Δεν είμαι νομικός, αλλά θεωρώ με μια καταδίκη τους, έστω και με αναστολή, το θύμα ίσως μπορεί να τους κυνηγήσει αστικά (πονάει το κεφάλι μου - πονάει η μέση μου) και να τους πηδήξει ότι έχουν και δεν έχουν οι αλητάμπουρες.
.
Δεν είμαι νομικός, αλλά θεωρώ με μια καταδίκη τους, έστω και με αναστολή, το θύμα ίσως μπορεί να τους κυνηγήσει αστικά (πονάει το κεφάλι μου - πονάει η μέση μου) και να τους πηδήξει ότι έχουν και δεν έχουν οι αλητάμπουρες.
Όχι ρε! Μην καλείς τον στραβομανούρα τον Διαστρεβλωτή!ST48410 έγραψε: 14 Ιαν 2021, 11:42 Το μετρό είναι γεμάτο κάμερες. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία στο να μη μπορέσουν να ταυτοποιηθούν.
Έχω μία απορία. Αν πάω και τσακίσω στο ξύλο πχ το γείτονά μου, νομίζω ότι οι νομικές συνέπειες είναι πολύ σοβαρές. Τι αλλάζει και ο χουλιγκανισμός πέφτει τόσο πολύ στα μαλακά;
stavmanr ή όποιος άλλος ξέρει
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
σε μας ευκολο ειναι να τα λεειNandros έγραψε: 14 Ιαν 2021, 16:59Όχι ρε! Μην καλείς τον στραβομανούρα τον Διαστρεβλωτή!ST48410 έγραψε: 14 Ιαν 2021, 11:42 Το μετρό είναι γεμάτο κάμερες. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία στο να μη μπορέσουν να ταυτοποιηθούν.
Έχω μία απορία. Αν πάω και τσακίσω στο ξύλο πχ το γείτονά μου, νομίζω ότι οι νομικές συνέπειες είναι πολύ σοβαρές. Τι αλλάζει και ο χουλιγκανισμός πέφτει τόσο πολύ στα μαλακά;
stavmanr ή όποιος άλλος ξέρει
Θα αρχίσει πάλι τις μακακίες και θα το μαμήσει το νήμα!![]()
.
Αν ισχύει ότι πρόκειται για Αλγερινούς, σώθηκε.Nandros έγραψε: 14 Ιαν 2021, 16:51Δεν είμαι νομικός, αλλά θεωρώ με μια καταδίκη τους, έστω και με αναστολή, το θύμα ίσως μπορεί να τους κυνηγήσει αστικά (πονάει το κεφάλι μου - πονάει η μέση μου) και να τους πηδήξει ότι έχουν και δεν έχουν οι αλητάμπουρες.
.
Prepon έγραψε: 14 Ιαν 2021, 16:59 Πήγε λεει ο άνθρωπος και τους είπε να κατεβάσουν τα πόδια από τα καθίσματα και να βάλουν μάσκες και τα κωλοπαιδα τον έφτυσαν και έγιναν επιθετικα. Αυτός φοβήθηκε και έκανε πίσω. Όταν κατέβηκε από το τραίνο τον πλάκωσαν και στο ξύλο.
Το κακο ξέρετε ποιο είναι;
Αν πχ ήμουν μπροστά στο σκηνικό μες στο βαγόνι και την ώρα που τον έφτυσαν σηκωνομουν εγώ από δίπλα και τα πλακωνα στις μπουνιές , ή καποιος άλλος ρε παιδί μου πιο μάγκας από εμενα, θα πεταγονταν καμία αγαμητη από δίπλα και θα έλεγε πως χτυπάω παιδάκια. Μπορεί κανενας αντικοινωνικός αριστερός να με κατέγραφε και στο κινητό του και μετά να με έκανε στόχο κάθε ψυχακια από το youtube.
Για αυτό έχουμε γίνει απαθείς. Και οι πόρτες να άνοιγαν κανείς δε θα τα αφαλοκοβε, αυτό είναι το χειρότερο.
Και αν τραβουσαν μαχαιρι;Prepon έγραψε: 14 Ιαν 2021, 16:59 Πήγε λεει ο άνθρωπος και τους είπε να κατεβάσουν τα πόδια από τα καθίσματα και να βάλουν μάσκες και τα κωλοπαιδα τον έφτυσαν και έγιναν επιθετικα. Αυτός φοβήθηκε και έκανε πίσω. Όταν κατέβηκε από το τραίνο τον πλάκωσαν και στο ξύλο.
Αν πχ ήμουν μπροστά στο σκηνικό μες στο βαγόνι και την ώρα που τον έφτυσαν σηκωνομουν εγώ από δίπλα και τα πλακωνα στις μπουνιές , ή καποιος άλλος ρε παιδί μου πιο μάγκας από εμενα, θα πεταγονταν καμία αγαμητη από δίπλα και θα έλεγε πως χτυπάω παιδάκια. Μπορεί κανενας αντικοινωνικός αριστερός να με κατέγραφε και στο κινητό του και μετά να με έκανε στόχο κάθε ψυχακια από το youtube.
Για αυτό έχουμε γίνει απαθείς. Και οι πόρτες να άνοιγαν κανείς δε θα τα αφαλοκοβε, αυτό είναι το χειρότερο.
Οτι δεν τους εδειρες λόγω των αριστερών .Prepon έγραψε: 14 Ιαν 2021, 16:59 Πήγε λεει ο άνθρωπος και τους είπε να κατεβάσουν τα πόδια από τα καθίσματα και να βάλουν μάσκες και τα κωλοπαιδα τον έφτυσαν και έγιναν επιθετικα. Αυτός φοβήθηκε και έκανε πίσω. Όταν κατέβηκε από το τραίνο τον πλάκωσαν και στο ξύλο.
Ότι εμείς οι δυο αντιδρούμε το ίδιο ....Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Ιαν 2021, 17:11Οτι δεν τους εδειρες λόγω των αριστερών .Prepon έγραψε: 14 Ιαν 2021, 16:59 Πήγε λεει ο άνθρωπος και τους είπε να κατεβάσουν τα πόδια από τα καθίσματα και να βάλουν μάσκες και τα κωλοπαιδα τον έφτυσαν και έγιναν επιθετικα. Αυτός φοβήθηκε και έκανε πίσω. Όταν κατέβηκε από το τραίνο τον πλάκωσαν και στο ξύλο.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 14 Ιαν 2021, 16:39αυτό εδώ το πράγμα εχμ πιστεύει ότι η επίθεση ήταν προβοκάτσια;Guybrush Threepwood έγραψε: 14 Ιαν 2021, 13:03 Οι συνεργάτες της Ασφάλειας δεν είναι σύντροφοι κανενός.![]()
σοβαρά τώρα; λύσε μου αυτήν την απορία
πιστεύεις αυτό;![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΝΝΟΕΙΣ