!!! DEVELOPMENT MODE !!!
αν κάποιος αναρωτιόταν μεχρι σήμερα γιατί το ΚΚΕ δεν ξεπερνάει το 6%...
Re: αν κάποιος αναρωτιόταν μεχρι σήμερα γιατί το ΚΚΕ δεν ξεπερνάει το 6%...
Κουτσουμπα ρολεξακι μονοψηφιακι πτωχοί κάτοχοι ξιαομι σμαρτγουοτσ 
- wooded glade
Περίεργη η ανάλυση σου.πατησιωτης έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 21:02Πρέπει να καθορίσεις τι εστί σύστημα για να βρεις ποιός είναι ο αντισυστημικός,Zelda έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 20:28 Δυστυχως σε παρα πολλες χωρες ο κοσμος εκφραζεται αντισυστημικα μεσω της ακροδεξιαςΗ σκέτη λέξη σύστημα δεν λέει πολλά.Το σύστημα λοιπόν είναι παγκόσμιο και υπάρχει μια ολόκληρη τάξη ανθρώπων που έχουν συμφέροντα σε πολλές χώρες.Αυτοί για πολύ ευνόητους λόγους εκφράζονται μέσω "κεντροαριστερών" κομμάτων που προωθούν την ελεύθερη μετανάστευση ακριβώς επειδή θέλουν να πέσουν τα εθνικά σύνορα που τους εμποδίζουν.Δεν είναι πρώτη φορά στην ιστορία που η ανώτερη τάξη συμμαχεί με την κατώτερη για να βάλει στο περιθώριο τη μεσαία.Εάν ανοίξεις τα βιβλία ιστορίας - τουλάχιστον αυτά που υπήρχαν τη δική μου μπουμερική εποχή
-θα δεις να γράφουν πως προέκυψε η απόλυτη μοναρχία στην Ευρώπη από τη φεουδαρχία.Λέγανε λοιπόν τα βιβλία ότι οι βασιλιάδες συμμάχησαν με τους χωρικούς για να αποδυναμώσουν τους τοπικούς ευγενείς και φεουδάρχες.
Τώρα λοιπόν ο υπερπλούσιος συμμαχεί με τον λαθρομετανάστη για να ρίξει τον τοπικό πλούσιο και τον βολεμένο γηγενή εργαζόμενο και αυτό λέγεται "κεντροαριστερά" ενώ το άλλο "ακροδεξιά".
Φυσικά στην εξίσωση μπαίνουν και διάφοροι άλλοι - αντιφάδες κλπ - αλλά αυτοί χρησιμοποιούνται.Ή και χρησιμοποιούν αφού θα καταλάβουν θέσεις σε μια κεντροαριστερή κατάσταση.
Δεν είναι ηλίθιοι όσοι ψηφίζουν τους Τραμπ και τους Ορμπαν.Εχουν τους λόγους τους.
Να συμμαχήσει ο πλούσιος Ρομάν Αμπράμοβιτς με τον λαθρομετανάστη Κουρτ Ζούμα το καταλαβαίνω.
Αλλά ο Ζούμα έχει δέσει την άμυνα, έβαλε και γκολ με κεφαλιά με τη Μπέρνλι (το 2-0).
Δηλαδή τι θες ; Να βγούμε 7οι-8οι φέτος για να παίζουν μόνο ... λευκοί στην άμυνα ;;;;
Ο Αμπράμοβιτς τώρα να συμμαχήσει με τη ... γαλαρία των παράνομων μικροπωλητών της οδού Αβέρωφ δεν το βλέπω.
Κάπου διαβάζεις Βελόπουλο τώρα τελευταία, ο οποίος συγγνώμη αλλά δεν είναι και καλός στην ιστορία. Θα προτιμούσα Κασιδιάρη - σαν εμπεριστατωμένη έκφραση άποψης και μόνο.
Το σύστημα Τασίας ποτέ δεν έγινε και σύστημα Αμπράμοβιτς, αυτό είναι σίγουρο.
Αν ψάχνεις για συμμαχία βασιλιάδων-φτωχών κατά της μεσαίας τάξης, η μόνη γνωστή και απόλυτα τεκμηριωμένη που έχουμε είναι της εποχής latter day pasok - εποχή προ και μετά λαοσύναξης στο σπίτι της άρσης βαρών.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Μαυροβασίλης
ίσως ο Κυριάκος να ήταν πιο αποφασιστικός απέναντι στα κομμούνια αν το προηγούμενο διάστημα (ή και στο πρόσφατο παρελθόν) είχε τεντώσει τους τράγους μιας άλλης σέκτας δεόντως αντί πχ να τους αφήσει να γαμήσουν στον κοβιντ τη μπουγατσούπολη ελέω πολιούχουΣενέκας έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 18:32 αντί να κόψει τα απαραίτητα πρόστιμα και να τους συλλάβει, η αστυνομία έκατσε κάτω να το διαπραγματευτεί
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Να μου κάνεις τη χάρη. Ισαποστάκιας δεν είμαι, και φυσικά δεν είναι όλοι το ίδιο. Κάποιοι είστε σαφώς χειρότεροι.
Ούτε πιστεύω σε καμιά ιδεολογική ηγεμονία, την οποία σαφώς δεν έχετε
Χειρότεροι από ποιους; Θέλω να σε βλέπω να το λες, μπαίνοντας στο ίδιο μετερίζι με τον Γκόλντεν.
Αυτό μου άρεσε και συμφωνώ μαζί σου.BlastFromThePast έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 20:21
Για κάποιο λόγο περιγράφετε το μάρκετινγκ πολιτικών χώρων σαν να το πιστεύει πραγματικά σημαντικό κομμάτι του πληθυσμού. Δεν το πιστεύουν ούτε όσοι ανήκουν σε αυτούς τους χώρους.
-
BlastFromThePast
Αχ, πεφωτισμένο Κέντρο μου!Σενέκας έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 21:26Να μου κάνεις τη χάρη. Ισαποστάκιας δεν είμαι, και φυσικά δεν είναι όλοι το ίδιο. Κάποιοι είστε σαφώς χειρότεροι.
Είχε γίνει μια κάποια προσπάθεια επ'αυτού. Μέχρι και μητροπολίτη στον εισαγγελέα είδαμε, αλλά δυστυχώς δεν κράτησε πολύ. Προφανώς έπεσαν σφαλιάρες κάτω απ'το τραπέζι. Γενικά έχω την εντύπωση είτε πρόκειται για τράγους, ιδιωτικά συμφέροντα ή μικροσυμφέροντα ή για αντικοινωνικά κυομμούνια, ο Κούλης έχει μια και μόνο αντίδραση: χεσμεντενΜαυροβασίλης έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 21:24ίσως ο Κυριάκος να ήταν πιο αποφασιστικός απέναντι στα κομμούνια αν το προηγούμενο διάστημα (ή και στο πρόσφατο παρελθόν) είχε τεντώσει τους τράγους μιας άλλης σέκτας δεόντως αντί πχ να τους αφήσει να γαμήσουν στον κοβιντ τη μπουγατσούπολη ελέω πολιούχουΣενέκας έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 18:32 αντί να κόψει τα απαραίτητα πρόστιμα και να τους συλλάβει, η αστυνομία έκατσε κάτω να το διαπραγματευτεί
Μου κάνει εντύπωση πάντως ότι στην Βικιπαίδεια που διάβασα για την ιστορία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας έχει ένα πίνακα που δείχνει τα ποσοστά του κόμματος στις εκλογικές αναμετρήσεις προπολεμικά.Πριν από τον πόλεμο του 1940. Τα ποσοστά του κόμματος εκείνη την εποχή κυμαίνονταν εκεί γύρω στο 4-6% εκτός από ορισμένες εκλογικές αναμετρήσεις όπου έχουμε ακραίες τιμές όπως 1,47% ή 10%. Η πολύ χαμηλή τιμή μπορεί να οφείλεται ίσως σε πογκρόμ ή διώξεις και η πολύ υψηλή τιμή του 10% μπορεί να οφείλεται σε κάποιον αναβρασμό της περιόδου εκείνης.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 18:06 Το ΚΚΕ έχει χαμηλά ποσοστά γιατί οι σημερινές ιστορικές συνθήκες δεν επιτρέπουν επαναστατικές καταστάσεις με τα δεδομένα του εικοστού αιώνα
- Μαυροβασίλης
ψήνομαι να συμφωνήσω και να δικάσω με τη σειρά μου τον Κούλη αλλά σκέφτομαι ότι πχ η Μερόπη κι ο χοντροΜεταληνός τη γλύτωσαν ελέω πουστοδικαστών, ενδεχομένως εδώ λίγο να μαλακίστηκαν τα δημοκρατικά αντανακλαστικά του Χρυσοχό, λίγο το δέλεαρ του προοδευτικού κέντρου που θα καταδικάσει ασφαλώς εκ των υστέρων, κτλ, κτλ- οψόμεθα για τα Δεκεμβριανά (αν και ίσως έχει αρθεί το λοκνταου μέχρι τότε για να σωθούν οι κυρπαντελήδες μαγαζάτορες)Σενέκας έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 21:42 Είχε γίνει μια κάποια προσπάθεια επ'αυτού. Μέχρι και μητροπολίτη στον εισαγγελέα είδαμε, αλλά δυστυχώς δεν κράτησε πολύ. Προφανώς έπεσαν σφαλιάρες κάτω απ'το τραπέζι. Γενικά έχω την εντύπωση είτε πρόκειται για τράγους, ιδιωτικά συμφέροντα ή μικροσυμφέροντα ή για αντικοινωνικά κυομμούνια, ο Κούλης έχει μια και μόνο αντίδραση: χεσμεντεν
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
Απλά είναι που τανιέται, γιατί η αντίληψή τους για το κέντρο είναι ότι "είμαστε με όλους"Μαυροβασίλης έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 21:52ψήνομαι να συμφωνήσω και να δικάσω με τη σειρά μου τον Κούλη αλλά σκέφτομαι ότι πχ η Μερόπη κι ο χοντροΜεταληνός τη γλύτωσαν ελέω πουστοδικαστών, ενδεχομένως εδώ λίγο να μαλακίστηκαν τα δημοκρατικά αντανακλαστικά του Χρυσοχό, λίγο το δέλεαρ του προοδευτικού κέντρου που θα καταδικάσει ασφαλώς εκ των υστέρων, κτλ, κτλ- οψόμεθα για τα Δεκεμβριανά (αν και ίσως έχει αρθεί το λοκνταου μέχρι τότε για να σωθούν οι κυρπαντελήδες μαγαζάτορες)Σενέκας έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 21:42 Είχε γίνει μια κάποια προσπάθεια επ'αυτού. Μέχρι και μητροπολίτη στον εισαγγελέα είδαμε, αλλά δυστυχώς δεν κράτησε πολύ. Προφανώς έπεσαν σφαλιάρες κάτω απ'το τραπέζι. Γενικά έχω την εντύπωση είτε πρόκειται για τράγους, ιδιωτικά συμφέροντα ή μικροσυμφέροντα ή για αντικοινωνικά κυομμούνια, ο Κούλης έχει μια και μόνο αντίδραση: χεσμεντεν
κατα τα άλλα, ψάχνουν για δεκανίκια παντού, και όσο και να ξεκινάνε τάχα μου με φούρια, με την πρώτη αντίδραση ψάχνουν λαγούμι μη και τους φύγει καμιά ψήφος. Έτσι τους ψάρεψε και ο γάτος με το ρολεξ και ο CFO του Gabe. Τους έχουν πάρει όλοι μυρουδιά ότι είναι μόνο λόγια και απο τηγανίτα, μόνο ξύλο σε κανένα μπάχαλο για να χαίρεται ο καραφλός κοντοπούτανος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σενέκας την 17 Νοέμ 2020, 22:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Περίπου. Με τη μόνη διαφορά ότι το "να φτιάχνατε κι εσεις ομάδα", λέγεται κυρίως απο ομάδες μιας κάποιας σημαντικής δυναμικής, τύπου γαυροπαόκια. Με το να στο λέει αυτό το κατά τ'αλλα πένδε-έξι τοις εκατό ομως, ειναι σαν να στο λέει ο Παναιτωλικός. Ε, για να μη μπορείς να κανεις καλά έναν Παναιτωλικό και να τον φερνεις στο σημειο να σου λέει "φτιάξε κι εσυ ομαδα να με κερδίζεις", μαλλον κατι εσύ δεν κανεις καλά, οχι ο παναιτωλικος.Σενέκας έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 19:52να φτιάχνατε ομάδα να κερδίαζε και τη διαιτησία. Οκ, δεκτόvantono έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 19:22Μλκ τόσο πολύ πόνεσες πια? Τέτοιο πονίδι ουτε ο γκόλντεν, μιλαμε. Ειπαμε, κι εγω διαφωνουσα με τη σημερινη πορεία και απο τη στιγμή που ακυρώθηκαν παρελάσεις και ολα τα συναφή πριν ενα μηνα, έπρεπε να ακυρωθεί και αυτό, αλλα ό,τι εγινε εγινε. Ετσι σας γαμάει η ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς, τι να κανουμε, παρτε το χαμπάριΣενέκας έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 17:36 Η απάντηση τελικά ήταν εξαιρετικά απλή, και όλες οι αναλύσεις επι των αναλύσεων με βάση τα ιερά βιβλία και τις σοσιαλιστικές γραφές, ήταν άσκοπες: απλά μας θεωρεί όλους μαλάκεςΠρόκειται για μια εξαιρετικά μικρή κλίκα αχρείων, η οποία θεωρεί τον εαυτό της αυτόκλητα εκπρόσωπο όλων των υπολοίπων, χωρίς ωστόσο να νοιάζεται ποσώς για όλους τους υπόλοιπους, που τους θωρεί μαλάκες. "Luben προλεταριάτο". Σε τελική ανάλυση, όλα γίνονται είτε για να ικανοποιηθεί στο συμφέρον, είτε ο εγωκεντρισμός της κλίκας. Όλοι οι υπόλοιποι, μπορούν να πάνε να γαμηθούν
![]()
Αν δεν υπηρχε η παρέμβαση των τσαίων, που ολοι είδαμε πόσο γιατομπούτσο συνωστίζονταν, όλα θα ηταν μελι-γαλα. Θα ειχες 10-15 γραφικούς με 5 μετρα αποσταση ο καθενας και μασκουλες, και ασ'τον τρελό στην τρέλα του. Οι τσαίοι το γάμησαν και ψόφησε το όλο σκηνικο. Εκτος κι αν εκεινοι με τα μπλε πισω απο τον Βαρουφάκη, ηταν καμουφλαρισμενοι κκεδες.
Αραξε τωρα και πάρε και ενα εθνοεμοτικον που ξερω ποσο σου αρέσει!![]()
εντιτ: Ή ας επαιρνες μετρα για ολική απαγόρευση κυκλοφορίας, έτσι ακριβως οπως συμβαινει απο τις 9 το βράδυ. Να μην ειχε το δικαιωμα να κυκλοφορεί ουτε αδεσποτο στους δρόμους, μονο για σημερα, ολη μερα. Ολα τα υπολοιπα ηταν ημίμετρα που τελικα δεν βοηθησαν πουθενα, και τα εκαναν και χειροτερα. Τωρα ο,τι εγινε εγινε και η κλάψα δεν βοηθαει.
- Golden Age
Πέρσυ είχε συλλάβει Μητροπολίτη... Πάλι θα κυνγθούσε την εκκλησία; Και σιγά μη φταίει η Θεσσαλονίκη για την εκκλησία. Λες και στην υπόλοιπη Ελλάδα δεν πήγαινε ο κόσμος στις εκκλησίες.... Απλά έχει να κάνει με το πόσο χαλαρή είναι με τα μέτρα μια πόλη, μια κοινότητα. Μην τρώτε λογοπρο για τις εκκλησίες.Μαυροβασίλης έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 21:24ίσως ο Κυριάκος να ήταν πιο αποφασιστικός απέναντι στα κομμούνια αν το προηγούμενο διάστημα (ή και στο πρόσφατο παρελθόν) είχε τεντώσει τους τράγους μιας άλλης σέκτας δεόντως αντί πχ να τους αφήσει να γαμήσουν στον κοβιντ τη μπουγατσούπολη ελέω πολιούχουΣενέκας έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 18:32 αντί να κόψει τα απαραίτητα πρόστιμα και να τους συλλάβει, η αστυνομία έκατσε κάτω να το διαπραγματευτεί
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: αν κάποιος αναρωτιόταν μ.εχρι σήμερα γιατί το ΚΚΕ δεν ξεπερνάει το 6%...
Γουατ?Namrail έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 21:20Δε συνηθίζεις να γράφεις τέτοιες μαλακίες. Για την ακρίβεια, δεν το κάνεις σχεδόν ποτέ. Κρίμα...πατησιωτης έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 17:45 Μπορεί να είδε τι έκαναν οι BLM στη χώρα του ιμπεριαλισμού και αποφάσισε να τα μιμηθεί.![]()
Μάλλον εχεις μείνει ακομα στην περσόνα Πατησιώτη πριν 10 χρόνια. Εδω και παρα πολυ καιρο, μόνο τέτοια γράφει βασικά.
- wooded glade
Το ΚΚΕ θα μπορούσε νομίζω σήμερα να έχει το 30% του Σύριζα.
Έτσι κι αλλοιώς καννίβαλοι-μαμελούκοι είναι όλοι αυτοί.
Κάποια δυσκολία να πάρει και τους lifestylers του Σύριζα αλλά το 30% θα μπορούσε.
Αλλά ο Σύριζα έχει τον αέρα το νικητή. Όπως και το παλιό όκιο είχε τον αέρα του νικητή και πήρε ολόκληρο 19% στις εκλογές του Μαϊου 2012. Έγινε η πακιστανική συγκέντρωση - εξευτελισμός Μπέννυ τότε, όμως με τον αέρα του νικητή και μόνο που είχε από παλιά πήρε το 19%.
Έτσι κι αλλοιώς καννίβαλοι-μαμελούκοι είναι όλοι αυτοί.
Κάποια δυσκολία να πάρει και τους lifestylers του Σύριζα αλλά το 30% θα μπορούσε.
Αλλά ο Σύριζα έχει τον αέρα το νικητή. Όπως και το παλιό όκιο είχε τον αέρα του νικητή και πήρε ολόκληρο 19% στις εκλογές του Μαϊου 2012. Έγινε η πακιστανική συγκέντρωση - εξευτελισμός Μπέννυ τότε, όμως με τον αέρα του νικητή και μόνο που είχε από παλιά πήρε το 19%.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 181 Απαντήσεις
- 4563 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-