Kοίτα τι μου προτείνει ρε ο κακόβουλος! Μόνο 2 usbιά και κανένα type c Εμένα που άμα είχα λατέρνα, usb θα της έβαζα.
τύπε αν χρειαστείς πάντως κουτί για την ιδεολογία σου, μην διστάσεις να μου ζητήσεις βοήθεια
θα σου το στείλω μαζί με τέσσερις να το κρατάνε
στείλε και τέσσερις να κρατάνε την εργατική τάξη και τους μικρομεσαίους ρε επαλίτη ημιαβγό, αστοιχείωτο, μικροαστέ παρτάκια, δουλικό. άραξε στην τρύπα σου.
Χαοτικός έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 00:34
Kοίτα τι μου προτείνει ρε ο κακόβουλος! Μόνο 2 usbιά και κανένα type c Εμένα που άμα είχα λατέρνα, usb θα της έβαζα.
Άμα στο πρότεινε ο sys3x, μην τον ακούς ρε συ...είναι ζουλιάρικο πουλί και δεν θέλει να προκόψεις...
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Είπα να το γράψω σε παρένθεση (όχι ρε μουνιά δεν ψόφησα), αλλά μετά λέω άσε. Ποιος μαλάκας θα κάνει το συνειρμό με τη λέξη και θα του έρθει να σχολιάσει;
Σε είχα ξεχάσει ρε
Με γεια ρε.
Είναι καγκουρόκουτο με argb αλλά πρέπει να έχει καλό airflow λογικά, για κάθε λεντάκι κερδίζεις 0.2 mhz.
Πολύ ακριβό για coolermaster αλλά στα παπάργια σου.
επειδή είμαι σε αναζήτηση κουτιού, πείτε ρε πόσο σημαντικές είναι οι θύρες USB 3.1 gen I USB 3.1 gen II και Type C
Την gen II τη βρίσκω σε λίγα κουτιά, την Type C σε ελάχιστα
Εκτός από τις καλύτερες ταχύτητες χάνεται κάποια άλλη συμβατότητα στο μέλλον?
κάτι που να μη διορθώνεται π.χ. με έναν απλό φθηνό αντάπτορα type C to USB για παράδειγμα?
Σοβαρές απαντήσεις παρακαλώ, πάντοτε στα πλαίσια των δυνατοτήτων