Διαχωρίζω κάτιtanipteros έγραψε: 12 Δεκ 2020, 22:26φίλε Αινεία η αντίληψη σου για την προσευχή ή τον ύμνο είναι παιδικη....ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 12 Δεκ 2020, 22:25Μην τάξεις σε Άγιο η στην Παναγία τάμα που δεν το πραγματοποιήσεις την έπαθες !!bluerose έγραψε: 12 Δεκ 2020, 22:21 Αινείας δε θέλω να σε τρομάξω αλλά μια αναποδιά είναι και επίσκεψη Θεου το ξέρεις; Εκτός από πειρασμικο(οι Άγιοι κι οι γιαγιάδες της εκκλησίας τα ξεχωρίζουν κιόλας)
Εσυ λες πρεπει να κάνουμε ταματα για να είμαστε όλα μελό γάλα
Οχι. Θα στο δώσει αυτό που θες (αν είναι προς σωτηρία σου)
Όμως θα σου δώσει κι αλλά, όπως ακριβώς ο Χριστός. Αυτός είναι ο δρόμος του Ορθοδόξου
Είναι η ελπίδα κι η παρηγορια μας έμπρακτα κι ο βοηθός μας σ αυτη την εξορία
Θα πρεπει να κατηχηθεις, έχεις κολλησει όλο αυτά λες για ταματα
Θα βοηθήσει όταν πρέπει κι όπως πρέπει οχι οπως θες εσυ
Θα σε δοκιμάσει επίσης
Αν εισαι τυχερός δε θα ξεπληρωσεις δλδ αν κατανοήσεις αυτή τη μετάνοια που ακους συνέχεια![]()
Θα σε κυνηγάνε σαν τράπεζα που δεν πληρώνεις τα χρέη σου![]()
Άλλο πράγμα η θεολογία η η φιλοσοφική σκέψη πάνω στις δοξασίες μιας θρησκείας , σαν κλάδος έστω της φιλοσοφίας και άλλο η θρησκεία και αυτή
Άλλο πράγμα το να μου αρέσει μια θρησκεία και άλλο πράγμα το να είναι πιστός αυτής της θρησκείας
Άλλο πράγμα το να ειμαι χριστιανός και άλλο πράγμα το να πιστεύω στον Χριστό
Άλλο πράγμα το να πιστεύω τον Χριστό και άλλο πράγμα το να πιστεύω τον Χριστό έτσι όπως θέλουν οι παπάδες !!
Το να είναι χριστιανός είναι ένταξη σε μια κοινωνική εθνική ομάδα ανθρώπων οι οποίοι έχουν ως σήμα κατατεθέν το να δηλώνουν χριστιανοί άσχετα με τις πραγματικές θρησκευτικές τους απόψεις