!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κιμούλης - μπούλινκ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Re: Κιμούλης - μπούλινκ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Naida έγραψε: 26 Ιαν 2021, 19:04
nyxtovios έγραψε: 26 Ιαν 2021, 18:50
Δεν χανόμαστε πουθενά. Παρενόχληση είναι όταν ενώ βλέπει ότι δεν θες συνεχιζει να ενοχλεί και να σου τα σπάει. Δεν θέλει ιδιαίτερη ερμηνεία.
Ο τύπος που θα κάνει την κίνηση να τριφτει σε κάποια στο λεωφορείο δεν είναι σεξουαλικη παρενόχληση; δηλαδηάμα του πει στοπ και συνεχίσει είναι σεξουαλική παρενόχληση;
Υπάρχει τραγούδι που αμα το πεις (με τις συγκεκριμένες κινήσεις)... ξορκίζεις το "κακό".

Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

nyxtovios έγραψε: 26 Ιαν 2021, 19:07
Δεν χανόμαστε πουθενά. Παρενόχληση είναι όταν ενώ βλέπει ότι δεν θες συνεχιζει να ενοχλεί και να σου τα σπάει. Δεν θέλει ιδιαίτερη ερμηνεία.
Ο τύπος που θα κάνει την κίνηση να τριφτει σε κάποια στο λεωφορείο δεν είναι σεξουαλικη παρενόχληση; δηλαδηάμα του πει στοπ και συνεχίσει είναι σεξουαλική παρενόχληση;
Ο τύπος που τρίβεται σε γυναίκες ή άντρες στο λεωφορείο είναι για ψυχιατρείο και δεν αφορά την πλειοψηφία και φυσικά είναι εκτός της κουβέντας με μεγάλη διαφορά.
Ναι ε; θα ήταν ενδιαφέρον μια έρευνα πόσες έχουν βιώσει κάτι τέτοιο, να δούμε πόσοι είναι για το ψυχιατρείο.
Πάμε στο επόμενο, μια γυναίκα που θα περπατάει στον δρόμο και θα ακούει χυδαιότητες, της κάνουν καμάκι ή σεξουαλική παρενόχληση;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Naida έγραψε: 26 Ιαν 2021, 19:13

Ο τύπος που τρίβεται σε γυναίκες ή άντρες στο λεωφορείο είναι για ψυχιατρείο και δεν αφορά την πλειοψηφία και φυσικά είναι εκτός της κουβέντας με μεγάλη διαφορά.
Ναι ε; θα ήταν ενδιαφέρον μια έρευνα πόσες έχουν βιώσει κάτι τέτοιο, να δούμε πόσοι είναι για το ψυχιατρείο.
Πάμε στο επόμενο, μια γυναίκα που θα περπατάει στον δρόμο και θα ακούει χυδαιότητες, της κάνουν καμάκι ή σεξουαλική παρενόχληση;
Δηλαδή θες να με πείσεις πως όταν ανεβαίνεις στο λεωφορείο τρίβονται πάνω σου επίτηδες. Και το χεις ακούσει και από άλλες.
Αυτά που λες ίσως τα κάνουν πλέον οι λαθρομετανάστες μόνο. Να αποφεύγεις τέτοιες γειτονιές. Εγώ δεν ξέρω κανέναν που κάνει τέτοια ή καμία που να μου έχει εκφράσει τέτοιον προβληματισμό.
Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris »

nyxtovios έγραψε: 26 Ιαν 2021, 18:57
Awesomatic έγραψε: 26 Ιαν 2021, 18:52
Winston Smith έγραψε: 26 Ιαν 2021, 18:49 Ναι το ξέρω και επισημαίνω ότι το 70% που έβαλες περιλαμβάνει τα πάντα από κακοποιήσεις μέχρι σεξουαλικές παρενοχλήσεις σε χώρους εργασίες μέχρι το τι στέλνει ένας κάφρος στο φβ.
Αν μετράει και αυτό, μέχρι και εγώ έχω κακοποιηθεί από δεσποινίδα στα social media :003:
Καλά εννοείται αυτό και μη σου πω και χειρότερα από τις γυναίκες. Τις προάλλες μου στέλνει μια που τη γνωρίζω ελάχιστα μύνημα και 3 φωτό να πηδιεται λέγοντας πως ψάχνει κόσμο να ξεχαρμανιασει. Φαντάσου να το έκανες εσύ σε γυναίκα αυτό στα κανάλια θα σε βγάζανε.
Ο τι θελουν κανουν και δεν τρεχει τιποτα
χαοτικη διαφορα αντιμετωπισης .... σε εποχες ισοτητας :003:
Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith »

Naida έγραψε: 26 Ιαν 2021, 19:13 Ναι ε; θα ήταν ενδιαφέρον μια έρευνα πόσες έχουν βιώσει κάτι τέτοιο, να δούμε πόσοι είναι για το ψυχιατρείο.
Το πόσες έχουν βιώσει κάτι τέτοιο πάντως δεν θα σου δείξει το πόσοι είναι για το ψυχιατρείο καθώς δεν αντιστοιχεί μία παρενόχληση σε έναν άντρα. Ιδιαίτερα για άτομα που τρίβονται στο λεωφορείο θεωρώ ότι το κάνουν κατ'εξακολούθηση και όχι μία φορά στη ζωή τους. Προφανώς και μια μικρή μειοψηφία θυτών μπορεί να δημιουργήσει πολλά θύματα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

nyxtovios έγραψε: 26 Ιαν 2021, 19:17
Δηλαδή θες να με πείσεις πως όταν ανεβαίνεις στο λεωφορείο τρίβονται πάνω σου επίτηδες. Και το χεις ακούσει και από άλλες.
Αυτά που λες ίσως τα κάνουν πλέον οι λαθρομετανάστες μόνο. Να αποφεύγεις τέτοιες γειτονιές. Εγώ δεν ξέρω κανέναν που κάνει τέτοια ή καμία που να μου έχει εκφράσει τέτοιον προβληματισμό.
Όχι το φαινόμενο συμβαίνει και πριν τους μετανάστες και συμβαίνει συχνά. Ας μην μείνουμε σε αυτό όμως , απάντησε μου και στο επόμενο που σε ρώτησα.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Winston Smith έγραψε: 26 Ιαν 2021, 19:20
Naida έγραψε: 26 Ιαν 2021, 19:13 Ναι ε; θα ήταν ενδιαφέρον μια έρευνα πόσες έχουν βιώσει κάτι τέτοιο, να δούμε πόσοι είναι για το ψυχιατρείο.
Το πόσες έχουν βιώσει κάτι τέτοιο πάντως δεν θα σου δείξει το πόσοι είναι για το ψυχιατρείο καθώς δεν αντιστοιχεί μία παρενόχληση σε έναν άντρα. Ιδιαίτερα για άτομα που τρίβονται στο λεωφορείο θεωρώ ότι το κάνουν κατ'εξακολούθηση και όχι μία φορά στη ζωή τους. Προφανώς και μια μικρή μειοψηφία θυτών μπορεί να δημιουργήσει πολλά θύματα.
Χρησιμοποιείς τα μέσα;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith »

Naida έγραψε: 26 Ιαν 2021, 19:25
Χρησιμοποιείς τα μέσα;
Δεν μου χει τύχει (σε μένα ή σε συνεπιβάτη). Αλλά τι σχέση έχει αυτό με αυτό που έγραψα; Διαφωνείς ότι το ποσοστό των γυναικών που έχουν βιώσει κάτι τέτοιο από μόνο του δεν περιέχει πληροφορία για το ποσοστό των θυτών;
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Όχι το φαινόμενο συμβαίνει και πριν τους μετανάστες και συμβαίνει συχνά. Ας μην μείνουμε σε αυτό όμως , απάντησε μου και στο επόμενο που σε ρώτησα.
Τι να απαντήσω; Που ξέρω εγώ που τριγυρνάς και δέχεσαι χυδαιότητες και καμάκια; Δεν αναπαριστά τη συμπεριφορά του μέσου άντρα σε καμία περίπτωση αυτό πλεον. Σε τίποτα Ελληνικές ταινίες τα έχεις δει αυτά; Εκτός και αν είσαι άνω των 50 οπότε πάω πάσο γιατί δεν ξέρω τι γινότανε τότε
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Ιαν 2021, 18:58
Gordian Knot έγραψε: 26 Ιαν 2021, 16:07
Jolly Roger έγραψε: 26 Ιαν 2021, 15:44

ίδια (ο-λ-ό-ι-δ-ι-α όμως) με ένα τραβέλι μολδαβέζικο που είχα μπανίσει κάποτε στο Κισινάου.

καθόλου τυχαίο που ο Παπακαλιάτης την είχε βάλει να κάνει τον τράβελο σε εκείνη τη σειρά.
Για τραβέλι δεν ξέρω, ίσως είναι κάπως υπερβολικός ο χαρακτηρισμός. Αλόγα πάντως (με γωνίες στο πρόσωπο κ.λπ. Sarah Jessica Parker αν προτιμάτε) σίγουρα.
Σε κάθε περίπτωση, ο ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ μένει μετεξεταστέος στο μάθημα «Αισθητική» και οι κηδεμόνες του καλούνται να προσέλθουν για τα περαιτέρω...
ουστ ρε κάφροι :lol:
cavaliere θέλω άποψη για Ζέτα, είμαι σίγουρος πως θα με δικαιώσεις, εσύ ξέρεις από γυναίκες
Εγώ θα σου πω.

Χρειάζεσαι οφθαλμίατρο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Winston Smith έγραψε: 26 Ιαν 2021, 19:27
Χρησιμοποιείς τα μέσα;
Δεν μου χει τύχει (σε μένα ή σε συνεπιβάτη). Αλλά τι σχέση έχει αυτό με αυτό που έγραψα; Διαφωνείς ότι το ποσοστό των γυναικών που έχουν βιώσει κάτι τέτοιο από μόνο του δεν περιέχει πληροφορία για το ποσοστό των θυτών;
Δέχομαι αυτό που λες σχετικά με το ότι ένας μπορεί να έχει παρενοχλήσει περισσότερες από μία. Άρα να μικραίνει το συγκεκριμένο ποσοστό. Είναι ένα φαινόμενο που συμβαίνει πολύ πολύ συχνά.
nyxtovios έγραψε: 26 Ιαν 2021, 19:28
Τι να απαντήσω; Που ξέρω εγώ που τριγυρνάς και δέχεσαι χυδαιότητες και καμάκια; Δεν αναπαριστά τη συμπεριφορά του μέσου άντρα σε καμία περίπτωση αυτό πλεον. Σε τίποτα Ελληνικές ταινίες τα έχεις δει αυτά; Εκτός και αν είσαι άνω των 50 οπότε πάω πάσο γιατί δεν ξέρω τι γινότανε τότε
Μην το πας προσωπικά. Ρώτησα αν το να ακούει μια γυναίκα χυδαιότητες ενώ περπατάει στο δρόμο, είναι σεξουαλικη παρενόχληση. Λοιπόν;

Que Sera, Sera...
Ντρές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ντρές »

Αναφέρει ότι της είπε " φύγε απο εδω κοριτσάκι του 1ου έτους της θεατρικής σχολής" και οι άλλοι στο πάνελ κοιτάγανε αποσβολωμένοι, μα καλα , σε πια χώρα ζούνε όλοι τους...
Οταν δουλευα σαν φοιτητης σε μεταφορικη για να βγάλω τα έξοδα μου, με το που έμπαινες το πρωί, ξεκίναγε η χριστοπαναγία και το γαμοσταυρίδι, και με σταθερούς ρυθμούς συνέχιζε έως τη λήξη της βάρδιας για να μην ξεχνιόμαστε
Όντως στο Λιχτεστάιν μπορει κατι τέτοιο να ακουγεται σοκαριστικο αλλα για τα ελληνικά δεδομένα (όπου το μαλάκα και τη χριστοπαναγία την έχουμε για ψωμοτύρι) ειναι ουσιαστικά η πραγματικότητα σε χωρους εργασίας σε πολλους τομείς του ιδιωτικου τομεα μεταξυ αφεντικού ή προϊστάμενου και νέου εργαζόμενου.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Gherschaagk έγραψε: 26 Ιαν 2021, 19:32
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Ιαν 2021, 18:58
Gordian Knot έγραψε: 26 Ιαν 2021, 16:07
Για τραβέλι δεν ξέρω, ίσως είναι κάπως υπερβολικός ο χαρακτηρισμός. Αλόγα πάντως (με γωνίες στο πρόσωπο κ.λπ. Sarah Jessica Parker αν προτιμάτε) σίγουρα.
Σε κάθε περίπτωση, ο ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ μένει μετεξεταστέος στο μάθημα «Αισθητική» και οι κηδεμόνες του καλούνται να προσέλθουν για τα περαιτέρω...
ουστ ρε κάφροι :lol:
cavaliere θέλω άποψη για Ζέτα, είμαι σίγουρος πως θα με δικαιώσεις, εσύ ξέρεις από γυναίκες
Εγώ θα σου πω.

Χρειάζεσαι οφθαλμίατρο.
ε καλά, εσείς αι γυναίκαι ζηλεύετε η μία την άλλη
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Θυμάμαι 3 περιστατικά σε λεωφορείο που ήταν γερή παρενόχληση. :011:
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
ptomahawk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ptomahawk »

Καλά τώρα ξυπνήσατε με τον Κιμούλη; Ο ίδιος είναι και παραμένει δεκαετίες τώρα. Και ναι τι σοκ, για το εγχώριο καλλιτεχνικό και μη τοπίο.
Raise the urinals
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”