Το χω ξαναπεί και θα το ξαναπώ. Ο πρώτος που θέλουμε να αρέσουμε είναι ο καθρέφτης μας. Αν μας αρέσει αυτό που βλέπουμε εκεί νομίζουμε θα αρέσουμε και στους άλλους. Και μπορεί όντως να αρέσουμε μπορεί και όχι.Σενέκας έγραψε: 27 Δεκ 2020, 12:30επιμένει όμως ότι το κάνει γι τον εαυτό της, όχι για να αρέσειFeindflug έγραψε: 27 Δεκ 2020, 12:26enterprise-psi έγραψε: 27 Δεκ 2020, 12:22 Και μετά πάει και δίνει 40 ευρώ για 2 γραμμάρια από την τάδε κρέμα![]()
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
onlyfans-η λύση στην κορονοκρίση
Re: onlyfans-η λύση στην κορονοκρίση
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τύπε, ανοίγεις το κουτάκι με την "πατριαρχία", μέρες εορτών. Άσε μας να ηρεμήσουμε λίγο.Σενέκας έγραψε: 27 Δεκ 2020, 12:30επιμένει όμως ότι το κάνει γι τον εαυτό της, όχι για να αρέσειFeindflug έγραψε: 27 Δεκ 2020, 12:26enterprise-psi έγραψε: 27 Δεκ 2020, 12:22 Και μετά πάει και δίνει 40 ευρώ για 2 γραμμάρια από την τάδε κρέμα![]()
![]()
![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
δεν το άνοιξα εγώ...αυτό το σχόλιο το άνοιξε
καταλήγω στο ότι οι άντρες είναι χαζοί
Έδωσα αιτιολόγησηΣενέκας έγραψε: 27 Δεκ 2020, 12:35δεν το άνοιξα εγώ...αυτό το σχόλιο το άνοιξε![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μην ψαρώνεις, δικέ μου!Σενέκας έγραψε: 27 Δεκ 2020, 12:35δεν το άνοιξα εγώ...αυτό το σχόλιο το άνοιξε![]()
Dein Herz, meine Gier
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Δεν είναι 40 αλλά 5 ευρώ το μήνα . Επίσης γράφεις το ονομα της κενό leaks στο google , και τα βρίσκεις δωρεάνNaida έγραψε: 27 Δεκ 2020, 12:25
Την κρέμα θα την βάλω για να έχω καλύτερο δέρμα. Εσύ που θα πληρώσεις 40e για να δεις τα κούνηματα από κωλαρα (ομολογουμένως) που δεν θα ακουμπήσεις ποτέ σου τι κερδίζεις;
Και δεν είναι οι κρέμες μόνο , έχει 150 προϊόντα η γυναίκα στο ντουλάπι και εγώ 5 ξερωγω
Και δεν βάζω κομμωτήριο, νύχια , 10 ζευγάρια παπούτσια κλπ.
Η ένσταση μου είναι ότι δεν είναι χαζός αυτός που το κάνει , από ότι έχω καταλάβει ανταλλάσουν και μυνήματα με την thot έχουν μια πιο στενή επαφή , αυτή το κάνει για να κρατήσει συνδρομητές ο άλλος γιατί είναι μόνος κλπ ξέρω γω ;
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Ε καλά άμα το πάμε πόσα χαλάει η γυναίκα σε καλλυντικά να βάλουμε πόσα χαλάει ο άντρας σε γκατζετακια,μπαρμπεραδικα, αυτοκίνητο, μηχανή, αθλητικά κτλ κτλ.enterprise-psi έγραψε: 27 Δεκ 2020, 12:47Δεν είναι 40 αλλά 5 ευρώ το μήνα . Επίσης γράφεις το ονομα της κενό leaks στο google , και τα βρίσκεις δωρεάνNaida έγραψε: 27 Δεκ 2020, 12:25
Την κρέμα θα την βάλω για να έχω καλύτερο δέρμα. Εσύ που θα πληρώσεις 40e για να δεις τα κούνηματα από κωλαρα (ομολογουμένως) που δεν θα ακουμπήσεις ποτέ σου τι κερδίζεις;
Και δεν είναι οι κρέμες μόνο , έχει 150 προϊόντα η γυναίκα στο ντουλάπι και εγώ 5 ξερωγω
Και δεν βάζω κομμωτήριο, νύχια , 10 ζευγάρια παπούτσια κλπ.
Η ένσταση μου είναι ότι δεν είναι χαζός αυτός που το κάνει , από ότι έχω καταλάβει ανταλλάσουν και μυνήματα με την thot έχουν μια πιο στενή επαφή , αυτή το κάνει για να κρατήσει συνδρομητές ο άλλος γιατί είναι μόνος κλπ ξέρω γω ;
Εν ολίγοις δεν σχετίζεται το ένα με το άλλο. Σαν να μου λες να πληρώσω συνδρομή να δω ημίγυμνο τον στεηθαμ μόνο εγώ και να μιλήσει μαζί μου.
Είναι δυνατόν; έχει ο στεηθαμ τέτοιο πράγμα;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Naida έγραψε: 27 Δεκ 2020, 12:25Την κρέμα θα την βάλω για να έχω καλύτερο δέρμα.enterprise-psi έγραψε: 27 Δεκ 2020, 12:22 Και μετά πάει και δίνει 40 ευρώ για 2 γραμμάρια από την τάδε κρέμα![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
hellegennes έγραψε: 27 Δεκ 2020, 13:26Naida έγραψε: 27 Δεκ 2020, 12:25Την κρέμα θα την βάλω για να έχω καλύτερο δέρμα.enterprise-psi έγραψε: 27 Δεκ 2020, 12:22 Και μετά πάει και δίνει 40 ευρώ για 2 γραμμάρια από την τάδε κρέμα![]()
![]()

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
εγω.ST48410 έγραψε: 26 Δεκ 2020, 14:57Νομίζω ότι η οπτική αυτή είναι κάπως περιοριστική. Εδώ και μια σελίδα έχω ρωτήσει ποιος θα έκανε οικογένεια με την γειτόνισσα που γουστάρει και μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί ένας. Κάτι θα σου λέει αυτό.John Brown Gun Club έγραψε: 26 Δεκ 2020, 14:51 Ειναι μια μορφη ψηφιακης εργασιας στο σεξ για το νεο πρεκαριατο. Το να το δουμε σαν επαγγελμα δεν εχει να κανει με καποια ηθικη κριση αλλα πανω απο ολα με την προστασια των εργαζομενων.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
οχι.
αλλα αμα θες μετα παντρεια, δεν θα σου αρνηθουμε απλως επειδη το εκανες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
τα έλεγα, δεν τα έλεγα;

- Eθνικοκοινωνιστης
τελικα δεν ειναι η λυση simps?

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
1300 για ημιαπασχόληση αγαπητέ....
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 67 Απαντήσεις
- 2250 Προβολές