!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντρες θυματα βιασμου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αντρες θυματα βιασμου
Για να τελειώνουμε
Ο πραγματικός βιασμός είναι πραγματικά ένα φρικτό έγκλημα και υα πρέπει να τιμωρείται αυστηρά
Ο πραγματικός όμως βιασμος
Τώρα εάν ο ορισμός του βιασμου σαν πραξη γίνει σκέτο λάστιχο από πλευράς ερμηνείας και βιασμός θεωρείται το καθε ερωτικό παιχνιδιού όπου ο άνδρας παίρνει πρωτοβουλίες ..τότε .. καταργήστε καλύτερα τον έρωτα και το σεξ
Ο πραγματικός βιασμός είναι πραγματικά ένα φρικτό έγκλημα και υα πρέπει να τιμωρείται αυστηρά
Ο πραγματικός όμως βιασμος
Τώρα εάν ο ορισμός του βιασμου σαν πραξη γίνει σκέτο λάστιχο από πλευράς ερμηνείας και βιασμός θεωρείται το καθε ερωτικό παιχνιδιού όπου ο άνδρας παίρνει πρωτοβουλίες ..τότε .. καταργήστε καλύτερα τον έρωτα και το σεξ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΙΝΕΙΑΝ06 την 17 Ιαν 2021, 08:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επίσης
Σεξουαλική παρενόχληση ως νομικό αδίκημα μπορεί να θεωρηθεί μόνον σε επαγγελματικό τομέα όπου υπάρχει διαφορά ισχύος ανάμεσα στον θύτη και το θύμα και υπάρχει το στοιχείο του εκβιασμού πχ κανε σεξ μαζί μου να μην σε απολυσω κλπ
Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση ΔΕΝ μιλάμε για ερωτική παρενόχληση
Και στην πρώτη περίπτωση εάν η υπάλληλος συνάψει ερωτική σχέση με το αφεντικό της ,έχουν ερωτική σχέση για κάμποσο χρονικό διάστημα και στο τέλος όταν τα χαλάσουν ,εάν βγει η υπαλλήλος και καταγγείλει σεξουαλική παρενόχληση στην αρχή της γνωριμίας τους , αυτό ΔΕΝ είναι σεξουαλική παρενόχληση
Σεξουαλική παρενόχληση ως νομικό αδίκημα μπορεί να θεωρηθεί μόνον σε επαγγελματικό τομέα όπου υπάρχει διαφορά ισχύος ανάμεσα στον θύτη και το θύμα και υπάρχει το στοιχείο του εκβιασμού πχ κανε σεξ μαζί μου να μην σε απολυσω κλπ
Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση ΔΕΝ μιλάμε για ερωτική παρενόχληση
Και στην πρώτη περίπτωση εάν η υπάλληλος συνάψει ερωτική σχέση με το αφεντικό της ,έχουν ερωτική σχέση για κάμποσο χρονικό διάστημα και στο τέλος όταν τα χαλάσουν ,εάν βγει η υπαλλήλος και καταγγείλει σεξουαλική παρενόχληση στην αρχή της γνωριμίας τους , αυτό ΔΕΝ είναι σεξουαλική παρενόχληση
Ο άντρας δεν μπορεί να βιαστεί από γυναίκα, ξυπνήστε. Αυτό είναι ένα τέχνασμα της πατριαρχίας για να δείξει ότι δήθεν και οι άντρες περνάνε άσχημα.
Ενώ στη πραγματικότητα, η ζωή ενός άνδρα είναι παράδεισος σε σχέση με τη ζωή μιας γυναίκας στον κόσμο που ζούμε.
Ενώ στη πραγματικότητα, η ζωή ενός άνδρα είναι παράδεισος σε σχέση με τη ζωή μιας γυναίκας στον κόσμο που ζούμε.
- SpAcE_PaNtHeR
Οταν ήμουν 20άρης 5-6 φορες πηγαν να με φιλήσουν με το ζόρι καποιες συνομίληκες μου(ωραίες), αν δεν ήθελα και γω θα μπορούσε να λεγόταν και σεξουαλική παρενόχληση ,όταν ήμουν 30αρης 4-5 φορές πηγαν να με φιλήσουν με το ζόρι καποιες 50 χρονες, εγω τις απεφυγα αλλα δεν το δήλωσα σαν σεξουλική παρενόχληση, γενικά δε μ αρέσει να είμαι ρουφιάνος
Σεξουαλική παρενόχληση όμως από γυναίκα προς άντρα γίνεται1451 έγραψε: 17 Ιαν 2021, 08:43 Ο άντρας δεν μπορεί να βιαστεί από γυναίκα, ξυπνήστε. Αυτό είναι ένα τέχνασμα της πατριαρχίας για να δείξει ότι δήθεν και οι άντρες περνάνε άσχημα.
Συμφωνώ, το έγραψα πριν κι ο ίδιος εξάλλου.
Φρόντισε να μπεις σε συμμορία, δικέ μου, γιατί δεν θα την βγάλεις έτσι στις φυλακές.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Το χούφτωμα όταν κοιμάμαι; Κριπι είναι και παραβιάζει τα προσωπικά όρια μου στο σώμα μου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Χαρτί δεν θα υπογράψεις αρκεί τα όρια που θέτονται να είναι κατά κάποιο τρόπο σεβαστά.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 17 Ιαν 2021, 07:57Αν σου αρέσει στο τέλος όχι !!!Naida έγραψε: 16 Ιαν 2021, 23:58Εάν θέλεις σεξ κανονικό και σου κάνει σεξ πρωκτικό είναι βιασμός ή όχι;hellegennes έγραψε: 16 Ιαν 2021, 23:54 Βιασμός είναι να κάνεις σεξ παρά την θέλησή σου. Δεν έχει άλλες ερμηνείες. Τα άλλα πράγματα είναι άλλα πράγματα.![]()
Θα πονέσεις στην αρχή αλλά στο τέλος θα σου αρεσειιιι !!![]()
Σοβαρά τώρα θα υπογράψετε και χαρτί το πώς θα κάνετε έρωτα και τί ερωτικές στάσεις θα κάνετε κατά την διάρκεια του σεξ και πόση ώρα αυτές θα διαρκέσουν !!!
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όχι daed man walking εισαι.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 17 Ιαν 2021, 07:59Μόλις χουφτωσα την γυναίκα μου ενώ κοιμάται (γράφω στο φόρουμ από το κινητό ενώ είναι ξαπλωμένος )Naida έγραψε: 17 Ιαν 2021, 00:30Να με χουφτώσει όταν κοιμάμαι για να με ξυπνήσει για σεξ είναι οκ. Να με χουφτώνει για να την παίζει μόνος του όσο κοιμάμαι δεν είναι οκ.hellegennes έγραψε: 17 Ιαν 2021, 00:10
Εξαρτάται σε ποια σελίδα είσαι σήμερα. Δεν ξέρω αν σήμερα που ξύπνησες θεωρείς βιασμό το να σε χούφτωσε ο γκόμενός σου στο κρεβάτι όταν δεν ήταν σίγουρος αν κοιμάσαι ή όχι.
Άρα είμαι βιαστής !!![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Μου είχε κάνει μια γερμανίδα χονδρό πέσιμο σε σάουνα, αλλά δεν ενέδωσα. Μετράει ως απόπειρα λέτε;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Πως αισθάνθηκες;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Ιαν 2021, 09:19 Μου είχε κάνει μια γερμανίδα χονδρό πέσιμο σε σάουνα, αλλά δεν ενέδωσα. Μετράει ως απόπειρα λέτε;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ήτανε μεγαλύτερη και λίγο μπαζάκι για τα στάνταρντς μου τότε (κλασσικός μάλαξ δεκαξάρης - τώρα θα έμπαινα με πάντες), οπότε έκοψα λάσπη διακριτικά. Δεν έπηξα εάν αυτό ρωτάςNaida έγραψε: 17 Ιαν 2021, 09:27Πως αισθάνθηκες;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Ιαν 2021, 09:19 Μου είχε κάνει μια γερμανίδα χονδρό πέσιμο σε σάουνα, αλλά δεν ενέδωσα. Μετράει ως απόπειρα λέτε;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Πως στην έπεσε; τι έκανε;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Ιαν 2021, 09:33Ήτανε μεγαλύτερη και λίγο μπαζάκι για τα στάνταρντς μου τότε (κλασσικός μάλαξ δεκαξάρης - τώρα θα έμπαινα με πάντες), οπότε έκοψα λάσπη διακριτικά. Δεν έπηξα εάν αυτό ρωτάςNaida έγραψε: 17 Ιαν 2021, 09:27Πως αισθάνθηκες;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Ιαν 2021, 09:19 Μου είχε κάνει μια γερμανίδα χονδρό πέσιμο σε σάουνα, αλλά δεν ενέδωσα. Μετράει ως απόπειρα λέτε;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 119 Απαντήσεις
- 2504 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-