!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ιωαννα Κουσκουση: Τα ειπε εξω απο τα δοντια και την εκοψαν στον αερα!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Ιωαννα Κουσκουση: Τα ειπε εξω απο τα δοντια και την εκοψαν στον αερα!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Χαοτικός έγραψε: 22 Αύγ 2020, 15:41
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2020, 15:33
Χαοτικός έγραψε: 22 Αύγ 2020, 15:28

Ναι αλλά δεν έχει σχέση αυτός ο πληθυντικός που χρησιμοποίησα εγώ με αυτό που λες εσύ. Δεν είναι ο μισογυνισμός πάντως που κάνει τον όχλο να κράζει. Είναι η αίσθηση ασφάλειάς που έχουμε εμείς οι πολλοί να επιτεθούμε σε κάποιον που είναι πιο ανίσχυρος.
Μα και το "ανεξέλεγκτο" σούργελο σε ανίσχυρους επιτίθεται, ακόμη δεν το έχεις καταλάβει; :lol:

Ενσυνείδητα ή μη, ξέρει πολύ καλά τι κάνει.
Επιτίθεται πάντα σε "υπαλλήλους" άλλων, που για τον χ ή ψ λόγο οφείλουν να φερθούν κόσμια.

Είσαι περισσότερο αφελής απ' ό,τι νόμιζα.
Α είμαι αφελής γιατί υποστηρίζω τη μία πλευρά από τις δύο σε κάποιον αγώνα. και μάλιστα το κριτήριό μου είναι ότι η πλευρά που υποστηίζω τηρεί κανόνες και παίζει δίκαια.

Ρε κολοκύθι θα συνέλθεις καμιά φορά; θα κατανοήσεις μια φορά κάτι που απλά δεν άγγιξε ο τρόπος σκέψης σου; Δεν άγγιξε γιατί έτυχε ρε παιδί μου. Όχι γιατί δεν μπορεί. Δούλεψέ το λίγο.

Αλλά τι να δουλέψεις μωρέ; Αφού θες να τοποθετήσεις τον εαυτό σου να αλληλεπιδράσει ως παράγοντας σε αυτην την άρρωστη κατάσταση!
άκου κι αυτή τα βάζει με ανίσχυρο. άρα καλά κάνουμε κι εμείς, δικαιούμαστε. :fp:
Συνεχίζεις να γράφεις υπερβολικές παπαριές.

Ίσως γιατί την έχεις δει πνευματικός. Όπως και οι περισσότεροι κνιτογενείς καθοδηγητές, άλλωστε.

Από δώ το πάτε, από κει το φέρνετε και όλα καταλήγουν σε λάθος επαγγελματικό προσανατολισμό. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2020, 15:40
Χαοτικός έγραψε: 22 Αύγ 2020, 15:32
nowhere έγραψε: 22 Αύγ 2020, 15:30
δεν μου φάνηκε για παράσταση το βιντεο.ο χίος πχ όταν φωνάζει και λέει παλαβομάρες το βλέπεις ότι κάπου κρατιέται να μη βάλει τα γέλια.αυτή τα πιστεύει,νιώθει ότι κινδυνεύει
Ε και τι; Απαγορεύεται και πρέπει να τιμωρηθεί γιατί τα πιστεύει;
Επανάληψη.
Καμία σχέση για ακόμα μία φορά. Είπε ότι "Τα πιστεύει αλήθεια μέσα της" και σημειολογικά αυτό με κινητοποιεί. Με κάνει τρίγκερτ που θα λέγατε κι εσείς που αγαπάτε και διατηρείτε κάθε τι ελληνικό και κυρίως τη γλώσσα.
Να αντιδρούμε βίαια δηλαδή σε όποιον πιστεύει κάτι που θεωρούμε λάθος ή που είναι αντικειμενικά λάθος.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Όσοι για πλάκα ή επίτηδες τη σιγοντάρουν προκειμένου να ενισχύσουν τέτοιες συμπεριφορές, την εκθέτουν. Να προστατευτεί πρέπει από τους οικείους της. Δεν είναι ωραία εικόνα αυτή.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Χαοτικός έγραψε: 22 Αύγ 2020, 15:46 Να αντιδρούμε βίαια δηλαδή σε όποιον πιστεύει κάτι που θεωρούμε λάθος ή που είναι αντικειμενικά λάθος.
Δεν είναι όλα τα πράγματα το ίδιο. Αν κάποιος πιστεύει ότι δεν πρέπει να σταματάει στον κόκκινο σηματοδότη, αφορά και τους υπόλοιπους. Το ίδιο αν κάποιος έχει μικρόφωνο και επηρεάζει κόσμο. Δεν την ξέρω αλλά σε άλλο νήμα είχα διαβάσει ότι έχει ραδιοφωνική εκπομπή ή κάτι τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

Ηράκλειτος έγραψε: 22 Αύγ 2020, 13:34
Εμένα το "γκέιτζ" μ' αρέσει, από εδώ και μπρος θα το χρησιμοποιώ.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Χαοτικός έγραψε: 22 Αύγ 2020, 15:42 Αφού στο είπα ότι δεν είναι τέτοια περίπτωση, τι με ξαναρωτάς;
δεν ξαναρωτάω.λέω τι νομίζω εγώ
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2020, 15:46
Χαοτικός έγραψε: 22 Αύγ 2020, 15:41
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2020, 15:33

Μα και το "ανεξέλεγκτο" σούργελο σε ανίσχυρους επιτίθεται, ακόμη δεν το έχεις καταλάβει; :lol:

Ενσυνείδητα ή μη, ξέρει πολύ καλά τι κάνει.
Επιτίθεται πάντα σε "υπαλλήλους" άλλων, που για τον χ ή ψ λόγο οφείλουν να φερθούν κόσμια.

Είσαι περισσότερο αφελής απ' ό,τι νόμιζα.
Α είμαι αφελής γιατί υποστηρίζω τη μία πλευρά από τις δύο σε κάποιον αγώνα. και μάλιστα το κριτήριό μου είναι ότι η πλευρά που υποστηίζω τηρεί κανόνες και παίζει δίκαια.

Ρε κολοκύθι θα συνέλθεις καμιά φορά; θα κατανοήσεις μια φορά κάτι που απλά δεν άγγιξε ο τρόπος σκέψης σου; Δεν άγγιξε γιατί έτυχε ρε παιδί μου. Όχι γιατί δεν μπορεί. Δούλεψέ το λίγο.

Αλλά τι να δουλέψεις μωρέ; Αφού θες να τοποθετήσεις τον εαυτό σου να αλληλεπιδράσει ως παράγοντας σε αυτην την άρρωστη κατάσταση!
άκου κι αυτή τα βάζει με ανίσχυρο. άρα καλά κάνουμε κι εμείς, δικαιούμαστε. :fp:
Συνεχίζεις να γράφεις υπερβολικές παπαριές.

Ίσως γιατί την έχεις δει πνευματικός. Όπως και οι περισσότεροι κνιτογενείς καθοδηγητές, άλλωστε.

Από δώ το πάτε, από κει το φέρνετε και όλα καταλήγουν σε λάθος επαγγελματικό προσανατολισμό. :lol:

Θες πολλά ψωμιά για να με φτάσεις μικρό μου καναρινάκι. Εγώ μπορώ όταν νιώσω πίεση και θιχτώ και να μην αφήσω τίποτα αναπάντητο και να την πως σε χίλια επίπεδα αλλά πρχωράω και στο θέμα. Εσύ τι μπόρεσες να κάνεις; "Λες παριές, α είσαι μαλάκας, μπλα μπλα μπλα".
Αυτό που περέθεσες λοιπόν από μένα συνεχίζει να ισχύει.

Μιλάμε για κακομοιριά. να υπάρχει άρρωστος που ενοχλεί και στην ενόχληση να αντιδράς το ίδιο άρρωστα. άκου "Αυτή τα βάζει με τον ανίσχυρο"! Ε παλέψτε λίγο ακόμα μαζί της. Είστε πιο πολλοί και παίζει και να νικήσετε. Η ισχύς εν τη ενώσει βρε! :D
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Χαοτικός έγραψε: 22 Αύγ 2020, 15:46
Χαοτικός έγραψε: 22 Αύγ 2020, 15:32

Ε και τι; Απαγορεύεται και πρέπει να τιμωρηθεί γιατί τα πιστεύει;
Επανάληψη.
Καμία σχέση για ακόμα μία φορά. Είπε ότι "Τα πιστεύει αλήθεια μέσα της" και σημειολογικά αυτό με κινητοποιεί. Με κάνει τρίγκερτ που θα λέγατε κι εσείς που αγαπάτε και διατηρείτε κάθε τι ελληνικό και κυρίως τη γλώσσα.
Να αντιδρούμε βίαια δηλαδή σε όποιον πιστεύει κάτι που θεωρούμε λάθος ή που είναι αντικειμενικά λάθος.
Ε, αν σε κινητοποιεί μόνον το τι πιστεύει αλήθεια μέσα του ο κάθε παπάρας, αγνοώντας το τι πιστεύουν και οι περιφερειακοί που κατά την άποψη σου πρέπει να ανέχονται τον παπάρα, το πρόβλημα είναι δικό σου.

Και ακριβώς γι' αυτό είπα να κόψεις τον πληθυντικό.

Πότε θα ξεκολλήσετε από το "άκου ανθρωπάκο" του Ράιχ;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

ST48410 έγραψε: 22 Αύγ 2020, 15:49
Χαοτικός έγραψε: 22 Αύγ 2020, 15:46 Να αντιδρούμε βίαια δηλαδή σε όποιον πιστεύει κάτι που θεωρούμε λάθος ή που είναι αντικειμενικά λάθος.
Δεν είναι όλα τα πράγματα το ίδιο. Αν κάποιος πιστεύει ότι δεν πρέπει να σταματάει στον κόκκινο σηματοδότη, αφορά και τους υπόλοιπους. Το ίδιο αν κάποιος έχει μικρόφωνο και επηρεάζει κόσμο. Δεν την ξέρω αλλά σε άλλο νήμα είχα διαβάσει ότι έχει ραδιοφωνική εκπομπή ή κάτι τέτοιο.
Έλα ρε τώρα! Δεν μπορείς να διακρίνεις ότι αυτό που λέω για τον όχλο που κάνει κακό (γιατί συντηρεί και διαιωνίζει το κακό) είναι αυτό που νομίζεις ότι την υποστηρίζουν; Το άλλο το χάπατο που αξιώνει ότι είναι καλύτερη από αυτήν, έγραφε εδώ να την φέρουμε για να σπάμε πλάκα. Το ίδιο της κάνουν στα σχόλια. Το ίδιο κάνουν κι εδώ. Είσαι σίγουρος πως ενδιαφέρεται κανείς για να σταματήσει το φαινόμενο κι όλα τα παρόμοια φαινόμενα; με τι θα ασχολούνται μετά για προσδιοριστούν;
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

από μικρό και από τρελό, μαθαίνεις την αλήθεια.

μέχρι το τέλος της χρονιάς, θα δούμε αν αυτά που λένε τα κανάλια είναι αλήθεια.

6 μήνες μετά τον ιό, νεκρό δεν είχαμε στην πόλη μου ούτε ξέρω για κρούσμα.

αντιθέτως, με την γρίπη που κυκλοφορούσε πριν 2-3 χρόνια και κατα διαβολική σύμπτωση, στο γραφείο δυο συνάδερφοι χάσαν συγγενείς τους ξαφνικά και χωρίς άλλα νοσήματα.

οπότε θα μου επιτρέψετε να συμφωνήσω εν μέρει με την κυρία του βίντεο αφαιρώντας την υπερβολή της προσωπικότητας της.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
ST48410

Naranjita έγραψε: 22 Αύγ 2020, 15:59 από μικρό και από τρελό, μαθαίνεις την αλήθεια.

αντιθέτως, με την γρίπη που κυκλοφορούσε πριν 2-3 χρόνια και κατα διαβολική σύμπτωση, στο γραφείο δυο συνάδερφοι χάσαν συγγενείς τους ξαφνικά και χωρίς άλλα νοσήματα.

οπότε θα μου επιτρέψετε να συμφωνήσω εν μέρει με την κυρία του βίντεο αφαιρώντας την υπερβολή της προσωπικότητας της.
Δεν χρειάζεται να περιμένεις. Διάβασε τι έχει γίνει στην Ιταλία, τη Γαλλία και την Ισπανία. Αν ας πούμε ζούσες σε μια ακόμα πιο απομονωμένη περιοχή, πχ ένα νησάκι με μερικές εκατοντάδες κατοίκους και 0 τουρισμό ή ένα πολύ ορεινό χωριό, μπορεί να περίμενες και χρόνια μέχρι να έχεις κάποιο κρούσμα εκεί. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2020, 15:55
Χαοτικός έγραψε: 22 Αύγ 2020, 15:46

Επανάληψη.
Ε, αν σε κινητοποιεί μόνον το τι πιστεύει αλήθεια μέσα του ο κάθε παπάρας, αγνοώντας το τι πιστεύουν και οι περιφερειακοί που κατά την άποψη σου πρέπει να ανέχονται τον παπάρα, το πρόβλημα είναι δικό σου.

Και ακριβώς γι' αυτό είπα να κόψεις τον πληθυντικό.

Πότε θα ξεκολλήσετε από το "άκου ανθρωπάκο" του Ράιχ;
Δεν έχει καμία σχέση το άκου ανθρωπάκο με το πνεύμα που εισάγω εδώ, που μας κάνεις και την κουλτουριάρα καμία σχέση κι ο πληθυντικός καθώς δεν συσχετίζεται αυτό που γράφεις εδώ με αυτό που σου είπα να μην καταναλωνόμαστε εδώ συμφωνώντας με σένα που είχες πει αυτό ακριβώς μόλις πριν.
Οι περιφερειακοί είναι όχλος που χαίρεται με την ύπαρξη του φαινομένου. Μια σκατοψυχιά δηλαδή. Το μυαλό σου αν δεν μπορεί να τα δει αυτά και τοποθετεί τον εαυτό σου στο ίδιο επίπεδο με την κοπέλα που είναι άρρωστη και στοχεύεις σε νίκη, αυτό κι αν είναι δικό σου θέμα. δες το. Εγώ δεν έχω τέτοια. ασχολούμαι με το ήθος των πολλών απλά.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Χαοτικός έγραψε: 22 Αύγ 2020, 15:53 Θες πολλά ψωμιά για να με φτάσεις μικρό μου καναρινάκι.
Αν σε καλύπτει το ότι προσπαθείς να υποτιμήσεις εμένα, ενώ συγχρόνως κάνεις λεζάντα στην Κουσκούση, κανένα πρόβλημα.

Προτείνω να τη συνοδεύεις με ντέφι, για να αποκτήσει περισσότερη δυναμική το πρότζεκτ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Χαοτικός έγραψε: 22 Αύγ 2020, 15:58
ST48410 έγραψε: 22 Αύγ 2020, 15:49
Έλα ρε τώρα! Δεν μπορείς να διακρίνεις ότι αυτό που λέω για τον όχλο που κάνει κακό (γιατί συντηρεί και διαιωνίζει το κακό) είναι αυτό που νομίζεις ότι την υποστηρίζουν; Το άλλο το χάπατο που αξιώνει ότι είναι καλύτερη από αυτήν, έγραφε εδώ να την φέρουμε για να σπάμε πλάκα. Το ίδιο της κάνουν στα σχόλια. Το ίδιο κάνουν κι εδώ. Είσαι σίγουρος πως ενδιαφέρεται κανείς για να σταματήσει το φαινόμενο κι όλα τα παρόμοια φαινόμενα; με τι θα ασχολούνται μετά για προσδιοριστούν;
Τυχαίνει να έχω συγγενικό μου πρόσωπο με σοβαρό πρόβλημα και μόνο με πολύ φροντίδα και την αγάπη όλης της οικογένειας η κατάσταση είναι ελεγχόμενη και υπάρχει μία κάποια κανονικότητα. Όταν βλέπω συμπεριφορές σαν αυτή του βίντεο, στεναχωριέμαι γιατί μάλλον υποδηλώνουν έλλειψη οικογενειακού κύκλου και φροντίδας
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

ST48410 έγραψε: 22 Αύγ 2020, 16:02
Naranjita έγραψε: 22 Αύγ 2020, 15:59 από μικρό και από τρελό, μαθαίνεις την αλήθεια.

Δεν χρειάζεται να περιμένεις. Διάβασε τι έχει γίνει στην Ιταλία, τη Γαλλία και την Ισπανία. Αν ας πούμε ζούσες σε μια ακόμα πιο απομονωμένη περιοχή, πχ ένα νησάκι με μερικές εκατοντάδες κατοίκους και 0 τουρισμό ή ένα πολύ ορεινό χωριό, μπορεί να περίμενες και χρόνια μέχρι να έχεις κάποιο κρούσμα εκεί. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα.
Κάνεις το λάθος να ταυτίζεις την κοπέλα με την άποψη ότι δεν υπάρχει ιός. Την κράζουν, όχι γι αυτά που λέει για τον ιό αλλά για άλλο πράγμα. Το βλέπεις δεν το βλέπεις; και συναινείς γιατί ενδιαφέρεσαι για τη δημόσια υγεία. μην μπερδεύεσαι. κάνε την τοποθέτηση σου σε ένα σχετικό νήμα και πάλεψε βεβαίως τη διάδοση του ψέματος. αλλά ξεχώρισε ότι εδώ την πέφτουν σε μια ανίχνευση. ανίσχυρη ως προς το γεγονός ότι είναι μόνη της. Κάνει νευρωτικά επεισόδια και με αυτό τροφοδοτούνται και διασκεδάζουν,
Το καταλαβαίνεις έτσι;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”