!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Διακρίσεις στο σεξ

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Re: Διακρίσεις στο σεξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Naida έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:00 Βρε συ τι σημαίνει με την θέληση της 15 χρόνων;
Σημαίνει ότι έχει αναπτύξει τέτοια ψυχολογία και νοημοσύνη που ξέρει πότε να φορέσει το "ζακετάκι" μόνη της.
the end
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Πάνας έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:02
Naida έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:00 Βρε συ τι σημαίνει με την θέληση της 15 χρόνων;
Σημαίνει ότι έχει αναπτύξει τέτοια ψυχολογία και νοημοσύνη που ξέρει πότε να φορέσει το "ζακετάκι" μόνη της.
Τι λες. Ενας έφηβος έχει περιέργεια, ορμές κτλ. Θα πρέπει κάποιος ενήλικος να το εκμεταλλευτει; είναι παιδί.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

δανάη συμφωνούμε νομίζω όλοι οτι τα κορίτσια δεν υπάρχει θέμα, ειναι ανώριμες, σπίτι και χεράκι με συνομήλικους μέχρι να φτάσουν 20.

Για τα αγόρια που ειναι αλλιώς να πούμε. Κακό ειναι να κάνουμε σχέση με μια συμαθήτρια της μαμάς μας για παράδειγμα;
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Ωραία άποψη. Έχει ο άλλος καύλες έχεις κι εσύ. Άμα γίνει κάτι, δεν είναι οι δυο καύλες που συναντήθηκαν αλλά η εκμετάλλευση από τη μεριά σου.

Εκμετάλλευση! Κάτι δεν πληρώνεται καλά!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Naida έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:04
Τι λες. Ενας έφηβος έχει περιέργεια, ορμές κτλ. Θα πρέπει κάποιος ενήλικος να το εκμεταλλευτει; είναι παιδί.
Αν του έχεις μάθει να σκέφτεται σωστά δεν πρόκειται να το εκμεταλλευτεί κανείς όσες ορμές και να έχει. Αν του λες μόνο να φορέσει το ζακετάκι φεύγοντας, ναι ίσως να το εκμεταλλευτεί κάποιος και θα πρέπει να υπάρχουν νόμοι. Αλλά στην ουσία ποιος θα φταίει;
the end
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

enaon έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:06 δανάη συμφωνούμε νομίζω όλοι οτι τα κορίτσια δεν υπάρχει θέμα, ειναι ανώριμες, σπίτι και χεράκι με συνομήλικους μέχρι να φτάσουν 20.

Για τα αγόρια που ειναι αλλιώς να πούμε. Κακό ειναι να κάνουμε σχέση με μια συμαθήτρια της μαμάς μας για παράδειγμα;
Εναον μου αν εσύ είχες θεματακια με τη μαμά, καταλαβαίνω να βλέπεις φυσιολογικά πράγματα που στα δικά μου μάτια δεν είναι. Σε καταλαβαίνω όμως.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Naida έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:12 Εναον μου αν εσύ είχες θεματακια με τη μαμά, καταλαβαίνω να βλέπεις φυσιολογικά πράγματα που στα δικά μου μάτια δεν είναι. Σε καταλαβαίνω όμως.
όλοι έχουνε δανάη, και οι μαμάδες. :)

αυτό που θεωρούμε οτι οι έφηβοι κάνουν λάθη της ηλικίας τους, και εμείς πρέπει να φροντίσουμε να μην τα κάνουν, ειναι μαυρο λίγο, θέλει προσοχή νομίζω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Πάνας έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:11

Αν του έχεις μάθει να σκέφτεται σωστά δεν πρόκειται να το εκμεταλλευτεί κανείς όσες ορμές και να έχει. Αν του λες μόνο να φορέσει το ζακετάκι φεύγοντας, ναι ίσως να το εκμεταλλευτεί κάποιος και θα πρέπει να υπάρχουν νόμοι. Αλλά στην ουσία ποιος θα φταίει;
Μα δεν έχει το θέμα το ανήλικο Πάνα μου. Έχει το νεαρό της ηλικίας. Ο ενήλικος έχει το θέμα που θα ενδώσει σε ένα 15χρονο παιδί.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Naida έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:14

Μα δεν έχει το θέμα το ανήλικο Πάνα μου. Έχει το νεαρό της ηλικίας. Ο ενήλικος έχει το θέμα που θα ενδώσει σε ένα 15χρονο παιδί.
Για να ενδώσει θα πρέπει να υπάρχουν περιθώρια... τι δεν καταλαβαίνουμε; Εσύ 15 χρονών πως σκεφτόσουν, τι σχέση είχες με τους γονείς σου;
the end
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

enaon έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:13
Naida έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:12 Εναον μου αν εσύ είχες θεματακια με τη μαμά, καταλαβαίνω να βλέπεις φυσιολογικά πράγματα που στα δικά μου μάτια δεν είναι. Σε καταλαβαίνω όμως.
όλοι έχουνε δανάη, και οι μαμάδες. :)

αυτό που θεωρούμε οτι οι έφηβοι κάνουν λάθη της ηλικίας τους, και εμείς πρέπει να φροντίσουμε να μην τα κάνουν, ειναι μαυρο λίγο, θέλει προσοχή νομίζω.
Εάν απαιτούμε από τα παιδιά να φέρονται σαν ενήλικες τους σκοτώσαμε όσα η παιδική, εφηβική ηλικία ξεχωρίζει. Και τον καθητη /καθηγήτρια θα ερωτευτούν και με τον ωραίο φίλο /φίλη της μαμάς /μπαμπά θα παιχνιδισουν κτλ. Η ευθύνη να μείνει εκεί είναι του ενήλικου.

Que Sera, Sera...
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Νάιδα, εδώ υπάρχουν πολύ σοβαρές αντιρρήσεις.
Από τη στιγμή που αναγνωρίζεται το δικαίωμα στον 15χρονο ή 16χρονο στην ερωτική ζωή, του αναγνωρίζεται κάθε του επιλογή. Δεν θεωρείται πια "παιδί" ερωτικά. Θεωρείται ότι κάνει τις επιλογές του.
Το να του λες ότι ο άνθρωπος τον οποίο επέλεξε απέναντί του, το ίδιο, είναι ανώμαλος, όχι μόνο δεν βοηθά την κατάστασή του, αλλά το πιο πιθανό σε κάνει να το χάνεις σιγά σιγά από κοντά σου.

Ξαναγράφω: ό,τι προσάπτεις στο αντικείμενο του πόθου του παιδιού σου, το προσάπτεις στο ίδιο το παιδί δεδομένου ότι είναι τα δικά του αισθήματα και οι δικές του επιλογές.

Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες καταστάσεις που δεν πρέπει να κρίνονται εύκολα με ηθικολογικούς όρους.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Πάνας έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:17
Για να ενδώσει θα πρέπει να υπάρχουν περιθώρια... τι δεν καταλαβαίνουμε; Εσύ 15 χρονών πως σκεφτόσουν, τι σχέση είχες με τους γονείς σου;
Τι ακριβώς περιθώρια είναι αυτά που επιτρέπουν σε έναν ενήλικο να ενδώσει σε ένα ανήλικο που παιχνίδιζει και δοκιμάζει τις δυνάμεις του κτλ. Κτλ;
Τι εννοείς πως σκεφτόμουν; είχα ερωτευτεί τον καθηγητή μου στο φροντιστήριο και τον φαντασιωνομουν συνέχεια. Επίσης στα 15-16 μου είχα ερωτευτεί τον γιο οικογενειακών μας φίλων που ήταν στα 27. Και του το είπα. Και εμοιαζα 20χρονη σε ανάπτυξη. Και μου είπε να βρεις κάποιον στην ηλικία σου. Απλά.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

George_V έγραψε: 03 Ιαν 2021, 19:51 Θέτουμε 2 περιπτώσεις που είναι σχεδόν πανομοιοτυπες με μια μικρή διαφορά αλλά τα αποτελέσματα είναι εντελώς διαφορετικά σε κάθε περίπτωση.

Σενάριο 1

Αν έρθει ο 15χρονος γιος σου και σου πει ότι πηδηξε τη μιλφαρα που μένει απέναντι θα δακρύσεις θα τον χτυπήσεις στην πλάτη και θα του πεις "από σήμερα είσαι άντρας αγόρι μου πάρε τσιγάρο".

Σενάριο 2

Αν έρθει η 15χρονη κόρη σου και σου πει ότι πηδηχτηκε με τον γοητευτικό 40αρη που μένει απέναντι τότε θα την κάνεις μαύρη στο ξύλο θα την κλειδώσεις στο δωμάτιο της και θα πας απέναντι όπου αφού κάνεις τον 40αρη μπαούλο στο ξύλο του κοπανάς και μήνυση για βιασμό ανηλίκου. Η τον πυροβολείς η τον πετάς από το μπαλκόνι ή κάτι αντίστοιχο.

Που οφείλεται κατά τη γνώμη σας ή διαφορά στο αποτέλεσμα? Τα σενάρια είναι τα ίδια και μόνο το φύλο αλλάζει τη κάθε φορά.
Διακρίσεις φύλων...
Αρχέγονα ένστικτα ζωώδους κατάστασης...
Παρατηρητής...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

stavmanr έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:20
Νάιδα, εδώ υπάρχουν πολύ σοβαρές αντιρρήσεις.
Από τη στιγμή που αναγνωρίζεται το δικαίωμα στον 15χρονο ή 16χρονο στην ερωτική ζωή, του αναγνωρίζεται κάθε του επιλογή. Δεν θεωρείται πια "παιδί" ερωτικά. Θεωρείται ότι κάνει τις επιλογές του.
Το να του λες ότι ο άνθρωπος τον οποίο επέλεξε απέναντί του, το ίδιο, είναι ανώμαλος, όχι μόνο δεν βοηθά την κατάστασή του, αλλά το πιο πιθανό σε κάνει να το χάνεις σιγά σιγά από κοντά σου.

Ξαναγράφω: ό,τι προσάπτεις στο αντικείμενο του πόθου του παιδιού σου, το προσάπτεις στο ίδιο το παιδί δεδομένου ότι είναι τα δικά του αισθήματα και οι δικές του επιλογές.

Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες καταστάσεις που δεν πρέπει να κρίνονται εύκολα με ηθικολογικούς όρους.
Ναι τις ξέρω τις σοβαρές σας αντιρρήσεις περί του να μην είναι θέμα να γαμανε παιδιά ενήλικες. Τις έχουμε ξανασυζητησει. Στο 14χρονο δεν του αναγνωρίζεται το δικαίωμα στην ερωτική ζωή;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris »

Naida έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:22
Πάνας έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:17

Τι ακριβώς περιθώρια είναι αυτά που επιτρέπουν σε έναν ενήλικο να ενδώσει σε ένα ανήλικο που παιχνίδιζει και δοκιμάζει τις δυνάμεις του κτλ. Κτλ;
Τι εννοείς πως σκεφτόμουν; είχα ερωτευτεί τον καθηγητή μου στο φροντιστήριο και τον φαντασιωνομουν συνέχεια. Επίσης στα 15-16 μου είχα ερωτευτεί τον γιο οικογενειακών μας φίλων που ήταν στα 27. Και του το είπα. Και εμοιαζα 20χρονη σε ανάπτυξη. Και μου είπε να βρεις κάποιον στην ηλικία σου. Απλά.
Απλή χυλόπιτα ήταν,
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”