!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ντρέπομαι που είμαι Ευρωπαίος

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Ντρέπομαι που είμαι Ευρωπαίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Who is The 4th man έγραψε: 11 Δεκ 2020, 15:51
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 11 Δεκ 2020, 04:20 Tι έγινε ρε παιδιά? Δε μπήκε ο φιλέλληνας Μακρόν στη φωτιά για να υπερασπιστεί τα ελληνικά δίκαια? Μην έχει
σχέση αυτό και με το διόρισμο του νέου Τούρκου πρεσβευτή στο Παρίσι, που «είναι φίλος» του Γάλλου Προέδρου?
https://www.enikos.gr/international/753 ... tou-makron
:goodpost:

σοβαρολογείς άνθρωπέ μου;
όταν πέταγες τη Γαλλικη πρόταση στα σκουπίδια,ή πρόταση εκτός από τις μπελάρα περιελάμβανε καί
συμφωνία στρατιωτικης συνδρομής πού θα ίσχυε άμεσα,κι'αυτό γιατί στό απαγόρεψαν νατο-γερμανια-ηπα,
φίλε μου έτσι είναι ή εξωτ πολιτική,θά την πλήρωνες γι'αυτό πού έκανες τό είχε σημειώσει ό γ.μαζης απ'το
σεπτέμβρη.....τώρα πάρε τίς λαμαρινότρατες mmsc καί κάνε τουμπεκί
Πηγή για την απαγόρευση;
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Von Mackensen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen »

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 10 Δεκ 2020, 23:52 Εσύ, νανοσιδερά;
Ας ντραπουμε πρώτα που είμαστε Έλληνες. Τι κυρώσεις έχουμε επιβάλλει στους γείτονες μας τόσο καιρό και περιμένουμε από τους υπόλοιπους να κάνουν την αρχή;
Who is The 4th man
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Who is The 4th man »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Δεκ 2020, 15:57
Who is The 4th man έγραψε: 11 Δεκ 2020, 15:51
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 11 Δεκ 2020, 04:20 Tι έγινε ρε παιδιά? Δε μπήκε ο φιλέλληνας Μακρόν στη φωτιά για να υπερασπιστεί τα ελληνικά δίκαια? Μην έχει
σχέση αυτό και με το διόρισμο του νέου Τούρκου πρεσβευτή στο Παρίσι, που «είναι φίλος» του Γάλλου Προέδρου?
:goodpost:

σοβαρολογείς άνθρωπέ μου;
όταν πέταγες τη Γαλλικη πρόταση στα σκουπίδια,ή πρόταση εκτός από τις μπελάρα περιελάμβανε καί
συμφωνία στρατιωτικης συνδρομής πού θα ίσχυε άμεσα,κι'αυτό γιατί στό απαγόρεψαν νατο-γερμανια-ηπα,
φίλε μου έτσι είναι ή εξωτ πολιτική,θά την πλήρωνες γι'αυτό πού έκανες τό είχε σημειώσει ό γ.μαζης απ'το
σεπτέμβρη.....τώρα πάρε τίς λαμαρινότρατες mmsc καί κάνε τουμπεκί
Πηγή για την απαγόρευση;
έχουν έκφράσει πολλοί την απορία πώς καί γιατί ακυρώθηκαν οί υπογραφές πού ήταν να πεσουν στίς 16-7-20
καί ζητούν μάλιστα να γινει διερεύνηση σε βαθος γι΄αυτό,αλλά ενδεικτικά κοίτα εδώ με ντοκουμέντα δηλ.έγγραφα

καί εδώ

στο Α μερος ψάξτο προς το τέλος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Who is The 4th man την 11 Δεκ 2020, 16:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Von Mackensen έγραψε: 11 Δεκ 2020, 16:06
Ας ντραπουμε πρώτα που είμαστε Έλληνες. Τι κυρώσεις έχουμε επιβάλλει στους γείτονες μας τόσο καιρό και περιμένουμε από τους υπόλοιπους να κάνουν την αρχή;
Τι θα κερδίσει η Ελλάδα επιβάλλοντας μόνη της κυρώσεις στην Τουρκία;
Και τι κυρώσεις θα είναι αυτές;

Περισσότερο εξαρτάται η Ελληνική Οικονομία απο την Τουρκία, παρά αυτοί από εμας.
Οπότε μάλλον χάρη θα τους κάνουμε.
Von Mackensen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen »

Zelda έγραψε: 11 Δεκ 2020, 16:16

Περισσότερο εξαρτάται η Ελληνική Οικονομία απο την Τουρκία, παρά αυτοί από εμας.
Οπότε μάλλον θα τους κάνουμε.
Εισάγουμε προϊόντα αξίας 2 δις από τους Τούρκους. Προφανώς το νούμερο αντιπροσωπεύει ένα μικρό κλάσμα των τουρκικών εξαγωγών αλλά συμβολικά έστω δεν πρέπει να κάνεις ενέργειες πριν ζητήσεις τη βοήθεια άλλων κρατών;
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Von Mackensen έγραψε: 11 Δεκ 2020, 16:31
αλλά συμβολικά έστω δεν πρέπει να κάνεις ενέργειες πριν ζητήσεις τη βοήθεια άλλων κρατών;
H απάντηση σε αυτό είναι οτι έτσι χαλά το αφήγημα που πουσάρει προς τους έξω.

Δεν χρειαζεται να ξαναπούμε για ντόκους ροζάκηδες και λοιπά που καθορίζουν την ελ εξ.πολιτική.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Orion22 την 11 Δεκ 2020, 16:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Von Mackensen έγραψε: 11 Δεκ 2020, 16:31
Zelda έγραψε: 11 Δεκ 2020, 16:16

Οπότε μάλλον θα τους κάνουμε.
Εισάγουμε προϊόντα αξίας 2 δις από τους Τούρκους. Προφανώς το νούμερο αντιπροσωπεύει ένα μικρό κλάσμα των τουρκικών εξαγωγών αλλά συμβολικά έστω δεν πρέπει να κάνεις ενέργειες πριν ζητήσεις τη βοήθεια άλλων κρατών;
Νομιζω οτι κανεις λαθος στο σκοπό.

Δεν ειναι οι κυρώσεις ο σκοπός και μολις τις βαλουμε τελος.
Οι κυρωσεις ειναι ενα εργαλείο.

Δε μπορει να βγει η Ελλάδα επισημα να πει οτι θελει κυρώσεις για να ''τιμωρηθεί'' ή να ''καταστραφεί'' η Τουρκια.
Κατι ετσι κι αλλιως αφελές, αλλά αν φανει οτι αυτο θελουμε, θα χασουμε και καθε διεθνη υποστήριξη.

Ο σκοπός ολων στη Δυση ειναι στο τελος να τα βρουν με την Τουρκια, οχι να τα χαλασουν.
Μας αρεσει ή οχι, αυτο ισχυει.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Βγήκε χτες το βράδυ ο πθ και τους είπε pacta sunt servanta.
Βγαίνει σήμερα και λέει πως η απειλή των κυρώσεων είναι πιο αποτελεσματική από τις κυρώσεις.
Πως αλλιώς πρέπει να το πει δηλαδή;

Εικόνα

Σανος/Δουλεμα lvl >9000
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίγαγρος »

kameron έγραψε: 11 Δεκ 2020, 00:27
Υδράργυρος έγραψε: 11 Δεκ 2020, 00:13
Οι ουγγροι βεβαια ειναι ευρωπαιοι, εσεις οχι
Εσύ τι είσαι;
Μαλάκας.
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

Who is The 4th man έγραψε: 11 Δεκ 2020, 12:51 πάνε την "Ιφιγένεια" για θυσία προκειμένου νά κρατήσουν γερά τη τουρκία
στη νοτιοανατολικη πτερυγα του ΝΑΤΟ, ή "Ιφιγένεια" άλλωστε είναι...
δεδομένη,υποχωρητική,κατευναστική :102:

οί ελιαμεπ-αίδες πού πήγαν χαθηκαν;
Aντιλαμβανετε ο Μαζης οτι αυτην την στιγμη ειναι η Ελλαδα μια χρεωκοπημενη χωρα που δεν μπορει να εχει ανεξαρτητη οικονομικη πολιτικη? Αν αρχησουμε τα βετο, θα μας πουνε οι Ευρωπαιοι "δανεικα γιοκ". Δεδομενου οτι οι Ευρωπαιοι ελεγχουν το νομισμα μας ουτε υποτιμησεις μπορουμε να κανουμε, ουτε να κοψουμε νομισμα ουτε τιποτα δεν μπορουμε να πουλαμε τσαμπουκαδες
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Εικόνα
Εικόνα
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Ο Εμμανουήλ γαμάει από επιλογή μια γριά γυναίκα από τότε που άρχισε να γαμάει, ας σοβαρευτούμε λίγο επιτέλους, ούτε ο νάνος δεν είναι τόσο ψεκασμένος.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

sys3x έγραψε: 11 Δεκ 2020, 19:23
Ο Εμμανουήλ γαμάει από επιλογή μια γριά γυναίκα από τότε που άρχισε να γαμάει, ας σοβαρευτούμε λίγο επιτέλους, ούτε ο νάνος δεν είναι τόσο ψεκασμένος.

δηλ. επειδη διοριστηκε φιλος του Μακρον πρεσβυς στη Γαλλια ο Μακρον τα βρηκε με τον Ερντογαν ...? :smt005: αυτο ξεπερνα και το σεναριο ο Ερντογαν να εκβιαζει τον Τραμπ
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
relativer777
Phorum.gr user: relativer777

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από relativer777 »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Δεκ 2020, 00:04
Υδράργυρος έγραψε: 11 Δεκ 2020, 00:00 Τι ειστε;;; :p3:
ευρωπέοι
Αφαίρεσε το Ευρώ και είμαστε το υπόλοιπο. :p3:
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Απάντηση