Prepon έγραψε: 14 Φεβ 2021, 20:25 Στην χειρότερη περίοδο της ιστορίας του τα τελευταία χρόνια και ρίχνει αβερτα κωλοδάχτυλα στον έφηβο που είναι στην καλύτερη του περίοδο ως ομάδα.
Γιατί οι πράσινοι έχουν την πιο βαριά φανέλα στην Ελλάδα.
Με αντεστραμμένα μπάτζετ δεν θα κατέβαιναν καν στο γήπεδο οι κλεφτες.
ΑΕΚ είμαι αλλά η αλήθεια πρέπει να λέγεται, η μεγάλη ομάδα της χώρας είναι ο Παναθηναϊκός
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΑΟ - ΟΣΦΠ
- Otto Weininger
Re: ΠΑΟ - ΟΣΦΠ
Let them make the first mistake. We make the last move.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
τρελη καραμπολα το 2-0 κοντρα στην ροη
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- Eθνικοκοινωνιστης
jimdenin έγραψε: 14 Φεβ 2021, 20:05"Εθνι" εντάξει να το δεχτώ αλλά δεν παίζει σήμερα με καμιά Λάρισα ή ΟΦΗ ή Βόλο. Με μια ομάδα που είναι 2-3 σκαλιά πιο πάνω από αυτόν παίζει. Δεν γίνεται να σου πετυχαίνει συνεχώς το "βάζω γκολ και μετά κλείνομαι πίσω από τη σέντρα". Δηλαδή στα υπόλοιπα λεπτά έτσι θα είναι το ματς; Δεν νομίζω ότι σήμερα θα του βγει η εν λόγω τακτική. Να αντέξει 55 λεπτά σφυροκόπημα από τον ΟΣΦΠ, ξέχασέ το, το ματς δεν το παίρνει έτσι.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 14 Φεβ 2021, 20:00ισα ισα ακριβως για αυτο κανει αυτη την πορειαjimdenin έγραψε: 14 Φεβ 2021, 19:59 Αν ο ΠΑΟ πάει στην πεπατημένη των τελευταίων αγώνων το προβάδισμα του δεν θα κρατήσει για πολύ.![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Άλλο 1 τώρα , οπωσδήποτε
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- Eθνικοκοινωνιστης
παει το δευτερο αηττητο
σκεφτομαι να βαλω τα ποστ για μαουριτσιο η λες οτι θα ειναι ανανδρο εκ μερους μου?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ημέρα των ερωτευμένων σήμερα 
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Δεν καταλαβαίνω τι λες.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 14 Φεβ 2021, 21:06παει το δευτερο αηττητο
σκεφτομαι να βαλω τα ποστ για μαουριτσιο η λες οτι θα ειναι ανανδρο εκ μερους μου?![]()
Ποιο Μαουρίτσιο και ποια ποστ;
Μην με αποπροσανατολίζεις τώρα που τον παιζω
- Eθνικοκοινωνιστης
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Αδιάβαστος και με λάθος τακτική ο Μαρτίνς. Μάλλον πίστευε ότι θα κράταγε το 0-0 με ζέσταμα, θα έσκαγε ο βάζελος μετά το '60, θα έβαζε φρέσκο Ελ Αραμπί και θα το έπαιρνε άνετα.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Κάθε ήττα του γάβρου είναι μια νίκη του ανθρώπου απέναντι στο σκότος
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Μπράβο στο βαζελο. Ο μεγάλος μας αντίπαλος είναι αυτός και όχι ο βρωμογυφτος και το αεκακι
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 340 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lonelyrider
-