Papa John έγραψε: 15 Δεκ 2020, 00:17
Φίλε Σενέκα,η πρακτική "flash my bum" είναι πολύ κοινή στο δυτικό κόσμο και δεν σημαίνει απολύτως τίποτα από αυτά που φαντάζεσαι.
fair enough. fair enough. και τι ακριβώς σημαίνει το να στέκεσαι σκυφτός, με την πλάτη γυρισμένη στον αλλο και να του προτείνεις τον υψωμένο, γυμνό, στρουμπουλό και ολοστρόγγυλο κωλαράκο σου;
στο διάβολο, κάβλωσα πάλι....
Πρόσεχε με τι καυλώνεις,φίλε Γιόχι.
Ο πρώτος από δεξιά θα μπορούσε να είμαι εγώ (τέτοιο κώλο έχω)
Ελπίζω να μην έχουμε τίποτα παρατράγουδα στη συνέχεια
nostromos έγραψε: 15 Δεκ 2020, 14:57
και αυτο που αποκαλουμε Δυση
ενα ματσο λευκοι ηλιθιοι, πιονια του 1%, που θελουν ενα λευκο χριστιανικο εθνοκρατος: η παρακμη της Δυσης δηλαδη.
μπορει να ειναι ΚΑΙ αυτο που γραφεις ... το γεγονος ειναι ομως οτι ΑΥΤΟΙ ειναι που τραβηξανε μπροστα οποτε ο υπολοιπος κοσμος τους χρειαστηκε ... και οταν στο οχι και πολυ μακρινο μελλον τους ΞΑΝΑΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ αυτοι παλι θα μας βοηθησουνε
το χεις παρει λαθος: αυτοι ζουν με την αυταπατη οτι μπορουν να σταματησουν το μελλον και να γυρισουν σ ενα μυθικο παρελθον που ομως υπαρχει πια μονο στην φαντασια τους.
wooded glade έγραψε:
Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Beria έγραψε: 15 Δεκ 2020, 10:42
Αλίμονο!
Οι alt-right συμφορουμίται ακόμα και αν έβλεπαν τους Αμερικανούς συναγωνιστές τους, μετά την επίδειξη του κώλου τους, να βάζουν 20εκ πλαστικό καβλί στον πάτο τους είναι ικανοί να πουν ότι πρόκειται για ακτιβισμό
Υποψιν, αυτο το πραγμα ακριβως ειχε κανει ον καμερα ο ιδρυτης του γκρουπ, ο Γκαβιν Μακ Αινς. Το βιντεο υπαρχει, αλλα δεν ειμαι να το γκουγκλαρω τωρα.
Papa John έγραψε: 15 Δεκ 2020, 00:17
Φίλε Σενέκα,η πρακτική "flash my bum" είναι πολύ κοινή στο δυτικό κόσμο και δεν σημαίνει απολύτως τίποτα από αυτά που φαντάζεσαι.
fair enough. fair enough. και τι ακριβώς σημαίνει το να στέκεσαι σκυφτός, με την πλάτη γυρισμένη στον αλλο και να του προτείνεις τον υψωμένο, γυμνό, στρουμπουλό και ολοστρόγγυλο κωλαράκο σου;
στο διάβολο, κάβλωσα πάλι....
Πρόσεχε με τι καυλώνεις,φίλε Γιόχι. Ο πρώτος από δεξιά θα μπορούσε να είμαι εγώ (τέτοιο κώλο έχω)
Ελπίζω να μην έχουμε τίποτα παρατράγουδα στη συνέχεια
smth is goin on here....
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Σενέκας έγραψε: 15 Δεκ 2020, 11:28
να μην πάρεις καμιά βίτσα(sorry proud boys ). "Owining the libs" είναι τυπική έκφραση καθώς και πολιτική παράδοση . Έχει και δική της σελίδα στη wiki
Σοβαρά, τώρα; Δεν ξέρεις πώς να μεταφράσεις το own someone;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.