!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νεα πτωση γεννησεων -6.5% εφερε η καραντινα
- Cecily Anne
Re: Νεα πτωση γεννησεων -6.5% εφερε η καραντινα
Και πού να δείτε πόσα έχουμε δώσει σε σερβιέτες και πόσα θα δώσουμε ακόμα...
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Eθνικοκοινωνιστης
φερτε αμεσα κορεατισσες και ιρανες μετα την αιγειακη 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Cecily Anne
Ίου, να έλεγες καμιά γιαπωνέζα να πω χαλάλι, οι άλλες καημένε είναι σα τα σαγόνια του καρχαρία 3. Εκτός, αν εννοείς ότι θα τις περάσεις από τροχό και μετά θα τις φέρεις, οπότε πάω πάσο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Οι Ιρανές είναι μάλλον από τις ωραιότερες γυναίκες στον πλανήτη.Cecily Anne έγραψε: 22 Μαρ 2021, 19:15Ίου, να έλεγες καμιά γιαπωνέζα να πω χαλάλι, οι άλλες καημένε είναι σα τα σαγόνια του καρχαρία 3. Εκτός, αν εννοείς ότι θα τις περάσεις από τροχό και μετά θα τις φέρεις, οπότε πάω πάσο.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Cecily Anne
Δεν αναφέρθηκα στις Ιρανές, διότι δεν έχω εμπειρία. Μία γνώρισα και ήταν νορμάλ προς ωραία, αλλά και πάλι τί συμπέρασμα να βγάλω από μία. Έχω κακή εμπειρία με ευρωπαίους ιρανοπακιστανούς και ινδούς και γενικά ασιάτες, επειδή είμαι κάτασπρη με μαύρα μαλλιά.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 22 Μαρ 2021, 19:23Οι Ιρανές είναι μάλλον από τις ωραιότερες γυναίκες στον πλανήτη.Cecily Anne έγραψε: 22 Μαρ 2021, 19:15Ίου, να έλεγες καμιά γιαπωνέζα να πω χαλάλι, οι άλλες καημένε είναι σα τα σαγόνια του καρχαρία 3. Εκτός, αν εννοείς ότι θα τις περάσεις από τροχό και μετά θα τις φέρεις, οπότε πάω πάσο.
Οι Ιρανοί δεν έχουν σχέση με Πακιστανούς και Ινδούς. Μπορεί οι Πακιστανοί να είναι μουσουλμάνοι, επίσης, αλλά είναι η μέρα με την νύχτα, σε σχέση με τους Πέρσες.Cecily Anne έγραψε: 22 Μαρ 2021, 19:25Δεν αναφέρθηκα στις Ιρανές, διότι δεν έχω εμπειρία. Μία γνώρισα και ήταν νορμάλ προς ωραία, αλλά και πάλι τί συμπέρασμα να βγάλω από μία. Έχω κακή εμπειρία με ευρωπαίους ιρανοπακιστανούς και ινδούς και γενικά ασιάτες, επειδή είμαι κάτασπρη με μαύρα μαλλιά.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 22 Μαρ 2021, 19:23Οι Ιρανές είναι μάλλον από τις ωραιότερες γυναίκες στον πλανήτη.Cecily Anne έγραψε: 22 Μαρ 2021, 19:15
Ίου, να έλεγες καμιά γιαπωνέζα να πω χαλάλι, οι άλλες καημένε είναι σα τα σαγόνια του καρχαρία 3. Εκτός, αν εννοείς ότι θα τις περάσεις από τροχό και μετά θα τις φέρεις, οπότε πάω πάσο.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ξερολουκουμο;Cecily Anne έγραψε: 22 Μαρ 2021, 19:25 Έχω κακή εμπειρία με ευρωπαίους ιρανοπακιστανούς και ινδούς και γενικά ασιάτες, επειδή είμαι κάτασπρη με μαύρα μαλλιά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Dwarven Blacksmith
Και οι Κορεάτισσες μια χαρά είναι, τι να λέμε τώρα.
- Cecily Anne
Έχετε δει καμιά natural από κοντά;
Ο Τσίπρας φταίει. Προκαλεί την υπογεννητικότητα για να ρίξει την κυβέρνηση.Στρακαστρουκας έγραψε: 22 Μαρ 2021, 14:01 https://www.protothema.gr/greece/articl ... /#Comments
Φταει η αριθτερα και ο θυριζα
Θα έλεγε ο Άδωνις της καρδιάς μας.
- Sid Vicious
Η κορυφη ειναι Σλαβες, Ιταλιδες, Ελληνιδες, Σκανδιναβες, Βαλτικες, οσοι λετε για κατι αλλες περιεργες χωρες απλα ειστε ανωμαλοι
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Cecily Anne
Η συγκάτοικός μου στην Αγγλία τελικά παντρεύτηκε ασιάτη. Στο γάμο της έπινα, για να ξεχάσω τις φωτό που έβγαζα. Αυτό λέω μόνο και φεύγω.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Μαρ 2021, 19:30Ξερολουκουμο;Cecily Anne έγραψε: 22 Μαρ 2021, 19:25 Έχω κακή εμπειρία με ευρωπαίους ιρανοπακιστανούς και ινδούς και γενικά ασιάτες, επειδή είμαι κάτασπρη με μαύρα μαλλιά.
Tι airball είναι αυτό που διαβάζω;Cecily Anne έγραψε: 22 Μαρ 2021, 19:15
- Dwarven Blacksmith
Άντε τώρα να βρει κανείς γυναίκα που δεν είναι στα social media για να σε διαψεύσειCecily Anne έγραψε: 22 Μαρ 2021, 19:38Έχετε δει καμιά natural από κοντά;Μιλάμε είναι μετά τις κινέζες οι πιο χάλια ασιάτισσες. Όσες κυκλοφορούν σε τηλεόραση/yt/social media έχουν περάσει τροχό.
Μας τρολλάρεις άγρια.
- EKPLIKTIKOS
Να τα πάρουμε από την αρχή γιατί θα με τρελάνεις. Οι τιμές που αναφέρεις είναι ακριβές. Ακόμα κ οι μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ έχουν εκπτώσεις που βγαίνουν καλύτερα από αυτό που λες, ακόμα κ σε pampers (πχ γνωστή αλυσίδα έχει καλύτερη τιμή κάθε δεύτερη εβδομάδα). Τους πρώτους μήνες (άντε κανα 6μηνο μαξ) ναι αλλάζεις πιο συχνά, αλλά είναι κ πιο φθηνές οι πάνες των μικρών γενικάΖενίθεδρος έγραψε: 22 Μαρ 2021, 19:05
Ακόμα και σε εκπτώσεις, κοστίζει σημερα 0,2 το κομμάτι. Εκτος και εαν πάρεις από τις πολυ φθηνές. Και ναι, αμα βάζουν μεχρι και 8 την ημέρα μέσο ορο (μεχρι και 15 ημερησίως τους πρώτους μηνες) και την φοράνε μεχρι τα 3,5 τους (πάλι μεσο ορο) μια χαρά βγαίνει το νούμερο.
Αλλά ας πουμε οτι έχεις όντως απο εκεί κ πέρα 8 πάνες τη μέρα κ ας πάρουμε κ την τιμή που δίνεις που είναι ακριβή αλλα εν πάση περιπτώσει. Τα λεφτά που δίνεις είναι 4.8 ευρώ τη μέρα, 1752/χρονο, 7000/ 4 χρόνια. Κυριολεκτικά λεφτα που ο μέσος ελ χαλάει για τσιγάρα τη μερα/ετος/4ετια, και μιλάμε για 3 παιδιά κιολας! Τα αντίστοιχα δικά μου είναι 2.300 ευρώ/τετραετία. 1μιση ευρώ τη μέρα! 1μιση ευρώ τη μέρα ρε φιλε πρέπει να δίνω στους πακιστανούς στα φανάρια ξέρω γω, σιγα μην τα λυπάμαι να τα δώσω για πάνες κ να είναι αυτό επιχείρημα για το να μην κάνει κάποιος παιδί. Ας πει δε θέλω, προσωπικά χεστηκα κιολας, δεν ειναι υποχρεωτικό να κάνουμε ολοι παιδια. Αλλα μην ακούω κ μαλακιες οτι το απαγορευτικό ειναι η πάνα του παιδιού.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 82 Απαντήσεις