Πηγή για την απαγόρευση;Who is The 4th man έγραψε: 11 Δεκ 2020, 15:51ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 11 Δεκ 2020, 04:20 Tι έγινε ρε παιδιά? Δε μπήκε ο φιλέλληνας Μακρόν στη φωτιά για να υπερασπιστεί τα ελληνικά δίκαια? Μην έχει
σχέση αυτό και με το διόρισμο του νέου Τούρκου πρεσβευτή στο Παρίσι, που «είναι φίλος» του Γάλλου Προέδρου?
https://www.enikos.gr/international/753 ... tou-makron![]()
σοβαρολογείς άνθρωπέ μου;
όταν πέταγες τη Γαλλικη πρόταση στα σκουπίδια,ή πρόταση εκτός από τις μπελάρα περιελάμβανε καί
συμφωνία στρατιωτικης συνδρομής πού θα ίσχυε άμεσα,κι'αυτό γιατί στό απαγόρεψαν νατο-γερμανια-ηπα,
φίλε μου έτσι είναι ή εξωτ πολιτική,θά την πλήρωνες γι'αυτό πού έκανες τό είχε σημειώσει ό γ.μαζης απ'το
σεπτέμβρη.....τώρα πάρε τίς λαμαρινότρατες mmsc καί κάνε τουμπεκί
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ντρέπομαι που είμαι Ευρωπαίος
- Dwarven Blacksmith
Re: Ντρέπομαι που είμαι Ευρωπαίος
-
Von Mackensen
Ας ντραπουμε πρώτα που είμαστε Έλληνες. Τι κυρώσεις έχουμε επιβάλλει στους γείτονες μας τόσο καιρό και περιμένουμε από τους υπόλοιπους να κάνουν την αρχή;
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
έχουν έκφράσει πολλοί την απορία πώς καί γιατί ακυρώθηκαν οί υπογραφές πού ήταν να πεσουν στίς 16-7-20Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Δεκ 2020, 15:57Πηγή για την απαγόρευση;Who is The 4th man έγραψε: 11 Δεκ 2020, 15:51ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 11 Δεκ 2020, 04:20 Tι έγινε ρε παιδιά? Δε μπήκε ο φιλέλληνας Μακρόν στη φωτιά για να υπερασπιστεί τα ελληνικά δίκαια? Μην έχει
σχέση αυτό και με το διόρισμο του νέου Τούρκου πρεσβευτή στο Παρίσι, που «είναι φίλος» του Γάλλου Προέδρου?
https://www.enikos.gr/international/753 ... tou-makron![]()
σοβαρολογείς άνθρωπέ μου;
όταν πέταγες τη Γαλλικη πρόταση στα σκουπίδια,ή πρόταση εκτός από τις μπελάρα περιελάμβανε καί
συμφωνία στρατιωτικης συνδρομής πού θα ίσχυε άμεσα,κι'αυτό γιατί στό απαγόρεψαν νατο-γερμανια-ηπα,
φίλε μου έτσι είναι ή εξωτ πολιτική,θά την πλήρωνες γι'αυτό πού έκανες τό είχε σημειώσει ό γ.μαζης απ'το
σεπτέμβρη.....τώρα πάρε τίς λαμαρινότρατες mmsc καί κάνε τουμπεκί
καί ζητούν μάλιστα να γινει διερεύνηση σε βαθος γι΄αυτό,αλλά ενδεικτικά κοίτα εδώ με ντοκουμέντα δηλ.έγγραφα
καί εδώ
στο Α μερος ψάξτο προς το τέλος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Who is The 4th man την 11 Δεκ 2020, 16:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
Τι θα κερδίσει η Ελλάδα επιβάλλοντας μόνη της κυρώσεις στην Τουρκία;Von Mackensen έγραψε: 11 Δεκ 2020, 16:06Ας ντραπουμε πρώτα που είμαστε Έλληνες. Τι κυρώσεις έχουμε επιβάλλει στους γείτονες μας τόσο καιρό και περιμένουμε από τους υπόλοιπους να κάνουν την αρχή;
Και τι κυρώσεις θα είναι αυτές;
Περισσότερο εξαρτάται η Ελληνική Οικονομία απο την Τουρκία, παρά αυτοί από εμας.
Οπότε μάλλον χάρη θα τους κάνουμε.
-
Von Mackensen
Εισάγουμε προϊόντα αξίας 2 δις από τους Τούρκους. Προφανώς το νούμερο αντιπροσωπεύει ένα μικρό κλάσμα των τουρκικών εξαγωγών αλλά συμβολικά έστω δεν πρέπει να κάνεις ενέργειες πριν ζητήσεις τη βοήθεια άλλων κρατών;Zelda έγραψε: 11 Δεκ 2020, 16:16Τι θα κερδίσει η Ελλάδα επιβάλλοντας μόνη της κυρώσεις στην Τουρκία;Von Mackensen έγραψε: 11 Δεκ 2020, 16:06Ας ντραπουμε πρώτα που είμαστε Έλληνες. Τι κυρώσεις έχουμε επιβάλλει στους γείτονες μας τόσο καιρό και περιμένουμε από τους υπόλοιπους να κάνουν την αρχή;
Περισσότερο εξαρτάται η Ελληνική Οικονομία απο την Τουρκία, παρά αυτοί από εμας.
Οπότε μάλλον θα τους κάνουμε.
H απάντηση σε αυτό είναι οτι έτσι χαλά το αφήγημα που πουσάρει προς τους έξω.Von Mackensen έγραψε: 11 Δεκ 2020, 16:31
αλλά συμβολικά έστω δεν πρέπει να κάνεις ενέργειες πριν ζητήσεις τη βοήθεια άλλων κρατών;
Δεν χρειαζεται να ξαναπούμε για ντόκους ροζάκηδες και λοιπά που καθορίζουν την ελ εξ.πολιτική.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Orion22 την 11 Δεκ 2020, 16:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Νομιζω οτι κανεις λαθος στο σκοπό.Von Mackensen έγραψε: 11 Δεκ 2020, 16:31Εισάγουμε προϊόντα αξίας 2 δις από τους Τούρκους. Προφανώς το νούμερο αντιπροσωπεύει ένα μικρό κλάσμα των τουρκικών εξαγωγών αλλά συμβολικά έστω δεν πρέπει να κάνεις ενέργειες πριν ζητήσεις τη βοήθεια άλλων κρατών;Zelda έγραψε: 11 Δεκ 2020, 16:16Τι θα κερδίσει η Ελλάδα επιβάλλοντας μόνη της κυρώσεις στην Τουρκία;Von Mackensen έγραψε: 11 Δεκ 2020, 16:06
Ας ντραπουμε πρώτα που είμαστε Έλληνες. Τι κυρώσεις έχουμε επιβάλλει στους γείτονες μας τόσο καιρό και περιμένουμε από τους υπόλοιπους να κάνουν την αρχή;
Οπότε μάλλον θα τους κάνουμε.
Δεν ειναι οι κυρώσεις ο σκοπός και μολις τις βαλουμε τελος.
Οι κυρωσεις ειναι ενα εργαλείο.
Δε μπορει να βγει η Ελλάδα επισημα να πει οτι θελει κυρώσεις για να ''τιμωρηθεί'' ή να ''καταστραφεί'' η Τουρκια.
Κατι ετσι κι αλλιως αφελές, αλλά αν φανει οτι αυτο θελουμε, θα χασουμε και καθε διεθνη υποστήριξη.
Ο σκοπός ολων στη Δυση ειναι στο τελος να τα βρουν με την Τουρκια, οχι να τα χαλασουν.
Μας αρεσει ή οχι, αυτο ισχυει.
Βγήκε χτες το βράδυ ο πθ και τους είπε pacta sunt servanta.
Βγαίνει σήμερα και λέει πως η απειλή των κυρώσεων είναι πιο αποτελεσματική από τις κυρώσεις.
Πως αλλιώς πρέπει να το πει δηλαδή;

Σανος/Δουλεμα lvl >9000
Βγαίνει σήμερα και λέει πως η απειλή των κυρώσεων είναι πιο αποτελεσματική από τις κυρώσεις.
Πως αλλιώς πρέπει να το πει δηλαδή;

Σανος/Δουλεμα lvl >9000
Μαλάκας.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Aντιλαμβανετε ο Μαζης οτι αυτην την στιγμη ειναι η Ελλαδα μια χρεωκοπημενη χωρα που δεν μπορει να εχει ανεξαρτητη οικονομικη πολιτικη? Αν αρχησουμε τα βετο, θα μας πουνε οι Ευρωπαιοι "δανεικα γιοκ". Δεδομενου οτι οι Ευρωπαιοι ελεγχουν το νομισμα μας ουτε υποτιμησεις μπορουμε να κανουμε, ουτε να κοψουμε νομισμα ουτε τιποτα δεν μπορουμε να πουλαμε τσαμπουκαδεςWho is The 4th man έγραψε: 11 Δεκ 2020, 12:51 πάνε την "Ιφιγένεια" για θυσία προκειμένου νά κρατήσουν γερά τη τουρκία
στη νοτιοανατολικη πτερυγα του ΝΑΤΟ, ή "Ιφιγένεια" άλλωστε είναι...
δεδομένη,υποχωρητική,κατευναστική![]()
οί ελιαμεπ-αίδες πού πήγαν χαθηκαν;
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ο Εμμανουήλ γαμάει από επιλογή μια γριά γυναίκα από τότε που άρχισε να γαμάει, ας σοβαρευτούμε λίγο επιτέλους, ούτε ο νάνος δεν είναι τόσο ψεκασμένος.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 11 Δεκ 2020, 04:20 Tι έγινε ρε παιδιά? Δε μπήκε ο φιλέλληνας Μακρόν στη φωτιά για να υπερασπιστεί τα ελληνικά δίκαια? Μην έχει
https://www.enikos.gr/international/753 ... tou-makron
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
sys3x έγραψε: 11 Δεκ 2020, 19:23Ο Εμμανουήλ γαμάει από επιλογή μια γριά γυναίκα από τότε που άρχισε να γαμάει, ας σοβαρευτούμε λίγο επιτέλους, ούτε ο νάνος δεν είναι τόσο ψεκασμένος.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 11 Δεκ 2020, 04:20 Tι έγινε ρε παιδιά? Δε μπήκε ο φιλέλληνας Μακρόν στη φωτιά για να υπερασπιστεί τα ελληνικά δίκαια? Μην έχει
https://www.enikos.gr/international/753 ... tou-makron
δηλ. επειδη διοριστηκε φιλος του Μακρον πρεσβυς στη Γαλλια ο Μακρον τα βρηκε με τον Ερντογαν ...?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Αφαίρεσε το Ευρώ και είμαστε το υπόλοιπο.
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 232 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-