!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΤΙ
Re: ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΤΙ
Χωρίς πλακα, αν εχεις φαγούρα και στον κλο ειναι σκουλίκια. Google threadworms itchy eyes. Παρε mebentazole απο το φαρμακειο.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
wtfnick έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 14:16 Χωρίς πλακα, αν εχεις φαγούρα και στον κλο ειναι σκουλίκια. Google threadworms itchy eyes. Παρε mebentazole απο το φαρμακειο.

- Dwarven Blacksmith
Βγαίνει ο Σάι Χουλουντ όπου να 'ναι.
ivermectin που ειναι και της μοδας.nick έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 14:16 Χωρίς πλακα, αν εχεις φαγούρα και στον κλο ειναι σκουλίκια. Google threadworms itchy eyes. Παρε mebentazole απο το φαρμακειο.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ξυπνάω μιά μέρα με κόκκινο μάτι και μικρή ενόχληση.Οκ δεν δίνω σημασία.
Την επόμενη το μάτι μισόκλειστο και μελανιασμένο σαν να είχα φάει μπουκέτο,τόσο πολύ.
Προφανώς πάω σε ντόκτορα.Χαλάζιο μου λέει.
Μήτε που το`χα ξανακούσει αυτό,το χαλαζιακό αστάρι ήξερα μόνο.
Μιά αλοιφούλα και πλύσιμο με χαμομήλι 2-3 μέρες και όλα καλά.(Μετά έμαθα ότι αυτό το ρημάδι μπορεί να φτάσει και "χειρουργείο" αν δεν το πιάσεις στην αρχή).
Με δυό λόγια πήγαινε σ`έναν οφθαλμίατρο για καλό και για κακό.
Την επόμενη το μάτι μισόκλειστο και μελανιασμένο σαν να είχα φάει μπουκέτο,τόσο πολύ.
Προφανώς πάω σε ντόκτορα.Χαλάζιο μου λέει.
Μήτε που το`χα ξανακούσει αυτό,το χαλαζιακό αστάρι ήξερα μόνο.
Μιά αλοιφούλα και πλύσιμο με χαμομήλι 2-3 μέρες και όλα καλά.(Μετά έμαθα ότι αυτό το ρημάδι μπορεί να φτάσει και "χειρουργείο" αν δεν το πιάσεις στην αρχή).
Με δυό λόγια πήγαινε σ`έναν οφθαλμίατρο για καλό και για κακό.
- hellegennes
Πήγαινε κάνε την τρίτη δόση και θα εξαφανιστεί ως διά μαγείας.vantono έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 12:49 Μου έχει γαμηθεί σήμερα απο το πρωί πάλι, τιστομπέοντα. Δεν εχω και σταγονες. Ετσι ξυπνησα, αυτη τη φορά. Λογικά κριθαράκι ή βλεφαρίδα μου την εκανε τη ζημιά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- vantono
Πάλι τα ίδια μου άρχισε εδώ και κάτι μέρες, το κωλόματο.
Βέβαια οκ, το 'χω παραγαμήσει κι εγώ με τις οθόνες τελευταία, πινγκ-πονγκ όλη την ωρα είμαι με το ρωσάκι (απο πισί σε κινητό και τούμπαλιν), + δουλειά + σαρβάιβορ στην τβ, άσ'τα να πάνε. Ευτυχώς που οι σταγονίτσες κάνουν δουλειά.
Βέβαια οκ, το 'χω παραγαμήσει κι εγώ με τις οθόνες τελευταία, πινγκ-πονγκ όλη την ωρα είμαι με το ρωσάκι (απο πισί σε κινητό και τούμπαλιν), + δουλειά + σαρβάιβορ στην τβ, άσ'τα να πάνε. Ευτυχώς που οι σταγονίτσες κάνουν δουλειά.
Ναι βέβαια, κάνουν δουλειά οι σταγονίτσες να ξεκοκκινησουν τα ματάκια να μπορείς να τα βγάλεις με το ρωσάκι. Ή να στα βουλώσει η πρώην βαντοναινα.vantono έγραψε: 16 Μαρ 2022, 00:25 Πάλι τα ίδια μου άρχισε εδώ και κάτι μέρες, το κωλόματο.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Με το septobore απλά "καλύπτεις" το πρόβλημα. Για να έρχεται ξανά και ξανά, προφανώς κάτι συμβαίνει ή κάνεις λάθος. Άλλαξε ρουτίνα.vantono έγραψε: 16 Μαρ 2022, 00:25 Πάλι τα ίδια μου άρχισε εδώ και κάτι μέρες, το κωλόματο.![]()
Μίλα με γιατρό και χρησιμοποίησε φυσικά δάκρυα ή κάνα systane ultra ud καλύτερα κατά βούληση στην διάρκεια της μέρας.
Απλά προτίμησε τα μονοδοσικά και όχι το μπουκαλάκι για να κρατήσει περισσότερο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- vantono
Naida έγραψε: 16 Μαρ 2022, 05:29Ναι βέβαια, κάνουν δουλειά οι σταγονίτσες να ξεκοκκινησουν τα ματάκια να μπορείς να τα βγάλεις με το ρωσάκι. Ή να στα βουλώσει η πρώην βαντοναινα.vantono έγραψε: 16 Μαρ 2022, 00:25 Πάλι τα ίδια μου άρχισε εδώ και κάτι μέρες, το κωλόματο.![]()
- vantono
Θενκς. Πριν κανα' χρόνο μου συνέβη πρώτη φορά, και μετά το ξανα έπαθα πριν 4 μηνες, και ξανά τώρα πριν 2 μέρες. Παρατηρώ ότι συμβαίνει όταν το παρακάνω με τις οθόνες, ακόμα όταν πρόκειται και για κινητό. Σήμερα φαίνεται να εχει υποχωρήσει εντελώς.Otto Weininger έγραψε: 16 Μαρ 2022, 07:11Με το septobore απλά "καλύπτεις" το πρόβλημα. Για να έρχεται ξανά και ξανά, προφανώς κάτι συμβαίνει ή κάνεις λάθος. Άλλαξε ρουτίνα.vantono έγραψε: 16 Μαρ 2022, 00:25 Πάλι τα ίδια μου άρχισε εδώ και κάτι μέρες, το κωλόματο.![]()
Μίλα με γιατρό και χρησιμοποίησε φυσικά δάκρυα ή κάνα systane ultra ud καλύτερα κατά βούληση στην διάρκεια της μέρας.
- Otto Weininger
Πάρε αυτό που σου λέω και βάζε 2 φορές την ημέρα ή και παραπάνω αν είσαι σε οθόνες.vantono έγραψε: 16 Μαρ 2022, 09:36Θενκς. Πριν κανα' χρόνο μου συνέβη πρώτη φορά, και μετά το ξανα έπαθα πριν 4 μηνες, και ξανά τώρα πριν 2 μέρες. Παρατηρώ ότι συμβαίνει όταν το παρακάνω με τις οθόνες, ακόμα όταν πρόκειται και για κινητό. Σήμερα φαίνεται να εχει υποχωρήσει εντελώς.Otto Weininger έγραψε: 16 Μαρ 2022, 07:11Με το septobore απλά "καλύπτεις" το πρόβλημα. Για να έρχεται ξανά και ξανά, προφανώς κάτι συμβαίνει ή κάνεις λάθος. Άλλαξε ρουτίνα.vantono έγραψε: 16 Μαρ 2022, 00:25 Πάλι τα ίδια μου άρχισε εδώ και κάτι μέρες, το κωλόματο.![]()
Θα καταλάβεις διαφορά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 146 Απαντήσεις
- 3384 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-
- 2 Απαντήσεις