Πραγματικά, πιο στημένη φωτο πεθαίνεις
και σου λεει ο άλλος ναι, εισαι μισογυνης
Πραγματικά, πιο στημένη φωτο πεθαίνεις
Υποψιάζομαι ότι εσύ είσαι ο μπάρμπας της υπόθεσης εδώ, αλλά τέλος πάντων, η ουσία δεν είναι εκεί. Απέτυχες να βρεις φωτο με κατοικίδιο πάνω στο Οβάλ Γραφείο και άρχισες να ποστάρεις άκυρα, ΟΚ, στο στοιχείο σου είσαι.Δημοκρατικός έγραψε: 11 Φεβ 2021, 23:57To γραφείο σε μάρανε μπάρμπαScouser έγραψε: 11 Φεβ 2021, 23:53Ναι, τι; Βλέπεις σε καμία φώτο να είναι ο σκύλος πάνω στο Οβάλ Γραφείο; Ξέρω, ξέρω, φέρε μου πηγή που να λέει πως δεν ανέβασε ποτέ POTUS το κατοικίδιό του πάνω στο γραφείο του.Ουρτ, κατσίβελε.
![]()
Κανονικά η Πρόεδρος πρέπει να πάρει το γατί αγκαλιά και να χαιρετά τους Ευζώνους, για να στρώσετε χαρακτήρα όλοι οι σκατίβλαχοι![]()
![]()
Μέσα σε μια παράγραφο έγραψες για "σχέδια και χρώματα", σύγκρινες με "υποδιευθύντρια παιδικού σταθμού", για "μεγαλοκοπέλα που έμεινε στο ράφι και τη βγάζει με γάτες", για λουλούδια, φακέλους που είναι κυριολεκτικά μπροστά της και κάτω από τα χέρια της τους χαρακτήρησες πεταμένους.Scouser έγραψε: 11 Φεβ 2021, 23:57Κοίταξε νάνε, αυτό το διασκεδαστικό κατά τα άλλα παιχνιδάκι που όποτε κάνουμε κριτική σε γυναίκα πολιτικό για κάτι, περιλαμβανομένων και των στυλιστικών επιλογών της, ντεμέκ κριντζάρεις, άστο για αλλού. Η κατά τα άλλα συμπαθής ΠτΔ στυλιστικά και σημασιολογικά είναι εκτός τόπου και χρόνου, και αυτό δεν έχει καμία σχέση με το φύλο της. Θα λέγαμε πως αυτά είναι πταίσματα μπροστά σε άλλα ατοπήματα, όπως πχ την αρθρογραφία σε κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το πρόβλημα είναι πως ο ρόλος της από τη φύση του περιστρέφεται καθαρά γύρω από το φαίνεσθαι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Φεβ 2021, 23:50Εύγε που ακολούθησες την προτροπή και παραδέχθηκες ότι είναι θέμα μισογυνισμού.Scouser έγραψε: 11 Φεβ 2021, 23:47 Κοιτάξτε ρε κατσιβελαριά την κακομοιριά και την ρυπαρότητα που εκπέμπει η φωτό.Μολύβια και στυλό σε ό,τι να' ναι σχέδια και χρώματα μέσα σε mugs, λες και είναι υποδιευθύντρια παιδικού σταθμού. Η γάτα με τα βρώμικα πόδια της πάνω στο Προεδρικό Γραφείο (και εγώ φιλόζωος και ιδιοκτήτης ζώου είμαι btw, αλλά δεν θα την ανεβάσω ποτέ στο γραφείο μου) για να μιλήσει ντεμέκ στην ψυχή της ελληνίδας μικροαστής μεγαλοκοπέλας που έμεινε στο ράφι και τη βγάζει με γάτες. Παραδίπλα πεταμένοι φάκελοι και λουλούδια, σαν να'ναι κανας τμηματάρχης στην πολεοδομία επαρχιακής πόλης τη μέρα της γιορτής του. Κακόγουστο παρδαλό πουκάμισο σαν την πιτζάμα του Γκούφι, που δεν ταιριάζει και με την καμία με το σακάκι. Μόνο η μισοτελειωμένη φραπεδιά και τα πόδια πάνω στο γραφείο λείπουν.
![]()
Συμπαθής η ΠτΔ σαν άτομο και το λέω σοβαρά, θα της έκανα ευχαρίστως παρέα νομίζω. Αλλά δεν είναι εικόνα Αρχηγού Κράτους αυτή που εκπέμπει. Θα τρίζουν τα κόκκαλα του φουκαρά του Στεφανόπουλου:
![]()
Όχι, το εννοώ. Έυγε.![]()
Τι σημαίνει η λέξη σαύρα, διαφώτισε με.
Καλά, άμα είναι έκδηλο, ΟΚ. Εσύ έβλεπες βέβαια μισογυνισμό και στο ντιμπεϊτ των αντιπροέδρων όταν ο Πενς διέκοψε σε μια φάση την Κάμαλα. Είπαμε, είσαι τρου μπιλίβερ του woke κινήματος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Φεβ 2021, 00:00Μέσα σε μια παράγραφο έγραψες για "σχέδια και χρώματα", σύγκρινες με "υποδιευθύντρια παιδικού σταθμού", για "μεγαλοκοπέλα που έμεινε στο ράφι και τη βγάζει με γάτες", για λουλούδια, φακέλους που είναι κυριολεκτικά μπροστά της και κάτω από τα χέρια της τους χαρακτήρησες πεταμένους.Scouser έγραψε: 11 Φεβ 2021, 23:57Κοίταξε νάνε, αυτό το διασκεδαστικό κατά τα άλλα παιχνιδάκι που όποτε κάνουμε κριτική σε γυναίκα πολιτικό για κάτι, περιλαμβανομένων και των στυλιστικών επιλογών της, ντεμέκ κριντζάρεις, άστο για αλλού. Η κατά τα άλλα συμπαθής ΠτΔ στυλιστικά και σημασιολογικά είναι εκτός τόπου και χρόνου, και αυτό δεν έχει καμία σχέση με το φύλο της. Θα λέγαμε πως αυτά είναι πταίσματα μπροστά σε άλλα ατοπήματα, όπως πχ την αρθρογραφία σε κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το πρόβλημα είναι πως ο ρόλος της από τη φύση του περιστρέφεται καθαρά γύρω από το φαίνεσθαι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Φεβ 2021, 23:50
Εύγε που ακολούθησες την προτροπή και παραδέχθηκες ότι είναι θέμα μισογυνισμού.
Όχι, το εννοώ. Έυγε.![]()
Λοιπόν, αυτό που στην σπάει είναι η θυληκότητα της και αυτό είναι έκδηλο πιστεύω.

Υπάρχει ένας ειδικός κανόνας όπου προσβολή στα ιερά και όσια των βλαχαδερών είναι μόνο όταν το κατοικίδιο ανεβεί σε γραφείο. Αν κυκλοφορεί μέσα σε αυτό, αν οι Πρόεδροι φωτογραφίζονται να το κυνηγάνε και το αγκαλιάζουν-κυλιούνται μαζί στο γραφείο, αν το πηγαινοφέρνουν με τα αεροπλάνα και τα ελίκόπτερα του κράτους, αν χαιρετάνε στρατιωτικά και το έχουν στην αγκαλιά, δεν στρέει. Γιατί κάπως πρέπει να ταιριάξει στα μυαλά τους.Scouser έγραψε: 12 Φεβ 2021, 00:00Υποψιάζομαι ότι εσύ είσαι ο μπάρμπας της υπόθεσης εδώ, αλλά τέλος πάντων, η ουσία δεν είναι εκεί. Απέτυχες να βρεις φωτο με κατοικίδιο πάνω στο Οβάλ Γραφείο και άρχισες να ποστάρεις άκυρα, ΟΚ, στο στοιχείο σου είσαι.Δημοκρατικός έγραψε: 11 Φεβ 2021, 23:57To γραφείο σε μάρανε μπάρμπαScouser έγραψε: 11 Φεβ 2021, 23:53
Ναι, τι; Βλέπεις σε καμία φώτο να είναι ο σκύλος πάνω στο Οβάλ Γραφείο; Ξέρω, ξέρω, φέρε μου πηγή που να λέει πως δεν ανέβασε ποτέ POTUS το κατοικίδιό του πάνω στο γραφείο του.Ουρτ, κατσίβελε.
![]()
Κανονικά η Πρόεδρος πρέπει να πάρει το γατί αγκαλιά και να χαιρετά τους Ευζώνους, για να στρώσετε χαρακτήρα όλοι οι σκατίβλαχοι![]()
![]()
Άντε πέσε για ύπνο τώρα και που'σαι, την επόμενη φορά που θα σου παραγγείλω χάμπουργκερ, το θέλω καλοψημένο και χωρίς ίχνος τρίχας ζώου, μπήκες;
Και ο Πρώτος ΚύριοςDwarven Blacksmith έγραψε: 11 Φεβ 2021, 23:32Μια χαρά είναι η Πρώτη Κυρία, όπως και η Πρώτη Γάτα και το Πρώτο Γραφείο μας.

Nαι μαστρο Τάσο, ό,τι πεις. Απλώς φρόντισε το μπέργκερ μου να μην έχει ίχνος τρίχας κανίς, γάτας άγκυρας, γίδας ή δεν ξέρω και γω τι άλλο έχεις στο διαμέρισμά σου, γιατί σου γάμησα τα σώψυχα, ναι;Δημοκρατικός έγραψε: 12 Φεβ 2021, 00:05Υπάρχει ένας ειδικός κανόνας όπου προσβολή στα ιερά και όσια των βλαχαδερών είναι μόνο όταν το κατοικίδιο ανεβεί σε γραφείο. Αν κυκλοφορεί μέσα σε αυτό, αν οι Πρόεδροι φωτογραφίζονται να το κυνηγάνε και να το αγκαλιάζουν στο γραφείο, αν το πηγαινοφέρνουν με τα αεροπλάνα και τα ελίκόπτερα του κράτους, αν χαιρετάνε στρατιωτικά και το έχουν στην αγκαλιά, δεν στρέει. Γιατί κάπως πρέπει να ταιριάξει στα μυαλά τους.Scouser έγραψε: 12 Φεβ 2021, 00:00Υποψιάζομαι ότι εσύ είσαι ο μπάρμπας της υπόθεσης εδώ, αλλά τέλος πάντων, η ουσία δεν είναι εκεί. Απέτυχες να βρεις φωτο με κατοικίδιο πάνω στο Οβάλ Γραφείο και άρχισες να ποστάρεις άκυρα, ΟΚ, στο στοιχείο σου είσαι.Δημοκρατικός έγραψε: 11 Φεβ 2021, 23:57
To γραφείο σε μάρανε μπάρμπα![]()
![]()
Άντε πέσε για ύπνο τώρα και που'σαι, την επόμενη φορά που θα σου παραγγείλω χάμπουργκερ, το θέλω καλοψημένο και χωρίς ίχνος τρίχας ζώου, μπήκες;
Πω πω! Άτακτο και γεμάτο το γραφείο. Είναι εικόνα αυτή;Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Φεβ 2021, 00:05 Δηλαδή άμα θυμίζει αυτή βαριεστημένο Δημόσιο υπάλληλο, αυτός τι θυμίζει;
![]()

Όσο κέρδισε τις εκλογές ο Τραμπ μπαρμπούλη μου.Scouser έγραψε: 12 Φεβ 2021, 00:06Nαι μαστρο Τάσο, ό,τι πεις. Απλώς φρόντισε το μπέργκερ μου να μην έχει ίχνος τρίχας κανίς, γάτας άγκυρας, γίδας ή δεν ξέρω και γω τι άλλο έχεις στο διαμέρισμά σου, γιατί σου γάμησα τα σώψυχα, ναι;Δημοκρατικός έγραψε: 12 Φεβ 2021, 00:05Υπάρχει ένας ειδικός κανόνας όπου προσβολή στα ιερά και όσια των βλαχαδερών είναι μόνο όταν το κατοικίδιο ανεβεί σε γραφείο. Αν κυκλοφορεί μέσα σε αυτό, αν οι Πρόεδροι φωτογραφίζονται να το κυνηγάνε και να το αγκαλιάζουν στο γραφείο, αν το πηγαινοφέρνουν με τα αεροπλάνα και τα ελίκόπτερα του κράτους, αν χαιρετάνε στρατιωτικά και το έχουν στην αγκαλιά, δεν στρέει. Γιατί κάπως πρέπει να ταιριάξει στα μυαλά τους.Scouser έγραψε: 12 Φεβ 2021, 00:00
Υποψιάζομαι ότι εσύ είσαι ο μπάρμπας της υπόθεσης εδώ, αλλά τέλος πάντων, η ουσία δεν είναι εκεί. Απέτυχες να βρεις φωτο με κατοικίδιο πάνω στο Οβάλ Γραφείο και άρχισες να ποστάρεις άκυρα, ΟΚ, στο στοιχείο σου είσαι.Άντε πέσε για ύπνο τώρα και που'σαι, την επόμενη φορά που θα σου παραγγείλω χάμπουργκερ, το θέλω καλοψημένο και χωρίς ίχνος τρίχας ζώου, μπήκες;
Έναν αξιοπρεπή ηλικιωμένο πολιτικό του πρώτου μισού του 20ου αιώνα, με έκδηλο τον σεβασμό προς το αξίωμά του ακόμα και σε μη στημένες φωτό;Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Φεβ 2021, 00:05 Δηλαδή άμα θυμίζει αυτή βαριεστημένο Δημόσιο υπάλληλο, αυτός τι θυμίζει;
![]()
Φευ, λίγο πιο πέρα έχει πολύχρωμα μολύβια και πεταμένους φακέλους...Scouser έγραψε: 12 Φεβ 2021, 00:04Καλά, άμα είναι έκδηλο, ΟΚ. Εσύ έβλεπες βέβαια μισογυνισμό και στο ντιμπεϊτ των αντιπροέδρων όταν ο Πενς διέκοψε σε μια φάση την Κάμαλα. Είπαμε, είσαι τρου μπιλίβερ του woke κινήματος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Φεβ 2021, 00:00Μέσα σε μια παράγραφο έγραψες για "σχέδια και χρώματα", σύγκρινες με "υποδιευθύντρια παιδικού σταθμού", για "μεγαλοκοπέλα που έμεινε στο ράφι και τη βγάζει με γάτες", για λουλούδια, φακέλους που είναι κυριολεκτικά μπροστά της και κάτω από τα χέρια της τους χαρακτήρησες πεταμένους.Scouser έγραψε: 11 Φεβ 2021, 23:57
Κοίταξε νάνε, αυτό το διασκεδαστικό κατά τα άλλα παιχνιδάκι που όποτε κάνουμε κριτική σε γυναίκα πολιτικό για κάτι, περιλαμβανομένων και των στυλιστικών επιλογών της, ντεμέκ κριντζάρεις, άστο για αλλού. Η κατά τα άλλα συμπαθής ΠτΔ στυλιστικά και σημασιολογικά είναι εκτός τόπου και χρόνου, και αυτό δεν έχει καμία σχέση με το φύλο της. Θα λέγαμε πως αυτά είναι πταίσματα μπροστά σε άλλα ατοπήματα, όπως πχ την αρθρογραφία σε κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το πρόβλημα είναι πως ο ρόλος της από τη φύση του περιστρέφεται καθαρά γύρω από το φαίνεσθαι.
Λοιπόν, αυτό που στην σπάει είναι η θυληκότητα της και αυτό είναι έκδηλο πιστεύω.Τέσπα, πάρε έναν πραγματικό Αρχηγό Κράτους που αν μη τι άλλο τιμάει τον ρόλο του από σημασιολογικής πλευράς:
![]()