Αγις έγραψε: 01 Ιούλ 2018, 13:15
Σας είδα Σούβλυ - Ο Ερμής σας δείχνει κατάφατσα το μέλλον σας το κάνει λιανική και εσείς συνεχίζετε να συμπεριφέρεσθε σαν νεογέννητα τυφλίτικα κουτάβια.
Αυτά είναι μυστικά δικά μας, μεσιέ, εσύ να πας να παίξεις με τα αεροπλανάκια σου
YouOnlyLiveOnce έγραψε: 01 Ιούλ 2018, 13:11
Αν εχω καταλαβει περιπου το μερος και την θεα ειναι οντως ευκαρια εγω θα εδινα και τα διπλα
Καναμε προσφατα ''σοι'' σε εκεινα τα μερη,βλεπω φωτο του μπρο μου απο εκει
και ζηλευω
YouOnlyLiveOnce έγραψε: 01 Ιούλ 2018, 13:11
Αν εχω καταλαβει περιπου το μερος και την θεα ειναι οντως ευκαρια
εγω θα εδινα και τα διπλα
Καναμε προσφατα ''σοι'' σε εκεινα τα μερη,βλεπω φωτο του μπρο μου απο εκει
και ζηλευω
Εγώ απ' ότι κατάλαβα για τη θέα είναι του τύπου
" βλέπεις ένα γαλάζιο στο βάθος πίσω απ' το βουνό; εκεί είναι η θάλασσα"
Εγω το βουνο θελω να βλεπω
Βαλτε καμια φωτο παιδια απο τα μερη σας
Ερμής έγραψε: 01 Ιούλ 2018, 13:24
Για να επιστρέψουμε ον τοπικ αλλη μία απο σπίτι που θα μπορούσε να είναι σπίτι των ονείρων μου
Ερμή, από όσα πόσταρες αυτό είναι το πιο ικανοποιητικό για τα δικά μου γούστα, είναι πιο ζεστές οι μίνιμαλ γραμμές του, σαφώς παίζει ρόλο και το υλικό εδώ
Πάω να ολοκληρώσω μια δουλίτσα, να σε ποστάρω κάτι λοφτ μετά, να ανοίξεις νήμα μόνο για να αναστενάζεις
Βασικα δεν υπαρχει το τελειο σπιτι.
Εχει να κανει με το τι γουσταρει ο ιδιοκτητης και τι τυπος ειναι.
Ωραια ειναι και τα σπιτια που βαζει ο Ερμης αλλα τα βρισκω ψυχρα και το μεγαλυτερο μειονεκτημα τους ειναι οτι βρισκονται καρακεντρο.
Βλεποντας τα και μονο μου ερχονται στο μυαλο φασαρια,αγχος και ατελειωτες ωρες εργασιας που εχουν σαν αποτελεσμα να μην μπορεις να τα χαρεις.
Βεβαια αμα εισαι παιδι της πολης-και μαλιστα μεγαλης οπως η Αθηνα-χωρις πολλα πολλα με τη φυση αυτα δεν σε ενοχλουν.