zteo έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 10:51Θεωρω οτι επρεπε να δειξουν την ευρωπαικη τους αλληλεγγυη και να δεχτουν εναν αριθμο μεταναστων ωστε να αποσυμφορηθει η κατασταση στα νησια.Τι θα παθαινε η Ουγγαρια εαν επερνε 1000-5000 μεταναστες,τιποτα.Αντιθετα ο Ορμπαν χρησιμοποιησε το μεταναστευτικο για να απομυζησει κοινοτικα κονδυλια.Δεν ειμαι ο μαλακας της υποθεσεως να πληρωνω την χλιδα του Ουγγρου σωματεμπορα.metaxoskolikas έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 10:43δεν κατάλαβες φίλεzteo έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 10:39
Δηλαδη να αποδεχτουμε οτι ειμαστε οι εταιρες του Ορμπαν.Να σου θυμησω οτι ο Ορμπαν κατεβηκε σε διαδηλωση του ΒΕΜΕΡΟ υπερ του να ονομαστουν τα Σκοπια Μακεδονια.
νομίζεις ότι εσύ μπορείς να το παίζεις ''ανθρωπιστής'' και να παίρνεις νόμπελ ειρήνης, και τους μετανάστες να τους στέλνεις στην ουγγαρία;
σε γελάσανε
πριν λίγα ποστ αν δεν κάνω λάθος υπενθύμισα ότι ο ορμπάν είναι πρωθυπουργός της ουγγαρίας και όχι της Ελλάδας, άρα ενδιαφέρεται για τα συμφέροντα της χώρας του και όχι της Ελλάδας. Αλλά αυτό μάλλον σας είναι εξαιρετικά δύσκολο να το κατανοήσετε
Όσο πάντως εκλέγουμε τσίπρες και μπακογιάννηδες, τόσο θα μας στέλνουν τους μετανάστες και θα μαστε στην απέξω σε μία πατριωτική ευρώπη.
αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε στην συμμαχία των χωρών με πατριωτικές κυβερνήσεις, το ότι μπήκε και η ιταλία σε αυτό το ''κλαμπ'' αποτελεί παράδειγμα για εμάς.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πούλα, πούλα καλε μου χρυσαυγιτη...Πούλα!
- ΜπλεΜπουμπυς
Re: Πούλα, πούλα καλε μου χρυσαυγιτη...Πούλα!
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
μιλαει ειπαμε το κκε, που στελνε τα μελη του ντορ του ντορ να πουλουν ριζοσπαστες σαν τους ιεχωβαδες.
για να μην πω για δυο βλαμμενες που με πετυχαν στην Σωτήρος - Πειραια και προσπαθουσαν να μου αποσπασουν 2 ευρώ για κουπονια του ΚΚΕ.
τους εδωσα για να παρουν φρεντο μπας και ξυπνησουν.
για να μην πω για δυο βλαμμενες που με πετυχαν στην Σωτήρος - Πειραια και προσπαθουσαν να μου αποσπασουν 2 ευρώ για κουπονια του ΚΚΕ.
τους εδωσα για να παρουν φρεντο μπας και ξυπνησουν.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
- metaxoskolikas
Όπως πριν που λέγατε ότι στη χρυσή αυγή το χρήμα ρέει άφθονο και δέχεται υπόγειες χρηματοδοτήσεις, ενώ παράλληλα κοιτάει να πουλήσει καμιά πετσέτα για να συντηρηθείΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 11:08zteo έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 10:51Θεωρω οτι επρεπε να δειξουν την ευρωπαικη τους αλληλεγγυη και να δεχτουν εναν αριθμο μεταναστων ωστε να αποσυμφορηθει η κατασταση στα νησια.Τι θα παθαινε η Ουγγαρια εαν επερνε 1000-5000 μεταναστες,τιποτα.Αντιθετα ο Ορμπαν χρησιμοποιησε το μεταναστευτικο για να απομυζησει κοινοτικα κονδυλια.Δεν ειμαι ο μαλακας της υποθεσεως να πληρωνω την χλιδα του Ουγγρου σωματεμπορα.metaxoskolikas έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 10:43
δεν κατάλαβες φίλε
νομίζεις ότι εσύ μπορείς να το παίζεις ''ανθρωπιστής'' και να παίρνεις νόμπελ ειρήνης, και τους μετανάστες να τους στέλνεις στην ουγγαρία;
σε γελάσανε
πριν λίγα ποστ αν δεν κάνω λάθος υπενθύμισα ότι ο ορμπάν είναι πρωθυπουργός της ουγγαρίας και όχι της Ελλάδας, άρα ενδιαφέρεται για τα συμφέροντα της χώρας του και όχι της Ελλάδας. Αλλά αυτό μάλλον σας είναι εξαιρετικά δύσκολο να το κατανοήσετε
Όσο πάντως εκλέγουμε τσίπρες και μπακογιάννηδες, τόσο θα μας στέλνουν τους μετανάστες και θα μαστε στην απέξω σε μία πατριωτική ευρώπη.
αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε στην συμμαχία των χωρών με πατριωτικές κυβερνήσεις, το ότι μπήκε και η ιταλία σε αυτό το ''κλαμπ'' αποτελεί παράδειγμα για εμάς.![]()
Ρε τ είστε σεις
Οι μαλακιες μιας ασημαντης δεν καθοριζουν τις πολιτικες εξελιξεις.Μην μου πουλας το εθνικιστικο παραμυθι λοιπον εχω νοημοσυνη να καταλαβαινω και να αξιολογω τι ειναι σημαντικο στην πολιτικη και τι ειναι μια ασημαντη μαλακια.metaxoskolikas έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 11:05έλεγαν για λιαζόμενους μετανάστες και ανυπαρξία θαλάσσιων συνόρων όταν γινόταν ο χαμός στη συρίαzteo έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 11:03Ειναι τελειως ηλιθιο να πιστευεις οτι μια ασημαντη σαν την Χριστοδουλοπουλου δημιουργησε ενα παγκοσμιο προβλημα αποτελεσμα της σηψης του καπιταλισμου και του ιμπεριαλισμου.metaxoskolikas έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 10:54
Φίλε η ουγγαρία δεν διατίθεται να πληρώσει τις πολιτικές χριστοδουλοπούλου και τσίπρα που ο Έλληνας ψήφισε
Τί να κάνουμε τώρα
Για αρχή αποφασίστε να αναλαμβάνετε από δω και στο εξής τις ευθύνες σας
τζάμπα νόμιζαν οι νησιώτες ότι τα πήραν τα νόμπελ;![]()
ήρθαν λοιπόν ορδές μεταναστών (και οι περισσότεροι από άλλες χώρες, απλά βρήκαν ευκαιρία από τον χαμό στη συρία και την καλή τσιπρέικη υποδοχή) και εμείς περιμένουμε να τους φορτώσουμε στις χώρες που φυλάνε τα σύνορά τους
Η ανευθυνότητα στο μέγιστο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- ΜπλεΜπουμπυς
Στη native διαφήμιση το’ριξε η Χρυσή Αυγή, γράφει πατριωτικά άρθρα για να σπρώξει πετσέτες
Περισσότερους influencers από όσους μπορεί να καταναλώσει φαίνεται πως παράγει πλέον το σπουδαίο μας έθνος (η Ελλάδα είναι αυτό). Πριν περάσουμε στο στάδιο της συζήτησης για το αν θα εξάγουμε, χαρίσουμε ή καταστρέψουμε το ήδη υπάρχον στοκ, πρέπει να εκτιμήσουμε το εύρος του προβλήματος. Ένα άγνωστο ποσοστό του ελληνικού πληθυσμού (αλλά σίγουρα μεγαλύτερο του 43.47%, σύμφωνα με τα στοιχεία μας), από δημοσιογράφους και πολιτικούς μέχρι τίμιους απλούς μαϊντανούς έχει μετατραπεί σε κάποιο είδους πωλητή με πολιτικά (και όχι πωλητικά) και προσπαθεί να σε πείσει να αγοράσεις το προϊόν του.
Το καταλαβαίνουμε ότι α) το επιχειρηματικό πνεύμα είναι στο ίδιο χρωμόσωμα με το φιλότιμο στο ελληνικό DNA και β) οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά τα πράγματα είναι ένα κλικ πιο νοσηρά από ό,τι μέχρι κι εμείς οι ίδιοι θα φανταζόμασταν, με το native advertising να έχει παρεισφρύσει σε κάθε γωνία της δημόσιας σφαίρας. Aυτό τουλάχιστον διαπιστώσαμε διαβάζοντας ένα πρόσφατο κειμενάκι της πιο επιφανούς εγχώριας εγκληματικής νεοναζιστικής οργάνωσης, το οποίο υπογράφει κάποια Ειρήνη Δημοπούλου, διευθύντρια της “Εμπρός” στην στήλη “Εγέρθητι”.
Nα σημειωθεί ότι τον τίτλο φέρει τον βαρύ πλην δροσερό τίτλο Το καυτό εθνικιστικό καλοκαίρι του 2018 (ναι, δεν τρολάρουμε). Aν αντέχετε να διαβάσετε λίγη νεοναζί καθοδήγηση, θα ανταμειφθείτε:

Ας ξαναζουμάρουμε μια στιγμή στο επίμαχο σημείο:
είδατε τις πετσέτες θαλάσσης και τα πολύ επίκαιρα μακό με το Μακεδονία Γη Ελληνική;

Ναι λοιπόν, από ό,τι φαίνεται μια νέα εθνικιστική πρακτική είναι να προσπαθούν να πουλήσουν καμιά πετσέτα μόνο για Έλληνες. Όχι ότι δεν έχει ξαναγίνει, καθώς είναι γνωστές οι επιχειρηματικές δραστηριότητες πατριωτικών ρούχων φτιαγμένων κάπου σίγουρα μακριά από την πατρίδα από τον Ηλία Παναγιώταρο. Να γράφεται όμως ένα ολόκληρο κείμενο για να σμπρωχτεί κανένα μπλουζάκι, είναι next level marketing. Να τονίσουμε πως όλα αυτά έρχονται από τους ανθρώπους που χαρτογραφούσαν τα Εξάρχεια για καταδρομικές επιχειρήσεις και κάνανε homemade ναζιστικό νηπιαγωγείο στα παιδιά τους.
Ελπίζουμε τουλάχιστον να μη δούμε τα πατουσάκια του Κασιδιάρη να διαφημίζουν την κλασσική ελληνόψυχη παντόφλα Ελληνικός Στρατός στο άμεσο μέλλον.
https://luben.tv/stream/158127
Περισσότερους influencers από όσους μπορεί να καταναλώσει φαίνεται πως παράγει πλέον το σπουδαίο μας έθνος (η Ελλάδα είναι αυτό). Πριν περάσουμε στο στάδιο της συζήτησης για το αν θα εξάγουμε, χαρίσουμε ή καταστρέψουμε το ήδη υπάρχον στοκ, πρέπει να εκτιμήσουμε το εύρος του προβλήματος. Ένα άγνωστο ποσοστό του ελληνικού πληθυσμού (αλλά σίγουρα μεγαλύτερο του 43.47%, σύμφωνα με τα στοιχεία μας), από δημοσιογράφους και πολιτικούς μέχρι τίμιους απλούς μαϊντανούς έχει μετατραπεί σε κάποιο είδους πωλητή με πολιτικά (και όχι πωλητικά) και προσπαθεί να σε πείσει να αγοράσεις το προϊόν του.
Το καταλαβαίνουμε ότι α) το επιχειρηματικό πνεύμα είναι στο ίδιο χρωμόσωμα με το φιλότιμο στο ελληνικό DNA και β) οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά τα πράγματα είναι ένα κλικ πιο νοσηρά από ό,τι μέχρι κι εμείς οι ίδιοι θα φανταζόμασταν, με το native advertising να έχει παρεισφρύσει σε κάθε γωνία της δημόσιας σφαίρας. Aυτό τουλάχιστον διαπιστώσαμε διαβάζοντας ένα πρόσφατο κειμενάκι της πιο επιφανούς εγχώριας εγκληματικής νεοναζιστικής οργάνωσης, το οποίο υπογράφει κάποια Ειρήνη Δημοπούλου, διευθύντρια της “Εμπρός” στην στήλη “Εγέρθητι”.
Nα σημειωθεί ότι τον τίτλο φέρει τον βαρύ πλην δροσερό τίτλο Το καυτό εθνικιστικό καλοκαίρι του 2018 (ναι, δεν τρολάρουμε). Aν αντέχετε να διαβάσετε λίγη νεοναζί καθοδήγηση, θα ανταμειφθείτε:

Αυτή η δίκαιη οργή του Λαού πρέπει να διοχετευθεί δυναμικά, ενεργητικά και δημιουργικά και αυτό είναι δουλειά της εθνικιστικής πρωτοπορίας σε όλες τις βαθμίδες.
Οι Εθνικιστές τιθέμεθα προ των ευθυνών μας. Ετοιμότητα για τις εκλογές πρέπει να καλλιεργηθεί μέσα στο καλοκαίρι, είτε γίνουν αυτές το Φθινόπωρο (όπως έγινε το 2015 αλλά και το 1981) είτε τον άλλο Σεπτέμβριο. Έτσι και αλλιώς μας περιμένουν δυο σημαντικές αναμετρήσεις, οι Ευρωεκλογές του Μαΐου και οι Αυτοδιοικητικές του Οκτωβρίου 2019. Η δική μας δουλειά δεν εξαρτάται από το τι κάνουν οι άλλοι, αλλά αφορά το τι κάνουμε εμείς. Και έχουμε πολλά να κάνουμε, από το να στηρίζουμε τα έντυπα του Κινήματος και τα προϊόντα του Καταστήματος της οδού Μεσογείων (είδατε τις πετσέτες θαλάσσης και τα πολύ επίκαιρα μακό με το Μακεδονία Γη Ελληνική;) έως το πιο απλό και ανθρώπινο, να μιλάμε για τις θέσεις του Κινήματος, ξεκινώντας με το «Α, ρε μια Χρυσή Αυγή που χρειάζεται!». Αρκεί βεβαίως να γνωρίζουμε τι πρεσβεύουμε.
Ας ξαναζουμάρουμε μια στιγμή στο επίμαχο σημείο:
είδατε τις πετσέτες θαλάσσης και τα πολύ επίκαιρα μακό με το Μακεδονία Γη Ελληνική;

Ναι λοιπόν, από ό,τι φαίνεται μια νέα εθνικιστική πρακτική είναι να προσπαθούν να πουλήσουν καμιά πετσέτα μόνο για Έλληνες. Όχι ότι δεν έχει ξαναγίνει, καθώς είναι γνωστές οι επιχειρηματικές δραστηριότητες πατριωτικών ρούχων φτιαγμένων κάπου σίγουρα μακριά από την πατρίδα από τον Ηλία Παναγιώταρο. Να γράφεται όμως ένα ολόκληρο κείμενο για να σμπρωχτεί κανένα μπλουζάκι, είναι next level marketing. Να τονίσουμε πως όλα αυτά έρχονται από τους ανθρώπους που χαρτογραφούσαν τα Εξάρχεια για καταδρομικές επιχειρήσεις και κάνανε homemade ναζιστικό νηπιαγωγείο στα παιδιά τους.
Ελπίζουμε τουλάχιστον να μη δούμε τα πατουσάκια του Κασιδιάρη να διαφημίζουν την κλασσική ελληνόψυχη παντόφλα Ελληνικός Στρατός στο άμεσο μέλλον.
https://luben.tv/stream/158127
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΜπλεΜπουμπυς την 06 Ιούλ 2018, 11:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- metaxoskolikas
Ναι, δεν παίζει κανένα ρόλο που η ελλάδα έμεινε ξέφραγο αμπέλι, ειπώθηκαν πράγματα για ανυπαρξία θαλάσσιων συνόρων και μετανάστες που λιάζονται στις πλατείες, για το ότι η χώρα γέμισε μετανάστες, τους οποίους θέλετε τώρα να φορτώσουμε σε άλλες χώρεςzteo έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 11:12Οι μαλακιες μιας ασημαντης δεν καθοριζουν τις πολιτικες εξελιξεις.Μην μου πουλας το εθνικιστικο παραμυθι λοιπον εχω νοημοσυνη να καταλαβαινω και να αξιολογω τι ειναι σημαντικο στην πολιτικη και τι ειναι μια ασημαντη μαλακια.metaxoskolikas έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 11:05έλεγαν για λιαζόμενους μετανάστες και ανυπαρξία θαλάσσιων συνόρων όταν γινόταν ο χαμός στη συρίαzteo έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 11:03
Ειναι τελειως ηλιθιο να πιστευεις οτι μια ασημαντη σαν την Χριστοδουλοπουλου δημιουργησε ενα παγκοσμιο προβλημα αποτελεσμα της σηψης του καπιταλισμου και του ιμπεριαλισμου.![]()
ήρθαν λοιπόν ορδές μεταναστών (και οι περισσότεροι από άλλες χώρες, απλά βρήκαν ευκαιρία από τον χαμό στη συρία και την καλή τσιπρέικη υποδοχή) και εμείς περιμένουμε να τους φορτώσουμε στις χώρες που φυλάνε τα σύνορά τους
Η ανευθυνότητα στο μέγιστο.![]()
Τα νόμπελ πληρώνονται, πώς να το κάνουμε τώρα
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
το να λεμε οτι η χα συντηρει το κομμα πουλωντας πετσετες και μπλουζακια ειναι σαν να λεμε οτι ο ολυμπιακος συντηρει την ομαδα πουλωντας φανελες του φορτουνη
απο εκει και περα οι συζητησεις "ναι αλλα η ΧΑ τα παιρνει απο CIA/Ρωσια/το κρατος" και "να μην μιλαει το ΚΚΕ που επικροτει τον σταλιν για τα γκουλαγκ" ειναι οι γνωστες καθυστεριες που διαβαζουμε σε καθε τριτο νημα της πολιτικης
απο εκει και περα οι συζητησεις "ναι αλλα η ΧΑ τα παιρνει απο CIA/Ρωσια/το κρατος" και "να μην μιλαει το ΚΚΕ που επικροτει τον σταλιν για τα γκουλαγκ" ειναι οι γνωστες καθυστεριες που διαβαζουμε σε καθε τριτο νημα της πολιτικης
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- ΜπλεΜπουμπυς
Κάπως έτσι να θυμίσω εξετράφει ο ναζισμός.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 10:28Άρα αυτή την στιγμή δεν παίρνουν. Και όχι , είμαι πολύ liberal για να δεχθώ συλλογική ευθύνη, η δίωξη είναι παράλογη, πόσο μάλλον όταν έχουμε κομματα πολιτικό σκέλος εγκλήματικης οργανωσης,σαν τον στρατό του Μαρινάκη ή εισροής παράνομου χρήματος που ζημίωσε το δημόσιο. Πιο εγκληματικές οργανώσεις θεωρώ τους πασοκονεοδημοκράτες, που δεν έχουν καν το ελαφρυντικό του πολιτικού εγκλήματος, παρά τους μουρλούς της Χ.Α.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 10:10Επιχορηγηση πηραν .Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 10:04 Οι X.A. τουλάχιστον δικαιολογούνται μια και δεν παίρνουν επιχορήγηση. \
Σταματησε ομως με τις κατηγοριες για συσταση εγκληματικης συμμοριας
Εχει ανασταλει δλδ η εκταμιευση μεχρι να τελεσιδικισει η δικη για τις εγκληματικες πραξεις.
Εαν αθωωθουν θα τους αποδοθουν.
Να τα λεμε οπως ειναι.
Θα θελες εαν καταδικαστουν να χρηματοδοτουνταν απο το κρατος εγκληματιες ;
Και για την ταμπακιέρα οι αντιδημοκρατικές πρακτικές κατά της Χ.Α. με προσβάλουν ως πολίτη, προσβάλουν και το πολίτευμα.Μόνο το εκλογικό σώμα μπορεί να τους φιμώσει. Όσο τους δίνει 7 με 10% και η φωνή τους πρέπει να ακούγεται παντού και όσα δικαιούνται να παίρνουν και να απαγορεύεται η παρεμπόδιση της πολιτικής τους δράσης από άπλυτους καραγκιόζιδες, Δεν έχει και κάποιο πρακτικό αποτέλεσμα στην τελική, απλά τους κάνετε μπετον αρμέ, για να δικαιολογείται την δικιά σας πολιτική ύπαρξη. Και τα γράφω εγώ, που προφανώς δεν είμαι Χ.Α. , ούτε ανήκω σε κάποιον χώρο, μάλλον Τσίπρα στηρίζω ,κριτικά.
Ελευθερία και δημοκρατία αλα cart, δεν υπάρχει. Όταν λέμε για όλους, εννοούμε για όλους. That΄s democracy and i like it ...
- Cecily Anne
Μια χαρά τον εκτρέφει η χάρη σου. Δεν κάνεις άλλη δουλειά από το να γράφεις γι'αυτόν.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
κουράζεται τ αγορι μας και ιδρωνει.
πετσετουλα;
πετσετουλα;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
- ΜπλεΜπουμπυς
Και καπως ετσι δολοφονηθηκε ο Φυσσας.Cecily Anne έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 12:12Μια χαρά τον εκτρέφει η χάρη σου. Δεν κάνεις άλλη δουλειά από το να γράφεις γι'αυτόν.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
O στρουθοκαμηλισμός ως τακτική εναντίον του ναζισμού. Σίγουρη νίκη.Cecily Anne έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 12:12Μια χαρά τον εκτρέφει η χάρη σου. Δεν κάνεις άλλη δουλειά από το να γράφεις γι'αυτόν.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Έχουν αναλάβει το τον μαρτυρικό τούτο αγώνα να μας σώσουν από τους ναζιστές. Σώστε μας Ζάιτσεφς 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Cecily Anne
Εδώ δεν είσαι στο δικαστήριο ούτε στην Κόβα σου και θα σέβεσαι το γεγονός ότι ενοχλούν τα παρακάτω:
1. κάνεις ναζοδιαφήμιση (καλή ή κακή δεν με αφορά)
2. πρσβάλλεις αποκαλώντας κόσμο εμμέσως ή αμέσως φασίστες.
Η συγκεκριμένη πρακτική δεν είναι αποδεκτή.
Δεν κάνω τη συζήτηση πριβέ, διότι αφορά και τους υπόλοιπους.
Καλημέρα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Γιατί τα λές αυτά τα πράγματα Cecily Anne? Γιατί διαφημίζεις τον ΜπλεΜπουμπυς (καλώς ή κακώς δεν με αφορά)Cecily Anne έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 12:23Εδώ δεν είσαι στο δικαστήριο ούτε στην Κόβα σου και θα σέβεσαι το γεγονός ότι ενοχλούν τα παρακάτω:
1. κάνεις ναζοδιαφήμιση (καλή ή κακή δεν με αφορά)
2. πρσβάλλεις αποκαλώντας κόσμο εμμέσως ή αμέσως φασίστες.
Η συγκεκριμένη πρακτική δεν είναι αποδεκτή.
Δεν κάνω τη συζήτηση πριβέ, διότι αφορά και τους υπόλοιπους.
Καλημέρα.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση