητό σου, υπάρχει πρόβλημα σοβαρό.
Κατά τα λοιπά, δεν την καταλαβαίνω τη λογική να μπαίνετε μερικοί σε ad hominem mode, επειδή διαφωνείτε με όσα γράφει ο άλλος. Ψυχραιμία.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Μπαντάς έγραψε: 12 Απρ 2021, 23:21 Και πως μπορεί να διακρίνει κανείς αν ο άλλος τρολαρει ή είναι κούκουουου; Πολύ λεπτή η γραμμή
Ρε, μας δουλεύετε; Αφού λέει επί λέξει «Πιστεύω ότι απ' αυτήν την κατάσταση μόνο ο Θεός μπορεί να μας σώσει. Είναι λίγο επώδυνο το ότι θα πάμε σχολείο, οπότε πιστεύω ότι πιστεύοντας στον Θεό θα βρούμε μία διέξοδο».

Λέει στα μούτρα σας ότι ελπίζει να κάνει κάτι ο Θεός να ξανακλείσουν τα σχολεία. Ήμαρτον.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Μπαντάς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπαντάς »

Να στο πω πιο απλά. Δεν βλέπω τις περισσότερες φορές διαφορά μεταξύ βαρυτρολαρισματος και ισχυρού σαλτου
μακρυά απο κουκυά
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Παιδί είναι, το πρώτο ισχύει. Αν ήταν 50 χρονών μπάρμπας, θα εξέταζα και το δεύτερο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”