!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αποσύρθηκαν οι αστυνομικοί από την φύλαξη του Φουρθιωτη (που έλεγαν πως δεν είχε).

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Αποσύρθηκαν οι αστυνομικοί από την φύλαξη του Φουρθιωτη (που έλεγαν πως δεν είχε).

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Πείτε μου κάποιος ότι αυτό είναι πρωταπριλιάτικο αστείο γιατί αν είναι αληθινό τόση βλακεία δεν αντέχεται σε αυτή τη χώρα. Αν έβγαλε αυτός 240 χιλ στην πλάτη μας έτσι για πλάκα καλύτερα να το κλείσουμε το μαγαζί και να πάμε να πνιγούμε όλοι μαζί.
nikos p 2020

Re: Αποσύρθηκαν οι αστυνομικοί από την φύλαξη του Φουρθιωτη (που έλεγαν πως δεν είχε).

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikos p 2020 »

ST48410 έγραψε: 01 Απρ 2021, 21:52

Πείτε μου κάποιος ότι αυτό είναι πρωταπριλιάτικο αστείο γιατί αν είναι αληθινό τόση βλακεία δεν αντέχεται σε αυτή τη χώρα. Αν έβγαλε αυτός 240 χιλ στην πλάτη μας έτσι για πλάκα καλύτερα να το κλείσουμε το μαγαζί και να πάμε να πνιγούμε όλοι μαζί.
:c020: :c020: :c020:
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

πολλά παραπανω εχει βγάλει το πεταμα. τι νομιζεις; τσαμπα τοσα χρονια βουλευτιλικι? μέχρι υπουργός είχε φτάσει, τ'αντερά του εχει φαει
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Yochanan έγραψε: 01 Απρ 2021, 22:02

πολλά παραπανω εχει βγάλει το πεταμα. τι νομιζεις; τσαμπα τοσα χρονια βουλευτιλικι? μέχρι υπουργός είχε φτάσει, τ'αντερά του εχει φαει
Για τον Πολάκη λες; Ό,τι κι αν είναι δεν συγκρίνεται με τον Φουρθιώτη. Στα πέριξ ακουγόταν παλιότερα ότι δεν ήταν κακός σα γιατρός αλλά δεν έχω προσωπική γνώμη. Δεν μου αρέσει το ύφος του και η συμπεριφορά του αλλά κάτσε τώρα. Να κλέβει ο άλλος το κράτος επειδή βρήκε μια τρύπα στο σύστημα και να βγάζει στην πλάτη μας όσα κάποιοι δεν θα βγάλουμε εργαζόμενοι μία ζωή;

Τελικά είναι αλήθεια; Αν ναι, γιατί κυκλοφορεί έξω; Τα επέστρεψε τουλάχιστον;
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

ST48410 έγραψε: 01 Απρ 2021, 22:06
γιατί κυκλοφορεί έξω; Τα επέστρεψε τουλάχιστον;
Σε ποιά χώρα ζείς?
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο »

Ο Πολακης σαν δήμαρχος κρατούσε δίπλα βιβλία και μάλιστα το είχε παραδεχτεί.
Για την αντιστασιακή του πράξη , επιβραβεύτηκε με την τιμητική θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και ο περήφανος λαός των Χανίων τον έστειλε στην βουλή για τον προστατεύσει από τους κλέφτες.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Άβαταρ μέλους
ST48410

ρε παιδιά ο Πολάκης μπορεί να είναι ένα άξεστο γίδι στη συμπεριφορά και τους τρόπους του αλλά είναι και γιατρός. Τα θυμάμαι αυτά για τα διπλά βιβλία αν και δεν άκουσα ποτέ να έλεγαν ότι τα καταχράστηκε για προσωπικό όφελος. Ο άλλος συνέταξε μία επιστολή που ήταν γεμάτη ορθογραφικά και συντακτικά λάθη, λάθη σε ημερομηνίες κλπ που δεν τα κάνει ούτε παιδί δημοτικού. Και θέλει και να πολιτευτεί. Και ζητάει πολυμελή αστυνομική παρουσία. Και καταχράστηκε ένα κενό του συστήματος για να φάει δημόσιο χρήμα με 100 μασέλες. Γράφετε εσείς επίσης ότι είναι μπροστινός σε αμφιλεγόμενες επιχειρηματικές δραστηριότητες, ότι πιθανόν σπρώχνει γυναίκες και αν ισχύουν όσα του γράφει ο Πολάκης, διακεκριμένος απατεώνας.

Έλεος. Μη με βάζετε να υπερασπίζομαι τον Πολάκη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

ST48410 έγραψε: 01 Απρ 2021, 22:21 ρε παιδιά ο Πολάκης μπορεί να είναι ένα άξεστο γίδι στη συμπεριφορά και τους τρόπους του αλλά είναι και γιατρός. Τα θυμάμαι αυτά για τα διπλά βιβλία αν και δεν άκουσα ποτέ να έλεγαν ότι τα καταχράστηκε για προσωπικό όφελος. Ο άλλος συνέταξε μία επιστολή που ήταν γεμάτη ορθογραφικά και συντακτικά λάθη, λάθη σε ημερομηνίες κλπ που δεν τα κάνει ούτε παιδί δημοτικού. Και θέλει και να πολιτευτεί. Και ζητάει πολυμελή αστυνομική παρουσία. Και καταχράστηκε ένα κενό του συστήματος για να φάει δημόσιο χρήμα με 100 μασέλες. Γράφετε εσείς επίσης ότι είναι μπροστινός σε αμφιλεγόμενες επιχειρηματικές δραστηριότητες, ότι πιθανόν σπρώχνει γυναίκες και αν ισχύουν όσα του γράφει ο Πολάκης, διακεκριμένος απατεώνας.

Έλεος. Μη με βάζετε να υπερασπίζομαι τον Πολάκη.
Βλέπεις τί μπαγλαμάδες που είναι οι Δεξιοί?
Τους ρωτάς για τον Φουρθιώτη, και σου λένε για τον Πολάκη.
"Λεμοναδίτσα θα πάρετε?"
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

Θα ξεκαθαριστεί το ζήτημα και αν ισχύει. Έκανα μία αναζήτηση στο διαδίκτυο αλλά δεν βρήκα κάτι άλλο, κάποια πρόσθετη πηγή πληροφόρησης.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Αυτό που μου αρέσει σε εσένα κάθε φορά είναι ότι πέφτεις από τα σύννεφα. :003:
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
ST48410

Gewponos90 έγραψε: 01 Απρ 2021, 22:38 Αυτό που μου αρέσει σε εσένα κάθε φορά είναι ότι πέφτεις από τα σύννεφα. :003:
Ένα δίκιο το έχεις. :)

Μου τη δίνουν στα νεύρα κάτι τέτοιες ειδήσεις.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

ST48410 έγραψε: 01 Απρ 2021, 22:40
Gewponos90 έγραψε: 01 Απρ 2021, 22:38 Αυτό που μου αρέσει σε εσένα κάθε φορά είναι ότι πέφτεις από τα σύννεφα. :003:
Ένα δίκιο το έχεις. :)

Μου τη δίνουν στα νεύρα κάτι τέτοιες ειδήσεις.

Σε όλους μας. Απλά μην πέφτεις από τα σύννεφα. 240 χιλιάρικα πλάκα πλάκα είναι ψίχουλα.

Εγώ από το παρόν νήμα περιμένω να μάθω ποιος ήταν ο λεβέντης που αποφάσισε την προστασία του Μένιου και αν τον έχουν στείλει σπίτι του. Είπαμε τσίρκα ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ αλλά έχει και το τσίρκο τα όρια του.
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Σέρπικο

Έπιασε τον πολακη η αγωνία για τα λεφτά της ΕΕ που μασάει,αν μασάει ο Μένιος.
Όταν τα λεφτά από την ίδια πηγή πάνε στην τσέπη του Παπαδημούλη από τη παπαδημουπολη,είναι τρίτη απόγευμα.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Σέρπικο έγραψε: 01 Απρ 2021, 22:45 Έπιασε τον πολακη η αγωνία για τα λεφτά της ΕΕ που μασάει,αν μασάει ο Μένιος.
Όταν τα λεφτά από την ίδια πηγή πάνε στην τσέπη του Παπαδημούλη από τη παπαδημουπολη,είναι τρίτη απόγευμα.
Γιατί ποιος έχει αντίρρηση να ελεγχθεί ο οποιοσδήποτε άλλος αν καλώς η κακώς παίρνει ό,τι παίρνει;

Απλά δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία το ύφος και το ήθος του Πολάκη και του Παπαδημούλη για αυτά που φέρεται να κάνει ο Μένιος. Δεν σας καταλαβαίνω αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Σέρπικο

Το θέμα είναι ποιος έδωσε την άδεια να φυλάσσεται το μυγιοφτυσμα.
Εκεί είναι η είδηση.
Από κει και πέρα ,οι καταγγελίες του πολακη έχουν την ίδια βαρύτητα με παράπονο του Ηρώδη για την παιδική θνησιμότητα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”