Καμία σχέση. Αυτά συμβαίνουν σ' αυτά που πιστεύεις εσύ, που είναι ρηχά και χωρίς νόημα.Highlander έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:26Ο χριστιανισμός είναι μία ΘΡΗΣΚΕΙΑ που μπορεί να υπήρξε στη γένεση του φορέας κάποιων ανθρωπιστικών ιδεών, αλλά παραμένει θρησκεία που στη βάση μεταφυσικών βλακειών χρησιμοποιήθηκε και χρησιμοποιείται για καταπίεση, πολιτικές σκοπιμότητες και διαχωρισμό των ανθρώπων.Kauldron έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:22Τις ανθρωπιστικές αξίες βάζει μπροστά ο Χριστιανισμός. Και το να σταματάς άνθρωπο και να τον χλευάζεις έτσι επειδή απλά διαφωνεί μ' αυτά που πιστεύεις, χωρίς να σ' έχει βλάψει, δεν είναι ανθρωπιστικό.Highlander έγραψε: 10 Μαρ 2021, 01:17
Εγώ είμαι ανθρωπιστής. Οι εθνικοθρησκευτικές μαλακίες υπονομεύουν τον ανθρωπισμό και τη συνεχή βελτίωση της ζωής του ανθρώπου βάζοντας πάνω από την ανθρώπινη ζωή άλλες ψευτοαξίες.
Η ίδια πράξη δεν μπορεί ταυτόχρονα να είναι καλή και κακή. Αυτό θα πεί τρικυμία εν κρανίω.Δεν ξέρω για πότε λες, αλλά αν γίνεται από ακροδεξιούς εθνικιστές με ρατσιστικά κίνητρα αποδοκιμάζω, αν γίνεται με προοδευτικά κίνητρα επιδοκιμάζω.
Καταπίεση και βία εις βάρος αυτών που διαφέρουν από 'σενα (εμένα πχ, που με θεωρεί η παράταξή σου "φασίιιιιστααα" θα με σκοτώνατε (αν μπορούσατε, φυσικά)), απλά και μόνο επειδή διαφωνώ μ' εσάς.
Πολιτικές σκοπιμότητες. Να δημιουργήσετε έναν αχταρμά φυλών, βάζοντας το λύκο (τζιχαντιστές) να συζήσει με τα πρόβατα (ευνουχισμένες δυτικέςκοινωνίες).
ΔΙαχωρισμό των ανθρώπων, σε όποιους διαφωνούν μ'εμάς, που τους αφαιρούμε ακόμα και την ανθρώπινη ιδιότητά τους, βαφτίζοντάς τους "φασιστοειδή" , δηλαδή Άνθρωπος-ανθρωποειδές, Φασίστας-φασιστοειδές.
Όλα με άφθονη χρήση ναρκωτικών που χαμηλώνουν ακόμα παραπάνω τον ήδη χαμηλό δείκτη νοημοσύνης αυτών που τα πιστεύουν, και που βαφτίζουμε την ηθική πτώση μας "απελευθέρωση".