Dim controls As Array = Array.CreateInstance(GetType(TextBox), 13)
Dim i As Integer
For i = controls.GetLowerBound(0) To controls.GetUpperBound(0) - 1
controls(i) = New TextBox()
Next i
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Dim i As Integer
Next i
Πονέσαν τα κεφάλια μας
Γράψτο μία σε C# να ξαναμπούν τα μυαλά στο κεφάλι
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
Dim i As Integer
Next i
Πονέσαν τα κεφάλια μας
Γράψτο μία σε C# να ξαναμπούν τα μυαλά στο κεφάλι
Καλά, γενικά δεν χρειάζεται ποτέ να γράψεις κάτι τέτοιο (ούτε σε C#, ούτε σε VB), PoC για τον κάφτη τον wooden ήταν.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
wooded glade έγραψε: 14 Οκτ 2020, 09:01
Η visual basic είναι καλούτσικη γλώσσα και γρήγορη.
Έχω την vb6 και τη χρησιμοποιώ για να φτιάχνω διάφορα apps και επίσης για υπολογισμούς.
Αλλά ξέρετε από πότε είναι ;
Από το ... 1998 είναι !
Φυσικά η Microsoft δεν την υποστηρίζει πιά και επίσης κάποια από τα βοηθητικά αρχεία dll της λείπουν εντελώς από τις νεώτερες εκδόσεις των windows (7.00 - 10.00).
Τι γίνεται ;
Υπάρχουν νεώτερες εκδόσεις - ίσαμε 10.
Έχω εγώ μία του 2006.
Αλλά από την vb6 και μετά είναι όλες οικτρά υποβαθμισμένες.
Έδοξε τω τσιπάκια να είναι οικτρά υποβαθμισμένες.
Δεν το λέω μόνο εγώ αυτό. Το λένε όλοι και μάλιστα υπάρχουν πολλά φόρουμ vb6 users στο διαδίκτυο όπου συζητιώνται διάφορα προγραμματιστικά θέματα, με βάση την vb6 του 1998 πάντα.
Κάποιο αντίστοιχο νεώτερο προϊόν υπάρχει λοιπόν ή θα μείνουμε με αυτό ;
+έλεοc+
Είμαστε στον 20ο αιώνα, μην ασχολείσαι με πτώματα νεκρών γλωσσών. Βάλε python να κάνεις τη δουλειά σου σαν άθρωπος.
Η έστω C# αν καίγεσαι περισσότερο για Windows apps.
wooded glade έγραψε: 14 Οκτ 2020, 09:01
Η visual basic είναι καλούτσικη γλώσσα και γρήγορη.
Έχω την vb6 και τη χρησιμοποιώ για να φτιάχνω διάφορα apps και επίσης για υπολογισμούς.
Αλλά ξέρετε από πότε είναι ;
Από το ... 1998 είναι !
Φυσικά η Microsoft δεν την υποστηρίζει πιά και επίσης κάποια από τα βοηθητικά αρχεία dll της λείπουν εντελώς από τις νεώτερες εκδόσεις των windows (7.00 - 10.00).
Τι γίνεται ;
Υπάρχουν νεώτερες εκδόσεις - ίσαμε 10.
Έχω εγώ μία του 2006.
Αλλά από την vb6 και μετά είναι όλες οικτρά υποβαθμισμένες.
Έδοξε τω τσιπάκια να είναι οικτρά υποβαθμισμένες.
Δεν το λέω μόνο εγώ αυτό. Το λένε όλοι και μάλιστα υπάρχουν πολλά φόρουμ vb6 users στο διαδίκτυο όπου συζητιώνται διάφορα προγραμματιστικά θέματα, με βάση την vb6 του 1998 πάντα.
Κάποιο αντίστοιχο νεώτερο προϊόν υπάρχει λοιπόν ή θα μείνουμε με αυτό ;
+έλεοc+
Είμαστε στον 20ο αιώνα, μην ασχολείσαι με πτώματα νεκρών γλωσσών. Βάλε python να κάνεις τη δουλειά σου σαν άθρωπος.
Η έστω C# αν καίγεσαι περισσότερο για Windows apps.
Πως κανω το "L1000", "O1000" και "Q1000" να ειναι "lastRow" αντι για 1000? Δε θελω να τρεχω ολο το code μεχρι το χιλιοστο cell οταν εχω μονο 100 cells πχ.
Πως κανω το "L1000", "O1000" και "Q1000" να ειναι "lastRow" αντι για 1000? Δε θελω να τρεχω ολο το code μεχρι το χιλιοστο cell οταν εχω μονο 100 cells πχ.
Στο excel that is....
Δεν είμαι σίγουρος, επειδή με excel σε vb έχω χρόνια να ασχοληθώ, αν όμως δώσεις όλο το range σαν variable δεν γίνεται; Κάτι τέτοιο, εννοώ:
Στο excel that is....
Δεν είμαι σίγουρος, επειδή με excel σε vb έχω χρόνια να ασχοληθώ, αν όμως δώσεις όλο το range σαν variable δεν γίνεται; Κάτι τέτοιο, εννοώ:
Ευχαριστω αλλα το εχω δοκιμασει και δε δουλευει. Πιο συγκεκριμενα μου δινει #NAME? sto column R. Εχω δοκιμασει διαφορους τροπους αλλα τιποτα. Ειμαι ψιλοασχετος με VB αλλα δε μπορω να καταλαβω γιατι μου δινει #NAME?
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Target.Address = "$K$2" Or Target.Address = "$N$2" Or Target.Address = "$X$2" Or Target.Address = "$Y$2" Or Target.Column = 17 Then
Dim lastRow As Long
Dim RangeL As Range
Dim RangeQ As Range
Dim RangeO As Range
Dim RangeR As Range
lastRow = Cells(Rows.Count, "A").End(xlUp).Row
Set RangeL = Range("L4:L" & lastRow)
Set RangeO = Range("O4:O" & lastRow)
Set RangeQ = Range("Q4:Q" & lastRow)
Set RangeR = Range("R4:R" & lastRow)
RangeR = [INDEX((RangeL +INDEX((RangeO),) + INDEX((RangeQ),)),)]
Application.ScreenUpdating = True
End If
End Sub
Στο excel that is....
Ευχαριστω αλλα το εχω δοκιμασει και δε δουλευει. Πιο συγκεκριμενα μου δινει #NAME? sto column R. Εχω δοκιμασει διαφορους τροπους αλλα τιποτα. Ειμαι ψιλοασχετος με VB αλλα δε μπορω να καταλαβω γιατι μου δινει #NAME?
If Target.Address = "$K$2" Or Target.Address = "$N$2" Or Target.Address = "$X$2" Or Target.Address = "$Y$2" Or Target.Column = 17 Then
Dim lastRow As Long
Dim RangeL As Range
Dim RangeQ As Range
Dim RangeO As Range
Dim RangeR As Range
RangeR = [INDEX((RangeL +INDEX((RangeO),) + INDEX((RangeQ),)),)]
End If
End Sub
Dim lastRow As Long
Dim RangeL As Range
Dim RangeQ As Range
Dim RangeO As Range
Dim RangeR As Range
RangeR.Value = Application.Index((RangeL.Value + RangeO.Value + RangeQ.Value), 0)
End If
End Sub
ChatGPT
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Dim lastRow As Long
Dim RangeL As Range
Dim RangeQ As Range
Dim RangeO As Range
Dim RangeR As Range
RangeR.Value = Application.Index((RangeL.Value + RangeO.Value + RangeQ.Value), 0)
End If
End Sub
Dim lastRow As Long
Dim RangeL As Range
Dim RangeQ As Range
Dim RangeO As Range
Dim RangeR As Range
End If
End Sub