Να σταματήσει αυτή η ιστορία με τα άτομα άνω των 60 ετών. Οταν έκανα εγώ την διπλωματική μου γιά digital simulation σε συστήματα μεταφοράς προϊόντος σε υπόγεια μεταλλεία, εσύ δεν είχες γεννηθεί. Η μητέρα μου η οποία είναι 96 ετών, ομολογουμένως έχει ορισμένα προβλήματα με τις ηλεκτρονικές της συνδέσεις, αλλά τουλάχιστον το facebook και το e-mail της, τα καταφέρνει.vantono έγραψε: 06 Απρ 2021, 13:55Δημοκρατικός, σέσιλυ και λοιποί, θαυμάζω το κουράγιο σας. Εγώ δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να καθομαι να τα εξηγώ όλα αυτά εν έτει 2021 σε άτομα κάτω των 60. Μου 'ρχεται να ανοίξω νήμα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ, σαν τον αινειαν και τον βλημα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Πιερρακάκης ετοιμάζει "βιβλιάριο υγείας" στο κινητό μας- Θα έχει ιστορικό, εξετάσεις και φάρμακα κάθε ασθενούς
Re: Ο Πιερρακάκης ετοιμάζει "βιβλιάριο υγείας" στο κινητό μας- Θα έχει ιστορικό, εξετάσεις και φάρμακα κάθε ασθενούς
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Cecily Anne
Re: Ο Πιερρακάκης ετοιμάζει "βιβλιάριο υγείας" στο κινητό μας- Θα έχει ιστορικό, εξετάσεις και φάρμακα κάθε ασθενούς
Μου αρκεί που δε θα χρειάζεται να εξηγώ ότι δεν είμαι κάτοικος Αμαρουσίου, επειδή το νοσοκομείο που γεννήθηκα ήταν στο Μαρούσι και αναγράφεται στην ταυτότητα.vantono έγραψε: 06 Απρ 2021, 13:55 Δημοκρατικός, σέσιλυ και λοιποί, θαυμάζω το κουράγιο σας. Εγώ δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να καθομαι να τα εξηγώ όλα αυτά εν έτει 2021 σε άτομα κάτω των 60. Μου 'ρχεται να ανοίξω νήμα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ, σαν τον αινειαν και τον βλημα.
Δεν ξέρεις πόσο περίπλοκο είναι να εξηγείς τη διαφορά "κατοικίας" και "γέννησης" στο εξωτερικό.
Κι αυτό είναι το ελάχιστο από τα 1000δες εμπλεκόμενα jokes στα οποία έχω μπλεχτεί κατά καιρούς.
Πού να δεις τί γίνεται με τη μερίδα. Να ζητάνε φορολογικές δηλώσεις γονέων, γιατί 34 χρονών γαϊδούρα φαίνομαι στη μερίδα τους και δεν έχω δικιά μου, γιατί είμαι γυναίκα και από το μπαμπά, άντε να μεταφερθώ βαριά στο σύζυγο μετά γάμου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ε υπάρχει αλλά δεν αντικαθιστά όλους τους άλλους.NoMoreLice έγραψε: 06 Απρ 2021, 13:57Ε αυτό λέω ανθρωπέ μου από το πρώτο ποστ, και ότι για να γίνει αυτό είναι λίγο μπέρδεμα. Αν γίνεται με RFID, το RFID στην ουσία είναι ο καινούριος ΑΔΤ.gassim έγραψε: 06 Απρ 2021, 13:53Η κάρτα θα σκανάρεται για να διαβαστεί το RFID και προφανώς θα γίνεται αντιπαράθεση με το πληροφοριακό σύστημα του κράτους.NoMoreLice έγραψε: 06 Απρ 2021, 13:49
Τι εννοείς θα «απενεργοποιούνται» από την παλιά; Η κάρτα δεν αλλάζει, η αλλαγή θα γίνεται στο πληροφοριακό σύστημα. Αν κάποιος λοιπόν πάει με την παλιά κάρτα στην τράπεζα, η τράπεζα θα πρέπει εκείνη την ώρα να επικοινωνήσει με το πληροφοριακό σύστημα του κράτους και να δεί ότι το ΑΔΤ ή το RFID ή ό,τι άλλο θες, είναι έγκυρο.
Σε κάθε περίπτωση δεν έχει νόημα να βγάλεις άλλο μοναδικό ID, μπορείς απλά να βγάζεις ΑΦΜ με τη γέννηση, και αυτός ο αριθμός υπάρχει και τώρα.
Αν θες να τον λέμε ΑΦΜ και όχι μοναδικό ID, ok αλλά το θέμα δεν είναι το πως θα λέγεται είναι οτι θα είναι μοναδικός, δεν θα αλλάζει και θα αντιπροσωπεύει τον πολίτη σε όλες τις συναλλαγές του με το κράτος.
Cecily Anne έγραψε: 06 Απρ 2021, 14:02Μου αρκεί που δε θα χρειάζεται να εξηγώ ότι δεν είμαι κάτοικος Αμαρουσίου, επειδή το νοσοκομείο που γεννήθηκα ήταν στο Μαρούσι και αναγράφεται στην ταυτότητα.
Στα παιδιά μου έγραψαν στο εξιτήριο και επάγγελμα: Ανεργος! Ομως ήταν μαιευτήριο και όχι γενικό νοσοκομείο και ασφαλώς έπρεπε να έχουν προσαρμόσει το μηχανογραφικό τους σύστημα ώστε να δέχεται κενό στο πεδίο "επάγγελμα".
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Cecily Anne
Δε λες καλα που δεν έβαλαν επάγγελμα "εμπειρος βυζοπνίχτης". Να δω πώς θα το μετέφραζες μετά.Leporello έγραψε: 06 Απρ 2021, 14:11Cecily Anne έγραψε: 06 Απρ 2021, 14:02Μου αρκεί που δε θα χρειάζεται να εξηγώ ότι δεν είμαι κάτοικος Αμαρουσίου, επειδή το νοσοκομείο που γεννήθηκα ήταν στο Μαρούσι και αναγράφεται στην ταυτότητα.![]()
![]()
![]()
Στα παιδιά μου έγραψαν στο εξιτήριο και επάγγελμα: Ανεργος! Ομως ήταν μαιευτήριο και όχι γενικό νοσοκομείο και ασφαλώς έπρεπε να έχουν προσαρμόσει το μηχανογραφικό τους σύστημα ώστε να δέχεται κενό στο πεδίο "επάγγελμα".
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
το ότι γράφει το εξιτήριο επάγγελμα ή ζώδιο δεν σου φαίνεται αστείο δλδ
- Cecily Anne
Άμα δεν έχει ωροσκόπο να το χέσω. Το λέει και η Δελικούρα.nowhere έγραψε: 06 Απρ 2021, 14:15 το ότι γράφει το εξιτήριο επάγγελμα ή ζώδιο δεν σου φαίνεται αστείο δλδ
Οικογενειακή μερίδα δεν έχεις δικιά σου επειδή δεν έχεις οικογενειακή μονάδα με εσένα στο ρόλο του ενηλίκου. Αν έκανες ή υιοθετούσες ένα παιδί θα μπορούσες μια χαρά να ανοίξεις μερίδα και μάλιστα εντελώς δικιά σου. Το ίδιο και αν χωρίσεις μετά το γάμο. Επίσης το ποιος γράφεται σε ποιανού μερίδα εξαρτάται από το ποιος έχει ήδη. Αν εσύ είχες παιδί εκτός γάμου και (άρα δική σου μερίδα) και παντρευόσουν με έναν από άλλο δήμο, αυτός θα γραφτεί στη δική σου μερίδα ως μέλος #3. Το να ανήκεις σε μια οικογενειακή μερίδα δε σημαίνει ότι "είσαι του #1". Επίσης όλα αυτά δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την ψηφιοποίηση.Cecily Anne έγραψε: 06 Απρ 2021, 14:02Μου αρκεί που δε θα χρειάζεται να εξηγώ ότι δεν είμαι κάτοικος Αμαρουσίου, επειδή το νοσοκομείο που γεννήθηκα ήταν στο Μαρούσι και αναγράφεται στην ταυτότητα.vantono έγραψε: 06 Απρ 2021, 13:55 Δημοκρατικός, σέσιλυ και λοιποί, θαυμάζω το κουράγιο σας. Εγώ δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να καθομαι να τα εξηγώ όλα αυτά εν έτει 2021 σε άτομα κάτω των 60. Μου 'ρχεται να ανοίξω νήμα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ, σαν τον αινειαν και τον βλημα.![]()
Δεν ξέρεις πόσο περίπλοκο είναι να εξηγείς τη διαφορά "κατοικίας" και "γέννησης" στο εξωτερικό.![]()
Κι αυτό είναι το ελάχιστο από τα 1000δες εμπλεκόμενα jokes στα οποία έχω μπλεχτεί κατά καιρούς.
Πού να δεις τί γίνεται με τη μερίδα. Να ζητάνε φορολογικές δηλώσεις γονέων, γιατί 34 χρονών γαϊδούρα φαίνομαι στη μερίδα τους και δεν έχω δικιά μου, γιατί είμαι γυναίκα και από το μπαμπά, άντε να μεταφερθώ βαριά στο σύζυγο μετά γάμου.
For fuck's sake.
ίσως δεν θέλουν να αφήσουν ελεύθερους τους καστανάδες αιγόκερους
- Cecily Anne
Το οποίο δεν ισχύει ΠΟΥΘΕΝΑ, διότι με το που αποκτάς δικό σου εισόδημα, αποκτάς δική σου μερίδα και δεν ανήκεις ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ. Και το συνδέουν φορολογικά, γι'αυτό ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ δηλώσεις γονέων, αντί μονάχα τις δικές μου.foscilis έγραψε: 06 Απρ 2021, 14:17Οικογενειακή μερίδα δεν έχεις δικιά σου επειδή δεν έχεις οικογενειακή μονάδα με εσένα στο ρόλο του ενηλίκου. Αν έκανες ή υιοθετούσες ένα παιδί θα μπορούσες μια χαρά να ανοίξεις μερίδα και μάλιστα εντελώς δικιά σου. Το ίδιο και αν χωρίσεις μετά το γάμο. Επίσης το ποιος γράφεται σε ποιανού μερίδα εξαρτάται από το ποιος έχει ήδη. Αν εσύ είχες παιδί εκτός γάμου και (άρα δική σου μερίδα) και παντρευόσουν με έναν από άλλο δήμο, αυτός θα γραφτεί στη δική σου μερίδα ως μέλος #3. Το να ανήκεις σε μια οικογενειακή μερίδα δε σημαίνει ότι "είσαι του #1". Επίσης όλα αυτά δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την ψηφιοποίηση.Cecily Anne έγραψε: 06 Απρ 2021, 14:02Μου αρκεί που δε θα χρειάζεται να εξηγώ ότι δεν είμαι κάτοικος Αμαρουσίου, επειδή το νοσοκομείο που γεννήθηκα ήταν στο Μαρούσι και αναγράφεται στην ταυτότητα.vantono έγραψε: 06 Απρ 2021, 13:55 Δημοκρατικός, σέσιλυ και λοιποί, θαυμάζω το κουράγιο σας. Εγώ δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να καθομαι να τα εξηγώ όλα αυτά εν έτει 2021 σε άτομα κάτω των 60. Μου 'ρχεται να ανοίξω νήμα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ, σαν τον αινειαν και τον βλημα.![]()
Δεν ξέρεις πόσο περίπλοκο είναι να εξηγείς τη διαφορά "κατοικίας" και "γέννησης" στο εξωτερικό.![]()
For fuck's sake.
For fuck's sake.
Δεν μπορεί να ανοίξει οικογενειακή μερίδα ένα άτομο μόνο του;foscilis έγραψε: 06 Απρ 2021, 14:17Οικογενειακή μερίδα δεν έχεις δικιά σου επειδή δεν έχεις οικογενειακή μονάδα με εσένα στο ρόλο του ενηλίκου. Αν έκανες ή υιοθετούσες ένα παιδί θα μπορούσες μια χαρά να ανοίξεις μερίδα και μάλιστα εντελώς δικιά σου. Το ίδιο και αν χωρίσεις μετά το γάμο. Επίσης το ποιος γράφεται σε ποιανού μερίδα εξαρτάται από το ποιος έχει ήδη. Αν εσύ είχες παιδί εκτός γάμου και (άρα δική σου μερίδα) και παντρευόσουν με έναν από άλλο δήμο, αυτός θα γραφτεί στη δική σου μερίδα ως μέλος #3. Το να ανήκεις σε μια οικογενειακή μερίδα δε σημαίνει ότι "είσαι του #1". Επίσης όλα αυτά δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την ψηφιοποίηση.Cecily Anne έγραψε: 06 Απρ 2021, 14:02Μου αρκεί που δε θα χρειάζεται να εξηγώ ότι δεν είμαι κάτοικος Αμαρουσίου, επειδή το νοσοκομείο που γεννήθηκα ήταν στο Μαρούσι και αναγράφεται στην ταυτότητα.vantono έγραψε: 06 Απρ 2021, 13:55 Δημοκρατικός, σέσιλυ και λοιποί, θαυμάζω το κουράγιο σας. Εγώ δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να καθομαι να τα εξηγώ όλα αυτά εν έτει 2021 σε άτομα κάτω των 60. Μου 'ρχεται να ανοίξω νήμα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ, σαν τον αινειαν και τον βλημα.![]()
For fuck's sake.
- Cecily Anne
ΟΧΙ.gassim έγραψε: 06 Απρ 2021, 14:19Δεν μπορεί να ανοίξει οικογενειακή μερίδα ένα άτομο μόνο του;foscilis έγραψε: 06 Απρ 2021, 14:17Οικογενειακή μερίδα δεν έχεις δικιά σου επειδή δεν έχεις οικογενειακή μονάδα με εσένα στο ρόλο του ενηλίκου. Αν έκανες ή υιοθετούσες ένα παιδί θα μπορούσες μια χαρά να ανοίξεις μερίδα και μάλιστα εντελώς δικιά σου. Το ίδιο και αν χωρίσεις μετά το γάμο. Επίσης το ποιος γράφεται σε ποιανού μερίδα εξαρτάται από το ποιος έχει ήδη. Αν εσύ είχες παιδί εκτός γάμου και (άρα δική σου μερίδα) και παντρευόσουν με έναν από άλλο δήμο, αυτός θα γραφτεί στη δική σου μερίδα ως μέλος #3. Το να ανήκεις σε μια οικογενειακή μερίδα δε σημαίνει ότι "είσαι του #1". Επίσης όλα αυτά δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την ψηφιοποίηση.Cecily Anne έγραψε: 06 Απρ 2021, 14:02
Μου αρκεί που δε θα χρειάζεται να εξηγώ ότι δεν είμαι κάτοικος Αμαρουσίου, επειδή το νοσοκομείο που γεννήθηκα ήταν στο Μαρούσι και αναγράφεται στην ταυτότητα.![]()
For fuck's sake.
και αν πεθάνουν οι γονείς σου τι γίνεται;Cecily Anne έγραψε: 06 Απρ 2021, 14:20ΟΧΙ.gassim έγραψε: 06 Απρ 2021, 14:19Δεν μπορεί να ανοίξει οικογενειακή μερίδα ένα άτομο μόνο του;foscilis έγραψε: 06 Απρ 2021, 14:17
Οικογενειακή μερίδα δεν έχεις δικιά σου επειδή δεν έχεις οικογενειακή μονάδα με εσένα στο ρόλο του ενηλίκου. Αν έκανες ή υιοθετούσες ένα παιδί θα μπορούσες μια χαρά να ανοίξεις μερίδα και μάλιστα εντελώς δικιά σου. Το ίδιο και αν χωρίσεις μετά το γάμο. Επίσης το ποιος γράφεται σε ποιανού μερίδα εξαρτάται από το ποιος έχει ήδη. Αν εσύ είχες παιδί εκτός γάμου και (άρα δική σου μερίδα) και παντρευόσουν με έναν από άλλο δήμο, αυτός θα γραφτεί στη δική σου μερίδα ως μέλος #3. Το να ανήκεις σε μια οικογενειακή μερίδα δε σημαίνει ότι "είσαι του #1". Επίσης όλα αυτά δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την ψηφιοποίηση.
For fuck's sake.
(οχι οι δικοί σου, χτυπα ξυλο.....γενικά)
όχι, γιατί ένα άτομο μόνο του δεν είναι οικογένεια. Η οικογενειακή μερίδα δεν είναι το ίδιο με το νοικοκυριό ή την ιδιότητα του δημότη ούτε έχει σχέση με το παραμικρό δικαίωμα. Δεν είναι σε κάτι πιο "ενήλικος" το μέλος #4 από το μέλος #1.gassim έγραψε: 06 Απρ 2021, 14:19Δεν μπορεί να ανοίξει οικογενειακή μερίδα ένα άτομο μόνο του;foscilis έγραψε: 06 Απρ 2021, 14:17Οικογενειακή μερίδα δεν έχεις δικιά σου επειδή δεν έχεις οικογενειακή μονάδα με εσένα στο ρόλο του ενηλίκου. Αν έκανες ή υιοθετούσες ένα παιδί θα μπορούσες μια χαρά να ανοίξεις μερίδα και μάλιστα εντελώς δικιά σου. Το ίδιο και αν χωρίσεις μετά το γάμο. Επίσης το ποιος γράφεται σε ποιανού μερίδα εξαρτάται από το ποιος έχει ήδη. Αν εσύ είχες παιδί εκτός γάμου και (άρα δική σου μερίδα) και παντρευόσουν με έναν από άλλο δήμο, αυτός θα γραφτεί στη δική σου μερίδα ως μέλος #3. Το να ανήκεις σε μια οικογενειακή μερίδα δε σημαίνει ότι "είσαι του #1". Επίσης όλα αυτά δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την ψηφιοποίηση.Cecily Anne έγραψε: 06 Απρ 2021, 14:02
Μου αρκεί που δε θα χρειάζεται να εξηγώ ότι δεν είμαι κάτοικος Αμαρουσίου, επειδή το νοσοκομείο που γεννήθηκα ήταν στο Μαρούσι και αναγράφεται στην ταυτότητα.![]()
For fuck's sake.
Έχει να κάνει καθαρά με τους οικογενειακούς δεσμούς και πώς αυτοί αλλάζουν με τους γάμους και ισχύουν για ζητήματα ιθαγένειας, στρατολογίας, κληρονομιάς κλπ.
- Cecily Anne
Δεν αλλάζει κάτι, αναγράφεται ότι έχουν πεθάνει. Αν παντρευτείς μετά θα αλλάξει. Επίσης αν εγώ κάνω τώρα παιδί και δεν το αναγνωρίσει κάποιος, θα μπει στην οικογενειακή μερίδα του πατέρα μου.gassim έγραψε: 06 Απρ 2021, 14:20και αν πεθάνουν οι γονείς σου τι γίνεται;
(οχι οι δικοί σου, χτυπα ξυλο.....γενικά)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 161 Απαντήσεις
- 3771 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian
-
- 30 Απαντήσεις