!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερώτηση προς γυναίκες για κωρονοιο.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ερώτηση προς γυναίκες για κωρονοιο.
Ξεσκιστείτε σαν να ήταν η τελευταία σας ημέρα
Αύριο μπορεί να μην ζούμε
Ναι αλλά δεν είναι έγκυρα τόσο πολύ.EKPLIKTIKOS έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 13:36Όχι μωρέ θα κινεζοποιηθει η φαση λογω ζήτησης. Με 1 ευρώ θα το κάνεις, όσο κοστίζει ενα προφυλακτικό ξερω γω.Naida έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 13:27Θα δίνει ο καθένας από 90e κάθε εβδομάδα για ένα πηδημα;isuldar έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 13:24 Oι άντρες και οι γυναίκες που έχουν έλλειψη σεξ λόγο εγκλεισμού δεν χρειάζεται να περιμένουν το τέλος της πανδημίας αλλά να αναζητήσου ένα εφήμερο covid free ταίρι με εβδομαδιαία ας πούμε τεστ και των δυο.
Υπάρχουν ήδη σχετικές αγγελίες στο διαδίκτυο,καλο θα είναι να υπάρξει και το σχετικό app για να βρίσκουμε ταίρι κοντά στο σπίτι μας.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν αντέχουμε άλλοisuldar έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 13:37 Ξεσκιστείτε σαν να ήταν η τελευταία σας ημέρα
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τι ξενέρωτη απάντηση και μάλιστα η πρώτη του νήματος! Αμάν ρεGherschaagk έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 10:53 Ρε ποια σαρκική επαφή;;
Τη μάνα μου θέλω να πάω να δω. Οπότε θα πάω στο πατρικό και θα τους αγκαλιάσω όλους και θα χαρώ τη μέρα παίζοντας με το ανίψι μου.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Έλα ρε! Για πες!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Τι να πω. Καραντίνα
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πλαγιοτροπικώς αυτά που ποστάρετε ήθελα να διαβάσω. Ασχετα με το αν το ερώτημα τέθηκε πονηρά. Οχι ότι δεν θα υπάρξουν και πονηρές εκδηλώσεις ενθουσιασμού. Αλλά κατά κύριο λόγο, αυτά που λέτε εδώ θα γίνουν. Ακριβώς, έτσι όπως τα λέτε είναι.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
τι διαδρομή κάτι μηνάκια μείνανε, μπορεί να σε προλάβει και η καραντίνα
- hellegennes
Τελευταία μπεμπεκίζεις πολύ στις απαντήσεις σου. Αληθινά, αν μετά το εμβόλιο αλλάξει η συμπεριφορά σου ενώ μέχρι τώρα μάς έπρηζες για τους θανάτους, τα κρούσματα και την επικινδυνότητα, θα χάσω κάθε ιδέα. Δυστυχώς αυτά φέρνουν οι ακραίες πλευρές. Όταν έχεις δείξει τέτοια στάση μέχρι τώρα, δυσκολεύομαι να μην το δω σαν υποκρισία αν αλλάξεις στάση μετά, χωρίς να έχει μεταβληθεί ουσιαστικά η κατάσταση.Naida έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 13:22Αφού εγώ δεν θα το έχω δεν θα κινδυνεύσουν από μένα.hellegennes έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 13:17 Εσύ μπορεί, οι δικοί σου που θα αγκαλιάζεις δεν ξέρω πού θα είναι, ειδικά οι παππούδες σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Aυτοσαρκασμος;hellegennes έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 21:20Τελευταία μπεμπεκίζεις πολύ στις απαντήσεις σου. Αληθινά, αν μετά το εμβόλιο αλλάξει η συμπεριφορά σου ενώ μέχρι τώρα μάς έπρηζες για τους θανάτους, τα κρούσματα και την επικινδυνότητα, θα χάσω κάθε ιδέα. Δυστυχώς αυτά φέρνουν οι ακραίες πλευρές. Όταν έχεις δείξει τέτοια στάση μέχρι τώρα, δυσκολεύομαι να μην το δω σαν υποκρισία αν αλλάξεις στάση μετά, χωρίς να έχει μεταβληθεί ουσιαστικά η κατάσταση.Naida έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 13:22Αφού εγώ δεν θα το έχω δεν θα κινδυνεύσουν από μένα.hellegennes έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 13:17 Εσύ μπορεί, οι δικοί σου που θα αγκαλιάζεις δεν ξέρω πού θα είναι, ειδικά οι παππούδες σου.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- hellegennes
Δεν έχω αλλάξει στάση ποτέ. Ζω την ζωή μου κανονικά και το ίδιο θα την ζω και μετά. Ούτε βγαίνω τρεις την ώρα σε ταβέρνες και καφέ και κάνω διακοπές σαν να μην τρέχει τίποτα και μετά κράζω το κράτος που δεν έκλεισε εστίαση και τουρισμό, όπως κάνει ο foscilis, σε μια ξεδιάντροπη κατρακύλα υποκρισίας, ούτε αποφεύγω τελείως να έρχομαι σε επαφή με κόσμο για να το αλλάξω αυτό μετά το εμβόλιο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- EKPLIKTIKOS
Δε μιλάνε ετσι σε μια γυναίκα χέλι, κ λενε οτι ειναι κ ωραία γκομενα
Στην Αγγλία δε σου έμαθαν τον καθωσπρεπισμό της αστικής τάξης;
Στην Αγγλία δε σου έμαθαν τον καθωσπρεπισμό της αστικής τάξης;
- hellegennes
Ο foscilis είναι ωραία γκόμενα;EKPLIKTIKOS έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 21:33 Δε μιλάνε ετσι σε μια γυναίκα χέλι, κ λενε οτι ειναι κ ωραία γκομενα![]()
Στην Αγγλία δε σου έμαθαν τον καθωσπρεπισμό της αστικής τάξης;![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 802 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-
- 5 Απαντήσεις